helgen.

i fredags så blev de en liten kräftskiva med tjejerna. vilka innebär Renée å Emma. vi va hemma hos renée å käka, tror nästan de va tre timmar eller så som vi satt å käka asså. hehe kan juh säga att vi blev mätta iaf :)
men jag va tvungen att gå hem å lägga mig rätt tidigt för jag har jobbat hela helgen å i lördags började ja liksom kl 8. vilket va jätte synd för vi hade så otroligt roligt.

igår efter att jag hade jobbat klart åkte jag till skyttorp, min moster å morbror bor där. dom ville bjuda mig på middag. potatis å kyckling, hur gott som helst. de va tur att maten nästan stog på bordet när jag kom, va så sjukt hungrig. hehe hann knappt in genom dörren när mina kusiner började dra i mig å visa en massa saker dom hade på sina rum.
moster bjöd på fika oxå, mockarutor, mumma :D
blev kvar där ett tag men åkte typ vid nio. de är ändå en bra bit hem därifrån. jätte tråkigt att åka den vägen själv i mörkret. tur man har stereo. den som kom på den är ett geni ;)

sen idag så jobbade jag igen. fast började kl 11. värsta sovmorronen. hehe.. slutade halv 4. gick rätt smärtfritt idag.

nu sitter jag hos mamma å började fundera på christoffer. jag har inte hört nått från honom sen i fredags. usch jag saknar honom hela tiden. undrar vad han gör nu.. han kanske har lekt i dammen å tappat telefonen så han inte kan höra av sig. å den andra har han kanske råkat mekat in i motorn på holdern han mekar med. då kan jag förstå varför han inte har hört av sig till mig på hela helgen.
men jag tror inte nått av de har hänt. dom ligger säkert i hans ficka. han är nog å fikar nånstans eller suttit på pass å helt enkelt glömt mig eller bara inte brytt sig om att höra av sig, fast jag bad honom. å fast jag messade honom igår. ajjah förmkt tänkande för min del en dag som denna. de kommer bara sluta illa.
nu måste jag hem å tvätta... har inga kläder kvar som är rena :S

hörs å störs!

massa me jobb hela helgen

i helgen har de blivit massa me jobb..
började i fredags morse med att vara på ica 8.30 för jag å chefen skulle handla.
jag kom ner till rimbo 8.25 stannade på ica parkeringen och pratade lite i telefon. klockan blev halv nio å jag hade fortfarande inte sett honom komma till parkeringen. så jag ringde honom å kolla vart han hade tagit vägen. jo, han hade försovit sig! jag fick sitta å vänta på honom i en kvart. 8.45 kom han äntligen ner. äntligen kunde vi in å handla. alla andra skulle börja kl 10.00 då skulle vi redan vara där för att låsa upp å grejer. anyway, inne på affärn så fick jag säga vad som skulle handlas.. hrm, han hade aldrig varit på läger tidigare. jag kan juh säga att de märktes iaf. men tillslut fick vi me oss de mesta som vi skulle ha. iallafall så vi skulle klara oss på fredagen.
när vi väl hade uträttat allt i rimbo så fick jag nycklarna å åkte till lejdet, där vi skulle ha lägret asså. hämta upp syrran sen vidare till lägret.  när vi kommer dit så har några smartskallar stängt av både kyl och frys. klyftigt!
jag hade inte hunnit äta frukost så ja va inte på det bästa humöret om jag säger så. men jag hade slängt ner nåra big one pizzor i kundvagnen som vi skulle äta innan barnen kom.

kl 13.00 började barnen rulla in. men de va enbart 11 st som kom. egentligen skulle de komma närmare 15 st. men men, synd för dom :P
barnen fick installera sig i rummet dom skulle sova i och sedan fick dom leka lite fritt fram till mellanmålet. då fick dom glass med maränger :) tror faktiskt att dom gillade det ;)
eftersom de va fint väder så ville juh alla bada, så vi tog masken mats å gick ner till badet. men tror de va fruktansvärt kallt för dom badade juh inte speciellt länge.
jag började bli hungrig igen så gick in å började lite med middagen. dom andra "ledarna" hängde snabbt på och vi gjorde Tacos.  det blev riktigt gott.
sen var de bara att diska undan allt (de är de jobbigaste när man lagar mat till massa folk ) medan ungarna gick ut å lekte igen. jag å syrran letade efter ved eftersom vi skulle ha lägerbål samt korvgrillning. men med våran vanliga otur så fanns de  inte mkt vet alls.
jag fick en idé om att de kan juh faktiskt barnen hjälpa till med. så dom fick ett uppdrag. dom hade 15 minuter på sig att leta upp så mkt pinnar som möjligt som gick att elda med. dom va riktigt duktiga å vi fick ihop massor med ved.
medan vi höll på att försöka få fart på elden så spelade barnen en omgång brännboll.
sen var de dags för lägerbål. vi tog i för kung och fosterland. tror nästan att hela samhället på andra sidan sjön hörde oss.
efter korven gick vi in och fixade med projektorn för dom skulle få kolla på film och äta massa popcorn. ni tycker säkert att vi äter hela tiden. men så är det på läger. man ska äta mkt leka mkt å sova lite :P
de va precis vad alla gjorde oxå, sov lite asså. förutom chefen, han försov sig igen. han sov nämligen hemma och jag skulle ringa och väcka honom men han hade somnat om igen. duktigt.
efter frukosten som blev rätt försenad så fick barnen hjälpa till att städa medan vi gjorde lunch åt dom.
sedan blev det lite lekar efter maten och sen va de dags för hemfärd.
jag va helt slut och kände mig rätt dålig. åkte hem och bara tog det lungt hela kvällen.

söndagen va de bara upp å jobba igen. började 8.00 på slottet. full fart redan från morronen.
men jag kom därifrån kring tre tiden och när ajg kom hem så kom mamma å pappa över med en bokhylla och nattduksbord.
så nu ser mitt sovrum ut som ett sovrum. jag fick bort alla kartonger som stog där enda sen jag flytta in vilket nästan var ett år sedan.
efter det tog jag de lungt igen. man blir rätt trött av att vara på läger å inte få sova ordentligt. så idag tog jag faktiskt sovmorron. sen åkte jag till mamma å pappa. sökte ett nytt jobb bl.a.
jag hoppas verkligen att jag får det. iofs så ere på pappas jobb men de spelar ingen roll tycker jag. jag behöver liksom ett jobb, ett ordentligt så att jag kan få pengar. de börjar sina nu i plånboken.
jaja, nu ska jag ner å hålla syrran lite sällskap å vänta på att pappa kommer så jag får mat ;)

hörs senare.

duktig

idag har jag känt mig duktig.
jag har faktiskt städat, de va på tiden :S
har inte städat på evigheter.
asså jag har juh inte städat ordentligt, jag bara dammsög å torka golven.
men de luktar gott^^

egentligen så gjorde jag de för att rensa tankarna, eller iaf få nått annat att tänka på.
hade inte hört nått från karln min sen i söndags så ja tänkte att jag skulle ringa honom.
han svarade, men han svarar inte på mina sms :S de e synd för jag blir så ledsen.
men då sa han att han va på hemmaplan.
de va juh jävla snällt!! å inte hört av sig liksom..
jag trodde han hade lyssnat på vad ja sa senast vi pratade "deep talk"
de kändes som de i helgen iaf. men jag vet inte om han tyckte att de dög.
men man kan juh iaf ringa liksom. :(

han vet om att jag älskar honom massa mycket!

jag vill känna mig älskad å omtyckt, de gör inte jag just nu :(
asså jag vet att han tycker om mig, eller aa sist så sa han de iaf.
hoppas han inte bara säger så för att jag ska va glad..
jag hoppas verkligen att jag har fel om de!

Jag älskar DIG!

Du vet att jag älskar dig.
Du vet att du betyder mest för mig.

Men det känns som att du har blivit annorlunda,
nästan lite känslokall.
Jag får för mig att allt då är mitt fel,
att det är jag som har gjort eller sagt nått så du blivit ointresserad.
Är det så?

Jag har verkligen gjort allt för att bita ihop,
för att inte säga något.
Jag försöker att inte fälla nåra tårar,
men dom har runnit ändå.

Älskar du mig inte längre?

Jag skulle kunna gå igenom eld för dig,
varför kan du inte se de.


You're lager then life!

You are everything for me!

missförstånd

jag förstår inte varför jag alltid blir inblandad i allt. och de känns alltid som att allt blir mitt fel!
självklart håller jag med om att man får välja om man vill ha kontakt eller inte. men jag tror inte att de är nån som  riktigt förstår hur jag har menat och de har aldrig varit för avsikt att snacka skit, utan jag har mer sagt i förtroende. OCH dessutom har jag även sagt till personen i fråga.
om de är så att man inte vill lägga sig i så behöver man inte heller snacka vidare till den andra personen, de blir bara värre. och de blir bara missförstånd.
alla ni vet att jag inte tycker om att bråka och att jag säger vad jag tycker å tänker.
bara för att en har sagt en sak så betyder de juh inte att jag håller med helt och fullt även fast jag sagt nått. men som sagt så är jag ärlig och säger vad jag sagt till den personen de berör.

vill ni bråka och vara osams så visst, va de men jag orkar inte bry mig och vill att ni ska veta att jag inte är arg på er för att ni är arg på mig.
jag tycker bara att det är tråkigt att det alltid ska bli missförstånd när man får höra saker från fel håll!

RSS 2.0