Trött katt. Så söt !

img_7299 (MMS)

Trött katt. Så söt !


Känns kul att jag blev dumpad, lämnad, öve...

Känns kul att jag blev dumpad, lämnad, övergiven ikväll. Krogen vs mig - 1-0. Tyckte de var bra tidigare under eftermiddagen. Älsklingen bjöd på middag, kinamat. Jag drog visserligen med honom till farmor och farfar för att hjälpa dom att måla deras hus. Men jag vill ha egentid, ensamtid. Bara han och jag tid. Tror jag får släppa dom tankarna lite ett tag till. Eller så får jag leta efter det i stjärnorna. Jag ska jobba imorn och gick med på att köra till krogen och ta någon öl, sen hem. Men jag kände på mig att de inte skulle bli så. Vad rätt jag hade ! Jag får helt enkelt mysa med katterna. Om dom är på det humöret vill säga.


Är ute på lite äventyr. En grävmaskin som ...

Är ute på lite äventyr. En grävmaskin som ska flyttas och en lastbil som ska hem. Enda spännande som hänt idag. Förutom att vi gjorde ett försök att hitta lite svamp i skogen. Gick inte som planerat, men några stackare hittade vi. Nu är de så att vi är ungefär en halvtimme hemifrån och om tio minuter kommer det några som ska köpa en bil av hjärtat. Jag undrar ja hur det ska gå. Jag känner mig tokstressad. Fy tusan! Det bästa av allt är att jag sitter i min bil och väntar på hjärtat som ska komma och ställa av lastbilen för att vi ska komma hem fortare, men inte har han dykt upp än. Min lilla tidsoptimist.


En liten kvällstur med båten.

img_2868 (MMS)

En liten kvällstur med båten.


Det blev även lite krocketspel. Innan dess...

img_1417 (MMS)

Det blev även lite krocketspel. Innan dess hann vi med ett parti kubb också.


Middagen var en succé!

img_1700 (MMS)

Middagen var en succé!


Middagsgäster, sådär.

Idag kommer det hem lite folk till oss. Ungefär vilken sekund som helst kan jag tänka mig.
Eftersom allt drog ut på tiden igår och inget blev riktigt som planerat, förutom båten, så fick det bli så att vi bjuder hem folk på middag.
Emma och jag hade egentligen planerat att ha en liten vinkväll igår. Men när vi kom hem klockan tolv och det var oväder så kände vi att det var lönlöst. Inte vill man väl cykla i det vädret.

När vi kom hem så satte vi oss på altanen och tittade på ovädret. Vi stannade visserligen flera gånger på hemresan för att kolla in alla blixtrar. Men efter att vi hade suttit på altanen en stund kom regnet. Och ovädret rörde sig närmare och närmare.
Jag tycker det är så mäktigt att titta på. Tänk vad naturen kan ställa till med, utan människors hjälp. Riktigt häftigt. Så det tog tid för mig att somna i natt. Rummet lystes upp ett bra tag. Jag tror att det avtog innan jag hann somna ordentligt. Jag har ett svagt minne av det.

Hur som helst. Middagsgäster var det. Middag. Jag har nästan fått i ordning allt så det bara är att slå igång ugn och grill. Och hälla upp ett glas vin. Sen är kvällen här.

Trevlig lördag!

Andra gången som katterna får vara ute. Do...

Andra gången som katterna får vara ute. Dom har blivit lite djärvare, men det är fortfarande läskiga saker på andra sidan dörren. Den här gången insåg dom också att det faktiskt gick att gå fram till mig utan att bli inburen. Det började regna och hjärtat drog igång båtmotorn på samma gång, det resulterade i att båda kissarna sprang in. Skönt för min del, då behövde inte jag försöka jaga rätt på och släpa in dom.


Oj vad dålig jag var på att kasta in en li...

Oj vad dålig jag var på att kasta in en liten uppdatering idag då. Men det kan nog ha att göra med att vi har varit ute och snurrat nästan hela dagen. På förmiddagen tog vi det bara lugnt. Sen har vi jagat fläktremmar och fixat båtar och även hunnit med en middag hos mamma och pappa. En stormiddag blev det. Alla syskon + respektive och mormor och hennes gubbe. Men nu är vi tillbaka vid båten. Den ska ner idag, tre månader försent eller så. Fast det går inte direkt som planerat. Men förhoppningsvis blir det bra i slutändan.


Oh I'm havin so much fun. Eller inte. De h...

Oh I'm havin so much fun. Eller inte. De här är nog den tråkigaste torsdagen jag varit med om på länge. Jag sitter hemma själv, med katterna, och ett glas vin. Roligare dagar har jag haft. Vädret gör inte saken bättre heller. Jag längtar verkligen till att älsklingen kommer innanför dörren. Nu har jag saknat sönder mig. Jag vill inte längta längre. Kom hem nu!


En utav dom bästa sakerna pluttisarna tyck...

img_6782 (MMS)

En utav dom bästa sakerna pluttisarna tycker om är att gömma sig och leka under filtar och täcken. Det gäller att passa sig när dom är i farten.


SMS-inlägg

img_1718 (MMS)


Nu har jag tagit mig utanför dörren igen. ...

Nu har jag tagit mig utanför dörren igen. Mamma och pappa fick med mig på speedway. SM-kval. Eftersom jag blir själv även denna natt så kände jag att det var lika bra att åka iväg. Ledsen blev jag i alla fall när jag fick reda på att jag måste vänta ytterliggare en dag. Nej, speedway var det.


Första gången som katterna får vara ute. O...

img_2139 (MMS)

Första gången som katterna får vara ute. Oj vad dom gillar det. Hoppar runt i gräset och jagar varandra. Hoppas jag får in dom sen bara.


Ibland går det undan, bara ibland.

Hua! Har precis dammsugit av lite här hemma. Jisses vad varmt det blir. Kanske inte den bästa dagen att dra igång dammsugaren på, nu när det är så fint väder.
Katterna försvann som avlöningar när besten gick igång. Tur att dom inte gillar den. Bättre det, än att dom ska springa runt och jaga munstycket.
Nu ska jag bara ta tag i disken igen och hänga ut tvätten som jag slog igång för några timmar sen. Kanske kan jag även slänga på ytterliggare än.
Något måste jag juh roa mig med när jag är hemma ensam. Vilket jag absolut inte gillar.

Jag funderar på att låta katterna komma ut, men jag vet inte om jag får in dom sen när dom väl har kommit ut. Oj, jag har helt glömt bort att äta. Det måste jag göra också. Men jag orkar inte laga något. Och det är för varmt för att äta. Får i mig några tuggor, sen mår jag illa. Vid varenda måltid typ.
Kanske ska köpa mera sallad och göra massa pastasallader och så. Det kanske hjälper lite.

Borta bra men Hemma bäst.

Idag så släppte jag alla vardagsbestyr och drog till min vän Lisa ett tag. Henne har jag inte träffat på länge. Så det var verkligen trevligt att åka dit.
Men jag blev inte kvar där så länge. Lite promenad, lunch och fika.

Fick ett samtal ifrån älsklingen också. Deras buss gick sönder igår och dom blev fast efter vägen. Men idag hade dom fått igång bussen igen. Men, han kommer inte hem idag. Typiskt.
Jag som verkligen hade sett fram emot att få hem honom. Så nu måste jag vänta ytterliggare en dag. Får se om jag överlever det.

Bjällerklang.

Nu har jag varit hemma själv i ett dygn. Rätt skönt, de är klart att det är. Men samtidigt så hatar jag det. Fast jag måste juh lära mig någongång. Jag har visserligen katterna. Dom små söta pluttisarna.
Jag var och köpte halsband åt dom idag. Snart ska dom få börja gå ut, nu när vi båda har semester. Så då tänkte jag att det var lika bra att köpa redan nu så dom vänjer sig någon gång. Men, bjällrorna måste bort. Det gör katterna tokiga. Och jag blir själv rätt irriterad av allt plingande. Hoppas jag kan få sova något inatt. Så att dom inte leker hela natten. Vilket dom är rätt duktiga på i vanliga fall.

Nu har jag i alla fall precis kommit hem. Åkte iväg till en kompis, vi har inte träffats sen han flyttade hemifrån så det var på tiden att åka dit och se hur han bor. Riktigt trevlig liten lägenhet. Så självklart gosade jag lite med hans hund också. Efter en fika så åkte jag vidare igen. Stannade till hos mamma och pappa. Ville inte äta själv hemma så jag åt med dom.

Ikväll har jag planerat att krypa långt ner i soffan med chipsskålen och titta på film. Roligare än så kommer jag nog inte ha idag.


Våra små pluttisar!

img_8769 (MMS)

Våra små pluttisar!


Dagen efter är fan aldrig kul. Imorse vakn...

Dagen efter är fan aldrig kul. Imorse vaknade jag upp i en varm äcklig buss. Partybussen. Den står mitt i solen. Inte många timmars sömn blev de heller. Men de är sånt man får leva med.


Igår blev jag inte sittandes hemma själv. ...

Igår blev jag inte sittandes hemma själv. Kära mamma kom och körde mig till Petra. Där var vi, jag, Petra, Soso och Emma. Hur trevligt som helst. Sen kom hjärtat och hämtade mig. Ett som måste göras om snart igen !


Nu har naglarna fått ny färg. Neonorange!

img_2660 (MMS)

Nu har naglarna fått ny färg. Neonorange!


Bolaget - check. Nu ska jag försöka få iho...

img_7619 (MMS)

Bolaget - check. Nu ska jag försöka få ihop någon form av middag, till mig själv. Men jag tror nog att jag slänger på en film först. För att lugna nerverna ytterligare.


Rastlösa fredag.

Nu har solen äntligen kommit fram. Lite i alla fall. Men det blåser en massa. Fast det gör inte så mycket tycker jag.
Jag lär nog sitta här hemma ett tag. Men jag måste nog åka till affären om ett tag. Och till bolaget. Fast det är ju fredag. Det betyder att jag ska försöka hitta på något. Men jag vet inte vad. Trots allt är det semester. Men jag blir juh lite rastlös av att bara sitta hemma.
Det finns visserligen saker jag skulle behöva göra även här hemma, men jag känner inte direkt för det. Något roligt borde dyka upp.
Jag kommer nog få vara själv hemma ett tag i kväll med. Mycket som måste göras, intensivt, tydligen.

Jag har rätt mycket som har snurrat i huvudet ett tag, men jag börjar få ett litet grepp om det mesta. Jag måste släppa lite grann. Allt händer inte på en gång, så är det bara. Jag har bara svårt att inse det ibland.
Måste öva på det. Att inse.

Fick minsann pirat-glasstårta idag!

img_1322 (MMS)

Fick minsann pirat-glasstårta idag!


Nu har jag åkt ut på lite äventyr igen. I ...

Nu har jag åkt ut på lite äventyr igen. I tisdags var jag till min ena moster och hälsade på. Idag har jag tagit mig upp till min andra moster. Tanken var sen att jag skulle ta mig hem för att sen hjälpa till med det sista på båten. Men imorse ändrades tydligen planerna. Så nu vet jag inte alls hur det blir. Trött blir jag i alla fall..


Day off

Nu har katterna fått ett ryck igen. Fast det kan jag visserligen förstå, dom har sovit nästan hela dagen. Lite fart har det väl allt varit på dom under dagen med. Men inte såhär. Nu jagar dom till och med skuggorna.
Dom skulle vara med mig vid tvätthögen med. Inte för att jag tyckte att dom var till sån stor hjälp. Men gulliga små krabater är dom allt.

Hela dagen idag har jag legat i soffan nästan. Tog en såndär "day off" idag. Bara för att jag kan. Men jag var tvungen att klä på mig när det var dags att åka till affären. Sen fick jag ställa mig och laga mat. Mer ansträngande än så har jag inte gjort idag.
Nu efter middagen har jag stått ute som sällskap åt hjärtat som håller på med båtmotorn.
Men det är ruggit ute nu. Vart tog +20 vägen? Nu när semestern kommer, och är, ska det juh vara varmt ute - även på kvällarna.

Men jag ska väl försöka ta mig ut igen, och försöka få in honom. Det är kväll nu. Varva ner lite innan det är dags för sängen antar jag.

Dom ska vara med precis överallt, dom små ...

img_6734 (MMS)

Dom ska vara med precis överallt, dom små liven.


Du !

Du är den finaste människan på jorden!

Jag älskar dig.


Brunchen serverad.

img_7970 (MMS)

Brunchen serverad.


Den här lilla tjejen mår inte så bra idag....

img_9814 (MMS)

Den här lilla tjejen mår inte så bra idag. Pluttis..


Fick massor av stora fina jordgubbar av sv...

img_6001 (MMS)

Fick massor av stora fina jordgubbar av svärföräldrarna nyss. Plockade idag till och med. Dom är så snälla! Så ikväll blir det nog jordgubbar och glass för våran del.


SMS-inlägg

img_1090 (MMS)


Tittar på cruisingen och har lite utanför-...

img_7641 (MMS)

Tittar på cruisingen och har lite utanför-bussen häng.


I bussen påväg till Power Meet. Grym helg,...

img_6414 (MMS)

I bussen påväg till Power Meet. Grym helg, fint väder och alla var på topp!


Badberget på Husarö. Åh vad jag vill tillb...

img_8360 (MMS)

Badberget på Husarö. Åh vad jag vill tillbaka!


Nu har precis Myzan blivit hämtad. Så nu ä...

Nu har precis Myzan blivit hämtad. Så nu är det bara jag och katterna hemma. Jag har försökt tvätta, men tvättmaskinen har i stort sett sagt upp sig. Den vill inte alls fungera. Typiskt. Och vi som verkligen måste tvätta ( med vi menar jag, jag). Så lite frustrerad är jag allt. Lyckades även fixa kattöversyn på lördag också, i och med att vi drar till Power Meet imorgon kväll. Känns i och försig lite jobbigt att lämna bebisarna hemma, men eftersom det här bestämdes för längesen så får det bli så. Nu ska jag gosa ner mig lite mer i soffan och invänta hjärtat!


Våra sötnosar!

img_8502 (MMS)

Våra sötnosar!


Inte riktigt som planerat.

Vi ändrade oss. Yodis passade inte på lilltösen. Syrran tyckte att hon skulle få heta Cider i stället. Och det får hon göra nu. Det passar mycket bättre in på henne.
Däremot gick det inte så himla bra igår när hunden kom. Men vi löste det på bästa sätt och hoppas på att det blir bättre idag.
Medan katterna springer fritt hemma just nu så fick Myzan följa med mig. Annars hade det väl blivit krig där hemma. Och det vill vi juh inte.

Nu har jag hunnit vara hemma i tre dagar, och jag längtar tillbaka. Som bara den. Jag vill tillbaka till ön. Har jag tur så planerar vi en liten tripp dit, om båten kommer i vattnet någon gång. Jag hoppas verkligen. Så får hjärtat också se vilken underbar ö det är.

Utökning.

Igår hämtade vi hem våra kattungar. Så himla söta.
Vi hade lite problem med namn, så just nu heter dom två töserna Yodis och Bayliss. Båda två liknar nästan min förra katt, Lusse.
Jag ska försöka lägga upp en bild på katterna under veckan. Just nu ligger dom och sover så sött i soffan, på varsin sida om mig.

Ikväll kommer även svärföräldrarnas hund hit. Vi ska passa henne i en vecka medan dom är på semester. Jag hoppas att katterna och hunden kommer bra överens med varandra. Annars vet jag inte riktigt hur vi ska lösa det. Men det kommer nog gå bra ändå.
Nu ska jag fortsätta laga mat och vänta på att hjärtat kommer hem. Jag hoppas han kommer hem snart. För nu börjar jag bli hungrig.

Hemma efter en underbar vecka!

Nu är jag äntligen hemma. Fast egentligen vet jag inte direkt om det ska vara något "äntligen" där. Jag är hemma igen i alla fall.
Har haft den bästa underbaraste veckan på länge. I måndags morse skjutsade pappa mig till båtarna. Då var det dags för att börja rulla ut i skärgården. Packad och klar. Det tråkigaste var att behöva åka själv. Men jag hade valt att åka ut på måndagen istället för söndagen.
Väl på ångbåtsbryggan stog våra "tomtar" och väntade på mig. Äntligen fick jag komma ut till älskade Husarö (där ska det i alla fall vara ett "äntligen").
Trots att det har varit rätt mycket att göra den här veckan så har jag mått riktigt bra. Tyvärr har jag ingen kamera och telefonen fick ligga undangömd, så jag har inte så mycket bilder att visa. Däremot har jag några bilder ifrån badberget som jag tog en kväll när barnen hade gått och lagt sig. 
Jag kom hem igårkväll. Just då kände jag att det skulle bli skönt att få komma hem. Inte för att jag har haft någon hemlängtan under veckan. Däremot har jag saknat hjärtat, massor! Men igår kändes det som att det blev alldeles förmycket. 
Sen blev det inte som jag hade planerat. Så kvällen igår vill jag bara glömma. Det var inte alls sådär jag ville komma hem. Och det var inte alls sådär jag ville känna när jag kom hem efter en vecka. 
Just då ville jag bara tillbaka till Husarö och stanna där ett tag till. Och komma hem till det bemötandet jag hade planerat. 
Lite av känslan från igår sitter fortfarande kvar idag. Men jag jobbar på att få bort den. Jag är juh ändå där jag vill vara. Hemma med min älskade. Så som det ska vara. 

Idag är det sagt, och planerat, att vi ska kolla på kattungar. Men vem vet när eller om det blir så. Måste åka och hämta hem seaten idag också, annars kommer han inte till jobbet imorgon. Sen ska jag försöka fortsätta jobba bort känslan som sitter kvar i kroppen. Att jag kan vara så sjukt jävla långsint förstår jag inte. Jo kanske just i denna situation måste jag nog erkänna att jag förstår varför.. 

RSS 2.0