Bussmakeover, upplyst himmel och vin.

Det har blivit massa bussande dom här dagarna. Grabbarna håller på att renoverar en gammal husbuss, på tolv meter.
Rätt farscinerande faktiskt. Duktiga är dom också. Så det har blivit lite grillning och fika och vin. Det gamla vanliga liksom. Hur härligt som helst.

I onsdags när vi var där började det åska och blixtra på kvällen. Det var myskväll vill jag lova. Vi satt ute på altanen och såg hur himlen bara lystes upp. Men sen kom regnet och då slutade det blixtra. Jag hade absolut ingen lust att gå med ut, som dom skulle göra. Jag gick hem och la mig istället. Tokslockna. Vaknade inte ens av att telefonen ringde fyra gånger. Dåligt trött man är då.

Jo men innan dess, på eftermiddagen, hade jag min första klass i MaryKay. Det var jättekul faktiskt. Kändes skönt att det var mina arbetskollegor, då kände jag mig mycket tryggare. Det tog ungefär en och en halv timme. Och idag har jag beställt hem massa saker. Produkter som jag har sålt och även lite mer saker som jag behöver. Det kommer bli kanon det här.

Igår blev det middag på Kebaben för mig. Jag försökte locka andra med lite tacogratäng. Men det skulle tydligen ta för lång tid innan det skulle bli klart. Men det var ganska gott med pizza också. Sen tillbringade jag en tid i bussen medan sängar byggdes. Finbesök fick jag också, eller ja, hemma hos Patrik då. Emma kom över och klippte mig där också. Så nu känner jag mig lite snyggare i huvudet igen. Bara färgen som saknas. Har bestämt mig för att jag ska färga håret igen. Någon gång.

Ikväll blir det lite marknad och lite mer vin för min del. Får se hur länge jag orkar hålla på. Ska orka upp till jobbet imorgon också. Bara två dagar kvar, sen slutar jag på affärn. Känns rätt skönt ändå. Det känns som att det är rätt tid för mig att gå vidare. Alla måste göra det någon gång. Och den här gången är det min tur.

Jag ska försöka skriva imorgon också. Beroende på om det finns något att prata om. Jag har egentligen massor att prata om, men det känns inte helt rätt att prata om just här.

Tröttmössan talar.

Tydligen var jag trött imorse. Råkade sova lite länge. Men jag hade rätt svårt att somna igår. Eller i natt kanske jag ska säga.
Vaknade en halvtimme innan jag skulle vara på jobbet. Kände mig lite stressad. Men jag kom i tid i alla fall. Egentligen hade det inte gjort något om jag kom senare. Jag var själv på jobbet fram till kvart i tio eller något. Men jag hade att göra så jag satt inte direkt sysslolös.
Omkring halv elva kom tjejerna för att fortsätta med att ringa. Det blev lunch ifrån grillen idag. Sen blev det en liten tur för att se vad vi har för saker inför lägret vi ska ha om två veckor.

Sen blev det lite mer kontorstid, innan vi bestämde oss för att åka hem för dagen. Och nu är jag helt slut. Åkte hem till mamma och pappa en sväng för att äta lite kyckling och gosås. Men orkade inte vara kvar sen.
Hamnade hemma i soffan. Ska försöka komma i säng hyfsat tidigt idag.
Imorn ska jag jobba i affärn, och resten av den här veckan. Sen är det bye bye. Imorn ska jag också jobba lite med MaryKay. Lite nervöst, men bra kommer det nog gå ändå. Ska ha det för tjejerna. Så det blir en rätt lagom mjukstart.

Jag börjar bli lite gottesugen också. Men handlade inget sånt alls idag när jag var på ICA. Dumt av mig inser jag nu. Får nöja mig med det jag har hemma ikväll. Får ändra på det imorgon. Något gott måste jag ha.


Första dagen.

Första dan på "nya" jobbet.
Gick riktigt bra. Kom dit tio i nio. Thomas var inte på det bästa humöret då vill jag lova. "Lektion nummer ett; Här kommer vi aldrig i tid."
Haha vad roligt. Det var han som sa nio. Han tyckte det var dumt sagt. Men det blir klockan nio imorgon med. Får se om han är där då, eller om jag får vara själv först. Det gör i och försig inget. Jag har att göra imorgon ändå.
Tjejerna kom förbi så vi kunde ha lite lunchmöte tillsammans. Rätt lång lunch tyckte jag. Och stressad blir jag av det. Men vi hann med skapligt mycket ändå.
Nästan så att hela lägret är planerat också. Lägret vi ska ha om två veckor. Det kommer bli kanon, oavsett hur det blir.

Men sen är det så med oss brudar som jobbar där, vi snackar väldigt mycket. Det är liksom obligatoriskt när vi ses. Skvallra de är liksom en del av oss. Alltid är det någon som har något smaskigt att berätta. Hur kul som helst.
Näe, de här kommer bli toppen. Det tror jag absolut. Första dagen gick i alla fall kanon.

Min helg.

Drog hem till syrrans snubbe i fredags, med pizza för ett helt kompani. Det luktar fortfarande pizza i bilen kan jag tala om. Det var en trevlig stund. Efter pizzan blev det, som bekant, film. Snabba Cash. Filmen var jättebra. Men den slutade allt för dåligt tycker jag.
Blev inte allt för länge där. Kom nog hem kring tolv.
Däremot sov jag jättelänge igår. Åkte upp till jobbet för att hålla syrran sällskap och äta lite frukost. Efter det fick jag fikasällskap. Det blev lite som förr, nästan hela huset fullt. Men ändå inte. Fick lite bråttom sen, skulle hinna grilla med syrran ute i skogen och även hämta upp efter båtresa för att sen börja festa lite. Men som alltid, så stämmer inte ursprungsplanerna som man sagt. Det är något som gör mig fruktansvärt irriterad.
Emma var med mig och hon hade skickat iväg ett litet förvarnande sms. Men det sågs inte förs vi kom hem.
Det var inte en liten lugn fest. Blev rätt mycket folk.
Vi hade bestämt att vi skulle röra oss mot Träffen för att lyssna på lite musik. Men det var så sjukt mycket folk där så vi bestämde oss för att förflytta oss till nästa ställe. Där var det lugnare i alla fall. Men det var ändå hyfsat drag. Där var vi till dom stängde. Och sedan vidare för efterkaka. Den slutade inte förs halv nio imorse. Skapligt död jag känner mig.

Hungrig börjar jag bli också. Försökte få lite kontakt med folk om matsällskap. Men det har inte gått så bra. Så jag lär väl få äta själv. Men jag vet inte vad. Orkar inte tänka på det. Ingen fantasi verkar jag ha heller. Jag funderade för ett tag sen på om jag kanske skulle orka åka och köpa Thaimat. Fast jag vet inte om dom har öppet fortfarande. Ingen aning om deras öppettider. Ska nog ta reda på det tror jag.

Innan mörkret faller.

Helt fel dag igår. Allt kändes bara helt fel.
Åkte hem till mamma och pappa en sväng efter jobbet för att träffa mormor, farmor och farfar som var där och hälsade på. Men orkade inte ens vara kvar länge.
Åkte hem och slängde mig i soffan. Blev rastlös och sprang runt i lägenheten, pillade på datorn. Trött blev jag av det. Jobbigt att inte ha kontroll på allt i huvudet jämt.
Tillslut blev jag lite halvt övertalad om att se en film. Det var helt okej. Kändes bra. Vill inte vara själv, de är då allt bara snurrar och är ett enda stort kaos.
Vi såg i alla fall på Göta Kanal 3. Jag tyckte den var jättebra. Det behövdes, så tack för initiativet.
Klockan blev rätt mycket innan filmen tog slut. Och trots att jag var trött drog jag in datorn i sovrummet, sängen. Kunde inte sova så jag kollade på gamla Allsångsavsnitt. Inte hela. Jag somnade tillslut ändå.

Men det var inte lika kul att vakna med datorn surrandes precis vid örat. stängde av den och somnade om. Råkade sova lite för länge, tio i tio var jag uppe. Jag började tvätta klockan tio. Men det gick bra ändå. Allt hann inte torka i tvättstugan så det fick jag hänga upp hemma innan jag drog till jobbet. Går lika bra det med.

Syrran tyckte att jag kunde komma över till henne och hennes snubbe för att se film ikväll. Uppskattas mycket. Vill inte sitta hemma, själv. Så ikväll blir det Snabba Cash. Den filmen har jag funderat på att se väldigt länge nu. Så det är väl på tiden kanske.

.

Need somebody to lean on..

Tänker kanske lite fel tankar.

Igår var det meningen att jag bara skulle hämta efter båtresa. Inget mer.
Vid nio tiden började telefonen plinga. Jag skulle skjutsa in mer folk. Men jag skulle samtidigt stanna kvar där. För det skulle inte bli så länge. Bara ut på krogen för att ta en öl och sen åka hem.
Jag drog med mig Soso, så att jag inte skulle bli själv, om dom fick för sig att ignorera mig. Inte så roligt att vara den nyktra när alla andra struntar i en.
Det blev inte bara en öl. Det blev fler. Det blev inte bara krog utan det blev nattklubb. Om man säger nattklubb till Teatern. 

Jag kom fram till, igår när jag skjutsade hem, att jag mer eller mindre alltid ställer upp. Oavsett. Jag kan liksom inte säga nej när dom frågar. Eftersom jag nästan jämt ställer upp så förstår jag juh att dom frågar mig. Men det är inte alltid så kul. Jag vill också vara med och ha kul ibland. Bara någon gång i alla fall. 
Ja nu fick jag juh det, eftersom jag stannade kvar i stället för att åka hem. Kändes onödigt.

Men jag vet inte om jag är dum som tänker såhär eller om det är för att jag känner mig lite känslomässigt instabil idag. Det är som att det är självklart att jag kör. Att det tas förgivet. 
Jag vill höra uppskattningen. Jo, jag fick juh höra "Du är en ängel" igår. Jo den har man hört några gånger förut. Men jag är bara "chauffören".
Nej, det är väl så att jag är dum som tänker så för tillfället.

Jag är den som är snäll och ställer upp. Så har det alltid varit. Då är det väl bra att någon utnyttjar det också kanske.

Evighetslångt och roligt möte

Mötet som jag var på igår höll på till nio. Jag var där redan klockan tre.
Massa med timmar blev det. Men vi drog iväg för att käka och handla lite fika till kvällen också. Halv åtta kom dom andra tjejerna. Jisses vad kul vi har tillsammans!
Ska bli så kul att få dra igång igen på allvar. Och det känns kul att få jobba mer. Allt kommer bli toppen, så fort jag bara få någon form av ordning på allt.

När mötet var klart drog jag och Petra till Patrik. Kopplade av med lite vin och snackade skit. Emma dök upp lite senare också. Tyvärr blev det rätt sent igen. Det är väl inte tyvärr, men det var synd att han tyvärr slocknade. Medan vi satt kvar på verandan en timme till. 
Tur att Petra var med, jag och Emma fick ställa våra bilar, så fick vi åka med henne hem. 

Jag blev upphämtad imorse för att kunna ta hem min bil. Och samtidigt blev det planerat att jag skulle skjutsa och hämta efter båttripp idag. 
Vad skulle dom göra utan mig? Jag som alltid är snäll och ställer upp. I alla väder. Plus i kanten på mig kan jag tycka! 

I medelhavet, sardiner simmar..

Det blev en liten tripp ut till havs igår kväll. För att fiska.
Riktigt mysigt var det. Men ingen fisk ville bita sig fast riktigt. Dom va och gnagde på masken flera gånger.
Vi hade det helt vindstilla och åkte ut en rätt bra bit med båten. Synd bara att man skulle upp så tidigt för att jobba idag. Och att det blev så pass sent innan vi ens kom ut igår. Hoppas på att det kanske blir fler gånger och bättre lycka.

Idag ska vi ha möte med jobbet också, mitt "nya" jobb. Det låter som att det kommer bli rätt många timmar. Jag ska vara där klockan tre. Medan dom andra ska komma halv åtta. Massa timmar blir det. Det lär nog bli bra ändå. Måste hem och byta skor innan jag ska dra. Börjar känna av ett skavsår. Inte skönt kan jag lova.

Sen får vi helt enkelt se vad som händer ikväll, om mötet inte drar ut allt för mycket på tiden.

Just like old times

Men vad dålig jag är på att uppdatera. Det har varit mycket nu, den här helgen.
I lördags efter jobbet skulle jag vara lite chaufför på kvällen. Men började köra redan mycket tidigare. Och inte hade jag planerat att stanna kvar heller, som jag gjorde.
Men jag hade riktigt roligt. Träffade massa med roliga människor. Och människor jag inte träffat på jättelänge. Sent blev det också.
Meningen var att jag skulle lämna av två vänner på deras landställe, men det slutade med att dom följde med enda till byn. Det var någon annan fest här som dom skulle på.
Igår morse hittade jag dom utanför min dörr. Jisses vad rädd jag blev. Inte direkt så att man förbereder sig på att hitta folk precis utanför dörren på morgonen. Dom fick gå och lägga sig hemma hos mig medan jag åkte till jobbet.
Lite snäll måste man juh vara ibland.

På jobbet fick jag sällskap av Zandra och Emma ett tag. Väldigt uppskattat vill jag säga. Alltid lika trevligt tycker jag.
På kvällen dök  Soso, Petra och Emma upp hemma hos mig också. Vi spelade Kille (läs; Chille) och snackade massa skit, just like back in the days!
Mer såndant flickor!
Sen blev klockan för mycket och sängen väntade. Men sovmorgon hade jag idag. Ojoj så skönt. Känner mig hyfsat utvilad nu faktiskt.
Får se sen vad kvällen bringar. Kanske händer det något roligt, även idag.

Härliga människor, musik och massa skratt.

Det blev en sen middag igår, as usual. Men gott som tusan var det.
Riktigt kul att så många kom dit också. Flera som vi inte ens hade räknat med. Längesen jag träffade vissa av dom.
Mycket musik och mycket skratt.
Jag skulle tända ett ljus som hade slocknat. Vickade på det lite så jag skulle kunna nå veken. Stearinet hade inte stelnat och jag fick massor över foten och knät. Bra jobbat!
Gjorde riktigt ont. Tur att det gick över under natten. Kom hem jätte sent gjorde vi också.
Jag hade planerat att inte vara där så länge, men som vanligt, blev det längre än väntat. Men upp kom jag imorse i alla fall.

Men jag vet inte vad som hände med det fina vädret. Varmt är det visserligen, men solen har gömt sig. Kanske kommer det lite oväder idag?
Man kan juh alltid hoppas. Jag ska ändå inte göra något speciellt, mer än att hämta lite folk senare ikväll.

Grilla i goda vänners sällskap.

Ikväll blir det grillning igen.
Mmm, det känns att det är sommar. Nästan så att det är helg varje dag. Även fast man jobbar dagen efter. Vilket jag gör i helgen. Men trevligt kommer det bli ikväll. Som alltid.
Fick även grillat till lunch. "Grannarna" till jobbet hade sin årliga grillfest och då brukar dom alltid bjuda den som jobbar i affärn på lite mat. Hur gulligt är inte det då. Och gott var det också.

Imorn kommer jag däremot missa en av årets alla stora fester. Car show. Tror det är andra eller tredje året som jag jobbar den här helgen. Alltid så prickar jag in fel. Så jäkla dumt. Dom andra ska förmodligen åka båt dit. Jag vill också! Får väl försöka att pricka rätt nästa år, se till så jag är ledig den helgen.
Men det lär juh inte bli samma sak då. Missar nästan jämt allt det roliga. Man kan juh bli less för mindre ibland.
Skit samma, jag får krypa ner i soffan och tycka synd om mig själv sen när jag kommer hem eller nått.


Massor att göra.

Igår hanns inte bloggen med riktigt.
Det var fullt upp på jobbet nästan precis hela tiden. Tiden gick så sjukt snabbt.
Petra var tvungen att komma in tidigare. Vi fick en hel vagn med frysvaror och en med kylvaror, plus en till. Men frys och kylvaror ska upp så snabbt som möjligt. Jo tjena du. Det gick juh sådär. Så fort jag började öppna en kartong kom det in folk. Så fort jag öppnade en frys stog det folk i kassan.
Hade inte hon kommit in lite tidigare så hade alla frysvaror i stortsett tinats upp. Inte bra.

När jag tillslut kom hem, pratade jag med mamma och dom kom då på att dom hade glömt hunden ute, med dörren på vid gavel. Så det var bara för mig att rulla upp dit.
Han satt snällt mellan träden och bara titta på mig när jag kom dit. Det blev en omgång med kammen i skuggan. Jisses vad den hunden fäller hår. En bra bit av gräsmattan blev vit. När jag blev klar där bestämde jag mig för att sätta mig en stund i solen och vila ögonen. Jag höll på att somna precis när mamma och pappa kom hem.
Tog sen en lite powernap i kökssoffan medan mamma lagade mat.
Men sen kände jag att det var dags att rulla hemåt. Huvudvärk hade jag haft i några timmar. Men jag hamnade hos Patrik istället. Med jordens huvudvärk.
Blev några timmar där men sen var det hem till sängen som gällde.

I onsdags kväll åkte förresten jag och syrran till en kompis landställe. Har inte träffat dom två på evigheter, så det var riktigt roligt. Blev lite vin, skitsnack och sällskapsspel.
Vi hade bestämt oss för att inte vara där så länge, men det gick juh som det gick. Kom hem halv tre. Fast vi hade nog kunnat vara där längre. Hade dom fått bestämma, hade vi sovit kvar där också.
En annan gång.

Dunder och brak och nattliga samtal

Tydligen hade det varit värsta ovädret i natt. Tydligen så hade min syster ringt mig ungefär vid samma tid.
Jag märkte inte av ett skvatt. Snacka om att vara klubbad.
Det var juh i alla fall tur att jag vaknade av väckarklockan imorse. Illa om jag inte hade det. Jag märkte inte av någonting alls förs jag kom till jobbet kanske. Såg en vattenpöl och funderade på om det hade regnat. Ringde syrran och hon sa att hon hade försökt ringa mig för att se så jag hade dragit ut allt. Vilket jag inte heller hade gjort. Men jag tror nog att det klarar sig ändå.
Det märks när jag kommer hem.

Fick ett annat samtal i natt. Men den gången hörde jag telefonen. Tycker det är jättetrevligt att prata, men satan så trött jag va. Och jag hoppas att jag inte sa något som tolkades fel.
Får höra av mig idag och se så allt är okej. Jag har fortfarande mina åsiker, men jag står ändå vid personens sida.


Inte ett moln..

Igår satt jag och kollade igenom bilderna jag hade tagit i helgen. Det är juh inte många på bilder man ser vad det är.
Suddigt och dant. Tagit kort mitt emellan folk.
Trodde de skulle se lite bättre ut på datorn. Men icke. Vad är det för kass kamera? Trodde allt skulle bli mycket bättre, även fast kameran är den samma som min gamla telefon.
Tror jag måste justera lite saker på den. Har inte riktigt lärt mig allt än. Men det kommer väl.

Och du, det är varmare idag än igår. Trodde inte det var möjligt. Det kanske är på tiden att man tar ett första dopp snart. Det börjar kännas som att det är dags.
Jag har hållit mig inne rätt mycket, men när det blir så att det nästan är varmare inne än ute, då finns det liksom inte många platser till man kan gömma sig på. Och jag vill juh ändå så gärna vara ute. Få lite färg och se fräsch ut.
Som sagt, dags att ändra på det kanske.

Video kills the radio.

Åkte hem till mamma och pappa en sväng och satt ute med dom ett tag. Det är skönare att sitta så än att sitta ute hemma hos mig.
Då måste man sitta på gården, eftersom jag inte har någon egen uteplats. Skulle ge vad som helst för att i alla fall få ha en balkong. Men det går inte för sig.
Åkte hem efter ett tag i alla fall. Öppnade alla fönster jag kunde. För att få någon annan luft hemma. Det var nästan så att det var svalare ute än inne. Där ute fläktade det ändå.
Senare kom mamma och pappa över för att hjälpa mig med sovrumsfönstret och även hjälpa mig med att få ihop en dvdhylla jag köpte tidigare i veckan.
Det var pappa som gjorde jobbet vilket fall. Han är snäll han. Det blev fint, trots att inte alla filmer fick plats. Måste köpa en till tror jag allt.
Men bättre blev det. Än att ha alla filmer på golvet.

Jag och mamma började kolla på Lotta på Liseberg. Hrm, hur mycket jag än tittar på det kan jag inte sluta tycka att Allsång på Skansen är bättre.
Jag kommer alltid tycka att Allsång är bättre. Helt klart.

Nu har jag fått lite beslutsångest. Om jag kanske ska se på Van Veeteren på fyran eller om jag helt enkelt ska slå på en egen film. Insåg just att jag hade massor med filmer som inte ens har blivit urtagna ur plasten. Måste nog göra något åt det. Kanske en filmdag när vädret är lite kasst?

Solen skiner.

Det är äckligt varmt i lägenheten på kvällarna nu.
Ska försöka få pappa att komma och laga mitt sovrumsfönster, så jag kan ha det öppet på nätterna. Vill liksom inte ha det vidöppet hela natten eller när jag inte är hemma.
Det skulle nog bara sluta med att allt som är i och vid fönstret kommer ligga nere på vägen. Känns inte helt rätt.
Men jag hade jätte problem med att somna igår. Det blev riktigt sent. Men sen vaknar man tidigt ändå, på grund av att solen lyser rätt in på sängen.
Då är det i alla fall riktigt skönt att ta en svalkande dusch på morgonen. Så man känner sig pigg och fräsch. Men det slutar ändå med att man känner sig helt färdig efter en halvtimme.

Första dagen på jobbet efter en veckas ledighet. Och till och med här är det varmt. Jag fryser nästan jämt här inne, men nu är det olidligt, nästan.
Men jag tycker mer om värme än kyla. Helt klart.


Helgen i stora drag.

Ah, Power Meet.
Finns inte så mycket annat att säga än att det var varmt och sjukt kul.
Det tog visserligen lite längre tid än väntat för oss att ta oss iväg. Det strulade till sig lite med tiden och grejer. Men iväg kom vi tillslut. Vad med bilar, och folk det var. Underbart.
Vi stannade till på en camping för att träffa lite annat folk som redan var där.
Sen slutade det med att vi böt bil en sväng också. Vilken svinbil. Det var visserligen hur sjukt roligt som helst, ändå. Det blev tyvärr inte så länge. Klockan var mycket och vissa började bli trötta och ville dra sig hemåt.
Vi åkte bara över dagen så vi kom hem tidigt imorse.
Då hade jag redan somnat påvägen hem. Egentligen var jag inte trött och kunde ha fortsatt länge till. Men helt plötsligt så kändes ögonlocken väldigt tunga.

Idag blev det en rätt rejäl sovmorgon. Vaknade kring tolv. Halv tre var jag och syster bjudna på fika. Det var också riktigt trevligt. Men jisses så varmt det var. Vi blev kvar där i flera timmar. Men sen var det dags för lite middag tyckte jag. Tre tuggor senare kände jag av mättnad. Jäkla värme.
Det var egentligen meningen att vi skulle ta ett litet dopp efter det. Men så blev det inte. Jag tänkte slänga mig i soffan hemma då. Men så blev det ändrat det med.
Jag följde med som som sällskap när Patrik skulle fixa lite med båten. Vad härligt är att sitta vid vattnet på kvällen. Fortfarande varmt. Jag älskar sommaren!

Imorn börjar jobbet igen. En veckas ledighet har verkligen varit behövlig. Men nu är det dags för att återvända till verkligheten igen.

Tankarna försvinner iväg ibland.

Idag blev det en till vända till IKEA. Jag och syrran gick igenom hela stället på en halv timme. Men då struntade vi i massor också.
Jag hittade min dvdhylla i alla fall. Men den har inte kommit upp än. Den ser lite mer komplicerad ut än vad stolen gjorde. Så jag tror nog att jag måste ha lite hjälp med den.
Jag råkade missa avfarten också. Vet inte alls vart jag hade tankarna just då för tillfället. Men det gick bra ändå, och hem kom vi.
Sen har jag inte gjort något vettigt alls. Jag har legat i soffan, i de här fina vädret. Och inte gjort ett skit. Mår dåligt av att jag inte gjort något. Men orken har inte funnits här idag.

Men jag samlar krafter till imorgon. Då är det Power Meet som gäller. Fy fan va bra det kommer bli!
Nu ska jag i alla fall snart iväg för att grilla lite. Börjar kurra lite i kistan.

Life is a highway.

Klockan fyra klev jag upp idag. Fyra och en halv timmes sömn. Jag försökte verkligen intala mig att jag inte fick försova mig, så jag ställde fyra larm. Just för att jag verkligen skulle kliva upp.
Jag var hur pigg som helst när klockan ringde.
Kvart i fem blev jag upphämtad. Idag skulle jag åka lastbil. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker det är kul. Kul att åka bil. Kul att följa med andra. Jag trivs då.
Halv sex var det full rulle. Och det höll på hela dagen. Och vilket väder vi hade. Tur att det finns AC när man åker sådär.
Jag trodde varje gång att det var kallt när jag skulle kliva ur. Inte då, hur varmt som helst snarare. Sommar sommar sommar.

Körde även hem hans ena bil, när jag ändå var där. Men det betydde att jag inte hade någon bil att ta mig hem med. Han skulle meka med grävmaskin, så jag fick snällt sitta som sällskap. Insåg rätt snabbt att jag började bli hungrig. Det var juh trots allt middagstid.
Snäll som jag är åker jag och handlar och lagar lite mat. Kände mig riktigt duktig. Men det är alltid kul att laga mat till honom, han är inte alls kräsen och äter nästan vad som helst. Men en liten guldstjärna fick jag minsann i kanten.
Emma kom över efter det för att klippa honom också. Det är juh Power Meet på lördag, då måste man juh se hyfsad ut.
Det kommer bli riktigt roligt. Power Meet.

Ibland går det bara så fort, jag hinner inte med.

Jag mer hundra gånger om ursäkt.
Ja, jag kom hem i tisdags. Men jag har haft fullt upp enda sen dess. Har i stortsett inte varit hemma alls.

I söndags drog jag till min moster. Jätte trevligt hade jag. Träffade på mina kusiner, inklusive min lillprins. Han har blivit så sjukt stor. Snart åtta månader gammal.
På måndagen åkte vi in till IKEA, mina kusiner tycker om att äta frukost där. Jag behövde kolla efter dvd-hyllor och en datorstol. Jag kom hem med datorstolen.
Sen var det dags att åka till nästa moster, och kusiner. Min moster var inte hemma när jag kom dit. Men min "morbror" och ena kusinen.
Spenderade eftermiddagen på baksidan av deras hus. Det resulterade i att jag brände mig lite. Finally! Men det sved som sagt lite.
Aningen om det var solen eller att jag hade ätit för lite, eller kanske en kombination av båda, gjorde att jag svimmade. Nej jag svimmade inte, men jag var riktigt nära. Hade jag inte lagt mig ner så hade jag nog kollapsat. Dumt av mig att inte äta under hela dagen. Åt ordentligt sen i alla fall. Jag fick nästan känslan av att jag ville åka hem då, eftersom att jag inte mådde så bra. Men sen insåg jag att jag inte vågade för trots två timmar senare, var jag fortfarande skakis.
Jag stannade kvar till tisdagen som planerat. Kom hem någongång under kvällen. Jag kommer inte riktigt ihåg exakt vad jag gjorde då, men har för mig att jag åkte över på en fika.
Onsdagen spenderade jag hos mamma och pappa. Det var juh så sjukt fint väder. Åkte ner till ICA för att hämta hem min nya telefon, en Vivaz pro. Jag försökte förstå mig på den och få igång abonnemanget. Vilket inte alls gick. Fick sitta i telefonkö, i över en halv timme. Jag fick i alla fall reda på att dom låg lite efter och inte hade hunnit registrera och slagit igång mitt nummer. Det var fler än bara jag som hade råkat ut för det. Men jag hoppas på att dom får igång det imorgon. Hamnade även denna kväll hos Patrik. Mycket trevligt, något glas vin för mig medan dom andra höll sig till ölen.
Det slutade hur som helst med att vi hade kommit överens om att jag skulle följa med honom till jobbet imorgon (läs; idag). Bara hem och sova med andra ord.
Fyra timmars sömn...


Sommar och sol å vi har kort tajt kjol.

Jag hade det så himla trevligt igår. Hela dagen. Båt - middag - pool - krog. Det var ruskigt fint väder precis hela dagen också. Varmt jättelångt in på kvällen. Jag blev självklart fryssen när jag badade. Men ändå

Nu ska jag iväg på lite äventyr. Ska hem till min moster. Min ena. Måste prata med min andra moster om att komma dit imorgon. Beror lite på hur friskhetsfaktorn ser ut. Men sist jag hörde så var det bara en som hade feber. Det är juh inga problem.

Nu ska jag hämta Patrik, ska skjutsa honom till en av hans bilar så han har något att åka med i veckan. Sen ska jag hämta mina badkläder, man vet aldrig vad som hittas på. Jag har i och försig inte badat än, mer än i chefens pool. Och sen ska jag vidare till moster min.
Får se hur det blir på uppdateringsfronten. Men blir det som jag har planerat kommer jag i så fall hem igen på tisdag. Förhoppningsvis har min nya telefon kommit då!

En gång, jag seglar i hamn

Vi kom iväg lite sent imorse, jag och Emma. Destination; Eckerö. Trots att vi trodde vi var ute i hyfsat god tid, var det fullsmetat med folk. Men på båten kom vi i alla fall.
Synd bara att det blåste så mycket, och kallt ute på däck. Annars hade vi spenderat våran tid där. Men det blev i stället baren.
Där fanns det i alla fall livemusik. I like!
Trevligt var det. Hamnade självklart i taxfree'n en sväng med. Hittade lite gott, som man kanske kan få användning av nästa helg. Kanske redan i veckan. Vem vet.
Nu har jag bara lämnat av mina grejer här hemma, bytt kläder och nu ska vi åka till chefen för att grilla lite. Tar nog med mig mina badkläder, man vet aldrig ifall man får användning av deras pool ikväll.

På återseende gott folk.

I just want you near.

Jag och Emma bestämde ikväll att vi ska ta en liten båtresa. Ut på Ålandshav imorgon.
Det ska bli fint väder också så jag hoppas på att det blir en riktigt bra dag. På eftermiddagen, efter att vi har kommit hem, ska jag och Petra till chefen.
Vi ska grilla lite och ha det trevligt, som vi alltid har när vi är där.
Sen har jag verkligen semester. Ska försöka ta mig ut till mina mostrar i början av veckan också. Får se hur bra det blir. Och jag hoppas verkligen att det kommer bli en kanon vecka. Inget regn önskas här, enbart solsken.

Jag var så himla sugen på vin nu ikväll. Men vinet är inte hemma. Och där vinet är, är det inte någon hemma heller. Jag hade kunnat åka och hämta det, men det kändes lite fel att klampa in när huset står tomt. Får försöka ta det på söndag eller något, innan jag har planerat att åka.

Nu ska jag nog slå igång en film och ta det lugnt. Det blir en tidig morgon imorn.


You can't loose what you never had

Jag känner mig väldigt snäll ibland, eller kanske till och med rätt ofta.
Jag erbjöd mig att skjutsa igår. Men tiden gick och inget samtal kom så jag trodde såklart att jag inte skulle åka. Men kring halv tolv ringde telefonen. Tur att jag hade sovmorgon imorse. Så jag pallrade mig dit. Det var rätt lugnt på vägarna. Jag hade däremot en lastbil som låg och tröck mig i arslet på vägen in. Och den körde mitt på vägen.
Skakade hur som helst av mig den rätt fort.

Fast jag orkade inte kliva upp imorse, så jag råkade sova lite längre än väntat. Men jag hann i alla fall till jobbet i tid. Där vankades det sommarstädning. Så mellan måltider och kolla till barnen, plockade vi undan saker. 
Fick en underbart god äpple/hallonpaj till efterrätt. Mm, nu är det sommar.
Sen fick jag lite bråttom till affärn. Slutade två på fritids, började två på affärn. Petra slutade två på affärn och började två på fritids. 
Det är mycket nu. Men sista dagen, sen går jag på semester. Härligt! 

I'm new at this

Jag fick en liten snabb lektion i hudvårdsprodukterna idag. Det var kanske mer hur man ska prata och vad man ska säga om produkterna när man håller en klass.
Lärorikt, indeed.
Det tog ungefär en och en halv timme för att gå igenom allt. Har jag tur kommer mina produkter imorgon.
Men nu har jag mycket att göra, läsa igenom allt, studera allt. Köpa rätt kläder och boka klasser.
Så nu behöver jag alltså frivilliga som ställer upp, som står ut med att jag är en rookie.
Alla kan inte vara bäst redan från början heller.

Come on, please help me.

Man kan juh bli less för mindre.

Min arbetströja hamnade hemma hos mamma igår. Eftersom jag var tvungen att lämna upp lite tvätt där. Förbannade tvättstuga.
Jag testade ringa till han som är fastighetsförvaltare, men det var för sent för att någon skulle vara på jobbet. Så då testade jag journumret. Fastighetsjouren. Dom åker inte ut för att laga några tvättmaskiner. Så jag fick helt enkelt vänta med att ringa mellan 7-9 imorse. Tur att jag kom på det tjugo i nio.
Han skrattade lite när jag förklarade hur det låg till. Jag råkade väl säga något i stil med att "maskinen spottade ut mina kläder." Men han sa att det skulle komma upp en kille under dagen så han kunde titta på maskinerna.

Men något positivt bland allt negativt då, jag har haft planer på att börja sälja lite MaryKay. Så igår blev jag "hudvårdskonsult" som det så fint kallas. Det låter juh lite fint. 
Nu hoppas jag bara att det går vägen. Att jag lyckas sälja något. Jobbigt om jag inte gör det, med tanke på att man annars kommer sitta där med startpaketet, som kostar en del att köpa in. 
Nej men det kommer säkert gå jättebra. Allt kommer ordna sig. 

RSS 2.0