..

Nu är det samma som förra året. Kanske. Åh, men det kommer nog bli bra ändå. I hope!


Be mine

Imorgon drar jag. 40 någonting mil uppåt. Dags att jobba på läger. Så nu har jag packat, inte allt men det mesta. Förmodligen lär jag väl glömma något, som vanligt.
Just för tillfället lockar det inte så jättemycket. Men så är det alltid när jag ska åka på läger. Dagen innan våndas jag och stressar upp mig. Men när jag väl är pågång och påväg så brukar det ändra sig.

Jag har haft en jättebra helg också. Det var byfest igår. Fast först var vi och handlade. Och det blev massor vill jag lova, jag gjorde av med sjukt mycket pengar. Efter det blev det bandy som vanligt. Sjukt kul, och sjukt bra. När vi spelade tjejerna mot killarna, så vann vi. Vi är grymma!
Kom hem senare än planerat och då var det dags att lägga i en högre växel för att hinna med allt innan alla andra kom. Det gjorde jag juh såklart inte, men jag hann göra mig klar innan det var dags att dra.
Jag har alltid kul på dom här byfesterna. Och för det mesta är det bra stämning. Självklart blev det efterkaka också. Det blev en liten promenad först, kallt och jobbigt. Men fram kom vi.
Juste, man ställde juh om klockorna i natt också. Så imorse när jag vaknade var jag lite förvirrad och fick ringa pappa för att verkligen dubbelkolla.
Som vanligt efter en riktigt bra kväll, blir det alltid pizza dagen efter. Det var riktigt gott.

Min kusin var på besök idag med. Inte ofta vi träffas, men det är alltid kul när vi väl gör det. Åkte med mamma till dom, min bil är lite trasig så just nu står den bara.
Men jag hade också en klass idag. MaryKay. Lite kul att få greja med det. Tyvärr var det inte många på den klassen, men de kommer väl en dag det med.

Nu ska jag krypa ner i soffan med lite ostbågar innan det är dags för att sova.

Nu tar jag helg.

De är fredag! Nu tar jag helg. Vilar upp mig inför lägerveckan. Vi avslutas arbetsveckan med lite skräpmat.

Shadows


Fullspäckad helg.

Det finns inte så mycket intressant att berätta om härifrån just nu.
Det är fredag! Härligt.
Åkte in till jobbet en sväng idag. Men när jag kom hit började jag fundera på vad jag egentligen behövde göra. Jag skrev upp lite saker och sen ska jag upp till expen för att lämna kvitton. That's it.

Jag åker iväg på måndag. Ska vara borta hela veckan. Jobb jobb. Men jag kommer juh hem på fredag kväll. Juste, jag kom juh på att jag måste höra med mormor om en resväska. Hur ska jag annars få med mig allt som måste med.
Jaja, det där löser sig allt. Hoppas jag.

Fullspäckad dag imorgon. Blir lite shopping, bandy och sen blir det pubafton. Byfest. Har bjudit över en massa folk hem till mig först på kvällen, innan vi går vidare. Känns som att det kommer bli en väldans massa. Kanske skulle jag ha stannat hemma för att städa en sväng? Börjar känna mig en aning stressad nu.
Gaaah, att jag alltid ska vara ute i sista minuten!

Introducing Me

En liten sångtävling.
Ja, det är samma låt, tre gånger. Men lite kul allt!




Och här kommer orginalet.


Dålig natt.

Har haft en riktigt dålig natt.
Tror inte jag har sovit något bra alls. Vaknade på helt fel sida. Känner mig fortfarande lättretlig. Och trött.

Försökte sova i totalt mörker, utan något ljud. Det gick inte. Tror jag låg och vände och vred mig i någon timme innan jag gav upp. Att det ska vara så svårt!?
Ska försöka vänja av mig. Dålig ovana har det blivit! Är nog ändå därför som jag sover så dåligt annars på nätterna. Det är nog i alla fall därför som jag är så trött på morgonen.

Nej, back to work. Lunchen är avklarad.

Shane Dawson

Gå in här.
Tycker han är grym (bra alltså)!

Möten och dötid

Ja här blir det inte mycket bloggande inte. Men det är bara för att jag har syrran på praktik den här veckan. Kan inte sitta och blogga då heller.
Skulle ha haft möte imorse också. Men pågrund av sjukdom blev det inställt. Typiskt. Vad skulle vi då hitta på. Så det har blivit en väldigt slapp förmiddag. Pizza till lunch. Varför väljer jag alltid pizza, när jag vet att jag halvt hamnar i koma varje gång.
Det var bara att bita ihop och samla sig inför nästa möte som vi skulle ha. Det mötet blev i alla fall av. Några timmar.
Men mycket intressant måste jag tillägga. Det kan nog bli hur grymt som helst. TW drog hem, såg inte alls pigg ut. Syrran drog nyss hon också. Så det är bara jag kvar. Måste vänta till att någon av tjejerna dyker upp så jag kan åka till nästa ställe för att fortsätta jobba. Japp ibland blir det lite mycket kanske. Men det är lungt, så länge jag har något att göra.

Har haft problem med min privata telefon också. Jag kan varken ringa eller skicka sms, men jag kan däremot ta emot dom. Vad är problemet?
Jag har varit inne och kikat på kundservice och driftstörningar. Men den visade ingenting. Är det fortfarande så imorgon får jag ta och ringa. Konstigt att den andra telefonen fungerar felfritt.
Tur att jag har två i alla fall.

Nu ska jag försöka få i mig lite middag, så jag klarar resten av kvällen utan att vara allt för bitter.


I like cheese only on pizza, please.

Det har inte hänt så märkvärdigt mycket idag. Jag har min syster som praktikant den här veckan så jag har mest försökt underhålla henne. Det har inte varit så lätt hela dagen måste jag säga. Ibland sitter man bara där och tankarna snurrar. Jag vet liksom inte i vilken ände jag ska börja nysta i. För egentligen finns det verkligen hur mycket som helst att göra, man ska bara veta vad som ska göras först.
Men vi fick ändå hyfsat mycket gjort.
Hon tjatade däremot om fika, flera gånger. Så det var bara att åka till ett café på lite fikarast.
Men när det var dags för middag åkte vi hem till våra föräldrar för att laga. Blev ingen skräpmat idag inte.
Egentligen hade jag behövt åka och handla, det är i stort sett soprent hemma. Men jag får nog försöka göra det imorgon eller något.
Orkade inte åka ner till ICA nu efter jobbet. Det blir så sent.

Ska fixa lite äggmackor innan det är dags för sängen.

'cause I said so

Vilken seg dag det har varit idag. Det har blivit rätt många filmer.
Det har regnat rätt mycket idag så det gjorde inte så mycket kan jag tycka. Och jag har varit rätt seg idag. Hade juh som sagt riktigt trevligt igår.
Sånt känns dagen efter. Men jag klarade mig i alla fall ifrån huvudvärken. Men däremot upptäkte jag att hela min väska var dränkt i diesel.
Den hade legat i skåpet på bilen hela kvällen. Och grabbarna hade glömt att det visst fanns en dunk med diesel där också. Det kom dom på efter att dom hade sladdat ett tag. Bra jobbat. Det blir juh till att tvätta nu kan jag säga.

Ni ska jag fortsätta äta mina popcorn, kolla lite till på filmen. Sen är det sängen som gäller. Jobb imorgon igen.

Na na na-na na

Har haft lite mycket den här helgen. Lite så som jag ville att det skulle vara.
Näe, jag har inte haft mycket alls. Igår sov jag till klockan ett eller liknande. Segade som fan. Halv fyra kom syrran hem till mig ifrån jobbet. Då satt jag och käkade. Det var juh innebandy igår.
Efter bandyn var det dags för att åka till Lena för att ha lite trevligt. Joda, visst hade vi trevligt allt. Jag fick dansa med barnen (alltid kul!) och så klart, dansband smög vi allt in där ibland så det blev lite bugg. Det här gjorde bara att jag taggade till ännu mer inför byfesten nästa helg.

Efter några timmar där hemma hos dom, bestämde vi oss för att gå till Träffen för att se lite andra människor. Till och med jag träffade på folk jag kände till. Fast det var inte så mycket folk. Men det kanske är så helgen innan löning. Vad vet jag. Jag går juh i regel inte ut så ofta och mycket. Bara ibland.

Men nu är jag helt slut. Träningsvärk i benen, blåmärken på låret och vaden, rösten är inte i sin bästa form. Näe men det är är kalas. Jag hade hur som helst jävligt kul igår.
Tack så sjukt mycket!

Första snön har kommit!

Syrran ringde mig imorse. Hon ringde och väckte mig. "VAKNA, hurru.. Det SNÖAR ute. Massor. Ring mig!" Den första tanken var "Nej. Fa-an, jag har inga vinterdäck!" Men det är tur att man inte bor så långt ifrån en verkstad. Och att pappa är lite bundis med honom. Inom en timme hade jag vinterdäck på bilen. Så jag kunde ta mig till jobbet i alla fall.
Tyvärr så hittade han ett till fel. Bara för pappa att beställa delar och för mig att punga ut pengar. Typiskt.

Blir inge sent jobb idag. Skulle egentligen ha åkt ut i skogen för lite mörkerspårning ikväll. Men eftersom varken jag eller TW har riktigt fungerande bilar så får vi helt enkelt skippa det. Tråkigt.
Jag hade ändå sett fram emot det litegrann.
Blir till att tända upp ljus och krypa ner under en filt i soffan framför Idol ikväll i stället. Eller stå i fönstret och titta på snön. Eller ännu bättre. Vara ute och ha snöbollskrig kanske. Hrm, ja vem vet.
Den som lever får se.

Ta dig samman och gör något onyttigt!

Filmmarathon?

Nu har jag fått min dator fixad. Bildskärmsupplösningsgrejen var juh egentligen inte så värst svår. Jag hade varit inne och pillat på rätt saker i alla fall. Sen fick jag hjälp med att installera ett nytt antivirus skydd. Suveränt. Tur att det finns människor som kan!

Blev inte många timmars jobb idag. Efter massagen och healingen kände jag mig som ett vrak inombords. Det börjar bli bättre nu. Men det blir nog till att krypa ner under täcket ganska så snart. Det är första gången som jag känner det såhär. I alla fall vad jag kan komma ihåg.

Men innan dess var jag hos en vän och fikade i förmiddags. Det var trevligt. Vi ses också jättesällan. Jag försöker få med henne till nästa helg, då det är byfest igen. Får se vad hon bestämmer sig för. Men nog vore det trevligt allt. Ja, vi får helt enkelt se vad som händer då.
Fick hem massa filmer idag igen. Fasen vad man ska lägga ut pengar på sånt hela tiden. Men jag verkar inte riktigt kunna hejda mig heller.
Bara på två dagar har jag fått hem elva filmer. Sanslöst. Men nu kan jag låsa in mig och ha filmmys när som helst.
Det ska jag nog ha snart. Filmmarathon. En hel helg. Who's with me?

You light up my life

Det har inte blivit mycket till uppdatering här idag i alla fall. Kan nog bero på att jag inte har suttit vid en egen dator på nästan hela dagen.
Det blev en kort dag på jobbet idag. Men i stället för att åka hem på en gång åkte jag till syster på hennes jobb och fikade lite. Blev kvar där en stund. Hon ville inte riktigt att jag skulle lämna henne. Seg dag på jobbet med andra ord.
Men jag kände att det ändå var skönt att få åka hem en sväng. Hade nämligen bokat middag. Självklart blev det på stammis stället. Nya stammis stället. Spelar ingen roll om jag jobbar eller är ledig. Äter vi ute så äter vi, nästan till hundra procent, alltid där.
Men sen blev det till att åka tillbaka till jobbet en sväng. Jag var där i någon timme.
Hann inte mer än att komma hem innan jag blev bortbjuden på lite kaffe. Så nej, inte mycket dator idag inte.

Men nu är jag hemma. Ska plocka ur linserna sen blir det nog en film. Fick två nya idag, Familjen Jones och Copout. Ikväll blir det Familjen Jones. Jag har sovmorgon imorgon så jag klarar nog av att se en hel film utan att vara allt för död imorgon. Massage ska jag få också. Mm, bara längtar.

En persons livsfilosofi uttrycks inte på bästa sätt med ord. Den uttrycks med de val man gör.


Högre siffror igen!

Det blev en stressig morgon imorse. Råkade försova mig lite. Tack och lov att telefonen ringde när den ringde. Hade det bara varit larmet hade jag fortsatt snoozat. Jag är en hejare på det.
Men jag klarade mig ändå. Kom till dietisten i tid. Bra nyheter, jag hade gått upp i vikt. Det trodde jag aldrig. Har haft en rätt stressig månad och trodde det skulle påverka vikten, vilket det annars brukar göra.
Kasta mig in i bilen för att åka vidare till personalmöte som skulle börja nio. Det var på håret måste jag säga.
Jag vet inte om jag blev så mycket klokare av det, men jag kunde i alla fall inte hjälpa att dra på smilbanden. Ibland är det lite roligt att bara sitta och lyssna på allt vad alla säger.

Nu har jag i alla fall suttit här på kontoret ett tag också. Men det blir en lite kortare dag idag. Fick ut lönespecen för den här månaden. Tydligen har jag lite för mycket komptid nu. Man ska tydligen inte ha för mycket komptid på lager. Dags att ta ledigt med andra ord ?
Får försöka planera något helt enkelt.
Vad ska jag göra då?

Internet drives me crazy!

Jag skickar seriöst mitt internet långt långt härifrån. Förbannade saker!
Det har varit problemfritt i flera dagar. Men nu har det strulat här i två dagar. Jag förstår inte problemet. Jag blir tokig. Varför kan inte saker bara fungera som det ska, när jag vill att de ska det?

Bilar och internet. Förbannat! Jag kommer inte in på alla sidor som jag vill komma in på. Och om jag mot förmodan gör det så tar det evigheter för sidan att ladda klart.
Jag skiter i det här, går och lägger mig i stället. Ska ändå upp tidigt.
Dietist och personalmöte imorgon bitti.

Greased Lightning



Westlife's egna tappning av Greased Lightning.

Och så de här med bilar...

Vilken tur vi har med bilar måste jag säga. TWs bil är hos pappa på lagning och min bil har inte så bra bromsar. Så vi lånade TWs pappas bil. De gick juh bra. Vi står nu på en parkering och väntar på hjälp. De går att köra, men de är juh inte bra. Bakdäcket är helt fucked up. Kul kul...

Vänskapsband

Idag bestämde vi oss för att knyta vänskapsband på jobbet. För att ha något att visa upp för barnen ikväll, när det är deras tur.
Aaaah, det är så kul!

Svårt att kliva upp på morgonen

Internet höll på att dumma sig igår. Jag hade planerat att avrunda kvällen tidigt, men ett 6 minuters klipp tog över en timme att ladda. Vad är det för skit.
Ibland har jag funderat på att slänga mitt mobila bredband så långt hemifrån som det går. Förbannat.
Men men, jag hade lite problem med att kliva upp imorse. Jag kom upp tillslut. Men det blev tight om tid måste jag säga.

Och nu på morgonen pratar dom att snön kommer snart. NEJ! Jag vill inte. Usch för vinter. Det är så kallt och eländigt. Måste nog ringa hyresvärden om min parkering. Måste ha en elstolpe i år. Så att det inte blir som förra året.

"Ändra dina tankar och du ändrar hela din värld".

Twister

Nu är jag hemma för kvällen.
Vi körde twister i gruppen ikväll. Jag var med från början. Fyfan vad jobbigt det var. Flytta en och samma hand fram och tillbaka flera gånger när man står i en mycket underlig ställning, det är inte okej. Jag hade inte världens bästa byxor heller. Jättetighta jeans är ingen hit direkt. Men jag vann. Varje gång. Woho, jag slog ungdomarna. Det värsta var nog när foten somnade, hela vägen upp till knät. Sjuk känsla måste jag säga.
Sen blev det charader för dom andra. Det är någon ny grej dom har börjat med.
Jag tycker det är kul att det har blivit deras nya grej. Förra terminen var det teater dom ville hålla på med varje vecka. Nu är det charader, dom två grejerna ligger inte sådär jättelångt ifrån varandra ändå.

Jag var duktig att laga mat idag också. Bara till mig själv. Det är juh, som känt, ingen jättestor hit för mig egentligen. Men jag gjorde till och med så att det räckte till matlåda. Ja, ibland kan även jag. Igår när jag var hemma hos mamma började vi prata om mat. Och både hon och jag var sugen på bacon-inlindad grillkorv, sås och potatis. Så det fick det bli idag.
Går rätt snabbt att göra märkte jag. Inga större ansträngningar heller. Då är det rätt okej att laga mat till sig själv.
Pratade med min förra chef idag också, vi ska träffas i helgen. Vet inte om dom andra ska med också, eller om det bara är jag och hon. Inte för att det gör någonting. Jag tycker det bara är trevligt att träffa henne och hennes familj. Dom är för gulliga.
Ska åka och fika med en annan vän i veckan också. Det gäller att passa på när man ändå har ångan uppe liksom. Annars sitter jag bara här hemma själv och inte gör ett skvatt.
Så vill vi inte ha det!


Livet är som att cykla

Nu har jag varit på jobbet några timmar. Egentligen vet jag inte vad jag ska göra nu. Jag har gjort det som jag hade planerat. Resten görs ikväll på gruppen.
Vi har även kommit på den bästa julavslutningen någonsin. Eller jag har gjort det. Om allt går som det ska så kommer nog alla uppskatta det. Våran "julklapp" till våra ledare.

Men nu har TW dragit på lunch och sen massa möten som inte jag får vara med på. Jag stannade kvar här på kontoret. Öppet Hus är här, så lunchen var serverad. Någon form av vegilasange. Jättegod. Dom är duktiga på att laga mat minsann.
Men som sagt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag får försöka komma på nått som jag kan pyssla med ett tag nu. Kanske ska åka och fika eller något, någonstans med någon.
Städa skrivbordet gör jag ändå varje morgon nästan, så det är redan gjort. Jag får väl helt enkelt drömma mig bort ett litet tag. Men bara ett litet tag.

Planera semester kanske? Jag har ingen aning. Vet inte riktigt vad jag vill. Måste hitta balansen igen. Jag trodde jag hade gjort det för ett tag. Men nu är det bara att börja om från början igen.

"Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du vara i rörelse"

Storslaget

Storslagna planer.. Vilken fantastisk avslutning vi kommer ha!

Älgstek och rallybrudar

Det blev en film idag igen på eftermiddagen. Började kolla på Public Enemies igår, men somnade. Klart man vill se klart den. Jättebra. Kan vara för att Johnny Depp är en utav, i mina ögon, världens bästa skådespelare.
Sen åkte jag hem till mina föräldrar. Det var längesen jag var hemma hos dom. Mamma bjöd på älgstek. Åh, det var så gott. När mamma berättade för mina småsystrar att jag skulle komma över och äta middag hos dom, sa min minsta syster; "Va roligt, det var jättelängesen hon var här". Det var kul att höra. För annars när jag brukade komma så kunde man knappt ha hunnit innanför dörren som det blev tjafs.
Men sen dom flyttade har det blivit helt annorlunda. Allt har blivit så mycket lugnare nu förtiden. Förr om man gick in i syrrans rum blev det skrik om att jag skulle försvinna därifrån.
Idag var det helt annorlunda. Ensam mamma söker visas varje söndag och jag har upptäckt nu (ja, jag är seg och nej, jag brukar inte titta på det annars) att en bekant är med där. Jag gick in i hennes rum för att kika en stund. Stog i dörren och tittade.
Men det tyckte inte hon att jag skulle göra. Jag skulle sätta mig i hennes säng. Vänta nu, va? Hörde jag verkligen rätt?
Jag blev lite chockad när jag hörde det. Men absolut, jag tar alla chanser jag får när hon är på bra humör.

Nu visas Rallybrudar på TV4. Ska krypa längre ner i soffan för att kika på filmen.

 


4 årsdagen.

Idag har jag haft körkort i 4 år. Det är sjukt vad tiden går fort.
Men det är knappt så att jag kommer ihåg vilket datum det var jag klarade kortet. Nej, det är min kusin som kommer ihåg det.
Jag skickar ett grattis till henne på födelsedagen och hon kontrar med ett grattis på körkortsdagen. Det är nästan så att jag glömmer bort det varje år. Det är tur att jag har henne som kommer ihåg.
Ändå kollade jag på mitt körkort för inte så längesen. Då borde man väl ändå komma ihåg vilken dag.
Hrm, man kanske ska göra något kul idag då. Sånt kan man väl fira lite.
Utan körkort och bil hade jag varit strandad för längesen. Men nu är juh min bil lite som den är. Den lever sitt egna lilla liv till och från.
Det går visserligen att köra med den, men kanske inte sådär jättebra när bromsarna är lite opålitliga.

Förhoppningsvis kanske det kan åtgärdas lite grann idag i alla fall. Så att jag kan ta mig till jobbet i veckan.
Bäst att sätta igång. Dusch och sen pappas garage.

Tjingeling

Tjejkväll.

Imorgon ska jag infinna mig i pappas garage mitt på dagen ungerfär. Han ska kika på min bil. Äntligen. Så kanske man får någon rätsida på vad det är för fel egentligen.

Tjejerna kom över nu ikväll, Soso och Emma. Det var längesen. Allt är alltid längesen. Vad är det som händer egentligen. Är jag verkligen så asocial, har jag blivit det? Usch.
Hur som helst. Det blev Dansbandskamps-tittande och jag fick prata av mig lite. Stackars tjejer som får höra så mycket hela tiden.
Men sen kom vi i alla fall på att vi skulle spela lite kille (chille). Det är alltid lika kul. Tyvärr så är jag väldigt dålig på att spela ut mina kort rätt och det resulterar juh självklart i att jag förlorar. Emma är en fena på att vinna jämt. Och så även denna gång. Sanslöst.
Vi började diskutera lite om Pubafton som ska hållas här i byn snart igen. Det var längesen det nu va en sån kväll, så vi ser fram emot det väldigt mycket. Och eftersom det var längesen betyder det, och hoppas vi, att det kommer komma mycket folk.
Fast vi brukar vara rätt duktiga på att dra ihop ett gäng varje gång. Så nu hoppas jag att vi får det också. Inte så långt kvar nu. Sist det var en sån afton här, var ungefär för ett år sen. Nästan ganska exakt.
Så kom igen nu mina vänner. Nu taggar vi!


Water into wine

Jo men visst blev det handboll allt. Och visst fan spöade vi skiten ur våra motståndare. Grabbarna var sjukt duktiga.
Det var drag i matchen om man säger så. Förra hemmamatchen var mer spännande men sen blev det oavgjort i den också. Här var det drag. Synd bara att domarna är slut i huvudet. Men fullsatt på läktarna var det.
Lite tråkigt bara att stödet försvann lite i slutet av matchen.

Nu är jag i alla fall hemma. Ska försöka få i mig lite middag. Jag och Emma har planer på att få fram någon flaska vin eller så, någonstans ifrån. Men just nu ser det rätt mörkt ut på den fronten. Synd att man alltid kommer på sånt försent. Ingenting är öppet nu liksom.
Förhoppningsvis har jag lyckats skrapa fram lite gott. Men eftersom telefonen inte har ringt än så får jag sitta här och vänta. Om den ens kommer ringa.
Det kan juh lätt bli så att man glömmer när det finns annat roligt att göra i närheten.

Om man ändå kunde göra vatten till vin. Förr fanns det juh en man som kunde såna trick. Jag vill också kunna göra sånt. Värsta partytricket!
Jag får gå och öva på en gång.

Marco -- Polo

Snart är jag klar i tvättstugan. Har precis varit nere och slängt in den sista maskinen och har två maskiner på tork.
Det är meningen att jag ska på handboll idag. Det är meningen att pappa ska titta på min bil och sen är det bandy som vanligt.
Bandyn blir det nog inget av alls. Har försökt få tag i en viss herre enda sedan igår, men inte får jag något svar. Hade ett mess därifrån imorse. Men när jag testa ringa så fick jag inget svar.
Pappa ska titta på min bil eftersom det är något knas på bromsarna, men han har just nu fullt upp i sitt garage, så vi får se när det blir av, om det blir av.
Sen är det handbollen. Redan för två veckor sen sa vi att vi skulle åka dit. Förra lördagen var vi bara fyra stycken, men vi spelade ett tag i alla fall och sen sa vi att vi inte skulle komma den här veckan. Men om nu pappa tittar på min bil så har jag ingen möjlighet att ta mig ner. Även om han inte tittar så är det inte sådär super bra att jag sitter och kör runt i den bilen när den är sådär. Jag vill gärna ta mig till jobbet nästa vecka.
Jag har pratat med Emma om det, men jag har inte fått något direkt svar därifrån. Så jag vet inte ens om det blir någon hanboll för min del. Och förmodligen blir det ingen bandy då heller.
Gaah!

Allt ska bara bli kaos häromkring ibland. Jag vill verkligen inte bara sitta hemma idag. Hela helgen bara skiter sig, känns det som. 
Kan inte någon bara komma och umgås med mig, så jag blir lite glad!?

 

Little House

Kul att gå upp en lördagmorgon för att tvätta.
Det är precis vad jag har gjort nu. Tvätta en lördag är väl kanske inte så kul. Men man måste juh ha kläder, rena helst. Jag kunde i och försig gå upp halv tio så det kanske inte gjorde så mycket egentligen.

Jag kollade på Dear John igår kväll igen. Igår var  jag arg. När jag kom hem. Men jag vet inte varför det blev så. Jag stängde ytterdörren och kände i hela kroppen. Stackars människor som får stå ut med mig när jag blir sådär. Men det är inget man ska ta illa upp. Det är inte menat åt er. Om det är det, så säger jag självklart det. Men igår behövde jag bara få ur mig lite.
Fast tillslut insåg jag att det inte skulle hjälpa så då var det bara till att gå och lägga sig.

Jag ska försöka städa idag. Jag kan i alla fall börja i ett hörn har jag tänkt. Bara lite.

Black Jesus!



Everlast!

Jay Smith!


Pictures in my head

Nu har jag äntligen kommit hem. Nu gör jag helg.
Mötet drog ut lite, lite på tiden. Men det gör inte så mycket. Tror nog att allt är hyfsat klart. Det blev massor och det kunde nog ha sagts mer.
Och jag hoppas verkligen att allt blir bra nu, eller bättre. Att vi får någon sorts struktur på hela verksamheten. Men ibland får jag känslan av att jag inte ska lägga ner allt för mycket tid på det här. Just eftersom det bara är ett vikariat. Tänk om det är så att jag måste gå kring jul. Vad gör jag då? Det finns så himla mycket som jag skulle vilja göra, vilja genomföra. Få vara med på.
Men det kanske helt enkelt inte blir så. Jag vill inte hoppas på för mycket. Jag försöker så gott jag kan bara planera fram till jul, inte mer. Men det finns så mycket som planeras och ska göras i vår.
Jag vill inte vara med och planera, fixa och dona och sen får jag inte vara med för att se slutprodukten. Det känns lite tungt.

Jag ska försöka skaka av mig den känslan, krypa ner i soffan för att invänta det sista av Idol. Det enda jag får se och sen slänga mig i sängen för att se en film. Det blev inte så mycket mer fredag för mig än så. Fredagsmys på jobbet.

That's it.

Fredagsmys på jobbet

Fredag mina vänner. Fredag.
Vad härligt det är när Öppet Hus är i samma lokaler som vi. Idag behövdes det inte handlas någon lunch. De hade Öppet Hus redan fixat. Dom bjöd på tacos. Och fredagen till ära blev vi även bjudna på lite efterrätt. Vit choklad och cornflakes. Yummi!

Nu ska jag snart kicka igång goffen för att åka och göra lite ärenden. TW ska handla till ikväll. Han bjuder på middag mellan mötena. Kanon juh!
Men jag har i alla fall dragit ut massor med papper om allt som ska tas upp på mötet. Så jag kände att jag förtjänade en kopp kaffe. Gott som fan!


Inga bromsar igen.

Trots att jag var jättetrött igår, gick och la mig innan tio. Slog på en film, men jag kunde ändå inte sova. Jag snurrade runt i sängen i flera timmar. Jag förstår inte.
Det resulterade i att jag hade fruktansvärt svårt att kliva upp imorse. Men tillslut så. Då kom jag minsann upp. Drygt en timme efter att klockan ringde. Tur att jag hade ställt den långt innan jag ens behövde kliva upp.
Men när jag startar bilen och ska åka märker jag att bromsarna inte funkar, igen. Dom tar långt långt ner. Förbannat!
Men jag tog mig till jobbet i alla fall. Sakta men säkert. Eller ja, säkert kan man juh inte direkt säga att det är, när man åker utan bromsar.

Jag hoppas att pappa hittar tid till att titta på min bil i helgen. Se om det verkligen är cylindern som det är fel på. Eller om det är någonting annat kanske.

Bilar är bra, men ställer bara till massa problem!

Come right to me

Jag hade helt glömt bort att de ska komma en fjärde Piratfilm.
Pirates of the Caribbean - On stranger tides heter den som kommer. Redan nästa år. Eller redan och redan är väl kanske att ta i. Dom andra filmerna släpptes juh för några år sen.
Jag kikade runt lite på Homeenter och på google. Sökte på Depp och kom på att där finns alla filmtitlar på filmerna han varit med i.

Så nu har jag i alla fall beställt hem massa nya filmer igen. Alla filmer jag har hemma har jag redan sett. Vissa mer än bara en gång.
Försökte hitta Step up-filmerna men Homeenter hade inte dom. De är lite tråkigt med tanke på att de i alla fall finns två stycken. Får försöka hitta dom någon annanstans. Ginza kanske?

Ska nog gå och bädda ner mig, se en film. Dreamgirls har jag tänkt mig (har redan sett den några gånger). Men jag måste variera mig lite, har kollat på Westlifekonserterna många gånger nu. I och försig tycker jag inte att de blir uttjatat, men bara för att vara på den säkra sidan. 
Bara väntar på att få hem alla nya filmer nu. Om några dagar så.


Come out where ever you are

Nu ni. Jag har precis diskat!
Ja ni hör.. Jag kan vara duktig ibland. Problemet är bara att jag har resten av lägenheten att städa.
Jag ska bara försöka leta upp energin till det. Hrm, jag undrar vart jag förlagt den någonstans.
Förhoppningsvis dyker den upp snart. Väldigt snart.

Jag ska försöka hitta ork att springa ner till tvättstugan också. Det blåser massor ute har jag märkt. Det betyder att det är kallt ute. Hua!

Som tur är har inte internet bråkat med mig en enda gång idag. Så jag har haft möjlighet att få lyssna på Spotify så mycket jag bara velat, utan avbrott. Ibland verkar det som att teknologin vill samarbeta med mig.
TW var hit med sin bilnyckel också. Fick lite panik när han ringde och sa att han strax var utanför mig. Sprang ner och mötte honom i dörren. Han ville kika in i lägenheten också. Jäklar. Jag som inte hade rört en pryl på hela dagen. Hela veckan.
Nu är det kanske dags att ändra på det som sagt.

Leta efter städenergin var det ja.

Tjingeling!

Dear John

Today you can call me soffpotatis. Jag har inte gjort annat än att ligga i soffan, kollat på film och bara tagit det allmänt lugnt. Jag skulle ha städat. Men jag sket i det. Jag orkade inte.
Kanske kommer det snart, om ett tag.
Jag fick hem en film här i veckan. Dear John. Den va riktigt bra. Man fäller en tår eller två under tiden. Fast det gör inget.

I loved it!


If I had to run

Jag vaknade för nån timme sen. Alldeles försent. Jag läste ut boken igår också. Det blev alldeles försent det med.
Men nu är den slut. Fast jag vet inte riktigt om jag kommer ihåg hur boken slutade, kanske måste läsa dom sista sidorna igen.
Det är farligt att läsa kan jag ibland tycka. Eftersom jag fastnar så lätt i böckerna och igår kunde jag bara inte sluta läsa.
Jag vet att jag gick till sängen kring två men sen fortsatte jag läsa där.

Min telefon ringde massor imorse. Jag försökte ge dom onda ögat via displayen men det gick inte så bra tror jag. Jag svarade i alla fall inte. Orkade inte. Senare ringde min telefon igen. När man verkligen inte vill prata med någon förtillfället, som till exempel när man sover, då ringer telefonen minst en gång.
Men när jag verkligen vill att någon ska ringa, eller jag försöker få tag på någon, då är telefonen knäpptyst.
Typiskt.

Men jag pratade i alla fall litegrann andra gången den ringde. Jag tror att jag har förträngt samtalet lite, jag somnade direkt efter igen. Men sen var det tillslut verkligen dags att kliva upp. Jag skulle inte ha sovit så länge som jag ändå gjorde.

Då ringde TW. Stora planer, stora planer. Vi får se hur allt det här slutar.

Gravity !

Jag har precis beställt nya Westlife skivan, Gravity ! Vad jag kunde se så fanns den inte tillgänglig i Sverige för att beställa än. Men jag hittade den på Play, en engelsk sida. Där fanns den, den nya skivan!
Åh vad jag längtar till jag får hem den. Jag vet att jag kunde ha väntat till den går att beställa på svensk mark. Men vafan, det orkar jag inte. Förmodligen skulle jag få massa annat för mig så jag helt skulle missa det.
Lika bra att göra det när man ändå sitter här nu.

Men det är första gången jag beställer något ifrån ett annat land. Syrran köpte en klänning en gång ifrån London. Men jag har aldrig tänkt på att göra så. Fast nu blev det så ändå. Synd att jag har noll koll på hur Euron ligger jämfört med kronan.
Det märks väl på kontot kan jag tänka mig.

Jag använde i och försig mitt kort när jag var utomlands, men de var så länge sen.
Jaja, nu är det bara till att gå och vänta på att skivan dimper ner i min brevlåda så småningom.

Återgår till min bok igen.

I'll be where you are

Åh! Jag blir fortfarande arg av boken, Crescendo, när jag läser idag. Dumma huvudkaraktärer. Ja, jag satte mig ner för att läsa ett tag medan jag väntade på att gruppen skulle börja ikväll. Jag blev bara argare. Usch!
Man kan då tycka att filmen Tingeling skulle ändra på det. Nope, de gjorde den inte.
Farligt att leva sig in i böcker sådär.

Fick hem en ny film igår förresten, de glömde jag säga. Dear John - jag hoppas på att den är bra. Den har verkat bra när jag har kikat på trailern.

Nu ska jag gå och kika om min middag är klar. Sen blir det lite - Berg flyttar in - och boken, ofcourse!


Be nice

Jag vill fortfarande slå något. Jag kan inte sätta fingret på varför. Men cheer up. Personaldag. Studiedag med jobbet. Hela dagen.

Jag är inte bitter.

Jag känner mig bitter. Och grinig.
Men jag är inte det. Det smyger sig runt bara ändå. Det känns lite som att jag vill bli arg på något eller någon. Slå något kanske.
Men jag är inte bitter.

Bara för att jag vill att saker och ting ska hända, men det gör inte det. De är juh inget att gräma sig över. Det gäller att göra något åt saken. Och jag ska göra något åt saken, sakerna. Helt klart. Men jag har bara inte kommit så långt än. Mer än bara till små lösa tankar. Det är i alla fall på god väg då kan jag tycka.
Det är ändå bara mig själv det drabbar, så då gör det inte så mycket.

Anyway, byter samtalsämne nu innan det blir för komplicerat och invecklat.
Fotboll ikväll. Holland - Sverige. Hur ska det nu gå?
Jag är inte lika insatt som jag var för några år sedan. Men det är en viktig match så det känns som att tvn ändå får stå på, så man kan snegla lite.
Vet inte hur mycket jag orkar. Det blir en riktigt tidig morgon imorgon. Och jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Så jag får sova några extra timmar trots allt.

Underbart!


The easy way


Unitmöte

Igår var det dags för mitt första Unitmöte. MaryKay.
Jag hinner liksom inte riktigt med det, eftersom jag jobbar sena kvällar dom flesta dagarna i veckan. Men igår kom jag alltså iväg. Vi hade makeup kväll. Jo det var intressant och det var roligt.

Men jag är inte den bästa på att hitta. Jag spinner på det här med dåligt lokalsinne. Men ger man sig bara fan på att hitta så går det juh. Vi hittade tillslut. Vi hade fått lite fel vägbeskrivning. Efter att ha snurrat runt i tjugo minuter och därav blivit sena, ringt och kollat vägen flera gånger så kom vi tillslut fram. Sminka sminka. Fika. Sen kom vi till nyheterna. Ojoj säger jag bara.
Nu måste jag beställa hem massor med nya produkter. Hur nu det ska gå.
Jag fick två fina pins också. Nu känner jag mig som en i gänget.
Klockan var jättemycket när vi kom hem. Jag var trött men ändå satte jag mig ner för att läsa ur boken jag har lånat av Petra - Crescendo, tror jag den heter. Första boken har jag läst på svenska. Fallen ängel. Men den här har inte kommit ut på svenska än.
Hur bra som helst! Jag fastnade och läste flera kapitel. Typiskt mig.

Nu vill jag bara hem och fortsätta med boken. Attans.

Safe

Vad jag längtar och hoppas på att grabbarna kommer till Sverige!


What's wrong with saying it the easy way

Det blev inte så många timmars jobb idag. Så jag fick känna på söndagsvilan ändå. Inte för att det var så ansträngande att jobba. Det tycker jag nästan aldrig att det är. Det är bara de att dagarna försvinner så fort.
Jag åkte i alla fall vidare efter jobbet för att fika. Bio diskuterades men efter att vi hade åkt iväg för att äta lite mat kom vi fram till att det nog var skönare att bara vara hemma och titta på film istället.
Två filmer hanns med.

När jag kom hem sköljde ensamheten över mig igen. What's up with that!? Det ska juh vara skönt att vara hemma ensam. Speciellt när man har varit borta hela dagen.
Nej då, inte här. Inte längre. Tydligen.

Något måste ändras snart. Jag ska bara försöka klura ut vad det är först. Jag återkommer med det sen när jag har luskat fram det.
En dröm jag hade för två nätter sen, sitter fortfarande kvar. Bilderna är fortfarande klara och starka. Det snurrar som i en film i huvudet.

Jag får huvudvärk. Magvärk och all annan värk på samma gång.

Love the way you lie

Jag har hunnit med massa jobb och innebandy nu i helgen. Fortsätter jobba imorgon och resten av veckan.
Har inte bestämt mig för om jag kanske ska vara ledig något under veckan. Får se hur det blir, känns nästan som att jag måste sitta och räkna lite timmar på måndag. Få reda på om det blev massa övertid förra månaden eller inte.
Mig gör det inget. Jag jobbar mest hela tiden. Nu har jag en period (fortfarande) då jag inte vill vara hemma riktigt. Eller jag vet inte vad jag vill göra helt och fullt. Då jobbar jag i stället.
Men det jobbigaste är kvällarna. Jag kan inte jobba dygnet runt.

Jag åkte över till Soso nu ikväll. Det var riktigt skönt att bara få snacka lite. Vi träffas så sällan och det har hänt så mycket runt omkring både henne och mig. Mest henne kanske. Hos mig är det mest bara massa tankar som snurrar. Skumma drömmar. Längtan.


Reclaim the pärlplatta

Arbetspasset är klart för idag. Jag var, för en gång skull, ordentligt påklädd så jag frös inte alls.
Jag har i alla fall fått en bra kvot med friskluft idag. Har varit  ute i stort sett hela dagen idag. Synd bara på att det regnade.
Men det här med pärlplattor var en riktig succé. Jag har strykit pärlplattor till förbannelse. Men fina blev dom. Och alla var så duktiga och pärlade på som bara den. Jag satt tyvärr aldrig ner och pärlade. Det satt alltid massa folk där så jag stog med strykjärnet i högsta hugg och bara väntade på att få smälta dom.

Sen var det dags att sluta för dagen. Vi gick och trängdes en sväng med alla andra människor som hade hittat dit. Och det regnade. Det regnade något fruktansvärt. Hela jag var dygsur. Allt utom skorna. Sen började jag känna att fötterna blev blöta.
Nämnde jag att det regnade?
Jag hittade i alla fall en ny piercing. En kortare stav. Den är guldig och det är lite strass på den. Känns lite annorlunda just nu. Men det är väl en vanesak kan jag tänka mig.
Bara inte kulan lossnar när jag sover. Vill juh inte svälja den. Men jag tror jag har skruvat åt dom ordentligt.
Det märks imorgon bitti helt enkelt.


..

Dumma dumma bil...

Det går juh bara sönder..

Åh vad jag inte tycker om att stryka pärlplattor.
Jag vill inte ha sönder någon, men det händer. Tre gånger redan idag. En råkade gå söder massa mycket.
Usch. Hoppas ingen kommer sakna den. Vet inte hur jag ska göra det annars.
Jag vill juh inte riktigt sätta mig och bygga om den, eftersom jag inte vet hur den ska se ut.
Attans.

Sen är det ansiktsfärger som ska fixas, packas och göras iordning. Pärlor och plattor ska packas. Sen är det nog klart. Bara invänta morgondagen helt enkelt.
Spännande!

Snoriga Sture

Det har inte varit en riktgit bra dag för mig. När jag vaknade imorse, första gången vid fyra, kände jag mig konstig i halsen. När jag blev väckt kring halv sju kände jag ännu mer i halsen. Och snuvig som attan.
Jag har inte tid för att bli sjuk. Inte den här veckan i alla fall. Nästa vecka har jag kanske någon möjlighet att vara hemma en dag. Men bara kanske.
Sista timmen i bilen idag var nästan en plåga. Jag mådde inte alls bra. Huvudet bultade, ögonen gjorde ont och näsan rann.

Så det blev inget jobb för mig ikväll. Det blev en kväll i soffan i stället. Just för att försöka piggna på mig till imorgon. Åkte ner till ICA en sväng däremot för att handla hem lite mat. Usch, jag är så dålig på att handla mat. Jag köper alltid eller för det mesta färdigmat. Dumt dumt. Visst att det inte gör sån stor skillnad på mig, viktmässigt. Men organen mår juh faktisk tinte bra av det.
Hämtade ut mitt paket också. Så nu har jag fått hem MaryKay's Rollup bag. Riktigt tjusig.
 

On the road again

Ja nu är vi påväg. Inte alltid man kan åka på en liten roadtrip på arbetstid. Men de gör vi. För vi kan. Hittills har det gått bra, men vi har inte kommit in i smeten än, så vi tar inte ut något i förskott. Det är alltså "fläktgubben" vi är påväg till. Sen åker vi hem igen. Men vi ska stanna till hos TWs bror för att hämta banderollen som vi ska ha på torsdag också. Snart kan vi äntligen släppa det här. Bara den här veckan kvar!

Givande dag

Aa, äntligen är jag hemma. Efter en härlig tolvtimmars dag. Jag har visserligen hunnit vara hemma en sväng vid fyra för att äta. Men sen var det dags att rulla tillbaka till jobbet.
Började dagen med några timmars möte. Vi ska ha mörkerspårning med resten av församlingarna i kontraktet om några veckor. Så det var dags att se till att allt är klart till dess.
Sen blev det självklart en tripp till donken för lunch. Jag är juh så svårövertalad i vissa lägen.

Kanelbullens dag är det även idag. Självklart har jag fått i mig både en och tre bullar redan. Tyvärr var det inte mammas eller mormors hemlagade bullar. Men det gick i alla fall.

Men jag börjar bli hungrig igen. Eller sugen. Gottissugen. Tur att jag ändå har lite chips här hemma. Dom kommer nog slinka ner väldigt fort och väldigt snart. Chips och Sveriges Biggest Loser.
Känns bra.

Blame it on me

Söndagkväll.
Äntligen lite piggare, men trött. Lika bra det eftersom det snart är dags för sängen igen.
Åkte iväg och fikade lite för några timmar sen. Tror det var kaffet som gjorde att jag piggnade till. När jag var där fick jag värsta suget efter äggmackor.
När jag kom hem kokade jag ägg och gjorde det lite mysig här hemma. Tände upp massa ljus i vardagsrummet. Mysfaktor med andra ord.

Fick ett litet infall av att städa också. Men klockan börjar bli så mycket, så det är ingen idé att ens börja med det nu. Jag hoppas jag hinner med det i helgen, men däremot så jobbar jag till ganska sen kväll både måndag och tisdag. Onsdag ska jag åka iväg på kvällen, men jag kör däremot då. Torsdag vet jag inte hur länge jag jobbar däremot och om jag kanske till och med ska hem till syrran och käka då.
Annars kanske det blir bio eller något liknande. Har bestämt mig för att jag ska se I rymden finns inga känslor. Jag har hört att den ska vara riktigt bra. 

Träffade på Magnus och John idag också. Men nu är dom förmodligen påväg hem igen. Så tråkigt att det är hur långt som helst mellan oss. Massor med mil bort. Men jag ska försöka ta mig dit. Jag har sagt det miljoner gånger men inget har hänt, tyvärr.
Jag ska försöka!

Ska fortsätta titta på Parlamentet och sen blir det nog sängen och en film.

 


Soffliggardag.

Igår fanns det inte ens en liten sekund över för att starta upp datorn.
Jag började halv sju igår morse. Det var segt men det gick riktigt bra ändå. kom hem efter tre tiden och då var det bara att byta om och packa väska. Dags för bandy, varje lördag. Men igår skulle vi även vidare ut.
Och träningsvärken härjar idag vill jag lova. Och till råga på det så satte jag på mig skyhöga klackskor igår. Dumt val kanske när man skulle ut och dansa senare. Men va tusan. Dom är juh fina i alla fall.

Det blev riktigt sent. Jag var så sjukt trött, redan vid elva. Då hade jag kunnat åka hem och sova. Men det var det inte ens tal om. Tillslut fick jag i alla fall som jag ville. Då var klockan redan efter två. Och vi skulle stanna för att äta med. Så jag var hemma efter halv fyra. Illa vill jag lova. 
Halv elva i morse ringde mamma. Att dom alltid lyckas tajma in när jag sover. Men det var inte svårt att somna om minsann. Tvingade mig upp ur sängen halv ett. Då fick det vara nog. Man kan juh inte sova bort hela dagen. Även om det skulle vara skönt. Så nu har jag gosat ner mig i soffan igen. Blev en sväng för att äta lite pizza. Jag hade redan fått i mig lite mackor när jag vaknade. Brukar annars inte vara så hungrig dagen efter jag har varit ute.
Ska nog krypa längre ner under en filt för att sen inte göra något annat än att bara slappa och glo på tv. 
Det är en sån dag. 

The easy way

Oh äntligen fredag. Älskade, efterlängtade fredag. Tyvärr jobbar jag imorgon så det blir inte så mycket helg för min del nu. Men det är bara bita ihop och se glad ut. Söndag är jag ändå ledig. En dag. Den håller jag hårt i.
Det blir en riktigt tidig dag imorgon med. Börjar redan 6.30. Jag gillar inte dom där tidiga mornarna.
Därför tycker jag att det är så skönt när jag börjar kring nio på vardagar. Men sen jobbar jag omkring 12 timmar per dag. Kanske inte varje dag, men nästa.
Idag blir det inte så mycket längre än såhär. Jag sitter mest och fördriver tiden för tillfället. Har gjort det jag hade planerat att göra.

Lekte lite inredare imorse. Det gick sisådär. Jag fick inte göra klart, för att vi ska ta hjälp av en av våra vaktmästare. Och just den vaktmästaren ska åka utomlands nu så jag får inte klart rummet förs om en vecka typ. Jävla skit. Jag som ville ha allt klart till på tisdag. Men vi får väl helt enkelt ta och nöja oss med det som vi har hittills.
Sen har det blivit ytterliggare lite pappersarbete att göra. Och än är jag inte klar. Tänkte fortsätta på måndag. Men jag har kommit riktigt långt ändå.

Har även hunnit fixat ut lite MaryKay konsumentpriser och program. Alltid bra att förnya sig lite.

Nu blir det snart lite pizza och sen även handboll. Har inte kollat på handboll på jätte, jättelänge. Allsvenskan och allt. Duktiga herrar!

RSS 2.0