begravning.. R.I.P Dennis

i fredags så bar de av mot ett farväl. de va Dennis begravning.
vi åkte till Trångsund, de va där begravningen hölls.
den va verkligen hur fin som helst.
jag gjorde mitt bästa för att inte visa något, för jag e juh som jag är. ska aldrig visa känslor.
de gick bra enda till avskedet, de är då man går runt kistan å lämnar blommor och kanske säger något. de va då de brast för mig. jag får rysningar ja bara tänker på det.
när alla hade satt sig så spelade dom Tears in heaven med Eric Clapton och de va juh garanterat droppen. tåranrna bara sprutade. jag fick flashbacks på allt som vi har gjort tillsammans. så i början satt jag nästan å log, men de kan man juh inte visa på en begravning tänkte jag så ja höll de för mig själv.
men på dom andra låtarna å när prästen pratade så kom de över mig att jag aldrig kommer uppleva något av de där eller något annat med dennis.

du ska veta, Dennis, att de vi har fått vara med om med dig står mig varmt om hjärtat. och det kommer stanna där. det känns så helt fel att du har försvunnit alldeles för tidigt från oss.

R.I.P
Dennis Daffy Strandberg
1988-2008

Sörvik..

de va så skönt att få komma upp till sörvik, där jocke, britta å hugo bor. de är liksom en helt annan luft där och så fridfullt. vi kom upp typ kl 5 på morronen. jag va arg och trött, hade kört dom 20 sista milen. men hade suttit uppe hela natten för att hålla christoffer sällskap.

på fredag morronen när vi hade fått sova nåra timmar så gick vi upp till britta å jocke. de va första gången jag såg hugo förutom på bild. han va så sjukt söt! sötare bebis får ni leta efter. jag å petra va barnvakt åt honom, mamma å britta åkte till strömsund för att handla till dopet å pappa, christoffer å jocke förkokade grisen som vi skulle grilla på lördagen.
jag tyckte de va hur skönt som helst, hugo sov i stort sett hela tiden, han vakna nåra gånger för han va hungrig typ.

hehe på dopet så fick juh som sagt ja å petra va me där framme. jag läste en bit ur evangeliet å petra läste en förbön de gick bra :)
synd bara att de va så mkt mygg. jag hade hål i byxorna, precis under rumpan, självklart så hittade myggorna dit :S inte skönt kan jag säga. fick även ett (kan ha varit fler) bett i svanken som klia som fan å såg ut som att jag hade en hel världsdel på rumpan :S

sen åkte vi hem på natten där. de e sjukt va trött man blir när man åker så tätt inpå. fick köra nåra mil där me. men den här gången sov ja resten av vägen. när vi klev ur bilen hemma så kändes de som att de va ett tropiskt klimat här jämfört me där uppe.

Liten semester

skönt de ska bli, med lite semester, eller de blir juh inte semester för mig eftersom jag e arbetslös. man kan iofs säga att jag tar en semester från de :P
men de e juh skönt med lite miljöombyte!

vi ska dit hela familjen plus christoffer, eller han räknas till familjen nu. britta flyttade juh upp för flera år sen å nu har hon fått en liten son som ska döpas. vi åker dit imorn kväll å lär väl vara framme typ nångång tidigt på fredag morron. så ska vi umgås lite å hjälpa till me nåra förberedelser.

jag å petra ska va me å lägga handen på hugos huvud å sen ska vi tydligen läsa en varsin dikt inför alla människor. asså de va tusen år sen jag gjorde de sist. på min kusins dop å han e typ 7 nu eller så :O men de går säkert skitbra :)

grill hos victor (update)

nu sitter man hos mange igen.. de har blivit så sen han flyttade hit :)
de e så kul att han kommit tillbaka till oss ;)

har varit ledig idag, jobbat nästan hela veckan. kul men jobbigt asså. de enda man får tänka på är pengar :D

de va ett tag sen jag va här å skrev. har glömt att rapportera om våran grillkväll hos victor. fy fan va kul vi hade!! victor på på gärdet så de va för mig å petra att pallra oss dit, vilket jag inte ångrar alls! :) när vi kom dit så öppnade vi vinet å satte oss ute å snacka, sedan kom vi på att vi va hungriga så vi fyllde grillen med kol, eller aa, victor trodde de va kol men de va briketter han hade köpt :P (nice move there victor) de visade sig vara väldigt svårt att tända me briketter. så han drog till affären igen för att köpa nytt kol men han kom hem med haschnihaschni-kol, eller man kan väl säga att de va till för vattenpipor :P de gick inte heller så bra. han stack till affären igen å kom hem med riktig kol tillslut. så efter tre vändor till affären så fick vi igång grillen å kunde tillslut äta mat, de va gudomligt!! :D
sedan hällde vi i oss alkohol av alla sorter, körde ölspel å bussresa :D riktigt kul!!
sen ville alla som va där, som inte va me oss lära sig säga"hypernervikustiskadiafragmavibrationer" kul kul som fan!!

nej nu får ja fortsätta en annan gång, för nu e petra å emma här å vi ska fortsätta sjunga singstar ^^

helkul kväll

igår va en helt underbra dag :)
först så va ja hos mange å drack kaffe å snacka skit. sen så kom micke å mats (från husarö), micke martin va me oxå från början. vi satt hemma hos mig å drack cola, eller mats hade redan börjat på ölen :P

blev lite hungriga så vi drog ner till träffen å käka pizza. juste petra å therese va me oxå. sen drog vi hem för martin va tvingen att dra. då kom ist soso å mange. jag började dricka, mm så gott de va. hehe vi började spela jepordy (junior) hehe de gick faktiskt bra, senare på kvällen när myran kom  å va me mig :P de va efter massa omgångar av bussresan å ölspelet.

försökte även få över victor oxå.  men han tyckte ist att jag skulle komma in till stan  å gå på krogen me honom.
renée kom över me singstar :) de va riktigt kul! men de va efter att micke å mats å therese hade åkt hem som  vi tog fram de :) de va riktigt kul.. de enda negativa va att jag blev något för full :S hehe nu börjar ja nyktra till liksom.
ajjah de e sånt som händer. får ta de lite lugnare nästa gång ;)

RSS 2.0