Jag var sugen på att baka, så de fick bli ...

img_8693 (MMS)

Jag var sugen på att baka, så de fick bli en kladdkaka. Hoppas på att någon vill fika med mig nu.


En mysig dag.

Det blev ingen uppdatering igår. Satt inte alls vid datorn. Halva dagen var vi ute och flängde så jag hade juh kunnat använda telefonen, men där fanns det inte mycket batteri.

I lördags kom syrran tillslut. Precis när jag blev klar med naglarna. Och precis lagom till fikat. Efter fikat följde vi tillslut med grabbarna till bussen. Dom ville visa hur duktiga dom hade varit. Och hur mycket dom hade fått gjort under dagen.
Joda, de kommer bli kanon tillslut. Det tror jag absolut.
Sen hade vi lite beslutsångest. Hur skulle vi göra. Stanna hemma hela kvällen och ta hem mat. Eller skulle vi äta ute och stanna kvar där ett tag för att hinna ta några glas. Det slutade med att vi beställde hem middag.
Det tog ett tag att ta sig ner och hem, eftersom vi hade lite bilproblem.

Trots allt, så hade vi en trevlig kväll. Över lag.
Däremot hade jag den sämsta natten någonsin. Det blev nämligen lite stelt där en sväng. Jag kände mig lite illa till mods. Och tyckte att jag helt plötsligt bara var ivägen. Egentligen skulle jag kanske inte tagit orden så hårt. Men så blev det. Finns inget att göra åt det nu.

Igår när jag vaknade så kändes allt bara jobbigt. Ville inte kliva ur sängen. Låg med ryggen emot honom hela morgonen. Bara för att.
Fast allt var juh som vanligt. Det bara är jag som är så förbannat långsint. Visserligen gick det över väldigt fort under förmiddagen.
Allt är bra, det är bara jag som förstorar upp saker och känslor. Löjligt, det vet jag. Men jag inte riktigt råför det. Hysterisk blir jag inte alltid i alla fall. Tur det.

Det blev en tripp med lastbilen igår, den skulle parkeras på firman. Eftersom hans bil inte går så bra, fick vi ta en lånebil. En firmabil. En riktig rishög. Den rullade i alla fall, mer än vad hans gör för tillfället. Den kuskade vi runt i på byn. Till massa affärer. Bara för att kolla efter golv och färg. Till bussen då alltså. Käkade lunch på en ny pizzeria. Dit ska jag åka igen, helt klart. Efter att vi gjorde ett depåstopp på ICA blev det även en fika. Helt klart en mysig och trevlig halvdag. Lämnade av Thunan innan det var dags att rulla hemåt igen.

Äsch, vi bryter här. Mamma väntar på oss. Ska dit för att luncha lite innan det är dags att rulla mot ungdomsgården för att städa lite. Förhoppningsvis återkommer jag senare idag.

Såhär blev resultatet idag.

img_6772 (MMS)

Såhär blev resultatet idag.


Uttråkad till tusen.

Jag är så sjukt uttråkad. Grabbarna kom in för ett tag sen och åt lunch med mig.
Men nu har dom rört sig utåt igen. Jag har absolut inte såna kläder på mig så att jag kan hänga där nere med dom. Dessutom tror jag att jag nog bara skulle vara ivägen. Eller fälla kommentarer som dom absolut inte kommer lyssna på, eftersom man "inte kan lyssna på fruntimmer".
Det är så dom säger, trots att det visar sig att jag kan ha haft rätt några enstaka gånger.

Nej, det där överlämnar jag åt dom. Dom som kan. Jag kan inte och därför sitter jag här. Uttråkad. Till tusen.
Syrran har inte kommit. Jag vet inte hur hon planerar att göra längre. Hon ringde för ett tag sen och sa att hon hade lite problem. Tydligen skulle hon hämta karln sin ikväll.
Jag orkar inte lägga ner energi på det, inga diskussioner. Det blir som det blir. Jag får väl helt enkelt sitta själv. Funderar på om jag inte ska ta och fixa till mina naglar. I brist på annat.
I och försig så behövs det. Dom ser ut som crap för tillfället.
Jag har juh ändå allt här hemma.
Jag hade funderingar på att slå igång lite kaffe igen. Men nej. Jag sket i det. Slog igång diskmaskinen istället. Resten struntade jag helt och hållet i. Det får bli ett senare problem.

Fint väder ser det ut och vara också. Solen tittar fram lite då och då. Temperaturen ligger på några plusgrader. Men jag orkar inte gå ut heller. Vad ska jag göra? Stå på trappen och stirra? Nej tror inte det va.
Antingen sitter jag här och har sjukt tråkigt, eller så fixar jag naglarna. Det lutar nog åt naglarna känner jag.
Så jag har något att pyssla med nu ett tag.
Känns inte helt rätt att fylla upp ett vinglas vid den här tiden på dagen. Jag får vänta några timmar till.

Förmodligen kan det kanske komma upp någon fin liten bild på naglarna när dom väl är klara sen. Så ni får se.

Det känns i benen idag att jag stog på skidor igår.

Jag är helt slut från igår. Jisses.
Men kul var det. Har inte skidat på hur länge som helst. Det var flera år sen sist jag stog på ett par slalomskidor. De tre första åken var hur roliga som helst, allt gick riktigt bra. Sen började det bara bli jobbigt i benen. Men man vill inte riktigt ge sig efter tre åk. Så jag bet ihop några gånger till.
Men sen gav jag upp. "Tyngden på dalskidan" gick inte längre. Jag hade ingen kraft att trycka ifrån med längre. Mina knän pallade inte helt enkelt.
Frös gjorde jag i alla fall inte, jo om ansiktet (när vi åkte liften upp) och om fingerspetsarna. Men det var också allt. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Men så kallt var det faktiskt inte. Alldeles sådär lagom, så länge det inte blåste. Ett par minusgrader. Det var allt. Det som saknades var solen. Då hade allt varit tipptopp.
Det var livat både dit och hem. Jag gjorde allt för att försöka stänga av. Orkade inte bry mig. Så jag flöt in i min egna lilla värld och stängde dom andra ute. Annars skulle jag nog aldrig klara av resan.

Jag kom hem före mannen. Han sa att han också skulle vara hemma omkring samma tid som mig, och han skulle dessutom vara snäll och ta med mat hem till mig. Men jag fick vänta ett antal timmar på både honom och maten. Det hade strulat med bilen. Jag klandrar honom inte. Bilen ska juh fungera, så enkelt är det.
Halv elva fick jag äntligen äta middag. Sen blev det sängen.
Halv sju ringde klockan imorse. Sällskapade honom i lastbilen imorse. Det gick riktigt bra, kände mig skapligt utvilad och ganska pigg. Men nu börjar det vända känns det som. Kan nog bero på att jag inte gör så mycket. Har inte direkt någon lust med att lyfta ett finger. Orkar inte.
Vill inte springa runt och dona medan han har massa folk här. I och försig håller dom till nere vid bussen. Projekt "Partybuss" pågår förfullt.
Tydligen har dom kommit en bra bit. Jag sitter mest och väntar på lunch. Men det lär juh sluta med att jag får stå och fixa i ordning det.
Så är arbetsfördelningen i det här hemmet. Jag plockar och fixar och donar.
Nej så illa är det egentligen inte. Jag har väl egentligen valt det lite själv. För att jag vill att det ska hända nått. Annars står det bara där. Eller så tar det en väldans lång tid innan saker händer. Såna saker. Men jag ska väl vara bra på något i alla fall. Eftersom jag inte är till sån stor hjälp med att meka.

Inväntar min syster också. Hon borde komma om någon timme, sa hon igår i alla fall. Umgås lite, dricka lite och bara vara. Så är tanken. Vi får se hur det blir med det. Hon kanske har några andra planer. Hur som helst ville hon inte sitta hemma själv ikväll då hennes karl ska ut och leka hockeyhuligan med sin bror.
Jag förstår henne. Och det kan nog bli rätt kul, det är inte sådär jätteofta som vi umgås. Kan bli någon gång hos mamma eller om vi bjuder varandra på middag. Annars ses vi inom jobbet bara. Så kvalitétstid är väl tanken idag.
Jag har lovat mig själv att jag inte ska prata jobb. Jag ska försöka hålla det också!

Jag hade planerat att kliva upp klockan fe...

Jag hade planerat att kliva upp klockan fem med hjärtat, men de sket sig. Jag hade sagt till honom att han skulle se till så att jag satt upp. De gjorde jag också, men jag la mig ner så fort dörrn stängdes. Mene, jag va i tid. Och bussen rullar. Lite piggare idag.


Fortsätter kurera mig.

Åkte hem lite tidigare vad jag hade planerat, men ändå inte allt för tidigt. Men det var kanske bra det också. Kroppen mår nog inte så bra som jag försöker intala mig själv att den gör.
Jag känner mig helt slut, trots att jag har sovit massa med timmar. Trots att jag har vilat lite på soffan en sväng så blir det inte bra.
Jag har hunnit lägga in alla räkningar och slängt in lite tvätt i maskinen. Som jag inte får glömma sen kom jag nu på.
Och pannan måste få lite tillsyn, annars kommer den lägga av snart tror jag.

Jag fick hur som helst åka en sväng till mamma och pappa för att hämta jacka och vantar som jag behöver imorgon. Precis när jag kom dit skulle dom röra sig mot ICA så jag hängde på.
Nu sitter jag hemma igen, ska förmodligen få lite mat snart. För middag har jag inte hunnit fått i mig. Och inte har jag haft någon riktigt aptit idag. Eller matlust över huvudtaget.

Nu ska jag försöka kurera mig ordentligt till imorgon. Imorgon ska jag vara på topp!

De är tamejfan kallt överallt. Jag fryser ...

De är tamejfan kallt överallt. Jag fryser ihjäl. Jag ska juh inte behöva springa runt med ytterkläderna på mig inne. Just nu har jag bänkat mig i soffan på jobbet, de snurrar inte lika mycket när jag ligger ner. Men ögonen svider och bränner fortfarande. Blä för förkyldning!


Mammaboost

Igår blev det sent, fast inte sent. Jag slutade i "normaltid", men jag åkte till mamma efter jobbet. Lite sent ute kanske, men jag letade efter skidjackan. Den var försvunnen. Förmodligen har den slängts i flytten. Så jag fick helt enkelt ringa min kära mormor för att låna en jacka.
Tur att hon hade en.
Jag blev kvar hos mamma ett tag, Petra kom dit och huset var fullt av syrrornas kompisar. Ingen mat var planerad så vi bestämde oss för att beställa hem Thaimat. Mamma hade bestämt sig för pizza. Men det var ingen som lockade mig direkt. Så det blev mer så att jag satt och tittade på medan dom åt, innan jag insåg att klockan började bli mycket.
Det tar lite tid att beställa mat, vänta på mat och sen åka hem.

Det blev en tidig kväll även igår. Kollade på halva "Mannen som talar med hundar" innan sängen kallade. Klockan fyra vaknade jag av att det stökades runt i huset. Halsen var torr som en öken också. Hans bil ville inte starta, stackarn. Så han fick ta hjälp av min bil. Ett under att den ens startade i den här kylan.
Jag somnade om och sov någon timme till innan det var dags för mig att kliva upp ur den varma sängen. Bilen startade även för mig. Kanon!
Rusade in till dietisten, goda nyheter! Det går framåt, uppåt. Så idag är jag glad.
Glad, men sjuk. Värre än igår och alla andra dagar dom senaste veckorna. Jag känner mig seg och konstig, näsan har korkat igen och halsen känns inte helt rätt. Men jobba måste jag göra. Helt klart. Sjuk har jag inte tid att vara än. Eller typ aldrig!

Hinder dyker alltid upp.

Möte igår kväll, möte i morse. Massor av möten och massor i rullning. Förhoppningsvis blir det bra saker i slutändan också.
Förhoppningsvis blir det precis så som vi har planerat. Så som vi försöker planera. Några hinder har redan dykt upp. Och några har vi förmodligen redan tagit oss förbi. Men det är så svårt att säga nu. Vi får vänta och se.

Det finns fortfarande frågetecken hos mig. Trots att jag har blivit lite bättre informerad.

Framtiden, framtiden..

Det känns visserligen inte alls bra just för tillfället. Inte det minsta. Men några små ljusglimtar ser jag nog ändå. Så det löser sig, det tror jag. Positiv ska man vara har jag hört. Men lite negativitet måste få krypa fram ibland. Inte för mycket bara.

De är juh bra att folk kan prata med varan...

De är juh bra att folk kan prata med varandra. De är lite otydligt här på de här bygget. De märks. Jag sitter inte ens i samma hus, men så fort man kommer hit, får man höra om massa strul. Kaos! Hoppas saker löser sig. Vi har möte snart, då kanske lite saker klarnar upp sig.


Vanlig vecka igen. Jobb i massor. Fast jag...

Vanlig vecka igen. Jobb i massor. Fast jag kan väl inte direkt påstå att alla dagar är lika. Idag avslutar jag arbetsdagen med möte. Det blir alltså sent för min del även ikväll. Redan kaos på jobbet, men det är inte ovanligt de heller. Så jag är van. Nu, lunch!


Många välbekanta ansikten

Det blev rätt många timmar där på verkstaden. Värmare skulle kopplas in i bilen. Jag vill också ha såna påhitt i min bil. Varmt ska det vara!
Trots att vi var där såpass många timmar så tyckte jag att tiden rullade på rätt bra. Till och från hade jag lite små ont i benen. Ett tag hittade jag en bil jag kunde sitta och trycka i. Bara för att vila benen. Men sen rullade vi ut den och då var det bara för mig att stå.
Vi satt visserligen ett tag när det var lunch. Eftersom bilen för det mesta var upphissad kunde jag inte sitta i den heller.
Men på något konstigt sätt kan jag inte tycka att det är allt för tråkigt att följa med sådär, trots att jag för det mesta inte kan hjälpa till på något sätt och ibland känna att jag är lite i vägen. Men det är rätt intressant. Typ. När vi väl var klara där stannade vi till på en fika hos hans föräldrar. Deras hund vågade äntligen komma fram till mig. Det har tagit några gånger, men nu gick det. Nästan så att hon var påväg upp i knät. Men riktigt så långt vågade hon sig inte. Mysig liten hund det där.
Vi var tvungna att stanna till på ICA också. Utan någon som helst koll på vad middagen skulle bestå utav. Vi hann inte komma längre än till dörrarna då vi sprang på mina föräldrar. Vi blev fast där ett tag innan det var dags att gå vidare.
Hann inte längre än till grönsakerna innan vi sprang på TW och hans tjej. Ibland träffar man på alla och ibland ser man ingen, någonstans.
Hur som helst, tillslut kom vi på vad vi skulle äta. Eller han kom på, det var hans tur att laga mat. Det blev jätteburgare med pommes. BBQsås och massa sallad. Något så fruktansvärt gott måste jag säga.
Nu är jag i alla fall mätt och belåten.
Sitter med ett glas vin och inväntar Solsidan.

Igår va de inte en så jättebra dag. Mådde ...

Igår va de inte en så jättebra dag. Mådde inte så värst bra, tröck i mig tabletter och hade vetekudde på magen. Men idag mår jag lite bättre. Nu befinner jag mig i en verkstad till och med. När vi vaknade imorse hade vi 13 grader inne. Så jag var inte så jätte pigg på att stanna hemma.


..

Jaha, den här dagen blev inte direkt så som jag hade planerat.
Blir så less..


Nu ska jag äntligen lyssna på lite annan m...

img_3642 (MMS)

Nu ska jag äntligen lyssna på lite annan musik i bilen, dansband is the shit !


Hemmadag

Jag har varit hemma hela dagen. Igår kväll mådde jag inte så jättebra.
Hade huvudvärk och kände mig allmänt seg. Jag har fortfarande huvudvärk och känner mig seg, men inte på samma sätt.
Har hunnit med att dona lite här hemma under dagen.
Dammsugit, de är en pärs för sig kan jag säga. Inte det lättaste, men jag har gjort så gått jag har kunnat. Det blir nog godkänt ändå.
Ska kila ner till källarn och kolla tvättmaskinen nu me. Fullt ös.
Undrar vad det blir till middag. Jag har inte orkat tänka på någonting sånt alls idag. Frukost och lunch har jag lyckats trolla fram, utan någon som helst fantasi.
Men har jag tur, så får jag hjälp med middagen. Tycker faktiskt inte att det är min tur idag igen. Nu borde jag få bli serverad.

Orken försvann.

Jag tappade all ork framåt eftermiddagen. Jag vet inte om det kanske har något med vi inte hade så mycket att göra.
Lite gjorde vi visserligen, men inte mycket effektivt måste jag säga. Humöret har däremot varit jämt. Vilket är skönt. Inga humörsvängningar idag.
Men däremot så har jag känt mig lite sisådär.
När jag kom hem orkade jag inte laga mat. Inte överhuvudtaget. Jag slängde ihop en äggröra med lite philadelphiaost. Gott faktiskt.
Sen fick vi hjälpa till med att bogsera bil. Jag körde inte någon av bilarna, satt bara på sidan om. Sånt där lämnar jag över till dom som kan lite bättre.

Imorgon då, ja vi får se vad som händer. Har inga större planer. Fredag är det visserligen. Men jag vet inte alls hur kvällen ser ut. Något blir det juh alltid. Men vad brukar oftast bli en liten inpuls grej. Oftast.

Nu ska jag kika lite på Svensk Maffia och sen krypa i säng. Kolla vart karln har tagit vägen. Han skulle bara lämna något i garaget. Tror nog han fastnade där.

Im the one who want to be with you,deep in...

img_5356 (MMS)

Im the one who want to be with you,deep inside i hope you feel it to!


12 timmar

Igår var det Ungdomsgården som gällde. Fullt ös. Alla ungar var i extas. Vi hade lovat att det skulle vara öppet ner till Wii spelet.
Och det är juh så att man ska hålla vad man lovar. Så vi låste upp där efter mellanmålet. Men låste när det var dags för aktivitet, sen låstes det upp igen efter att aktiviteten var klar. Så att dom i alla fall han spela en liten stund till innan det var dags att rulla hem.
Halv sex kom dom äldre ungdomarna. Jag hann nätt och jämt få i mig middag ordentligt innan alla drällde in. Men dom sköter sig rätt bra själva, faktiskt. Vi satte oss ner för att spela sjuan. Sen blev det lite massage och en massa snack. Tiden rinner på rätt bra på onsdagarna ändå.
Helt plötsligt är det dags att börja städa.

Riktigt trött var jag också. När jag kom hem hade jag tänkt slänga mig i soffan och bara koppla av och varva ner innan det var dags för att förflytta sig till sängen. Men jag kände på mig att det inte stog rätt till med pannan, så jag gick ned dit för att kika. Mycket riktigt. En lampa blinkade. Och tydligen när lampan blinkar har pannan lagt av. Jag har aldrig behövt brytt mig om det. Och nu var jag ensam hemma.
Det tog emot, men jag fick ringa honom och störa. Han var ute med några ifrån jobbet. Det var inte så svårt som jag hade trott, att få igång pannan igen. Men när jag skulle gå och lägga mig, brann det så fint.
Jag fixade det.
Det tog ett tag för mig att somna också. Det knäppte en massa konstigt i huset. Hua, det där tänker jag inte på när jag hör hans andetag bredvid mig.
Men tillslut tog tröttheten över och sömnen kom.
Hyfsat pigg var jag imorse när det var dags att kliva upp. Lite seg var jag dock. Men jag hann.
Nu väntar jag på att TW ska göra den äran att komma in till jobbet. Nio sa vi. Kvart i tio är den snart. Kul.

Spelar sjuan förfullt.

img_0380 (MMS)

Spelar sjuan förfullt.


Härlig utsikt, or what! Sometime i just go...

img_6013 (MMS)

Härlig utsikt, or what! Sometime i just gotta love My job.


Personalmöte imorse, tolv timmars dag idag...

Personalmöte imorse, tolv timmars dag idag. Sitter på ungdomsgården nu. Innan dess har vi hunnit käkat. De blev en hamburgetallrik för min del. Lite försenad blev jag imorse. Sånt kan göra att mina dagar blir lite förstörda. Och dessutom blir jag ensam i natt. De är inte något jag gillar riktigt. Jag är gärna med honom än ensam. Men jag får hålla ut till imorn kväll efter jobbet.


Tänk vad lite som krävs.

Tänk vad lite man behöver göra för att göra någon annan människa glad.

Vi åkte och lämnade alla hjärtansdags kort till ålderdomshemmen och demenshemmet här i byn imorse. Kort som våra barn hade gjort.
Alla blev riktigt glada när vi kom och överlämnade dom. På en gång sa dom att dom antingen skulle gå runt och visa korten för alla boende eller sätta upp det på väggen. En bra början på dagen helt enkelt.

Det blev visserligen inte så mycket aktivt arbetande efter det. Mest kontorsjobb, förmiddagskaffe och lunch. Vi fixade lite inför kvällens grupper.
Sen blev klockan så pass mycket att det var dags för hemgång. Stannade till på affärn för att handla hem lite till middagen.
Korvstroganoff stog på schemat. Tyvärr blev maten väldigt mycket försenad. Jag ville inte äta själv. Så jag väntade. Trots att maten var klar.
Soso kom över och höll mig sällskap, trots att vi inte har mer än några meter emellan så blir det inte ofta vi ses. Så det var verkligen kul att hon hörde av sig. Och kom över.
Efter sju någon gång satt vi vid middagsbordet. Jisses vad gott det var. Jag som hade varit hungrig sen klockan fyra.
Ett eller annat glas vitt har slunkit ner också.

Vanligtvis på onsdagar brukar jag få lite av en sovmorgon, eftersom vi jobbar på Rågen till nio. Men imorn har vi personalmöte. Det betyder att jag har en tolvtimmars dag framför mig. Alltså är det dags för sängen nu. Annars kommer jag nog aldrig orka morgondagen. Och så kan vi inte ha det.

Nu har jag ledsnat. Hungrig som ett djur, ...

Nu har jag ledsnat. Hungrig som ett djur, matklockan har ringt i en timme nu. Inget mat har jag fått än heller. TW har fått för sig att fixa med dator innan lunch. Vem kommer på en sån sak utan mat i magen!? Han tydligen. Jag döööör snart av hunger! Men de är tydligen kul när jag blir förbannad. Han sa så.. Han är inte ensam om att tycka de heller.


Vi blev bjudna på middag igår, hos syrran....

img_4290 (MMS)

Vi blev bjudna på middag igår, hos syrran. Hon hade gjort trerätters. Men jisses vad mätta vi blev. Fortfarande jätte kallt ute. De har snöat nu på morgonen. Men solen skiner i alla fall.


Vad glad han blev när han såg vad han hade...

img_7708 (MMS)

Vad glad han blev när han såg vad han hade fått av mig. De värmde i hjärtat att se.


Sjukt mycket minus!

21.7 minus. Fyfan, det var inte roligt att gå ut imorse. Och då hade jag det ändå lite varmare än vad vissa andra här omkring har haft det. Sanslöst kallt.
Jag är i alla fall glad att bilen startade utan bråk. Ibland vill den samarbeta med mig. Men bara ibland.

Totalt sänkt.

Jag har varit helt jäkla sänkt idag. Trots att det blev tidigt igår, en film efter bandyn sen kröp vi i säng, sovmorgon i morse till och med. Men ändå så har jag halvsovit i soffan halva eftermiddagen.
Jag har varit ovanligt trött.

Men vi drog i alla fall iväg en sväng till isen, kollade lite på när folket körde cross. Jag älskar ljudet, men kallt som fan var det. Jag var kanske inte direkt så välklädd för att stå ute i kylan. Men kanske nästa gång. Då ska jag vara mer förbered. Stannade till en sväng på affärn och fikade. Syrran jobbade i helgen.
Hon har bjudit hem oss på alla hjärtansdags middag imorgon. Mycket trevligt.
Ikväll har vi tillbringat kvällen med att försöka fixa en dator, den sackade ihop totalt. Men jag tror att den fungerar bättre nu. Den är igång i alla fall.

Hrm imorgon. Imorgon blir det jobb som vanligt. Får se om det händer något spännande under dagen, eller om det blir lugnt. Jag hoppas att det händer något. Något annorlunda. Spännande.

Får avvakta och se.

Jag har strul med Facebook. Den vill inte ...

Jag har strul med Facebook. Den vill inte fungera i min iphone. Hjälp!? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har avinstallerat massa med gånger, men de händer inget. Den bara står och loggar in. Ibland kommer jag in, men sekunden efter loggas jag ut igen. Varför? Jag blir så less. Alla andra appar funkar juh fint. Jag blir snart riktigt förbannad!


Fullt ös, medvetslös. De va jobbigt idag, ...

img_8829 (MMS)

Fullt ös, medvetslös. De va jobbigt idag, men kul. Riktigt kul!


Fyfan va kul de va igår. Teatern var rikti...

img_1048 (MMS)

Fyfan va kul de va igår. Teatern var riktigt bra! Nykter höll jag mig, egentligen enbart för att jag skulle köra hem själv. Ikväll blir de ändring på de, en ledig helg är till för att njutas av! Apropå de kom jag juh på att de är melodifestivalen, Brolle ska uppträda ikväll, får inte missas för allt i världen! Tidig dag blev det idag också, grabbarna skulle komma över för att fixa med partybussen. Kvart i nio kom dom insläntrandes. Då drog nästan frukosten på bordet. Jag har lovat att laga maten. Tacogratäng it is. Duktig ibland. Faktiskt.


Nu har vi varit på Cypern, restaurangen al...

Nu har vi varit på Cypern, restaurangen alltså. De va riktigt gott faktiskt. Tyvärr är jag rätt stressad, vi alla blev de. Vi fick ingen efterrätt! Och inte går de att äta den nu, vi fick den i doggybag. Men eftersom de är baklava så går den inte att trycka i sig nu. Baklava=kladdigt. Nu bär de i alla fall mot teatern.


Ja inte inte har de blivit mycket gjort hä...

Ja inte inte har de blivit mycket gjort här inte. Jo, lite men inte alls så mycket jag hade planerat. Och snart är de dags att börja göra sig i ordning för kvällens bravader. Vi ska ut med jobbet. Middag och teater. Kommer säkert bli kul. Jag har inte hört något om att de blir inställt. De enda jag oroar mig för nu, är att få igång bilen ordentligt och att jag hinner ner i tid. Tur i oturen att de inte blev nå jobb för karln, så han hann slunga fram uppfarten och få fram min bil. Han är så snäll!


Det är som att titta rakt in i en vit vägg.

Fy sjutton vilket väder. De slutar inte blåsa. Känns nästan som att det blåser rätt igenom kåken. Telefonen har ringt rätt många gånger redan nu. Vilken tur att jag ändå klev upp i tid. Men det är enbart för att jag känner mig sjukt stressad. Jag vill hinna med att röja undan, tvätta lite och helst åka och handla egentligen. Men jag tror inte att de blir så i det här vädret.
Och nu måste det även skottas. Hur ska jag hinna med allt. Bussar har blivit inställda, några jobb överhuvudtaget går inte ens att utföra.
Så han är juh i alla fall påväg hem igen. Så lite kanske vi hinner med innan jag ska åka iväg. Om jag ens kommer kunna åka iväg.
Enligt pappa så ska det lugna ner sig framåt eftermiddagen. Får hoppas på det.
Nej, kanske är det dags att ta tag i saker och ting här omkring. Så man ser en liten skillnad.

Ha de bra ute i snökaoset.


De kommer bara mer och mer och mer...

img_9625 (MMS)

De kommer bara mer och mer och mer...


Kul väder vi har fått. Snöstorm, klass 2va...

img_0608 (MMS)

Kul väder vi har fått. Snöstorm, klass 2varning är utfärdat. Och just nu ser de ut som att de stämmer. Jag som hade fått lite vårkänslor. Vaga, men ändå. Okej. Men om vi gör såhär då, de får ligga kvar till sportlovet, när de är över så får snön försvinna. Så ska jag försöka att inte klaga.


Fastnar.

Kul kul, nu har jag fastnat i ett spel. På mobilen.
Jag som har varit så anti det. Allt spel på Facebook har jag bara totalt ignorerat.
Jag vet varför. Jag fastnar på en gång. Nu driver jag en restaurant i mobilen. Jag lagar och jag bakar. Ändå är vissa gubbar griniga. Varför? Jag förstår mig inte på sånt heller.

Men mat lagar. I massor. Ojoj. Nu göder vi befolkningen.

Kul när kontoret ser ut som en pappersåter...

img_4074 (MMS)

Kul när kontoret ser ut som en pappersåtervinning..


Okej. Nu testar jag. Detta är som en helt ...

Okej. Nu testar jag. Detta är som en helt ny värld för mig. Visserligen har jag mobilbloggat förr, men då har jag gått in via internet på telefonen. Nu har jag avancerat mig såpass att jag går runt med en iphone i fickan. Inte illa de. Förvirrande dock. Men vi får helt enkelt se hur bra det går. Wish me luck.


Stannar till för att andas och se mig omkring.

Halva dagen har gått. Typ.
Det positiva är att det har slutat snöa och solen har kommit fram igen. Fast det blåser kanske en aning förmycket.
Nu samlar jag krafter till att ta tag i berget med kartonger som TW har beställt. Massa nytt material. Det betyder att vi skulle behöva ta en raid och lämna av alla saker till alla grupper. Helst nu.
Måste nog vänta lite med det, till hans lunch är över.

Jag fick i alla fall sällskap vid lunchen. Jag åt och han pratade. TW alltså. Sen drog han på lunch. Så jag fick juh sitta själv ändå.
Men för tillfället går det ingen nöd på mig. Jag bryggde precis en kanna kaffe så jag klarar mig.
Nu räknar jag bara ner timmarna till det är dags för mig att rulla mot behandling. Jag har bokat en massage/healing idag. Om det behövs!
Jag är helt slut. Kroppen gör ont. Hela kroppen. Det hugger och smärtar till och från. Nu har jag varit utan behandling alldeles för länge.
Innan jul var jag där. Vi bestämde kanske i och försig att istället för att komma var fjärde vecka så skulle vi öka till var sjätte. Men nu har det gått över sex veckor.
Kroppen skriker.

Trots allt detta så är jag glad. Nöjd. Livet springer vidare. Och för en gång skulle känns det lite som att jag faktiskt hänger med. Det är nästan så att jag hinner stanna till emellanåt för att se mig omkring.
Jag njuter.

En vanlig dag.

Idag åkte jag in till kontoret i alla fall. Det går inte att sitta hemma och jobba varje dag. Någon gång ibland kan jag tycka att det funkar.
Jag gjorde juh som sagt klart allt som var nedskrivet igår. Kom till och med ihåg att maila över dom, så jag kunde ladda ner det på jobbdatorn.

Igårkväll försvann Toyotan. Den jag var och besiktade förra veckan. Två personer, som inte skulle ha bilen utan bara var kompis till han som skulle köpa den, kom upp och skulle hämta den. Tydligen så var det skumma typer. Jag höll mig inne hela tiden.
Dom försökte pruta ner den ännu mer. Men där gick dom på en nit. Beloppet var juh redan bestämt.

Efter att jag hade fått i mig middag så åkte vi till pappas verkstad för att kika på Incan som dom höll på att plocka ner. Tyvärr så fanns det ingenting att ta ifrån den. Inget användbart i alla fall.
Synd det.

Fast framför datorn

Nu har jag jobbat. Jag har suttit framför datorn i stortsett hela dagen bara för att få ner allt i word. Det är långt ifrån klart, men en god bit på väg i alla fall.
Ont i huvud och nacke får man juh leva med när det är såhär.

Efter några timmar fick jag nog. Så jag har hunnit röja lite grann. Inte alls så mycket jag hade velat. Får försöka fortsätta imorgon istället. Beroende på när jag kommer hem. Vi får se imorgon.
Nu hoppas jag bara att min telefon har kommit med posten. Har väntat länge på den. Fast det jag har väntat längst på är ändå mina piercingar. Det skulle ha tagit 48 timmar för dom att landa i min brevlåda. det var för en och en halv vecka sen jag beställde dom.

Ska till pappas verkstad ikväll också. Kolla om de finns lite delar till mannens bil.

Lägerhelg

Jobbade i helgen. Ett lägerdygn med alla ledare och faddrar. Allt var hyfsat lungt, under kontroll om man säger så. Vi hade styrelsemöte först, i nästan två timmar. Sen kom resternade.
Klockan fyra drog det igång. Utbildning och aktivitet för ledare. Det flöt på. Jag kände mig nöjd med det vi skulle göra. Och att det mottogs så bra som det faktiskt gjorde.
Vi hade en liten paus för middag och sen skulle faddrarna få göra lägerbål, planera och framföra. Ledarna fick föreställa konfirmander.
Det blev en liten chock när ett gäng "tonårstjejer" kom in i rummet där bålet skulle framföras. Dom var juh beredda på att ledarna skulle komma in som ledare och stämma in i sången.
När båda grupperna hade redovisat klart blev det ledarmys. Det som alla hade sett fram emot.

Jag har nog ett rätt soft jobb ändå, om man tänker efter. Men när det är läger så blir det sena kvällar. Jag kom nog inte i säng förs två. Och då var det fortfarande några som inte hade gått och lagt sig. Jag sov nog på den mest osköna soffa någonsin. Men visst fick jag några timmars sömn ändå.
Igår blev vi inte kvar så många timmar. En liten andakt, frukost och sen städning. Som vanligt spårar det ur vid städningen. Gamla godingar spelas upp och de blir mer dans och flumm än ordentlig städning. Visserligen får vi det gjort. Men på vårt sätt.

När jag kom hem börjades det med lunch på en gång. Fint väder hade vi också så vi bestämde oss för att gå ut på en promenad. Över isen, in i skogen. När vi gick runt där började dom köra med crossarna på isen. Låter underbart när dom åker runt runt.
Vi gick nog en timmes promenad bara sådär. Båda två var helt slut när vi kom hem igen. Min ljumske strular massor också. Jag vet inte riktigt vad som är problemet, men alltid när jag är ute och går, eller ibland när jag spelar bandy så börjar det strula.

Sen återgick söndagen till sin vanliga rutin. Leta recept till middagen, åka och handla för att sen börja med maten. Baconinlindad, philadephiaostfylld fläskfilé med klyftpotatis och tzatziki.
Nu blir det en vecka som jag bara ska laga mat till mig själv. Vi har en liten tävling här hemma nu. Han ska gå ner i vikt och jag ska försöka gå upp i vikt. Hur nu det ska gå. Men försöka ska jag allt göra.
Idag sitter jag hemma och ska jobba lite. Skriva in massa saker på datorn. Allt som gjordes i helgen ska renskrivas och sättas ihop. Och förhoppningsvis hinner jag städa lite också. Det behövs känner jag.
Jaja, back to work antar jag.

Dålig uppdatering, bättre imorn.

Fruktansvärt dålig uppdatering den här helgen.
Anledningen är att jag har jobbat, och stått i. Bättre uppdatering kommer imorgon istället. Nu är jag hemma. Söndagsmys!

Sen kväll.

Hua. Upp och jobba en lördag. Jag brukar inte ha några problem med de annars, men idag är jag trött. Riktigt. Blev riktigt sent igår. Mamma och pappa bjöd på smörgåstårta. Och öl. Jag var nykter, men jag fick åka hem för att hämta honom. Pappa ville ha sällskap.
Planen var egentligen att inte vara där så länge men vi kom hem klockan två.
Jisses.

Tidigare på förmiddagen kom moster med familj. Jag fixade naglar och grejer. Gick riktigt bra. Men när ska jag få lite tid över till att fixa mina egna? Tiden finns alltid till att fixa alla andras, men inte på mig. Ska försöka avvara lite tid till det. Dom ser för taskiga ut just nu.

Hur som. Började jobba för en halvtimme sen ungefär. Slutar inte förns imorgon, mitt på dagen. Får se hur dagen blir. Det brukar för det mesta rulla på rätt bra.
Hoppas på det bästa.

14 timmars sömn ?

Jag fattar inte riktigt vad det är med mig. Visserligen har jag vaknat till några gånger, utan att kolla på klockan. Jag klev upp halv tolv. Hur är det möjligt. Vi gick och la oss klockan tio igår.
Det är sanslöst.
Stressad blev jag juh såklart när jag såg vad klockan va. Men jag känner mig fortfarande trött. Kanske har jag något virus i kroppen? Ingen aning.
Halv ett börjar syrran jobba, då ska jag svänga förbi där för att låna nyckel och hämta lite saker inför lördag. Ungefär halv tre kommer moster med familj till mamma och pappa. Jag ska fixa hennes naglar och lämna hennes MaryKay-produkter. Sen ska vi fira pappa igen. Smörgåstårta blir det ikväll.

Jag måste alltså sätta fart. Få i mig mat, göra mig iordning. Jag hade räknat med att vara klar till halv ett. Tji fick jag.
Får se hur den här dagen slutar helt enkelt.

Mötes dag.

Har nu precis avslutat ett tre timmar långt möte.
Dom där timmarna bara flög iväg, det gör dom alltid när vi har dom här mötena. Idéerna och fantasin bara flyger omkring. Den ena efter den andra bubblar ur munnarna. Det kommer bli så kul.
Allt ska bara klaffa sen är det bara att tuta och köra. Fantastiskt.

Jag ska snart rulla härifrån. Ska senare till mamma och pappa. Lite kalas, både idag och imorgon. Pappa slår på stort han.
Men jag har en känsla av att jag måste hem en sväng först. Tror jag måste kolla posten. Kanske har det ramlat ner något av värde, som jag har väntat på. *hoppas hoppas*

Ska kanske hjälpa till en sväng med beställningar här innan jag far.

Rastlösa kanske ?

Folk måste ha jävligt tråkigt här i samhället.
När vi åkte tillbaka från affärn står två poliser utanför en utav pizzeriorna och fotade. Någon har slagit sönder glasrutan på dörren.
Smarta människor det här.
Varför väljer man att slå sönder nått som har funnits i evigheter.
Smart.

Jobba, sova, jobba

Det känns så konstigt att jobba till nio på kvällen, kom hem kvart över nio eller så.
Sen var det bara att gå och lägga sig för att gå upp och jobba igen. Jag blir snurrig i huvudet. Men förhoppningsvis så vänjer man sig rätt fort.
Glömde min tandläkar tid igår också. Det kom jag på när jag satt i matsalen och fika innan det var dags att öppna gården.
Det var bara att ringa dit på en gång och be om ursäkt. Bokade en ny tid. Men eftersom jag uteblev är jag tvungen att betala. Det är bara att stå sitt kast. Men typiskt är det.

Dagen annars rullade på rätt bra. Det var bra med barn där. På eftermiddagen blev jag kvar med två stycken som inte ville vara med på någon sportaktivitet.
På kvällen var det också full rulle. Roligt att dom kommer dit bara för att hänga och spela. Jag hade också velat ha ett sånt ställe, i byn, att gå till när jag var i deras ålder.
Bättre sent än aldrig, eller vad säger man. Hur som helst får juh jag vara med och starta upp och driva det. Så jag får lite som jag vill ändå.

Min käre far fyller år idag också. Så vi ska dit och gratta honom idag, kanske även imorgon. Det är oklart än. Ryktas om smörgåstårta i alla fall. Det säger vi inte riktigt nej till. Grattis på födelsedagen käre pappa.

Hybrid

Trots att jag var super trött igår, kom jag inte i säng förs tio. Det var mannen som talar med hundar - Ceasar Milan på tvn. Igår handlade det om varghybrider. Så fina, så intressant.

Fick lite oroväckande och tråkiga nyheter igår. Jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra och att det är bra läkare som tar hand om henne. Jag fick ett mess av mamma i morse där det stog att hon va på bättringsvägen. Jag orkade inte svara på det och nu vill jag inte höra av mig heller, mamma har jobbat natt och ligger säkerligen och sover.

 

Idag är det dags för ungdomsgården igen. Jag ska ta mig dit snart. Lite förberedelser och så. Syrran skulle bjuda lärarna på fika, eftersom det var hennes sista dag i måndags. Hoppas att jag får vara med då också. Vill också fika. Älskar att fika.

Hur som, nu ska jag nog äta klart och fixa mig klart, springa ut och hämta matlådan som glömdes på biltaket i morse och sen rusa iväg själv.


..

Ibland är livet inte rättvist..

Middagstid

Sjukt trött jag blev på eftermiddagen. Kom hem senare än vad jag hade tänkt mig, men ändå hyfsat tidigt. Ställde mig i köket för att börja med maten.
Kokt Värmlandskorv, grönsaker och potatis. Jag har aldrig ätit det tidigare, men hoppas att det är gott.

Väntar bara på att sätta mig vid matbordet. Vill inte börja äta själv. Men just nu är det snöslungeköpare här. Får se om han blir av med den, eller om han har den kvar ett tag till.
Hur som helst. Nu tycker jag att det är dags för mat.
Innan jag somnar.

Idéer ? Inspiration ?

Nu har jag fått i mig lunch. För någon timme sen. Men det känns lite som att det börjar bli dags för en fika. Eller liknande.
Eller jag är nog mer sugen på något riktigt onyttigt. Men jag vet inte vad. Godis brukar jag bara äta någon liten bit av, sen är jag nöjd. Så det vill jag nog inte ens köpa.

Jag måste komma ihåg, ta mig tid, att köpa lactrasetabletter. Dom har varit slut jättelänge nu, men jag har helt enkelt glömt bort att åka till apoteket för att inhandla det. Riktigt dumt. Det är alltid bra att ha en karta liggandes i väskan. Man vet aldrig när dom behövs - typ jämt.

Det står still i huvudet också. Jag har försökt planera saker till helgen. Men jag kommer inte på någonting. En sak av typ hundra, som vi använder oss utav varje termin. Då ska det egentligen inte vara så svårt. Men tydligen så är det så.
Jag har bläddrat i terminsplaneringar och pärmar, men blir inte mycket klokare av det. Det snurrar fortfarande en massa. Går jag in i förrådet för att försöka få några idéer, kommer jag bara stå där som ett fån.
Men jag kom precis på att det snart är påsk, det kanske jag kan använda mig av. Alla Hjärtans Dag och påsk. Mm, jag ska fundera lite på det där i någon minut. Något bra kan jag kanske få ut av det.

Jag kikade lite på Minutens sida på SVTs hemsida. Jag trodde att manualen skulle finnas i en och samma. Men tji fick jag. Hur ska jag kunna ladda hem det där? Det borde väl finnas i någon annan form, typ pdf? Där finns det verkligen hur mycket bra och roliga saker som helst. Som vi faktiskt skulle kunna ha grymt bra användning utav. Kanske inte just i helgen. Men framöver.
Får kanske kika mer på det när TW är tillbaka ifrån sin semester. 

Jag hörde rykterna på stan.

Jag hade planerat att vara på jobbet tio idag. Men igår kväll, efter mycket om och men hamnade det på min lott att åka och besikta en bil. Idag klockan sju.
Jag måste ändå ge mig själv en eloge som faktiskt flög upp ur sängen så fort klockan började ringa. Först trodde jag att jag hade försovit mig och missat första ringningen.
Jag tror att jag har kört den där bilen en gång innan, om jag inte misstar mig. Så jag var rätt nervös över att köra in den. Insåg också att den behövde tankas. Men var orolig att jag skulle bli försenad om jag stannade. Fast det var lika bra att hälla i några liter, annars kanske jag inte hade kunnat ta mig in, eller hem.
En minut i sju knappade jag in att jag var på plats. Snacka om tur.

Jag har inte besiktat en bil på flera år. Det har blivit så att pappa har tagit våra bilar till sitt jobb och besiktat dom där. Så jag har sluppit. Så jag var nervös och orolig över det också. Bara det här att köra in genom porten. Jag tycker det är jätteläskigt. Fast det går juh hur bra som helst, varje gång. Men det är just innan som man oroar sig över sånt.
Och eftersom det inte var min bil så kände jag ingen oro över hur det skulle gå. Vi var väl mer inne på att det skulle bli en ombesiktning. Men inte ens det blev det.
Så nu är det bara att tuta och köra. Visserligen är det lite som måste fixas på bilen, men inget man behövde komma tillbaka för att göra.
Kanon.

Hamnade på jobbet mycket tidigare än jag hade planerat. Sitter här redan nu. Och det har jag gjort i någon timme redan. Så det blir inte en sån lång dag idag. Hoppas jag. Allt ska vara fixat och klart inför kvällens grupper, om jag inte missminner mig.
Får kolla det innan jag drar sen. Nu ska det fixas en massa inför helgen. Jobb då också.

RSS 2.0