090228

Vi hade det så fruktansvärt kul idag, jag och Renée. Vi åkte in för att handla lite efter att hon slutat jobba. Nästan på en gång hittade vi ett varsitt par jeans, från Zara, som vi testade. Dom satt som en smäck! Jäklar vilka snygga byxor alltså. Jag har juh som sagt skitsvårt för att hitta byxor som sitter bra, eftersom jag är jättesmal har jag grymt svårt att hitta byxor som sitter bra. Men dom här byxorna satt både bra över låren och i midjan. Sen såg jag bara skor överallt. Men hittade inga skor i min storlek. Dom skor jag väl hittade i min storlek kostade alldeles för mycket för min tunna plånbok. Jag var tvungen att springa in på HM också, behövde nya strumpor och nya underkläder.
Det är så fruktansvärt lätt att spendera pengar, och man känner sig så glad. Men när man väl ser hur mycket pengar som spenderats från kontot mår man lite sämre. Det är mindre bra faktiskt.
Fast jag är ändå jätteglad att jag väl hittade ett par byxor, redan på första försöket.
Nu är jag däremot hemma igen. Har varit och lämnat bilen hos mamma och pappa. Den behöver nämligen lagas. Så nu för tillfället är jag billös. Men jag jobbar imorgon så det ska inte vara några större problem.
Nu ska jag i alla fall ägna min kväll åt att svulla och kolla på tv.

På så sätt tröstar vi oss

Min underbara vän Renée kom på den utmärkta idén idag. Vi ska åka och tröstshoppa. Både hon och jag behöver det känner vi. Våra världar har hamnat lite upp och ner, detta är då det enda sättet som vi inte testat med. Eller jag har juh i och försig nätshoppat. Men det är bra mycket mer tröst om man får känna och prova kläderna.
Jag har precis slutat jobba så ska duscha och vänta på att hon slutar, vilket är om en halvtimme. Just nu har jag henne i luren, fast hon har lagt ifrån sig den. Tydligen så är kunderna pratglada för jag har suttit såhär i 5 minuter nu. Det känns juh lite mindre kul faktiskt.
Jag upptäckte idag att jag inte har några rena kläder kvar så det här förslaget kom juh som en skänk från ovan. Men jag hoppas att vi hinner bara, eftersom det är helg så stänger juh affärerna tidigare. Och det tar typ 45 minuter dit.
Nu blir det dusch och sen iväg för att må lite bättre!

090227

Nu känner jag mig lite gladare. Gladare men tröttare. Jag har precis fått i mig en sliskig pizza och nu har jag hamnat i matkoma. Jag sitter i soffan som en fläskpadda (fast utan fläsket) och tittar på reprisen av NCIS på tv3. Jag väntar på att Så ska det låta ska börja. Jag älskar det programmet. Ikväll ska Brolle vara med och det kan man verkligen inte missa. Han har en sjuk bra röst, underbart helt enkelt!
Hoppas på att man inte blir besviken nu, dom brukar juh göra om de flesta program inför nya säsonger.

Nu måste jag bara gå å sära på katterna som håller på att ha ihjäl varandra, sen ska jag hälla upp chips och krypa ner under filten i soffan.

Jag måste få ur mig!

Jag försöker verkligen så gott det går hålla min karl utanför bloggen. Ja jag vet att jag har både nämnt hans namn ett antal gånger och att jag har publicerat bild på honom. Men nu på sistone har jag tänkt om och försöker nämna honom så lite som möjligt. Men nu känner jag bara för att skriva av mig litegrann.
Och då råkar det bli så att jag nämner honom. Jag saknar honom jätte mycket och undrar vad han håller på med. Vi har inte hörts sen i slutet på förra veckan.
Allt känns liksom så luddigt hela tiden, och jag varken orkar eller vill dra hela storyn här.
Men jag vill bara att det ska bli som förr, att vi ska vara som förr.
Jag blir arg på mig själv, arg att jag inte kan få honom att säga som det är. Arg för att jag har varit så slapp och inte direkt brytt mig förut. Allt kommer tillbaka till mig nu.
Vi sa det att självklart går jobbet före, och självklart ska både han och jag få vara med våra vänner. Men man kan ändå höra av sig! Men de förstås, det kanske bara är jag som tycker att det ska vara så?
Är det verkligen svårt att knappa in ett litet sms någon gång under dagen? Vilken idiot som helst kan skriva ett mess eller knappa fram numret och ringa, bara för att säga "Hej jag lever. Hur är det med dig?"
Ja, jag kanske är orättvis nu. Men känslorna bara bubblar över.
Saken är den, att jag trodde vi hade löst det mesta nu. Jag trodde, dum som jag är, att vi hade kommit överrens.
Men tydligen är jag fortfarande bara en docka som han kan ta fram när han känner att han vill leka!

Telefonförsäljare

Jag blev väckt av dessa förbannade jävla telefonförsäljare. Kan dom inte ringa i vettig tid? Nej dom måste ringa tidigt på förmiddagen. Och den här försäljaren snackade på något fruktansvärt fort. Och eftersom han ringde och väckte mig så var inte jag så pratglad och jag hängde dessutom inte med alls om vad han pratade om. Det var bara att svara när det lät som en fråga. Den här snubben snackade om nått tvättmedel. Men jag lät han snacka på i tio minuter, sen vet jag inte om jag gick med på att testa det här tvättmedlet som dom säljer. Jisses jag kommer inte ihåg vad jag svarade.
Jag tror nog att jag ska låta bli att svara i telefon innan klockan tolv. Då kanske man kommer ihåg vad den andre personer säger. Det kan juh liksom vara viktigt.
Nu ska jag äta lite frukost och sen duscha (plugga om jag hinner innan jobbet, annars blir det på jobbet).


Det är så skönt att kunna gå runt såhär hemma, ingen som gnäller på hur man ser ut. Jag älskar att ha myskläder på mig hemma. Helst jättestora tröjor.


Nätshopping gör mig glad!

Det är nog som alla säger, är man deprimerad, stressad eller allmänt upprörd så hjälper det att shoppa. Nu håller jag med. Det känns underbart skönt att veta att snart får jag nya kläder. Det slutade med att jag beställde några tröjor och nya leggings. Fast samtidigt mår jag lite dåligt över summan. Den var rätt hög vill jag lova. Men det blir snarare ett senare problem. Nu ska jag bara komma mig för att köpa nya byxor. Får nog göra som syster min, åka in till Weekday för att köpa Cheapmonday jeans. Dom har juh värsta driven där nu, byxor för 100 kronor. Men med min sedvanliga otur lär dom inte ha så längre när jag ska dit och handla.
Åter till nätshopping. Det finns juh så många fördelar med att handla över internet. Man bara knappar sig in på det man vill ha och så hamnar det i kundkorgen. Sen behöver man inte betala det på en och samma gång som man handlar det. De nackdelar som finns är att man glömmer bort hur mycket pengar det blir så helt plötsligt är man uppe i flera tusenlapper mer än man har tänkt sig, Sen kan man juh inte heller pröva kläderna genom nätet. Man får bara hoppas på att kläderna passar.

Men nu sitter jag här hos mamma och pappa med ett leende på läpparna, äntligen får jag lite nya kläder!

Skivad ananas på burk och nätshopping

Sitter här på jobbet, uttråkad som fan. Hungrig är jag också. Dricker kaffe och äter Sliced Pineapple på konserv. Renée lämnade den åt mig ifall jag skulle bli sugen. Sugen och sugen -hungrig! Men det är väl bättre än ingenting. Det kan vara gott också. Men kanske inte till kaffe. Fast man kan juh vara efterklok, det är ofta jag är det.
Åh vad jag bara vill hitta på något kul. Nu medan pengarna finns kvar på kontot. Men det är dumt, jag vet. Jag skulle bara vilja shoppa loss. Enda tillgängliga för mig just nu är juh nätet. Det är också dumt. Att ta en massa på faktura. Men jag skulle verkligen behöva en ny garderob. Jag ska nog fundera på saken faktiskt. Det blir juh aldrig av att åka till Stan för att handla. Jag har aldrig tid. Jag kan ha tid om jag vill. Lat är vad jag är. Jag är sjukt lat och då får jag skylla mig själv. Då får jag stå mitt kast och bära gamla slitna kläder.
Men oj vad det kliar i fingrarna vill jag lova. Ska nog kanske bara gå in och kika på vad som finns. Det jag inte kan köpa via nätet, det som jag allra mest behöver det är jeans. Jag måste få prova, även fast det är min storlek så finns det inga garantier på att jag kan ha det. Jag är liksom mittimellan alla storlekar. Eller alla och alla, de minsta storlekarna som finns.
Vi får se vad som sker, om det blir några nya kläder eller inte.

Det var bättre förr

Det var ingen bra natt inatt. Jag kunde inte sova ordentligt, jag var jättetrött men kunde inte somna. Det kändes inte alls bra. Och när jag inte kan sova ordentligt för att tankarna snurrar så fortsätter det när jag vaknar. Det är precis vad det har gjort idag. Jag har suttit med en klump i magen enda sen jag vaknade -av saknad tror jag. Det känns så konstigt. Denna saknad handlar nog om det som var förut. Jag saknar det gamla. Mitt liv då, när jag inte behövde bry mig om allt. När det alltid fanns något att göra. Ingenting var fel, allt gick att lösa. Jag tror att det här är någon sorts åldersnojja. Allt blir bara svårare och svårare, tiden går. Alla förändras medan det känns som att jag har fastnat. Alla går vidare medan jag ältar gamla saker, händelser -misstag, glädjestunder. Jag vill tillbaka. Vill kunna ändra det som blivit fel, uppleva allt roligt en gång till. Jag vill tillbaka 3 år. Det var då som allt var bäst. Det var då allt roligt hände, eller allt tråkigt hände. Men det är det jag minns bäst, det som jag saknar.
Men varför just nu, varför ska jag tänka såhär nu? Är det för att allt inte står riktigt rätt till för mig. För att allt inte fungerar som jag vill att det ska. Är det för att jag kanske tänker för mycket, är för orolig för allt som händer, eller ska hända? Självklart vill jag inte ändra mitt liv som jag har nu, helt och hållet. Men det finns saker som jag gärna vill ska finnas kvar, människor jag vill behålla -men som har glidit ur mina händer.
Det går inte att föralltid leva på minnen från förr. Även fast jag vill det. Men livet går vidare, jag förändras. Alla förändras. Det är livets gång.
Det finns mycket jag ångrar att jag har gjort, men det finns också mycket jag ångrar att jag inte gjort. Nu går det inte att ändra något av det. Det som har varit- har varit.

Just nu känns allt som ett enda stort kaos. Ingenting fungerar riktigt som jag vill att det ska göra. Men egentligen, vad vill jag göra? Jag kan inte styra allt, även fast jag skulle vilja det. Men jag kan samtidigt inte bara sitta tillbaka lutad och se på medan ödet bestämmer åt mig. Om jag bara sitter i min soffa och inte gör någonting då är det klart att det inte händer något. Självklart får jag ett sämre liv, mindre innehållsrikt. Jag vill att det ska hända saker, massa roliga minnen som jag kan bära med mig resten av mitt liv. Minnen jag kan dela med mig till andra när jag är äldre.
Då måste jag ta tag i mitt liv, göra något!

You don't see me



Kväll med Renée

Jag stannade kvar på jobbet ett bra tag efter att Renée började jobba. Vi satt och pratade om allt och inget som det ska vara. Herrskapet kom förbi innan dom åkte till den Stora Staden.
Renée kom på den brilljanta idén att vi skulle äta ihop. Det var juh så länge sen. Men vi kom aldrig på vad vi skulle äta.
Jag åkte hem vid fem tiden för att chefen skulle komma och Renée skulle ringa när hon slutade. Det blev så att jag slängde mig i min soffa och tittade lite på tv.
Efter att hon kom över så åkte vi till ICA för att inhandla våran middag. Vi hade besämt oss för potatissallad och grillad kyckling. För det första så hittade vi inte potatissalladen, det är juh så att dom har gjort om hela ICA. Men tillslut hittade vi den, det visade sig att vi nästan hade gått förbi den utan att vi kollat åt det hållet. Sen skulle vi juh ha kyckling också. Tror vi sprang runt i en cirkel innan vi såg att den grillade kycklingen var slut! Renée blev inte glad för hon hade juh sett fram emot det. Men sen kom hon på att man lika gärna kan ta kycklinglår. Så det fick bli så. Jätte hungriga som vi va skyndade vi oss hem för att slå igång ugnen.
Jag kan juh säga att det var fruktansvärt gott! Nu sitter vi proppmätta i soffan med en varsin dator och tittar på Efterlyst.
Jag har upptäckt att det är rätt intressant faktiskt.
Om ett litet tag lär vi nog svulla med chips och cola!



Såhär ser det ut ikväll hos mig. Vi har precis ätit mat och ska bara lata oss!

Vad är meningen...?

Jag känner att idag är det en dålig dag. Tankar snurrar runt i huvudet och jag får inte riktigt grepp om vad allt handlar om. Jag skulle bara vilja krypa upp i soffan med en skål chips och stanna där under filten. Är inte alls på topp. Jag tyckte att det var en bra dag när jag vaknade och inte behövde stressa på morgonen. Det kanske just är det som är felet. Att jag har tagit det lugnt så tankarna hade chans att sätta fart i huvudet. Sånt är just livsfarligt, att börja tänka. Att låta tankarna fara runt så som dom gör. Jag blir bara så förvirrad när jag inte vet vad det alls handlar om. Jag har väl mina aningar om vissa saker. Vad det är som har bidragit till denna dåliga dag. Vilka tankar det är som har satt fart på allt.
Jag försöker hålla skenet uppe. Vill inte att det ska synas på mig. Vill inte att folk ska kunna läsa mig som en öppen bok om jag inte är med på det. Allt som har med mitt liv och göra är upp till mig om jag vill visa det eller inte. Det är många som säger att dom ser på mig när jag blir arg eller glad eller bara obekväm med situationen. Men syns det verkligen så bra? Jag vet att jag sätter upp fasader hela tiden. Det är juh bara för att jag inte vill att alla ska se hur jag egentligen mår. Det finns kanske en eller två personer som verkligen kan se igenom allt. Och som verkligen ser hur jag mår egentligen. Eftersom jag vet om det drar jag mig undan. Då vill jag hellre vara ensam och försöka skapa fred med mina tankar och hjärnspöken.
Men samtidigt vill jag inte vara ensam. Är man ensam måste man ta itu med allt. Har jag människor omkring mig så kan jag skjuta det åt sidan tillsvidare. Det är en bra uppfinning, om man ens kan kalla det för en uppfinning. Jag gör det nu.
Jag hade en kund inne tidigare idag som var lite pratglad. Han fick mig att börja tänka och jag insåg att livet springer iväg medan jag står förvirrad och inte vet åt vilket håll jag ska. Vet vad jag vill göra med mitt liv.
Är det verkligen såhär jag vill ha det. Vad vill jag göra egentligen, kommer jag någonsin nå upp till de mål jag i smyg har satt upp för mig själv? Eller är det meningen att jag ska sitta fast i den här hålan resten av mitt liv och hanka mig fram? Eller har mitt liv en mening, vad i så fall?
Det är så mycket jag vill göra. Så mycket jag vill uppleva. Minnen som jag egentligen bara vill hålla fast. Upplevelser jag vill tillbaka till. Saker jag vill ska hända igen. Det finns saker som jag egentligen inte vill ska ändras, men som löstes upp för länge sen. Människor som jag helst av allt vill ha kvar i mitt liv. Människor som jag ångrar att jag träffat, människor jag är glad att jag har träffat.
Saker jag är nöjd med. Saker jag ångrar att jag ens har fått reda på, som jag hade kunnat leva utan. Saker jag hade mått mycket bättre utan.
Sanningar och lögner jag ångrar jag fått höra och även som jag är glad att jag fått vara del av eller kunnat dela med mig utav.

Jag har försökt radda upp dom och sorterat ut men även känner jag mig förvirrad, i vilken ände ska jag börja? Hur ska jag börja?

I miss you!

Renée bjöd över mig igår kväll för att se på bilderna på den lille. Hur söt som helst.
Jag är riktigt glad för Monis skull. Och vad jag hörde så var hon jätteduktig. Och den lilla familjen verkar må bra. Dom får, vad jag fattade det som, åka hem idag.

Känner mig ännu mer ledsen över att det är som det är. Att det har blivit som det har blivit. Men det är något som jag inte kan ändra på. Jag får bara vänta på att hon ändrar sig. Hoppas på att allt blir bra.
Jag saknar dig jättemycket!

Howie Day -In the Sun



Den här låten har jag fått lyssnat på massor med gånger nu. En vän till mig älskar den och jag har faktiskt börjat gilla den rätt mycket jag med.

Sänder en glad tanke

Jag måste bara gratulera Ramona till bebisen som såg världen för första gången idag.
Jag är uppriktigt sagt jätteglad för din skull!
Jag tänker på dig och din nyblivna lilla familj!
Stor kram

Skolan is killing me softly

Nu sitter jag i min soffa med katten i knät, under datorn. Han vägrade flytta på sig så då får han helt enkelt skylla sig själv. Men han verkar trivas. Det är varmt och skönt där under skulle jag tro.
Jag har bestämt mig för att försöka börja plugga. Ska först ta itu med kompletteringarna som jag har skjutit åt sidan. Min handledare har tjatat lite på mig angående dom. Så de är väl lika bra att göra dom. De måste vara klart innan våran innedag som är nästa lördag.
Nu börjar jag känna stress igen. Det är inte bra. Jag försöker verkligen men det blir alltid stressigt. Denna gång har vi dessutom 2 uppgifter som ska göras och lämnas in om en vecka.
Det känns som att jag inte kommer hinna med det. Sen när vi väl har innedagen ska vi ha en skrivning. Usch, jag hatar skrivningar. Det går inte så bra för mig oftast när man måste sitta och skriva och när man vet att det måste bli godkänt.
Jag måste även få tag i en bok som jag fortfarande inte har skaffat och som vi måste ha till den sista uppgiften.
Hjälp! Hur ska jag hinna med allt detta?
De här känns värre än allt annat som vi har gjort. Jag försöker tänka positivt med det går verkligen inte.

Det är inte bra att känna sig stressad. Det blir oftast bara pannkaka av allt, i alla fall för mig. Jag har fortfarande inte lärt mig hur jag ska kunna stressa ner . Såna här saker som oftast sitter och nöter i det undermedvetna gör att man inte alltid är på det där glada humöret som man strävar efter att vara. Jag vill bara kunna säga att allt ordnar sig, att det är lugnt. Men med skolan så går det inte att säga så. Där måste man prestera och visa vad man kan.
Jag är ingen sån människa som strävar efter att vara på topp och vara en utav dom bästa i klassen. Jag vill bara klara mig och bli godkänd. Men när till och med det känns långt borta, då vet jag inte vad jag ska göra.

.


Wake up

Jag tvingade mig upp klockan åtta för att ringa till husläkarmottagningen och höra när det var jag skulle vara hos dietisten. Jag var helt säker på att jag skulle vara där klockan nio idag. Men det är nästa vecka klockan tio som jag ska vara där. Skönt! Då  behövde jag inte stressa imorse. Så jag gick och la mig igen. Telefonen ringde, men jag orkade verkligen inte svara. Jag får ringa upp nu snart eller något. Men sen ringde de igen kring tolv. Det var med dolt nummer så det var väl lika bra att svara. Det var en bekant till mamma och pappa. Alla som vill ha tag på mamma och pappa går via mig. Det här va liksom inte första gången som någon ringer mig men som vill ha tag på dom. Jag bor inte ens där hos dom och ändå är det så. Måste vara för att mamma och pappa är så hemliga.
Men i alla fall, kände att det var lika bra att gå upp eftersom klockan ändå är så mycket. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känns som att jag ska plugga lite i alla fall. Sen skulle det verkligen behöva dammsugas här igen, eftersom mina katter inte tar hänsyn till att det är nystädat.

Nu snart börjar "Våra bästa år" på tv3, måste kika bara för att. Sen ska det bli lite plugg! 

The night at my place

Det blev värsta huset fullt hemma hos mig ikväll. Först var Petra hos mig sen kom Magnus och Emma som sagt. Jag hade sagt att jag bjöd på Kaffe. Det blev så att munkarna åkte fram också så att dom blev uppätna innan dom blev gamla och måste slängas. Efter ett tag kom även Nattis och Token över.
När jag, Petra, Emma och Magnus umgås blir det lätt så att det spårar. Det spårar alltså tankemässigt och talmässigt. Det gjorde det även ikväll. Alla var vi nog lite tankespridda skulle jag tro.
Petra och Emma gick hem ungefär samtidigt som Herrskapet kom. Dom var inte kvar så jättelänge. Dom hade varit så duktiga så att dom hade gått upp hit. Värsta hurtbullarna.
Magnus blev kvar ett tag till, det var nämligen så att chipsen råkade åka fram även fast jag inte hade tänkt så. Så han satt här ett tag med mig och åt med mig.

Jag måste bara säga det att jag är totalt förälskad i min underbart snygga bloggdesign. Jag vet att jag tjatar om det hela tiden. Men det är bara för att den är så fin!
Skänker ännu en gång massor av kärlek och tack till Renée som visade mig hur jag skulle gå till väga. Min ängel här på jorden!

Jag saknar min älskade Mr C. Bara väntar och hoppas på att varje gång mobilen låter  är det han som hör av sig.

 

Massa kärlek till alla!


Lean on me



Denna låt går just nu varm hemma hos mig. Den är så sjukt fin. Lyssna på texten!

Me and My friends

Jisses, jag kan mer än jag tror faktiskt. Jag fick juh hjälp av Renée igår med att fixa min bloggdesign och idag ville syster min ändra sin. Jag tänkte att de är väl bara att försöka liksom. Det blev faktiskt riktigt bra! Jag känner mig så duktigt. Hennes blogg blev jättefin, http://petrajacobsen.blogg.se bara gå in och titta.
Magnus och Emma sitter hemma hos mig nu också. Vi dricker kaffe och äter munkar. Gott! I Love It!
Petra tyckte vi skulle hitta på något någon gång, hrm, jag undrar vad hon syftade på. Jag menar, vi gör juh faktiskt något nu. Men det kanske inte var såhär hon menade. Får försöka få reda på vad det var hon egentligen menade med det.
Jag skulle inte tacka nej till något men allt kostar juh pengar nu förtiden. Det är tråkigt. Varför kan inte allt vara gratis? Eller i alla fall lite billigare än vad det är nu.
Jag ska nog försöka införa något sådan. Kanske till och med starta ett eget företag som bara säljer billiga och bra- att-ha-saker som jag gillar och vill ha. Tror faktiskt inte att det bara är jag som vill ha sådana saker.
Ja de tåls att tänka på.

Nu väntar jag bara på att RAW ska börja på kanal 5. Ska kanske vara lite mer social mot mina vänner jag har här hos mig.

090223

Det gick jättebra på förskolan. Vi kom fram till ett riktigt bra schema. Det blir visserligen långa dagar men det handlar juh bara om tre -fyra veckor. Det ska jag nog klara av tror jag. Kommer dessutom inte behöva vara där på onsdagar. Personalen var jättetrevliga och hon som kommer bli min handledare var mycket positiv till att jag skulle komma dit.
När jag åkte ner till byn såg jag en polisbil. Jag var helt säker på att dom skulle ställa sig någonstans och ha kontroll när jag åkte hem. Men jag såg dom inte alls. Förmodligen åkte dom tillbaka till stationen, puh! Jag var så sjukt hungrig när jag kom hem så det blev lite kokta ägg, thé och mackor. Det var riktigt gott.
Mary ringde och berättade att vi hade fått våran soffa och lite andra grejer till lokalen. Vi vill göra det lite mysigare för barnen när dom är där. Så det ska vi fixa till lite nu när det är lov. Jag tror det kommer bli supermysigt!



Igår lekte jag lite med några bilder och tyckte den här blev så cool. Var bara tvungen att lägga upp den.

Idag är jag trött

Fy satan vad trött jag är. Jag gick hemifrån Renée halv fyra eller så. Och jag bestämde mig för att jag skulle gå upp vid åtta tiden, men det gick inte direkt bra. Jag vaknade nyss, vid halv ett eller något.
Det är nämlingen så att jag ska till en förskola nu för att få praktikplats. Men det blir säkert bra, hon lät väldigt positiv i telefon.
Jag har inte sovit bra alls inatt. Jag har varit halv vaken hela tiden, och bara vänt och vridit på mig. Så trots att klockan är efter klockan ett känner jag mig inte ett dugg utvilad eller pigg. Jag får åka hem och sova middag efter att jag varit på förskolan. Sen har jag planerat att börja plugga lite smått. Det handlar liksom om sista modulen så det ska nog bli bra! Det blir bra så länge jag skärper mig och gör som jag sagt.
Nu måste jag tyvärr klä på mig och fixa mig iordning eftersom jag snart ska åka.

Taack!

Tack så jätte mycket Renée för hjälpen med min nya design!






Min vän

Är hemma hos Renée ikväll. Det var länge sen vi umgicks såhär. *Saknat*
Hon är mysig den där Reine!


Älskar dig vännen! Tack för den fina bilden

090222

Idag var sista arbetsdagen på två dagar. Det är skönt att få vila ut litegrann. Jag försov mig imorse också, till råga på allt. Alltså, den här veckan har varit skitbra. Fram till torsdagen, då gick allt nedför.  Då slog jag inte ut kassan ordentligt, så det blev helt fel på fredagen. Det som gjorde det lite bättre var att The one and only Mr. C kom till mig. Han är så fin, kan inte slita ögonen ifrån honom. Men han kunde inte stanna länge eftersom han jobbar natt i den Stora Staden. Så förutom det så va väl fredagen rätt okej. Sen kom lördagen, jag jobbade som vanligt. Det kom in massa skumma pack för att handla. Vilka stolpskott det finns alltså! Det var en som frågade om man kunde steka frukostkorv. Ja inte vet jag, jag brukar koka den svarade jag. Men herregud alltså, det där är juh en smakfråga, vill man steka frukostkorv så får man väl göra det.
Som jag berätta igår städade jag min lägenhet och sedan var jag helt ensam och bara mös. Tände ljus och hade det allmänt mysigt för mig själv bara. Men det där missuppfattades lite grann. Jag sa en sak till min käre vän på msn som min andre vän tog på helt fel sätt! Jag förklarade en gång om hur jag menade. Men det gick inte in. Min vän lyssnade inte längre, utan hade bestämt sig för att det var på ett helt annat sätt. Klockan var mycket, jag var trött och jag blev så upprörd att jag satt i soffan och grät. Om det är så som min vän säger att jag betyder mycket för denne. Då lyssnar man i alla fall när man ser ordet missförstånd. Jag bad om ursäkt om det var så att min vän hade tolkat det jag sa på fel sätt. Men sen blev jag bara arg. Varför ska jag behöva jaga vännen när det är denne som inte lyssnar?
Jag hörde av mig till My Mr C för att jag ville ha lite positiv närhet i all elände. Jag bad han komma för att jag ville vakna upp vid hans sida. Han svarade att han skulle komma och att han redan var påväg. Den bästa överraskningen även fast det var jag som hörde av mig. Tyvärr hade jag absolut ingen tidsuppfattning när han kom och det ena ledde till det andra..
Efter ett tag ringde hans telefon. Snöjour, det var bara att kliva upp och åka iväg för att ploga snö. Stackarn. Han hade jobbat hela natten och fick kanske en halvtimmes vila. Jag somnade i alla fall som en stock. Vaknade inte förs Chefen ringde mig och frågade vart jag höll hus. Jag hade inte hört väckarklockorna. Jag var alldeles försenad till jobbet. Det gick bra ändå, tur att vi har så förstående och snälla kunder.

Nu sitter jag hemma. Ska duscha och äta tror jag. Renée tyckte jag skulle komma över och mysa med henne ett tag. Jag kan inte riktigt tacka nej till det heller. Vi har rätt mysigt ihop hon och jag.
Om herrskapet (Nattis och Token) läser detta får ni mer än gärna höra av er.

Juste, när jag kom hem idag hade mina katter varit snälla mot mig och min fina städade lägenhet.

Visst är det trevligt och mysigt med rosor och rosenblad utspridda, men kanske inte över hela det nystädade golvet. Speciellt inte med rosor som man vill behålla.

I'm all alone -på egen begäran

Klockan är snart tio och det känns som om klockan är jätte mycket mer än så. Jag har varit själv sen jag kom hem från jobbet. Var iväg till mamma och pappa för att äta bara. Men nu börjar jag nästan klättra på väggarna. Inte vill jag lägga mig nu heller. Klockan är alldeles för lite för det. Men jag försöker tvinga mig själv att vara ensam. Jag är liksom van att vara ensam. Jag är inte van att ha massa folk omkring mig så som jag har haft det senaste veckorna. Och nu, när jag har bestämt att jag ska vara ensam för en kväll, saknar jag rörelsen omkring mig.
Men det är bra att få vara ensam och ladda batterierna ibland. Nästa gång ska jag nog försöka vara helt okontaktbar, bara för att liksom. Inget ont mot någon men ibland behöver man det.
Fast jag kan juh erkänna att jag hoppades och önskade att karln min på något mirakulöst sätt inte skulle jobba idag utan komma till mig och mysa. Men han ringde vid sju tiden och sa att han va på väg in nu för att jobba. Jag blev inte besviken egentligen men lite tråkigt är det juh. Men jag jobbar juh imorn så det gör väl inget så.
Jag laddade upp med chips, dipp och cola inför melodifestivalen. Och massa med värmeljus i hela vardagsrummet, som är nystädat. Mysfaktor på hög nivå! Nu spelas dessutom Cornelis Vreeswijk och det är ännu mer mys. Det är han och Michael Bolton som går på högvarv här hos mig.
Det enda som saknas nu är ett bubbelbad. Tyvärr har jag inget badkar, hade jag haft det hade jag legat där nu. Men det är något som jag verkligen saknar. Jag älskar bubbelbad. Det är verkligen mysigt. Måste se till att skaffa mig ett badkar inom en snart framtid.

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen som är kvar. Men så småningom blir det nog sängen, så jag är redigt utvilad till jobbet imorgon. 

                                                            

Jag bara måste...


Foto: Token *Björn L* Fotograf
www.tokenfotograf.se
...lägga upp den här bilden. Jag och Magnus är så sjukt söta xD

I am the one and only

God morgon alla glada.
Ni anar inte hur halt det är ute. Jag höll på att halka tre gånger bara påväg till bilen och även utanför jobbet. Det är riktigt läskigt alltså. Bara för att det är jag, så kommer det bli så att jag hamnar på sjukhus på grund utav halka. Bryter väl vartenda ben i hela kroppen. Bara för att jag har sån gudomlig otur.
Det var juh inte heller så roligt att börja dagen med att nästan klättra ner i en utav frysarna vi har här på jobbet. Vi frostade nämligen av den igår och det föll på min lott att torka ur den. Jag kan juh säga det att det är fan inte lätt att jaga vatten med en trasa, när vattnet inte vill sugas upp av trasan. Hade jag tänkt på det tidigare skulle jag ha skopat upp vatten och sen tagit trasan. Om jag hade gjort på mitt sätt hade det nog gått mycket snabbare och jag hade nog inte frysit lika mycket om händerna.
Som jag skrev i förra inlägget så förstog ni att vi tog nya bilder igår. Tyvärr har jag inte sett dem eller fått någon (förutom den jag la ut igår) för att jag var så sjukt vrång. Jisses, stackars människor som fick stå ut med mitt humör. Jag hade några fruktansvärda humörsvängningar. Det var nästan så jag blev lite rädd för mig själv imellanåt. Ja men först så ville jag inte fotas alls. Jag drog ut på det hur länge som helst. Sen skulle jag sminka mig för att ens kunna ta några bilder, men jag ville inte byta om så jag gick endast med på ansikts -och ögon bilder.
Jag såg ut som ett spöke!
Jag var svart runt ögonen, jag hade lila ögonskugga och mitt hår -vi ska inte ens tala om mitt hår. Jag kände inte igen mig själv. Det kändes riktigt konstigt. 
Jadu det var en resa det. Men jag vet inte, idag känns det som att jag faktiskt skulle vilja se bilderna från igår. Bara för att se liksom. 
Hrm, jag undrar vad han ska ha alla bilder till egentligen. Vill du kanske svara på det Token? Jag tror inte jag riktigt har förstått det än.  


Fotning ikväll


Foto: Token *Björn L* Fotograf
www.tokenfotograf.se

Ikväll blev det mer fotning. Men jag gick bara med på ögon -och ansiktsbilder.

090220

Jag kom i alla fall till jobbet ordentligt idag. Det var inga problem att köra ut från parkeringen. 

Gick och la mig tidigt igår., och läste! Det var hundra år sen jag varva ner med en bok innan jag somnade. Det var verkligen hur skönt som helst. Jag sov jättegott efter det. Alltid lika roligt varje gång att skratta sig till sömns. Jag sover mycket bättre när jag har läst på kvällen har jag upptäckt. Men dessutom så sov jag väldigt länge också så nu är jag utvilad och pigg. Synd bara att man ska jobba hela helgen. Annars hade man kanske kunnat hitta på något skoj ikväll och inte behöva bry sig om vad klockan är. Men jag är ledig måndag och tisdag så får se om det blir något skoj då i stället. 
Hade tänkt försöka träffa karln  någonting men tydligen så går våra scheman om varandra. Lite tråkigt faktiskt. Men det är inget att grubbla eller gråta över. Kommer fler chanser!
Kanske redan ikväll? Vem vet.
Nej nu ska jag faktiskt börja fixa och dona inför stängning, så jag inte blir kvar här hur länge som helst.

This day didn't end very well

Jag blev klar med rapporten i tid idag. Jag behövde inte använda hela kvällen till att stressa med att bli klar. Det känns rätt bra, fast endå inte. Men de är bara för att jag va ute i sista sekund som vanligt. Men jag får skylla mig rätt mycket själv också. Det kändes som att mitt huvud skulle sprängas i bitar hela dagen. Det har blivit lite bättre nu men det har inte släppt helt.

Jag ringde till förskolan idag och fick prata med den ansvarige. Hon lät väldigt positiv till att ta emot en praktikant. Så nu ska jag dit på måndag för att prata med henne och försöka få fram ett bra schema som alla kan bli nöjda med. Jag måste juh ta hänsyn till att jag jobbar också. Men det ska nog inte bli några större problem tror jag.
Jag jobbade idag på affärn, det var rätt segt vill jag lova. Man gjorde juh inte direkt många knop. Jag satt mest och pluggade och kände mig allmänt duktig.
Petra kom förbi ett tag efter att jag började jobba. Hon stannade kvar ett tag och drack lite kaffe med mig medan Renée tog sig en bit mat. Men sen var det dags för dom att åka, Petra tog nämligen mitt pass med miniorer och juniorer ikväll. Då blev jag ensam ett tag men sen såg jag helt plötsligt hur Nattis och Token släntrade in genom dörren. Då fick man lite mer sällskap och lite mer kaffe. Det är alltid kul med sällskap, oavsett om jag är där på jobbet eller hemma.

Sen vill jag bara meddela; Jag hatar is. Jag kom fram till det nu ikväll. För det första höll jag på att klota uppe hos mamma och pappa när jag skulle dit efter jobbet. Det var nästan så man ville lägga sig ner och åla fram för att inte ramla och göra illa sig. När jag skulle åka därifrån höll jag på att åka rakt ut på åkern. Bilen ville inte riktigt följa kurvan. Sen gjorde den samma sak igen, och då var det nästan så att jag snurrade ett helt varv. Tur va att jag bara kunde backa och fortsätta åka. De va riktigt nära. Jag har liksom klarat mig enda till nu. Men det värsta var endå när jag skulle parkera. Jag pratade med min far i telefonen just då och precis när jag la på luren och bestämde mig för att jag inte skulle parkera där, för att idioten till granne parkerar som om han äger hela parkeringen, skulle jag köra iväg men jag kom ingenstans och då upptäckte jag att jag hade kilat fast stötfångaren i brevlåderna (det är som ett litet hus, eller vad man ska säga). Precis då kom Nattis och Token in på parkeringen. Dom tyckte att det hade sett skumt ut. Det kan jag i och försig förstå eftersom jag stog som ett arsle med bilen. Vi försökte dra loss skiten men det bara spann. Ringde till far min igen, hysterisk denna gång, så han fick komma och hjälpa till. Tre personer behövdes för att bilen skulle komma upp.
Och dom här förbannade jävla grannarna som inte kan parkera sina bilar ordentligt tyckte det var skitkul att titta på när jag fick mitt utbrott. Man såg liksom hur dom släckte ner hela lägenheten. Vet inte om dom tror att jag är dum i huvudet eller så. För man fattar juh att dom stog klistrade vid fönstret.
*Tack för hjälpen* 

Jag tror nog att jag har lugnat ner mig nu. Känner bara att jag är fruktansvärt trött så ska nog lägga mig i sängen och läsa ett tag. Om jag ens orkar det. Ska försöka sova i alla fall åtta timmar inatt.  

Här är mitt hem - jag är inte datanörd

Haha det här börjar bli lite av en tradition varje dag. Det är lite mysigt faktiskt. Tur att ingen tar illa upp och tycker att man är osocial. Just nu sitter vi fyra stycken hemma hos mig med en varsin dator. Så har vi det här ute i byn, i skogen, ute i ingenstans. Men det är trevligt. Riktigt trevligt. Det blir så när det inte finns något annat att hitta på. Men vi har det roligt, jag lovar. Det är många som kan tycka att det är onödigt att sitta såhär vid samma bord med datorerna mittemot varandra, bredvid. Men det är det verkligen inte. Mycket praktiskt faktiskt. För man behöver inte bråka om en och samma dator om man ska kolla något. Men ni vet, det är juh faktiskt dagens I-landsproblem. Ungdomar klarar sig inte utan internet. Det är verkligen sant. Okej, sen kan vissa vara mer extrema en andra. Det finns dom som inte ens kan lyfta sitt feta arsle från datorstolen eller släppa ögonen från skärmen. Jag lovar, såna är inte vi här ute i bushen. Vi kan faktiskt göra annat med. Just nu kanske jag inte kommer på något speciellt men vi kan faktiskt avstå från datorerna några timmar varje dag i alla fall.
Jag vet egentligen inte varför jag skrev det här inlägget. Men kände kanske inte för att bara skriva en mening om att jag var med Nattis, Token och Magnus. För det är jag juh alla dagar! Mycket trevliga små varelser detta herrskap!

Fältstudie

Jag har gjort min fältstudie nu äntligen! Det var riktigt kul. Jag tyckte visserligen inte att det kändes som en fältstudie förutom att jag fick reda på massa som jag inte hade den blekaste om. Det är så roligt att se barnen nyfikna så fort det kommer någon utomstående. Det är alltid tusen frågor. Men det är alltid lika jobbigt att försöka förklara vad det handlar om. Barnen vet juh inte alltid vad det handlar om. Men jag fick svar på frågorna jag hade.
Jag jobbade förmiddag idag också. Vaknade kvart över åtta i panik. Det var bara att slänga sig i duschen och sen direkt till jobbet, hann inte med frukost. Jag hade planerat att plugga under dagen också. Första timmen var det jättelugn så jag hade tid att läsa och plugga. Sen var det kört.
Nu sitter jag hos mamma och maten är klar så det blir ett rätt konstigt avslut.
Vi hörs senare!

Ett stycke förvirrad

Jag försökte verkligen plugga igår. Jag satt och läste och läste, men hittade inte det jag skulle skriva om. Det gjorde mig fruktansvärt frustrerad. När Token ringde och frågade om jag ville följa med honom och Nattis till Stora Staden lät juh det väldigt lockande. Kanske fungerar bättre att plugga i en lite annan miljö. Så jag packade min dator och gick ner för att möta upp  Nattis och Token. Jag kan juh säga att sitta och plugga i en bil är inte det lättaste. Men jag försökte så gott jag kunde. Det var skönt att byta miljö för ett tag i alla fall. Men det blev inte så mycket bättre ändå. Jag fortsatte att läsa men det hjälpte ändå inte. Jag hittade inte alla punkter. Så nu får jag fortsätta med det eftersom jag ska till fritids efter jobbet och intervjua där.

We all have pain and sorrow

Jag har känt mig så hurtig idag. Jag pratade lite med Renée på msn och hon frågade mig om jag ville följa med ut med hunden. Och för att prata lite grann. Det blev en rätt lång promenad för vi hade rätt mycket att prata om, både hon och jag. Vi fortsatte hem till henne för att prata vidare. Det är juh faktiskt rätt kallt ute så det var en bra idé. Stackars vovven frös nästan ihjäl ute.
Men det kändes bra. Jag och Renée har inte haft ett sånt här samtal på, jag vet inte hur länge. Självklart är det mycket, och nästan mest, tjejsnack, om karlar. Men det är sånt som hör till. Det är så det ska vara. Fast efter ett tag så höll nästan både hon och jag på att slumra till. Vi kände att det var dags att röra på sig. Hon för att hämta sin syster och jag för att gå hem och plugga lite. Vilket jag precis ska göra just nu.
Ska snart också åka upp till mamma för att äta mat och sen åka till jobbet, vi ska äta semlor idag igen, mums.

We all need somebody to lean on

Jag vet egentligen inte vad jag ska säga. Jag är ganska mållös om jag ska vara ärlig. Allt känns bara så konstigt men samtidigt så skönt. Jag vågade äntligen ta steget och säga vad jag tycker. Det är inte mer än rätt. Men jag fick också reda på lite mer om hur det ligger till, fast endå inte. Men nu då, vad händer nu? Hur blir det resten av tiden, är det någon tid kvar? Ååh vad jag vill att det ska vara massa tid kvar. Detta gjorde bara att jag håller fast hårdare. Inte fan ger jag mig nu! Nu kämpar jag bara vidare. Jag var så nära gråten flera gånger. Av lättnad, av oro? Jag vet inte men jag höll mig, fast det gick inte att dölja. Det märktes tydligen på mig. Jag tror inte riktigt att jag ville dölja det, jag ville bara inte gråta.

Nattis och Token, tack för att ni finns hos mig och ställer upp på mig och mina problem! Jag  överöser er med glädje och kärlek för att ni finns vid min sida! Vad hade jag gjort utan er i denna situation som jag är i nu?

Bannar mig själv

Det blev lite övertid idag. Inte för att det gjorde mig något eller för att jag var tvungen. När chefen kom frågade hon om jag hade tid för att fika. Inte hade jag bråttom någonstans så självklart stannade jag kvar. Hon hade rätt mycket samtal och så, så jag tog kunderna som kom in istället för att hon skulle behöva stressa med varje samtal. Vi diskuterade helgerna lite. Det blir juh inte lika mycket helger för mig som för henne och Renée men vi försökte så gått vi kunde. Jag tycker att det är lika bra att skriva ner dom nu på en gång så att man har lite att gå efter. Chefen på Slottet ringde även idag och skrev upp mig på två helger. Det känns bra att ha lite framförhållning när  det gäller jobb. Annars blir det lätt så att annat planeras in och jag hatar att tacka nej till jobb.
Jag har även pratat med fritids för en fältstudie som måste göras och har även ringt en förskola om praktik. Det är mycket som måste göras nu och självklart ligger jag efter. Skäms på mig! Jag måste skärpa mig vad gäller skolan. Jag menar, jobben går det faktiskt bra med. Det är juh inte så mycket planering annat än att få ihop dagarna. Men skolan skjuter jag bara framför mig hela tiden. "Tar det senare, jag hinner" är det enda som snurrar i huvudet men saken är juh den att jag hinner kanppt. Det blir att man panikpluggar istället.
Jag måste lära mig tänka om.

Jag lovsjunger er!

Hur kan det komma sig att två människor, som helt plötsligt kommit in i mitt liv, betyder så sjukt mycket för mig. Ni finns där och ställer upp, lyssnar och pratar. Ni har kommit in mitt i värsta kaoset i mitt liv och lyst upp min vardag. Jag vill egentligen inte visa det för någon, inte för er. Men ni ser inte ner på mig, utan ni stöttar mig. Jag skäms så mycket för det. Jag vill inte verka svag men när det händer finns ni där och tröstar. Jag kan inte begära mer än så. Ni två är helt underbara. Jag är så sjukt glad att ni ändå har kommit och att ni fortfarande finns! 
Jag vet inte vad jag ska säga mer än Tack för att ni hjälpte mig, Trots att det blev som det blev fanns ni där för mig i lördags. Även fast jag förstörde kvällen stannade ni kvar.
Ni är guld värd!

Vilodag

Det har verkligen varit en seg dag  idag. Det har varit en ligga-i-soffan-och-vila dag. Det behövdes för man va juh inte direkt jättepigg idag. Jag har fått i mig en hel kanna med vatten, så seriös brukar jag inte vara. Fast det va jätte bra gjort av mig. Man blir piggare och lite klarare i huvudet. När klockan var närmare sex åkte vi ner till Rimbo för att äta. Jag blev bjuden på en shish kebab, tack för maten! Abropå shish kebaben, jag beställer alltid utan championer. Tror du inte att dom la på det i alla fall. Jag blev lite vrång faktiskt.
Vi åkte därifrån till stallet.  Nattis skulle fixa boxen till sin häst. Jag hittade nya kompisar där, massa med får. Dom är jätte mysiga att klappa tycker jag.
Nu sitter vi hemma hos mig och tittar på Beck-Gamen. Ska äta lite chips och dip.

090214 (Grattis Nattis)

Igår va det som sagt alla hjärtans dag. Eftersom jag inte alls tycker om den dagen ville jag inte ens tänka på den dagen alls. Men Nattis fyllde år igår så vi firade henne. Sandra som jag jobbar med på Slottet kom hem till mig. Så det va trevligt. Men visst blev det inte riktigt som planerat, folk som dissade och grejer. Jag mådde inte så fruktansvärt bra heller. Jag vet att det är fjortis att berätta om att man brytit ihop just på fyllan. Men igår vet jag inte alls vad det var. Det fanns liksom ingen stopp och jag höll på hur länge som helst.
Om man bortser från allt detta icke braiga sakerna så var dagen rätt hyfsad ändå. Jag blev bjuden på smörgåstårta hos Nattis farmor och farfar efter jobbet. Det var faktiskt trevligt. Sedan åkte jag vidare till mor och far. Där stog maten på bordet. Mm, det var gott vill jag lova.
Vi kollade även på melodifestivalen, eller det var väl mer så att vi hade den på i bakgrunden. Så även del två missade jag nu.

Jag trodde du var annorlunda!

Hur i helvete kan man bete sig som en jävla idiot mot någon som man sagt att man älskar?  Nu är det fan nog! Jag har stått ut, jag har försökt. Jag har till och med försökt ignorera. Men ingenting har hjälpt. Nu upptäckte jag detta. Det är inte okej! Jag fick egentligen nog för länge sen. Men jag har hela tiden gett en andra chans och det här är tacken!
Jag är så förbannat jävla arg så jag vet inte ens vad jag ska säga! Du anar inte hur gärna jag hade velat ringa nu.
Fy fan va feg du egentligen är! Jag trodde verkligen inte det här om dig. Jag trodde att du skulle komma fram till mig och vara ärlig och säga som det är. Men jag hade tydligen fel, helt jävla fel!

Det är alltid samma sak varenda gång när det handlar om mig och er. Ni visar en underbar sida och sen, efter ett tag så visar ni erat rätta jag!

Token lekte lite






Foto: Björn Lundberg -Tokenfotograf-
www.tokenfotograf.se

Hur fan parkerar folk?!

När jag kom hem och skulle parkera min bil såg jag att ett jävla ljushuvud hade ställt sig där jag brukar parkera. Och inte nog med det så hade idioten ställt sig på två parkeringsplatser! Hur fan parkerar folk egentligen?! Jag fick ställa mig långt bort, nästan enda ner i hörnet av parkeringen. För det första är det gräs och för det andra så är det skitmörkt. Lär man sig inte parkera när man tar körkort eller?

Vilka jävla stolpskott det finns i den här världen!

090213

Jag sov jättelänge idag. Vaknade halv ett och tvingade mig upp ur sängen. Eftersom jag började jobba klockan två kunde jag inte ligga och dra mig hur länge som helst. Ställde mig i duschen och sen tröck jag i mig lite frukost. Renée mådde inte så bra så hon ville att jag skulle komma tidigare. Det blev inte så tidigt i alla fall, jag kom vid den tiden jag brukar. Irrade runt lite hemma så det tog tid. Men som tur var hade hon sällskap så hon satt inte själv. Dom åkte i stort sett direkt när jag kom. Så jag har suttit här helt själv i flera timmar känns det som (i alla fall två). Det har inte kommit in mycket folk idag. Förhoppningsvis kommer dom nu efter klockan fyra.
Det är juh fredag idag, fredag den 13e. Hrm, undrar om det kommer hända något. Inte för att min otursdag brukar ligga på fredag den 13e men man vet juh aldrig. Imorgon är det däremot en dag som jag hatar. Alla Hjärtans Dag. Jag tycker verkligen inte om den dagen. Den dagen har aldrig inneburit lycka och kärlek för mig. Jag mår dåligt när jag ser alla springa runt med rosor i handen eller alla lyckliga kära par. Det har aldrig varit så för mig och därför vill jag helst inte veta av den dagen. Kan man inte bara ta bort den helt? Stryka den ur kalendern. 
Jag ska försöka lägga fram det som förslag till personerna som gör almenackan.


Vattenkrig

Hehe det blev visst lite vattenkrig här tidigare ikväll. Jag och Token började små tjafsa lite grann och tillslut tog jag fram vattensprutan jag har till katterna. Hotade först några gånger, men sen sprutade jag ner honom lite. Fast det var juh inte så bra gjort av mig, eller det va smart fram till han fick tag på sprutan och sprutade ner mig istället. Jag sprang in i köket och fyllde en kanna med vatten. Men Token var lite feg och låste in sig på toaletten. När jag väl hade fått tag på sprutan så sprang han in i köket och fyllde kannan med vatten. Jag hann inte reagera riktigt för helt plötsligt var jag blöt på hela ena sidan av tröjan. Däremellan hann vi brottas lite också.
Nu hotar han med att kasta in mig i duschen, nästa gång det blir något sån här. Är det menat att jag vara rädd nu?



Dagen började bra, slutade i kaos

Jisses vilken kväll. Den här dagen började rätt bra och slutade i kaos. Jag jobbade först med både miniorer och juniorer, Nattis och Token kom förbi också. Jag skjutsade Sandra till dansen och sen mötte jag upp Nattis och Token som stog efter vägen och sen bar det av hemåt. Vi har suttit hemma hos mig och snackat mest. Magnus kom över med Tessie för att se om hon gick ihop med katterna. Sen får vi se hur det går med Alice också. Helt plötligt blev det massa tjafs. Jisses! Först över telefon sen blev det så att dom kom hit för att "prata" mer. Jag visste inte riktigt vart jag skulle stå eller titta. Jag försökte hålla mig för skratt. Det gick inte så jätte bra. 
  

Foto


Foto: Björn Lundberg -Tokenfotograf-
http://www.tokenfotograf.se

Tidiga samtal

Idag är jag något fruktansvärt trött. Det blev väl kanske något senare än sist. Imorse kändes det som att alla hörde av sig. Mamma ringde och fick för sig att det var onsdag. Jag sa att det var torsdag idag och att syster inte skulle jobba, men mamma tänkte fortfarande onsdag när hon pratade. Då är det nästan lite självklart att jag snäser i telefonen. Jag blir nämligen lite grinig när folk ringer och väcker mig. Jag såg också att jag hade fått massa mess. Syster hade skickat också, räckte det inte med att mamma ringde. Sen visade det sig också att hon inte verkade vilja något speciellt ändå. Men jag hade även fått kommentarer om bilden jag lagt upp här i ett tidigare inlägg. Det är jättekul att ni tycker om bilderna men kommentera gärna här på bloggen.


Ännu en kväll av fotografering

Ikväll blev det mer fotografering. Magnus kom över och blev fotad. Blev riktigt fina bilder på honom. Sedan var det min tur. Det blev över två hundra bilder till. Får se om jag kanske kan lägga upp någon bild inom kort.
Nu blir det nog sängen snart. Allting packas ihop just i detta ögonblick.
Jag hoppas det blir fler gånger, trots att jag inte tycker jag blir så bra på bild så är det rätt kul ändå.

090211

Jag fick sällskap av Nattis och Token. Det var väldigt snällt av dom för det var dött på jobbet idag. Knappt inga kunder alls. en halvtimme innan jag skulle sluta ringde chefen och fråga om jag inte kunde vara kvar till klockan tre. Det hade blivit lite komplikatoner hemma. Jag jobbade en timme extra och sen hjälpte jag till med att köra Nattis kusins bil till en som skulle laga den. Ja det gick juh bra i alla fall men bilen e så läskig att köra. Tur jag aldrig köpt en Nissan. Nu har jag förflyttat mig till mor och far. Syster ville ha ostbågar och cola så det var bara att rulla upp till kullen. Vi ska nog äta snart sen bär det av till jobbet igen. Får se vad som händer och sker efter det.

Bild


Detta är en av många bilder som togs igår.
Fotograf: Björn L
Besök gärna http://www.tokenfotograf.se


God morgon

Det blev juh som sagt rätt sent igår. Men det var kul som fan. Jag hade rätt svårt att komma upp imorse. Fast nu är jag vaken, jag är uppe och jag har i stort sätt ätit klart frukosten. Det blir alltid så att jag kollar lite grann på Vakna med the Voice. Fast nu börjar det bli lite sent och jag börjar snart jobba.

Fotosession

Nu har vi haft den "första fotosessionen" hemma hos mig. Det gick väl rätt bra om jag ska vara ärlig. Det var fler bilder som blev bra än dåliga. Även fast jag kan känna mig väldigt obekväm framför kameran så ger jag mig fan på att det ska fungera ändå. Jag tycker det fungerar bra med att ha Token bakom kameran. Trots att han säger att det kan bli värre. Men det får vi ta då.
Jag och Nattis tog bilder tillsammans också. Dom blev bra! Får kolla igenom dom bilderna imorgon igen. Kommer bli fler gånger.
Nu blir det i alla fall sängen. Ska upp och jobba imorgon bitti.
Det kommer nog upp några bilder på bloggen sen.

090210

Igår jobbade jag förmiddag. Det var rätt segt att gå upp vill jag lova. Jag följde med Nattis och Token till Stan. Dom handlade lite choklad och cigaretter. Ja det är dumt att röka. På hemvägen svängde vi förbi Nattis kusin för att Token ska laga hennes bil. Men det visade sig juh att jag skulle köra bilen hem till byn. Det var en Nissan Almera. Jisses vilken jävla bil. Den va hemsk att köra. Nattis låg bakom med BMWn och helt plötsligt så va hon borta. Jag kollade hastighetsmätaren och såg att jag hade kommit upp i 100km/h. Jag kände inte ens att det gick så fort.
Vi åkte hem till mig sen eftersom jag hade bjudit dom på middag. Det blev fläskfilé, friterade pommes, sallad och bearnaisesås. Det blev så sjukt gott! Till och med dom tyckte om det. Jag lyckades med andra ord. Token började med min dator, Nattis åkte till stallet och jag åkte på yoga. Vi bestämde att vi skulle träffas hemma hos mig igen. Token va kvar i och försig men jag och Nattis skulle komma hit alltså. Jag kom efter åtta. Och Nattis kom typ en halvtimme senare. Vi bestämde att vi skulle åka hem till Nattis och Token. Zandra skulle komma över också en sväng. Vi satt hemma hos dom och snackade i stort sätt. Vi kollade väl lite på film också. Zandra drog hem vid ett tiden och vi fortsatte med vårat, alltså typ ingenting, mest snack. Token höll fortfarande på med min dator. Sen blev det lite Billys panpizza, vi blev hungriga igen nämligen. Det blev yttligare två filmer har jag för mig. Bedtime stories och Rec. Rec va inte riktigt bra tyckte jag. Jag hamnade vid datorn men klockan va så sjukt mycket så jag åkte hem.
Idag blev det alltså så att jag sov rätt länge, folk ringde men jag orkade verkligen inte svara då. Ringde och väckte herrskapet. ni får skylla er själva för det var ni som sa att jag fick ringa :
Det tog ett tag för mig att komma över till dom dag. När jag kom dit så fick Token för sig att kolla min bil också. Spände remmen på min bil. Det var snällt!
Skrapade även en lott som jag köpt, 100 kr tack så mycket. Det känns bra. 

Jobbade även lite grann ikväll, barnen fick göra Alla hjärtansdag-kort. Och nu sitter vi hemma hos mig. Alla tre med sina datorer och kollar på Björn Gustavssons dvd.  


My back is killing me

Jag kunde inte riktigt sova så bra igår.. Det blev så att jag låg och funderade och vände å vred på mig. I lördags när jag jobbade råkade jag på något sätt lyfta fel så det klickade till i ryggslutet och jag fick så fruktansvärt ont. Tror jag fick någon form av ryggskott. Jag kunde seriöst inte sätta på mig skorna när jag skulle iväg till Stockholm. Jisses vad ont det gjorde! Det var nog rätt kul att se när jag försökte ta mig ur och i bilen. Token stog och små log åt mig varje gång. Visst han va jätte snäll som erbjöd mig hjälp men envis som jag är ska jag klara allt själv. Jag försökte att inte tänka på det så himlans mycket, men det är juh lättare sagt än gjort när det känns i varenda rörelse man gör. Vi var i alla fall ute och busade lite i Kungens Kurva. Något jag har saknat jätte mycket. Fasiken vad roligt det var! Synd bara att det satt två stycken halvkrymplingar i baksätet (jag och Nattis). Hade vi inte haft ont hade det varit ännu roligare. 
Vi gick och la oss klockan sju på söndags morgon. Några timmar senare när vi hade vaknat, klockan tre eller något (jag vaknade ännu tidigare men ville inte väcka de andra), smörjde Nattis in min rygg med linement. Token masserade, herregud va skönt. Ont men skönt! Det hjälpte för stunden men sedan efter ett tag kände jag hur det började komma tillbaka på höger sidan. Imorse när jag vaknade hade jag ont i hela ryggen igen. Nu sitter jag på jobbet och bara väntar på att den där förbaskade mjölken ska komma (det var den som gjorde illa min rygg i lördags). Det är i alla fall tur att vi inte har någon kamera inne på lagret för det kommer nog se roligt ut när jag försöker lyfta och greja in mjölken i kylen. Som tur är har vi en jättesnäll man som kan komma in och hjälpa mig. Fast eftersom jag är som jag är kommer jag ringa honom utifall att ryggen klickar igen. Det är jättedumt jag vet men jag tycker inte om att ringa och störa för att jag behöver hjälp. Inte ska folk behöva släppa det dom håller på med bara för att komma till min undsättning.

Abropå snöstorm, jag satt här i min ensamhet och funderade litegrann. Nattis och Token åker tillbaka till den Stora Staden idag igen. Nattis fick reda på att hennes "styvmor" kunde ta hand om hennes häst till på torsdag. Jag förstår att de tar alla chanser de får att vara i Staden. Jag skulle också ha åkt tillbaka om jag var dom. Hade jag kunnat hade jag nog följt med ;)
Men i alla fall, för att komma till saken, så funderar jag på att bjuda herrskapet på middag ikväll (sen lunch, tidig middag). Dessa människor är lite av nattugglor så dom ligger fortfarande och sover. Vill inte ringa men har skickat ett litet mess. Jag har i och försig inte sagt att jag har tänkt bjuda på middag. Vi får se om dom hinner läsa det här först innan jag får något svar ifrån dom. Det vore mysigt i alla fall!

Söndag 090208

Igår åkte vi från Stockholm kring fem tiden. Det var inte världens bästa väglag heller tydligen. Jag märkte ingenting. Satt i bak och bara åkte med. Vi va hemma hos mig typ klockan sju och då hade jag varit så sugen på kaffe jätte länge. Jag hade planerat att sova tidigt eftersom det hade blivit så sent i Sthlm. Men det bblev inte riktigt som planerar. Först snackade vi ett tag men sen blev det Beck på tvn så då förflyttade vi oss dit. Men sen tänkte jag att det är juh dumt att bara kicka ut dom, och dessutom så tycker jag om deras sällskap så jag föreslog att vi skulle kolla på en annan film. Det enda som är synd är att klockan bara tickar iväg och helt plötsligt är det jätte sent och bara några timmar kvar till det är dags att gå upp igen.
Och nu sitter jag uppe, ska snart åka iväg till jobbet. Kanske rapporterar något därifrån.


090207-08

Nu är jag i Stockholm. I know, klockan är mycket men jag har inte haft någon möjlighet att vara vid datorn. Vi har suttit i ett garage i flera timmar. Tyvärr blev det svinkallt och jag höll på att frysa ihjäl om fötterna, men det är sånt man får räkna med. Blev även lite upprörd över en grej som jag inte tyckte var så fruktansvärt kul. Men jag ska försöka lösa det när jag har kommit hem. Jag hoppas det går att lösa i alla fall. Klockan två eller om det var halv tre åkte vi hem til Token igen för att äta. Ingen av oss hade ätit middag så det blev en fruktansvärt sen måltid. Men gott var det och efterlängtat! När vi ätit klart åkte vi till hans mammas jobb, Nattis ville ha choklad. Sedan åkte  vi en runda för att se om det var något drag ute.. Jajjamen, det var blåljus nästan överallt där vi va. Jag blev sjukt trött under den färden. Men nu sitter vi hemma hos Token igen och ska se på Bolt.


090207

God morgon!
Det blev rätt sent igår, slog på filmen som va hur bra som helst förresten! Men jag somnade i soffan. Vaknade till någongång men orkade inte gå till sängen. Nu sitter jag i alla fall på jobbet igen. Jag har både hunnit med att städa och baka, för ett tag sen öppnade jag. Det rullade in ett gäng på en gång men nu är det dött igen. Jag hoppas på att alla bybor vaknar till liv snart och inser att dom inte har någon frukost hemma. Då måste dom juh åka till affärn och handla, de är juh hur bra som helst. Men under tiden ska jag skriva det sista på min rapport så att jag kan lämna in den innan jag åker till den Stora Staden.

Jag hade tänkt lägga upp en bild, men kom underfund med att jag nog ser ut som ett lik eftersom jag är så trött. Bild kommer nog så småningom.


Förtjänar film, chips och cola nu!

Nu är jag nästan klar med min rapport. Men bara nästan. Jag är alltid ute i sista sekunden men det slutar alltid med att jag skickar in de precis när det ska lämnas in. Jag har suttit i telefon jätte länge för att få allt så bra som möjligt och sen har jag skrivit ner allt på datorn. Ska bara skriva klart diskussionen. Men det ska nog bli klart.



Jag funderar på att kolla på en film nu och varva ner hjärnan lite. Jag fick en film av syster  min. Den heter Snowbuddies och ska tydligen vara jätte bra. Det är en disneyfilm så jag tror nog att den är bra. Jag älskar disney.
Så blir det, bädda ner mig ordentligt med chips och cola och en film. Ska upp tidigt imorn eftersom att jag jobbar istället för chefen. Hon frågade mig lite försiktigt om jag kunde ta hennes lördag. Det är klart jag ställer upp. Hur många gånger har inte hon jobbat istället för mig. Ska även jobba måndag förmiddag istället för henne. Jag bara tackar och tar emot, inte säger jag nej till extra pengar liksom. Sånt uppskattas alltid.

Nu blir det film. Vi hörs imorgon! 

Tystnad

Nu sitter jag på jobbet. Det är fruktansvärt lugnt, då borde jag faktiskt plugga lite. Min chef sa att det var helt ok att jag plugga om det inte finns något att göra. Och eftersom alla varor kommer på förmiddagen då Renée jobbar så har jag inte så mycket för mig. Det är inte ens någon kund inne och handlar. Jag sitter här ute på lagret och lyssnar till värmefläktens surrande, hör lite svagt musiken utifrån butiken kanske någon enstaka bil som åker förbi. Annars är det helt tyst.
Jag är fortfarande sjukt fikasugen och det är fortfarande inget kul att fika ensam. Jaja det finns inte så mycket jag kan göra åt det. Igår försökte jag tvinga folk att fika med mig men icke. Alla var upptagna med sitt. Det är synd faktiskt.
Jag får komma på någon annan brilljant idé för att locka till mig en fikakompis.

Det går framåt

Nu känns det som att jag faktiskt kan fixa det här med skolan. Jag är nästan klar med rapporten det känns super. Igår när jag satt och läste läroplanen förstog jag inte ett smack. Jag förstog verkligen inte vad jag höll på med. Varvade tvn med pluggandet och det hjälpte tillslut.
Nu sitter jag hemma och skriver litegrann, måste ta något att äta snart också.
Tittade nyss ut genom fönstret och gissa, jo det snöar. Jag trodde det skulle vända eftersom det var plusgrader igår kväll. Jag ska åka och jobba snart. Sen blir det hem och plugga igen. Jag måste få det klart senast imorgon. helst ikväll. Det blir nämligen en tripp till Stora Staden för att leka med Nattis och Token. Det ser jag fram emot!

Dödligt trött

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Vi fick semlor med rosa grädde på jobbet. Men det va rätt livat och märkte att jag var trött för jag störde mig verkligen på volymen. Efter jobbet va det järnet till ICA för att handla bröd, det var helt slut hemma. Träffade på en bekant där också. En kompis till mitt ex och systers karl. Men de är en trevlig prick det där. Juste, när jag åkte ner till jobbet såg jag en bil som tyckte att det var okej att stå parkerad rätt ner i diket. Snygg parkering där. Ja han behöver juh inte vara rädd att någon annan ska komma och sno den.
Nu sitter jag hemma i alla fall. Jag försöker verkligen plugga men det står helt still i huvudet. Jag förstår inte ens vad jag läser. Samtidigt känner jag mig mer och mer stressad. Varför fungerar det inte för mig? Jag förstår inte. Dessutom börjar jag bli riktigt trött. Brukar aldrig vara trött vid den här tiden annars, men jag känner verkligen hur skönt det skulle vara att bara få lägga sig i sängen.
Jag måste fokusera ett tag till ikväll innan jag lägger mig. Skriva lite till bara.

Blev väckt av vaktmästaren

I natt har jag sovit ovanligt bra. Jag har också drömt ovanligt mycket, eller jag kommer ihåg alla drömmar. När jag vaknade trodde jag att vissa faktiskt var sanna. Men jag insåg rätt fort att så inte var fallet. Det var bara en dröm. Jag somnade om vid nio tiden imorse, det blev att jag snoozade igen. Helt plötsligt hör jag hur det plingar på ytterdörren. Jag flög ur sängen, bokstavligen. Kollade ut genom kikhålet men såg inte så mycket för att jag inte hade några glasögon på mig. Drog på mig en kofta och öppnade dörren. Då står det en vaktmästare utanför, han blev nog lika chockad som jag. Han bad om ursäkt för att han väckte mig, men det va bara tur att han gjorde de annars hade jag nog sovit ännu längre. Men han hade med sig "locket" till duschbrunnen, finally! Han frågade om det bara var den det gällde. Dum som jag är svarade jag ja och stängde dörren. Kom senare på att lampan i köksfläkten inte fungerar, det fungerar inte ens med en ny lampa. Jag får ta och ringa till dom igen, så om ett halvår kanske jag har lyse ovanför spisen igen. Det roligaste är att jag hade tänkt ringa dom angående brunnslocket eftersom det hade gått så lång tid. Nu behöver jag juh inte göra det. Ett problem mindre att tänka på. Måste få hem pappa hit så han kan sätta fast locket. Jag försökte göra det själv, men trodde att jag skulle ha sönder den, så jag gav upp rätt fort.

Mer

Jag vill ha ett samtal ikväll med.
Åh vad jag längtar efter det, jag blir så glad när jag ser vems namn som dyker upp på displayen, när jag hör rösten, åh vad jag saknar den.
Det känns som en evighet sen telefonen ringde och rätt namn dök upp.
Att så lite uppmärksamhet kan göra att man fastnar direkt.
Jag vill ha mer!

Skolarbetet gör mig galen

Jag trodde seriöst att jag skulle bryta ihop över skolarbetet idag. Det var så att jag hade fått tillbaka en liten kommentar på mina kompleteringar. Jag hade skrivit någonting fel, eller inte så som min handledare ville ha det. Saken är den att jag inte förstår ett skit av vad hon menar. Jag fick lite hjälp av moster men vi kom fram till att det bästa var att maila handledaren. Så det är gjort nu och väntar bara på svar. Ska koncentrera mig på modul två nu. Den måste bli klar helst nu. Det kommer lösa sig, allt kommer lösa sig i sinom tid.

Jag vet att det inte blev det längsta inlägget men kollar på en dokumentär på 3an. Mycket intressant.

Det är nästan så man somnar

Jisses vilken seg dag verkligen. Jag har nästan för det mesta suttit still. När jag väl skulle sätta mig för att äta då kommer allt på samma gång. Maten blev kall, de va inte direkt gott vill jag lova. Fast jag har kommit fram till att det är så, när jag tar mig en fika eller ska äta lunch då får jag aldrig sitta i fred. Men när jag inte gör något alls och bara sitter dom kommer inte en jävel. Konstigt de där. Så om man fantiserar lite (vilket jag är jättebra på att göra); om jag skulle göra så att jag bara satt och ät hela tiden skulle det va värsta rullningen här inne. Det brukar i och försig inte vara så väldans mycket folk här på förmiddagarna, därför tycker jag det är mycket bättre och roligare att jobba eftermiddagar. Det händer mycket mer då och dessutom är jag piggare. Jag har gått och blivit en nattmänniska, förr var jag lite både och. Jaja, chefen ringde nyss och sa att hon kanske blir lite sen så vi får se hur länge jag jobbar idag. Men hon trodde hon skulle vara här till klockan tre i alla fall. Sen är det bara att åka hem och plugga lite. Var egentligen menat att jag skulle plugga nu medan jag jobbar men jag har inte haft lust. Jag måste verkligen ta tag i det nu för det ska in på lördag. Jag känner tidspressen flåsa mig i nacken. Att jag alltid ska vara ute i sista minuten med allt, jag fattar inte va jag håller på med?!

Tänk vad lite det behövs för att göra mig glad

Det blev ett litet glädjebesked igår kväll i alla fall. Det väntade samtalet kom, dock rätt sent men jag är glad ändå. Det känns skönt att kunna prata lite grann även fast det kan kännas lite stelt, i alla fall från min sida. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men absolut är jag glad att vi har fått upp en liten kontakt igen. Samtalen är saknade. Nu väntar jag bara på när vi kan träffas. Tänker absolut inte ta ut något i förskott, tänker inte gå på den niten igen. Det svider rätt rejält i hjärtat. Jag får ta en dag i taget och sen se vart vi hamnar. Än så länge känns allt helt okej. Men det måste kännas okej från båda hållen. Det räcker inte med att det bara är jag som tycker det.

Fika hos mor och far

Nu har jag precis kommit hem från mor och far. Åt mat där innan vi åkte och jobba, eller jag jobbade inte direkt ihjäl mig utan jag satt bara och beställde lite nytt material till barnen. Hade jag kunnat hade jag beställt hela katalogen. Det finns så fruktansvärt mycket kul att göra. Fast det blir aldrig lika fint när man gör det själv som i katalogen. Jag är inte direkt någon expert på att pyssla men det är fruktansvärt kul att göra det.  Men sen åkte jag hem, fast kom på att jag var jätte fikasugen så jag åkte tillbaka till mor och far. Pappa fyller som sagt  år idag. Blev kvar ett tag och pratade med mamma. Det blev kanske inte riktigt så som jag hade tänkt att min kväll skulle bli, men jag hade juh inte direkt några jättestora förhoppningar på att telefonen skulle ringa. Synd dock. Finns inte direkt något att göra åt det nu.

Imorn blir det lite jobb, börjar klockan nio så ska försöka komma i säng rätt tidigt ikväll så att jag är ordentligt utvilad imorgon bitti när jag vaknar. Det är inge kul att sitta på jobbet halvt död. Sen blir det plugg igen, känner att jag ligger efter ordentligt och måste ta tag i det här nu. Jag måste verkligen skärpa mig det här håller liksom inte. Fast lite positiva nyheter skulle faktiskt skada i detta läget. Jag väntar och ser i fall det kommer några glädje besked.

TaxiCarro?

Ibland känns det nästan som att jag och min lilla DAN extra knäcker som taxi. Fast det är inte ofta vi får betalt, så de skiter sig lite. Färdtjänst kanske? Nja jag vet inte. Har i alla fall fått skjutsa min far och även min syster fast jag hade otur och fick ändå pröjsa soppan. Så det är nog så att jag inte gör det så bra som taxi. Förr agerade jag lite taxi, åt mina vänner som behövde skjuts men jag har lagt det där lite åt sidan. Jag tjänar inte så mycket på det. Fast ibland gör man undantag.

Jag har i alla fall pluggat lite grann idag men nu har jag fastnat igen. Dessutom ska jag jobba om ett tag också. Inte så jätte många timmar, men det är alltid lika roligt. Vi ska få beställa massa nytt material, det är alltid lika kul. Vi ska även slänga massor med gamla saker. Jag tycker att vi gör det hela tiden men det tycks ändå finnas miljontals saker kvar som vi aldrig använder. Jag förstår inte hur det kan vara så.
Min far fyller år idag också så det blir väl till att gratta honom med, men syster köpte en schwartswaldtårta. Det kan inte jag äta riktigt. Det är tonvis med laktos på den, inte bra att utmana ödet. Jag däremot är sjukt sugen på kladdkaka. Det ska fixas inom en snar framtid.

Får se om jag kan rapportera om något kul från ikväll. Vem vet, kanske blir man positivt överraskad!


Hur ska det här gå?

Jag måste bara säga det, fick en chock nu i natt. Det var kanske en bra chock. Ett livstecken var det i alla fall. Men det var bra, det var riktigt bra. Blir klyven men jag vet innerst inne vad jag vill och det är det jag ska gå efter. Jag kan medge att jag är lite mer förvirrad än vad jag har varit tidigare, dast det går alltid att lösa. Men som jag skrev tidigare, det känns som att mitt liv börjar gå rakt framåt.

Nu är klockan sådär mycket igen men jag sitter juh och pratar med Nattis och Token som lämnade Byn för Stora Staden. Att man kan sakna människor som man precis har börjat umgåtts med det är förunderligt. Kan nog bero på att dom är så sjukt underbara båda två. Dom är ärliga och verkliga. Dom låtsas inte vara någon dom inte är utan dom är sig själva.

Turen kanske vänder

När jag va på yogan snurrade massa tankar i huvudet. Det är juh så att man egentligen inte ska tänka något alls men jag kunde inte låta bli. Det har blivit så fruktansvärt mycket nu på sistone. Kan det vara så att mitt liv håller på att rätta till sig kanske? Men man vet juh aldrig. Helt plötsligt kanske man vaknar upp en dag och allt är annorlunda. Men jag ska också kämpa för det jag vill. Det brukar aldrig fungera med att bara sitta och vänta på att allt ska komma till mig utan att jag lyfter ett finger, man måste kämpa för att få det man vill ha. Fast ibland kan turen komma utan att jag gjort något ansträngande. Thats great!

Detta blev rätt rörigt. Kan vara för att jag håller på att hungra ihjäl. Måste nog göra mig något gott nu.

"Tonårscrush"

Jag råkade sova jätte länge inatt. Det var meningen att jag skulle upp klockan nio för att äta frukost och sen börja plugga. Jag blev väckt halv tolv av att min chef ringde. Jag fick den där känslan av att jag har missat något men jag vet inte vad det är. Det kanske dyker upp under dagen. Dessutom håller MSN på att bråka med mig. Jag blir seriöst tokig, vet juh inte vad felet är. Jag kommer in och sen loggas jag ut på en gång igen. Det finns ingen här i närheten som kan hjälpa mig, kanske?
Jag har i alla fall, sen jag såg dvdn seriöst roligt, fastnat för Thomas Järvheden. Ja de är klart han var snygg innan också. Haha, det är juh så att alla måste ha någon dom kan drömma om och tråna efter och för min del är det nu Thomas. Förr när Westlife var stora var jag helt såld på Nicky Byrne. Jag var nästan som besatt.  Helt sjukt när man tänker på det. Miljontals plancher, små kort, kläder, grejer signerat kort av Nicky(min kompis och hennes syrra fick träffa Westlife genom en tävling). Hela mitt rum hos mamma och pappa var täckt med såna saker.
Det har väl gått över nu men då är det så istället att jag ska ha alla deras dvd och skivor.  Jag vill liksom ha det för att det känns bra. Jag vet, det låter sjukt men sådan är jag. Men någon måste jub vara det också.

Thomas Järvheden

Jag kom nyss fram till att Thomas Järvheden är snygg som få. Det är inte många som spelar i hans liga enligt mig. Jag tittade på hans dvd. Han är juh inte bara snygg utan han är rolig med. Dessutom så kan karln sjunga. Han är en sån där 3 för 1 kille. Det är inte många som är det. Utrotningshotad kallas det.


Riktigt skojsig helg

Den här helgen har varit fruktansvärt rolig. Det har blivit jätte sena nätter och lite sömn, men de är sånt man får ta. Jag har aldrig riktigt insett, det här är absolut inget illa menat utan bara något jag kommit fram till, hur pass liktänkande jag och Nattis är. Eller hur kul vi kan ha det. Nu va Token med på ett hörn också, båda dom två är väldigt lätta att tycka om. Men nu när jag tänker efter så va jag och Nattis rätt tighta i grundskolan. Jag hoppas ni har haft lika kul som jag har haft den här helgen.

Idag kommer kusinerna och hälsar på, inte hos mig alltså men hos mor och far så det blir till att vistas där idag. Plugga tänkte jag göra hela dagen i morgon eftersom jag ändå är ledig då. Vi får se om Lisa kanske ringer, vi planerade juh faktiskt studiecirkeln till imorgon.


Foto: Token Fotograf (Björn L)

RSS 2.0