Sjuka tider.

Igår kväll började jag känna av litegrann i halsen.
När vi gick och la oss började kännas ännu mer och efter ett tag hade jag till och med svårt att svälja. Men jag lyckades tillslut somna. Och jag hoppades på att det onda skulle försvinna.
Men när jag vaknade i morse så hade jag fortfarande ont.
Lite bättre har det blivit under förmiddagen, men de känns fortfarande. Bara jag inte börjar bli sjuk på riktigt. Känns som att den här veckan är lite olämplig för att vara hemma.
Rätt mycket som ska hinnas med.

På fredag går vi in i en ny månad också. Skönt! Men oj så fort tiden går (när man har roligt). Dagarna bara springer iväg.
Har haft en trevlig helg bland annat. I fredags åkte vi lite båt för att fira käre Magnus. Lördagen bestog av jobb och sen bandy. Efter bandyn kom Magnus över och drack lite vin med mig. Hade rätt mycket att prata om, både han och jag.
Kändes skönt att få lite ensamtid med honom, som förr i tiden.
Och igår tog vi oss en härlig liten sovmorgon innan det var dags att sätta sig i bilen för att kuska land och rike runt.
Men trevligt var det.
Kan inget annat säga än att det var en härlig helg!

Idag har de känts som att vi stort sett ha...

Idag har de känts som att vi stort sett har åkt land och rike runt. Hela eftermiddagen har vi suttit i en bil. Kollat på motorcyklar, minsann. Inte jag, de vågar jag inte - än. Men det kanske kommer så småningom. Sen blev det någon form av "storhandling" för oss. Handling i alla fall. Eftersom klockorna ställdes om i natt så blev dagen en timme förskjuten och maten blev inte klar förs vid sju. Fast de kanske har mer med bilresan att göra. Nu har vi i alla fall kollat på Stockholm - Båstad och för tillfället är det Big Brother som rullar. Hrm, undrar vem som åker ut ikväll..?


Igår blev det lite firande av en riktigt g...

Igår blev det lite firande av en riktigt god vän. Vi tog en liten båtresa med buffé och god dricka. En riktigt bra dag! Jag stannade däremot inte kvar för utgång efteråt, eftersom jag skulle upp och jobba. Jag hade hur som helst jättekul så länge jag var med. Snart är det dags att rulla mot bandyn igen. Hunnit med att jobba några timmar, inte någon direkt kraftansträngning. De jobbigaste var nog att kliva upp ur sängen. Har hunnit dona lite hemma också, medan hjärtat har haft huset fullt med folk. Jag kan ja! Sen får vi helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda..


Folk är för härliga ibland.

Haha, ja de är för härligt att komma till jobbet ibland.

Jag var först till dietisten imorse och där konstaterades det att jag hade minskat lite igen. Men det är juh sånt som händer alla. Som tur var, så var det inte allt för mycket.
Väl på jobbet börjades det diskuteras, vikten alltså. Jag tycker det är så roligt när alla säger att "va med mig en vecka ska du se att du kommer gå upp i vikt", "lyssna på mig så ska du se att det ändrar sig". Det är så kul att höra. 
Och på en gång skulle det rådas bot på saker och ting. Det slängdes ihop nått snabbt, en liten kaloribomb. Och massa tips bara haglade över mig. 
Jag uppskattar det verkligen, men jag tror tyvärr inte att det hjälper så värst. Faktiskt. Men visst kan man testa saker och ting. Många bra tips fick jag.  

Nu ska jag hur som helst snart vidare -- Lång dag blir det idag, tyvärr. Fast onsdagar brukar rulla på i en rätt snabb takt på något konstigt vänster. Men det är bara skönt. Halva veckan har gått och snart är det äntligen helg igen. Och snart är det då ytterligare en ny vecka och ett steg närmare sommaren.
Man kan inget annat än att älska det !

Dags att bege sig.

Nu kan jag snart bege mig hemåt.

Det har varit lite segt här idag om man säger så. Men jag har ändå lyckats få dagen att gå.
Solen har varit framme hela dagen, men nu ser jag att molnen börjar ta över litegrann. Tråkigt.
Men lite solsken ska jag väl ändå hinna norpa åt mig innan den försvinner helt för dagen.

Ska försöka slänga ihop någon form av middag också. Jag börjar bli riktigt hungrig nu. Så det måste bli något snabbt.
Får se vad som finns. Sen blir det väl till att slänga sig i soffan. Mer än så hinns väl inte riktigt med innan det är dags för sängen. Ska upp lite tidigare imorgon, det är dags att besöka dietisten igen.
Jag vågar aldrig gissa innan ett besök där. Men dom senaste månaderna har jag haft rätt magkänsla. Det har gått uppåt. Jag hoppas även på att det visas så denna gång också.
Vore lite tråkigt annars.
Hem och tröst äta lite i sådana fall. Annars blir det för att 'fira' lite.

Packa ihop och stänga ner var det.

Sunshine.

Vad härligt det är att vakna upp och se solen lysa in genom alla fönster. Ännu mer härligt är det att ställa sig vid fönstret och känna hur solen värmer. Om man blundar, kan man nästan fantisera att sommaren är här. Att all snö har försvunnit och man kan dra på sig lätta sköna sommarkläder.
Bara nästan.
Men nu känns det inte som att det är långt kvar innan snön försvinner.
Det märks på jobbet att våren är på ingång, det blir mer och mer att göra för varje vecka. Snart kan vi till och med börja hålla till ute på lägergården. Underbart.

Igår blev det en fika med några vänner. Så som det ska vara, så som det har varit alldeles för lite av. Kan det kanske bli ändring på det. Jag hoppas.
Jag vill i alla fall ha mer utav det. Kvalitétid med dom bästa. Idag blir det nog inte så mycket av den varan. Tror jag.
Jag skulle absolut uppskatta det, men det är inte alltid så lätt att få det att gå ihop.

Jag ska nog återgå till jobbet igen. Sitter själv här idag. Funderar lite.

Det känns som att jag har hur mycket som h...

Det känns som att jag har hur mycket som helst som jag skulle vilja skriva. Men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, eller hur jag ska formulera mig. Eller om jag helt enkelt vågar skriva. Allt är kanske inte så bra att slänga ur sig här. Vissa saker kanske man helt enkelt ska behålla för sig själv. Men ibland kommer de - explosionen. Just då struntar man helt i vilka som ser och vilka som tar åt sig. Nej men allt som oftast så är jag snäll av mig.


Helgens bravader

Ojojoj helgen ja.
I lördags blev det helt plötsligt lite av fullt hus innan det var dags att rulla mot bandyn.
Vi slängde i oss lite lunch och kasta ihop en sockerkaka. Duktiga som attan! I veckan fick jag ett mess ifrån en vän som jag inte har pratat med eller träffat på jättelänge. Han hade planer på att komma ut en sväng i helgen. Vilket han också gjorde i lördags.
Precis samtidigt kom hjärtats föräldrar på besök. Båda hade med sig sina hundar. Jättetrevligt var det, men vännens hund fick sitta kvar i bilen. Vi vågade inte riktigt kasta ihop hundarna bara sådär. Eftersom Rimbo är av den större typen och Mysan är en liten hund. Men det gick jättebra i alla fall.

Och vi var rätt många på bandyn. Alla verkade ha väldigt mycket energi att bli av med. Full rulle hela tiden. Små korta pauser hade vi.
Efter bandyn slängde vi i oss lite mat och sen rullade vi hem. Duscha lite snabbt för sen kom det massa folk.
Tydligen så fanns det massa energi även där, halv tre gav jag upp ordentligt.
Jag skulle upp och jobba och behövde få sova så jag orkade med. Men det gick inte.
Det blev fight.
Jag orkade inte kliva upp för att se vad som försegick, men jag hörde precis allt. Så det behövdes inte riktigt heller.
Jag orkade inte kolla på klockan, men jag anar att det blev fruktansvärt väldigt sent innan alla tillslut gick hem. Musiken pumpade, folk skrek.
Men allt var frid och fröjd, ett tag. Långt innan jag gick och la mig spårade det ur. Då skulle folket egentligen ha gått hem.
Tycker jag.

Men sen var jag den enda nyktra på bygget så jag kanske såg sånt lite bättre än dom andra.
Hur som helst. Jag fick sova tillslut. Klockan hade jag ställt också. Men det var fel klocka, den ringer inte på helger.
Vilken tur att mamma ringde och väckte mig. Jag hade försovit mig med en timme ungefär. Trött och arg. Men som alltid så reder det ut sig i slutändan. Jag lyckades hålla mig vaken på jobbet och när jag kom hem så pratade vi ut litegrann om kvällen.

Eftersom det var så fint väder så blev vi båda sugna på att grilla. Efter en tur till ICA så gjorde vi iordning potatisgratäng, friterade lökringar och grillat kött. Mumma.
sen kröp vi ner i soffan för att titta på solsidan och Big Brother.
En riktigt bra avslutning på helgen.

Myskväll med dom bästa !

Mitt på dagen igår drog jag en sväng till affärn för att fika lite med härliga Lena. Blev kvar där rätt länge. Fast tiden flög iväg rätt fort.
Jag var hemma till tre nångång, ingen av oss hade ätit lunch så vi gjorde iordning en tidig middag i stället. Sen vankades det bakning.
Hjärtat hade fått för sig att han skulle baka. Det blev en liten mixpaj, halva ananas och halva passionsfrukt. Riktigt god blev den!
För att sedan fördriva tiden ytterliggare så slog vi på Saw VI. Fyfan vilka groteska filmer. Hur har man ens kunnat sitta och få fram manus på dom. Vad har folk för sjuk fantasi egentligen.
Emma skulle ha kommit till sju för att klippa lite. Men det drog ut lite på tiden, så vid halv åtta kom både Soso, Mange och Emma insläntrandes genom dörren.
Det var riktigt trevligt. Efter att klippningen var klar och resterande av oss hade fått i oss paj så bänkade vi oss i soffan för att spela lite kort.
Jag hade varit i lägenheten tidigare och då fått med mig killekortleken (läs; chille).
Det blev lite mer kortspel och sedan kikade vi på Big Brother innan det var dags för dom att röra sig igen.

Idag har det hittills varit en lugn förmiddag. Frukosten är intagen och nu frostar vi av frysen förfullt. Idag bestämdes det också att pelletspannan fick ryka. Så nu är det ved som gäller igen. Jag som är så sjukt duktig på att tända pannor.. Inte!
Men nog fan ska jag klara det allt.
Får se vad dagen mer bjuder på, fram till det är dags för att åka på bandy. Taggad ? Ja, faktiskt även denna lördag! Hoppas det kommer fler än förra veckan bara.

Våren försvann.

Idag kan man inte tro att våren är påväg. Idag är det rått och kallt. Även hemma var det kallt. Tror pannan har lagt av också, men jag tvivlar på att det finns pellets hemma.
Förmodligen ligger dom i bilen. Som absolut inte är hemma nu. Men jag klarar mig nog, ska inte sitta här hela tiden, har jag planerat. Men om jag känner mig själv rätt så lär det inte hända så mycket ändå.

Håller på att fundera lite på konfirmationstemat som vi planerar att ha också. Tyvärr så står det helt still för tillfället. Jag vet liksom inte i vilken ände jag jag ska börja.
Fredag är det idag också. Vad kan hända idag då tro? Finns absolut inga planer för dagen. Hjärtat ska klippa sig ikväll. Jag skulle väl egentligen också behöva göra det, men jag vill inte riktigt tror jag.
Eller jag har inte bestämt mig.

Usch nej, dags att göra något här kanske.

En såndär seg dag.

Riktigt seg dag idag.
Jag trodde verkligen att solen skulle vara framme idag med, men så fel jag kunde ha. Det är grått och trist. Ingen energi eller ork finns här på jobbet idag. Räknar ner timmarna till det är dags att rulla hemåt.
Visserligen har vi lyckats avverka några timmars möte på morgonen. Känns riktigt skönt.
Saker och ting blir klarare och bättre nu också. Framtiden är säkrad ett tag till. En stor sten föll ifrån bröstet.

Nu kan jag koncentrera mig på andra saker, utan att ha det som ett störningsmoment i bakgrunden. Det känns som en riktigt stor lättnad, helt klart.

Igår när vi satt på ungdomsgården så fick både jag och syrran ett mess. Ifrån en kompis, som vi inte träffar så ofta. Det blir så när man bor långt ifrån varandra. Och när man har olika saker att pyssla med på dagarna. Hur som helst så hade han funderingar på att dyka upp här i skogarna. Riktigt kul måste jag säga. Jag hoppas att möjligheten finns. Bara för några timmar i alla fall.

Apropå snöstorm -- Måste försöka fixa mina naglar någon dag här igen. Dom börjar se hemska ut nu. Kanske lyckas hitta lite tid till det imorgon. Jag hoppas det i alla fall. Så här kan jag inte gå längre.
Kanske ska ta och kika in i lägenheten något också, det var ett tag sen. Se om jag har fått någon intressant post kanske.
Måste också göras den här helgen. Det finns mycket, bara man tänker efter lite.

Fint väder även idag! Det är en underbar ...

Fint väder även idag! Det är en underbar känsla man får när våren närmar sig. Nu med stormsteg. De är inte långt kvar till det är dags att dra fram klockan en timme. Jag längtar efter sommaren !


Dagen började riktigt bra, solen sken, fåg...

Dagen började riktigt bra, solen sken, fåglarna kvittrade, trots det visade termometern på -4 grader. För min del gjorde inte de någonting just eftersom att solen visade sig och himlen var blå. Lite kallt var det allt men nu tror jag att det är varmare. Tyvärr sitter jag här inne, på kontoret och bara väntar på att få komma ut lite. Meningen är att vi ska åka iväg snart för att börja förbereda inför nästa veckas grupper. Då kan man kanske passa på och njuta lite av solens strålar och värme.


Want you to make me feel like I'm the only...

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world, Like I'm the only one that you'll ever love !


Tv-tittande och kinamat.

Igår var jag inte sådär väldans pigg om man säger så. Trött och seg. Men som jag sa, jag får juh helt och hållet skylla mig själv.
Kul hade jag i alla fall. I lördags.
Så igår låg jag till största delen bara i soffan. Hjärtat åkte redan halv åtta på morgonen för att fortsätta pilla med bussen.
Vid fem blev jag beordrad att slänga på en kanna kaffe, det vankades besök. Besöken kom innan han kom hem. Så pigga (!) jag fick allt vara social där ett tag.
Men när han sen så småningom kom hem överlät jag allt till honom och kurade ner mig ännu mer i soffan för att fortsätta titta på tvn.
Innan dess hade han också ringt och sagt att han planerade att vi skulle äta ute. Kinamat. Gulliga han.
Så det var juh bara att daska upp sig och försöka göra sig till människa igen innan det var dags att rulla. Vi skulle ändå hämta hem hans bil. Han hade tagit bussen hem.

Fick skjuts in av hans kompis, som också följde med för att äta.
Det tråkiga var ändå att vi båda var helt slut så det blev inte mycket prat. Kom hem och la oss i soffan för att titta på Big Brother, men fick kapitulera rätt snabbt. Sängen kallade.
Det har varit rätt mycket nu på sistone, men för hoppningsvis kan det ändras rätt snart. Jag saknar att umgås med honom.

Igår var de dags för bandy igen. Vi var ty...

Igår var de dags för bandy igen. Vi var tyvärr inte så många. Men de gick rätt bra ändå, fem stycken var vi. Duscha och fixa sig innan det blev ett depåstopp på donken för lite middag innan vi skulle till Lena för att titta på mellofinalen. Tyvärr så tyckte inte jag att rätt låt vann. Men efter de gick vi ut en sväng, dom tyckte att jag behövde de. Men de va nog vi alla behövde de litegrann. Så hur som helst, idag mår jag inte på topp. Usch, man mår som man förtjänar helt enkelt.


Tsunamikatastrof

Nu har jag suttit och läst lite om Tsunamin som drabbade japan igår. Igår hörde jag visserligen lite på nyheterna, men det var inte mycket. Trodde att det skulle finnas några nyheter nu mitt på dagen, men då visar dom bara massa skidor överallt.
Klickade mig in på Aftonbladet och läste lite om det. Usch, hemskt är det.
Det är så himla mycket som händer hela tiden. Överallt. Jag får en chock varje gång jag hör något. Här lever jag i min lilla bubbla och märker ingenting.
Det är inte så ofta jag tittar på nyheterna eller läser tidningar. Men det är bara för att det just händer så mycket otäcka saker hela tiden.
Visserligen har inte människor startat tsunamin, naturkatastrof. Men se vad naturen tar till för medel.
Vi har pratat mycket om det här i min familj genom åren. Speciellt då när tsunami drabbade Thailand. Mamma har den teorin att detta är Moder Naturs sätt att, jag vet inte vad jag ska använda för ord, "rensa" (?) jorden. Det har blivit överbefolkat, människor idag lever längre. Vi hittar motemedel mot nästan allt nu för tiden.
Man övervinner ödet i vissa sammanhang.
Detta är väl Naturens sätt att säga ifrån. Absolut är det fruktansvärt tråkigt, skrämmande, när sånt här händer.

Förhoppningsvis kan Japan bygga upp sitt samhälle igen. Så fort dom har börjat komma på fötter, antagligen kommer resten av världen hjälpa till att återskapa landet. Hjälpa till med mat och resurser.
Men tydligen var inte det här allt. Är det här bara början, har jag förstått rätt? Jag blir inte klok på allt som skrivs och sägs.
Jag tycker inte om när dom skräms, media.
Juste, kärnkraftverken oroar också. Explosioner och allt vad som har hänt i och med jordbävningen. Jag är inte ett dugg insatt i såna saker, men att det är farligt, så mycket har jag förstått.

Det har varit en lugn fredag, förmodligen ...

Det har varit en lugn fredag, förmodligen lär den fortsätta så. Var en sväng hos mamma och pappa för att gratta minsta syrran. Hela 14 år gammal. otroligt vad fort tiden går.


Mysterium

Kan verkligen klockan snigla sig fram mer än vad den redan gör? Jag håller på att bli tokig här.
Om två timmar börjar det röra sig här i huset. Två timmar  !! Jag orkar inte. Kanske är det dags att röra sig utåt en sväng.
Åka och handla lite grädde till grupperna. På något konstigt sätt försvinner grädden på det här stället. Vi köpte två, hit, som skulle räcka hela veckan. Nu är båda två helt slut.
Igår fick jag handla nytt också, men det var inte hit utan till en annan av våra grupper. Men det var inte för att grädden var slut, utan det var för att grädden vi köpte var trasig.
Sån där soya sprutgrädde. Vi köpte två och båda två var trasiga. Hur kan det komma sig ?
Stackars barn som inte fick någon semla. Tur då att vi har så bra (och proffsiga) ledare som bestämmer att barnen ska få nästa vecka istället.
Tyvärr är det sånt som kan hända. Lite tråkigt dock, när barnen har väntat sig semlor och så blir det bara "pannkaka" av allt.

Men massa ätande blir det, vecka tolv är det våfflor som gäller. Barnen brukar uppskatta det, men de blir mycket pysslande och handlande inför allt.

Näe, kanske bäst att åka till ICA och handla nu. Ska dit sen igen, men privat. Många turer blir det. Det värsta jag vet är att handla till jobbet och mig själv samtidigt. Det blir så krångligt. Men sen ska jag juh ändå vänta med mina privata ärenden till efter arbetstiden. Så det löser sig ändå på så vis.

Off we go.

Alla förutom jag

Nu sitter jag på jobbet, vilket jag har gjort ett tag, helt ensam. Dom andra på den här sidan är lediga idag. Fy bubblan.
Jag skulle också vilja vara ledig. Inte för att det är jobbigt och jag har mycket att göra. Utan mer för att jag vill göra något kul. Fast sen är det inte många som är ledig mitt på dagarna så dom har möjlighet att göra andra, roliga, saker.
Jag får helt enkelt vänta till helgen. Eller helgerna kanske man ska säga.

Jag känner mig inte helt hundra heller. Jag går med någon form av illamående känsla hela dagarna. Måtte jag inte bli magsjuk nu bara. Det har jag inte varit på flera år, och jag skulle helst gärna slippa det. Såna saker vill man inte vara hemma för.

Men i alla fall, jag sitter här, helt själv i massa timmar till. Finns det ingen vänlig själ som vill göra mig sällskap över en kopp kaffe kanske ? Eller bara komma förbi för att säga hej. Det skulle vara trevligt.
Jag klarar mig säkert, de är inte det. Jag kan sitta här och filosofera lite för mig själv under tiden då jag ska röja undan och planera lite.

Tandläkarbesök - fattig och misshandlad

Äntligen har bedövningen släppt. Gjorde ett besök hos tandläkaren imorse för att fixa en tand. Inte det roligaste, men det är juh ett nödvändigt ont.
Tog en undersäkning när jag ändå var där, så jag slapp återkomma en gång till det här året. Såg ganska bra ut tyckte dom. Tack och lov.
Fort gick det också. Efter 45 minuter var det klart. Då kände jag att jag lika gärna kunde åka till jobbet på en gång och få lite saker gjorda.
Så det blir en lång jäkla dag idag. Snart är det dags att röra sig mot ungdomsgården också. Så jag blir nog inte hemma förs tidigast nio ikväll. Tolvtimmars dag med andra ord.
Mitt i allt, eller snarare ikväll är det möte som gäller också. Yesbox. Förmodligen åker jag dit. Måste få reda på lite saker. Råkade juh helt missa förra mötet. Glömde bort datumet totalt. Men det är väl sånt som händer ibland när man inte har ögonen med sig.

Ska nog ta och skriva ner det i kalendern på en gång. Så jag verkligen inte missar tiden. Fruktansvärt onödigt.
Var tvungen att skriva en liten komihåg lapp imorse, så jag inte ska glömma saker som måste göras innan jag ska rulla. Måste stanna till på ICA idag igen för att handla lite till. Semlor även idag på gruppen. De går nog. Tror jag.

Helt slut är jag. Fullkomligt. Men om de v...

Helt slut är jag. Fullkomligt. Men om de var behövligt, utan tvekan. Massage och healing. Sen jag klev ut ur rummet så har allt som sagts och gjorts bara känts som skit. Hårda slag. Förmodligen är de för att jag är så utpumpad. Man blir trött av behandling. Men jag har aldrig känt mig såhär utmattad. Imorn ska de nog vara bättre. De hoppas jag. Måste juh orka med hela morgondagen. Slut på gnäll nu, dags för kaffe och semla med bästaste!


Vissa gör allt för att slippa allt det jobbiga

Oj jisses. Vilken dag det har varit. Hela förmiddagen och lunchen gick åt till att ha möten. Inga dåliga möten alls. Bra möten. Vi kommer någonstans.
Försökte få lite klarhet i vad som händer och sker, men det går inte så bra. Alla satt som frågetecken vid ett tillfälle. Inte bra.
Iväg för att inhandla kvällens och veckans aktivitet, semlor!
Men fortfarande så verkar inte allt vara som det ska vara. Ledare är sjuka och borta, absolut sånt som händer, andra får vi inte tag i riktigt.
Hjälp.

Förhoppningsvis så löser det sig, och dom som ska komma kommer. Dörrar är öppna och ingen är utelåst. Jag hoppas verkligen det. Känns inte direkt som rätt dag att smita iväg klockan fyra. Men det är för mitt eget bästa. Jag måste hinna ta hand om mig själv också.
Vi har gjort vad vi har kunnat. Nu ser vi till att alla gör det bästa av situationen. Och jag ska försöka få bort oros klumpen i magen.

Fick en trevlig liten fika med bästa Magnu...

Fick en trevlig liten fika med bästa Magnus innan det var dags för honom att åka hemåt. Men de bästa är ändå att han flyttar hit igen. Tidigare än vad som först var sagt. Inte mig emot. Men huvudsaken är ändå att han trivs, att han sätter sig själv i första rummet. Att han mår bra! Nu har jag hunnit äta mat, kollat på Saw 4 och fått i mig en kopp kaffe. Skulle egentligen bara vilja krypa ner i ett varmt bad. Men hjärtat har besök så jag gömmer mig i soffan, framför tvn. Det funkar de med. Ett tag till.


Såhär ska de juh se ut, jämt !

img_1494 (MMS)

Såhär ska de juh se ut, jämt !


Fullt ös ?

Erfarenhet är att veta en massa saker som man inte bör göra.

Nu har vardagen kommit igen. Fullt ös, eller?
Nja, inte så mycket ös här inte. Hann med en morgonkaffe innan det var dags att ta tag i saker och ting. Facinerades av polisen som stog utanför fönstret. Dom riggade upp för en trafikkontroll här runt huset. Fast dom var inte här så väldigt länge. Någon timme sådär kanske. Många bilar hann dom dock vinka in.

Oj nej men jisses. Såg att klockan har blivit lunch. Dags att äta. Sen är det nog en massa saker som måste planeras och fixas.
Fullt upp på eftermiddagen med andra ord. Så som det ska vara.

Vilket underbart väder vi har idag. De blå...

img_9488 (MMS)

Vilket underbart väder vi har idag. De blåser dock  lite kallt, men de är på rätt väg allt.


En riktigt mysig dag har jag haft. Två av ...

En riktigt mysig dag har jag haft. Två av systrarna följde med, och självklart lilla Lisa. Först blev det lunch sen blev det lite shopping. Jag hittade de jag var ute efter, en vårjacka. Men självklart fylldes korgen med lite mer saker. Budgeten sprack rätt ordentligt. Men de va nödvändiga saker, ofcourse. Innan jag jag lämnade av Lisa vid bussen träffade vi på hjärtat och åt lite middag. Nu sitter jag här och väntar på att ska komma till sin firma för att kika lite på min bil, innan han ska ta tag i sin egna bil. Sen blir det nog hemgång för min del. Inte för att jag vet vad jag ska hitta på ikväll, men nått dyker säkert upp.. Hoppas jag!


Är de möjligt att våren är kommen? Såpass ...

Är de möjligt att våren är kommen? Såpass att man kan börja ta fram vårkläder. De vore så härligt. Det är verkligen underbart att vakna upp med solen lysandes in genom fönstret. Nu snart ska jag i alla fall röra mig, åka och shoppa lite.


Våren är kommen ?

Det ser ut att vara riktigt fint väder ute. Jag har faktiskt inte varit ute än. Tänkte nog ta en liten promenad om ett tag.
Jag har suttit och lagt in lite möten och grejer i bokningssystemet på jobbet medan jag väntade på att sotaren skulle komma. Vi trodde juh att han skulle in och böka vid pannan. Men helt plötsligt så hörde jag hur han började klättra på stegen utanför fönstret.
Så egentligen hade jag inte behövt vara hemma. Jag hade kunnat åkt ut till konfirmationslägret och hälsat på. Jag hade kunnat gjort någonting annat. Men eftersom jag visste att han skulle komma så har jag inte orkat göra någonting. Det är så typiskt mig. Typiskt.

Jag hade förvisso väldans problem med att kliva upp idag. Det förstår jag inte varför. Nått strul i kroppen är det. För såhär trött och seg ska man inte vara. Inte nu, när våren äntligen börja visa sig lite.

Jag väntar också på att min älskade kära vän ("bror") Magnus ska höra av sig och säga att han är i krokarna. Det var så himlans längesen jag umgicks med honom. Jag träffade honom visserligen en snabbis i januari. Men sen har det inte blivit något. Tiden har inte funnits till. Jag hade gärna velat åka hem till honom och hälsat på. Men när jag väl har kunnat, då har han jobbat.
Men nu är han här. Och jag har avsatt lite tid åt att umgås med honom. Finally!

Vilket sjukt fint väder vi haft idag. Vårk...

Vilket sjukt fint väder vi haft idag. Vårkänslorna började lite smått bubbla. Så underbart härligt. Nu hoppas jag på att de fortsätter såhär. Då är jag nöjd.


Har precis sett på Psalm 21. En svensk skr...

Har precis sett på Psalm 21. En svensk skräckis, lite läskig var den nog ändå. På nått sätt tycker jag att svenska skräckfilmer är lite mer vidriga än utländska. Kanske för att dom utspelar sig i Sverige, jag vet inte riktigt. Men jag förstog den inte riktigt heller. Inte fullt ut, så jag fick fråga till och från. Får se hur morgondagen blir, ska spendera arbetstiden på ungdomsgården. Hoppas att det dyker upp några ungdomar nu, trots lov.


RSS 2.0