Vem är så jävla dum...

Nu är jag verkligen less på alla i det här området. Dumt att kanske dra alla över en och samma kam, men det blir lätt så ibland.
Om det inte är någon som har gjort just detta är det allvarliga problem med maskinerna.
Jag hade bestämt mig för att tvätta idag. Gick ner i tvättstugan och fixade iordning allt. Drog igång maskinerna och gick därifrån. När jag kommer tillbaka ser jag att ena maskinen inte har tvättat överhuvudtaget. Guld! En maskin som fungerar alltså. Vänder mig om mot den och då ser jag att hälften av alla kläder ligger i en blöt hög på golvet. Hur i helvete gick det till?!
Det var juh bara att slänga in det i maskinen igen för att cetrifugera det. Det bara rann vatten från kläderna. När det i alla fall var klart skulle jag hänga upp det. Men då märkte jag att kläderna inte ens var rena. Då är det alltså någon jävel som har öppnat luckan innan allt var klart.
Bara för att jävlas kan jag anta.

Det var juh bara till att tvätta om det. Och den andra tvättet fick vänta. Fick åka upp med två maskiner till mamma och pappa för att få allt tvättat. Jävla less jag är.
Vad är det för idioter man är omringad av. Usch, det är såna här gånger som man bara vill ge alla man ser ett nackskott.

TwilightSaga - Eclips

Hua vad trött jag är.
Igår försökte jag sova lite när jag kom hem efter jobbet. Gick inte alls. Det slutade med att jag låg i soffan och tittade på tv, med datorn i knät ett tag. Men sen gav jag upp. Där vid sju tiden blundade jag ett tag, tror nästan att jag till och med somnade till. Inte alls länge dock.
Telefonen ringde.
Jag som hade bestämt mig för att sova i en timme, max. Klockan åtta var det premiär för Allsång på Skansen. Och precis i samma veva fick jag fikagäst.
Men när det var slut och jag var ensam igen, då kunde jag inte vila. In i duschen - helt plötsligt blev det juh bråttom. Vi skulle åka tidigare eftersom varken jag eller Petra hade ätit någon middag.
Halv elva drog vi iväg. Först en sväng in på donken och sen direkt till bion.
Vi satte oss i salen tjugo minuter innan filmen började. Trött som ett djur var jag. Och livrädd för att jag skulle råka somna under filmens gång. Det gjorde jag förstås inte. Jag var helt inne i filmen. Och missade inte en grej.
Nu måste man alltså vänta i drygt ett halv år på att filmen ska komma ut på dvd. Hur klarar man det?

Väl i bilen tokslocknade jag. Då märktes det hur trött jag var. Jag blev väckt utanför mig. Och då var det sängen som gällde direkt.
Mm, sova är skönt!

Biopremiär

Det har varit en lång dag. Jag var på jobbet kvart över sex imorse, och det var full rulle redan från början. Varmt har det varit också. Tvingade ut alla barn efter lunchen. Alla var kanske inte så jätteglada över det. Men hellre att dom är ute i skuggan än att dom är inne, där luften står still.
Det fungerade till och från i alla fall.
Kändes som att jag jobbade arslet av mig, sprang runt för att laga mat, diska, duka och försöka få ut barn från toaletten. Men det gick ändå.
Sen var det dags att rulla hemåt. Hem till soffan. Och här sitter jag fortfarande. Tiden har gått jättefort. Helt plötsligt är klockan nästan halv sju.

Börjar känna mig lite stressad, ska försöka vila lite, äta lite, innan det är dags för att åka på biopremiär. Eclips har premiär i natt. Tredje filmen ur TwilightSaga. Can't wait. Men jag är trött som satan.
Ska i alla fall åka dit med mamma och mina systrar. Pappa fick stanna hemma. Det är inte riktigt hans typ av film det där.
Oh well. Dags att vila lite. Annars orkar jag inte upp till jobbet imorgonbitti heller. Tur att jag börjar klockan nio.


Tidig morgon

Jag hade så sjukt svårt att somna igår. Vet inte om det var för att jag visste att jag skulle upp tidigt eller om det var för att myggbetten kliade så mycket. Hur som haver somnade jag inte förs jätte sent.
Men upp kom jag imorse. Tidigt.
Visade sig till och med att jag kom jätte tidigt till jobbet. Var här kvart över sex och första barnet kom inte förs tio i sju.
Men nu är vi pågång. Dom börjar rulla in nu.
För tillfället underhåller tvn dom. Men dags att börja morgonen ordentligt nu.
See ya when I see ya.

Underbar helg.

Oj nu har hela helgen gått.
Midsommar var riktigt trevligt. Grillade och hade jättetrevligt. Vi var inte så många, men det gjorde ingenting ändå. Drog över till en granne senare på kvällen där det vankades singstar bland annat. Jag tror inte att jag gjorde så mycket mer än det där.
Klockan tickade på rätt fort. Helt plötsligt var det dags att rulla hemåt.
Blev väckt av syrran kring tio, hon ville ha frukostsällskap. Våfflor och glass, mmm. Det var gott.
Jag blev även hundvakt igår. Men innan jag tog honom drog vi ut på sjön för att fiska lite. Hur härligt som helst. Andra kastet fick Patrik upp en gädda. Men den kastades i igen för att den ansågs för liten. Lite senare fick även Jimpa upp en gädda. Kul grabbar.
Jag och Anna kämpade med metspöna. Tillslut fick även vi napp. Jag fick i alla fall upp den största abborren. Då blir det lite kul att fiska till och med. Men jag rör varken fisken eller masken. Jag kan hålla i metspöt. That's it.
Jaja, det låter jättetöntigt. Men det är så det är.
Vi passade även på att sola lite, när chansen kom. Det var innan vi tog över spöna.
Även igår kväll blev det grillning. Fast jag höll mig nykter. Kändes bäst så, eftersom jag var hundvakt och eftersom hunden även var med under kvällen.

Idag har också varit en hyfsat lång dag. Började med att gosa lite med vovven och sen lämna upp honom till mamma och pappa innan jag drog iväg för att hjälpa Patrik med en bil. Jag körde hans medan han körde hem den nyköpta bilen.
Nu ikväll drog jag och Emma till Görla. Streetrace.
Kom fram till att det var två år sen jag var där sist. Förstår inte hur det kom sig att jag aldrig åkte dit förra året. Jag älskar doften av bränt gummi och vrålet ifrån motorerna. Det är sommar det.
Nu hoppas jag på att det blir flera söndagar i den här andan.

Trevlig midsommar!

Nu är det äntligen midsommar.
Fast det betyder juh bara att det kommer bli mörkare igen. Mörkare och kallare.
Men så får man bara inte tänka. Vi är mitt i sommaren nu. Det är nu som man bara ska njuta av vädret och livet.
Jag drog till affärn idag med Emma och Malin. Läge för glass. Hur underbart väder är det inte ute om man får fråga. Det är klockrent.

Ska snart bege mig iväg för att börja fira midsommar lite smått. Helst skulle jag ha velat vara där redan nu. Men det blir lite svårt eftersom det inte är någon hemma.
Kan inte ta något här hemma heller, för jag tänkte inte gå dit med allt som ska med, känns inte bra att knata runt med kylvaror i en påse. Jag skulle ha haft en kylväska nu känner jag. Lite sent påtänkt kanske.
Så jag får helt enkelt vänta.

Men i alla fall. Ni får ha en riktigt bra midsommar där ute. Simma lugnt!

På rullning.

Nu är det inte långt kvar på den här arbetsdagen. Känns bra på ett sätt, jag är alldeles för trött för att orka anstränga mig mycket mer. Försöka komma i säng tidigt så jag orkar med morgondagen.
Ska i alla fall hem till mamma och pappa för att hämta min bil. Äntligen!
Den gick igenom besiktingen utan några som helst problem. Fick, tror det var, en "bra att veta". Hur bra är inte det då?
Great.

När jag kom till jobbet idag såg jag att KLICK hade en twilight special. Kunde inte låta bli att köpa den. Men det var för lite tycker jag. Jag vill ha mer. Ännu mer. Helst av allt skulle jag bara vilja vara där, följa med som en skugga och känna allt som dom känner, se allt som dom ser.
Ha, in my dreams.
Det är väl det jag får göra. Drömma.
Men det är inte långt kvar till Eclips premiären. Som jag längtar. Sen kommer jag få längta ännu mer innan den kommer ut på dvd.
Vad ska jag göra under tiden. Det tar alltid så lång tid innan filmerna släpps på dvd. Får väl ägna sommarn åt att se filmen några gånger.

Well well, dags att börja göra iordning här. Inför stängning.

Mitt hjärta har en frusen inneboende med pajat självförtroende, som inte mår så bra.


Kan man tänka sig.

Men nu är det på topp här i min lilla vrå. Trött dock efter healingen. Men jisses, den var verkligen behövlig. Visste knappt själv att jag var så tom på energi.
Men skönt var det också. Fick massage med. Mer behövligt.

Dagen har varit på topp i stort sett hela dagen. Jag fick det besked jag önskade och det resulterade i att jag lämnar affärn. Det går inte att få ihop det på något annat sätt.
Men det löser sig alltid, det gjorde de nu i alla fall.
Jag låg och våndades igårkväll för att jag inte visste hur jag skulle lägga fram det till chefen. Trots att jag inte medvetet visste att jag skulle få besked idag. Vilket jag fick. Kändes visserligen superbra när jag väl fick ur mig allt. Det är på tiden att jag kommer vidare lite. Kan inte hoppa runt mellan fyra olika jobb hur länge som helst. Det orkar jg inte.
Tror inte det är många som orkar det i längden. Självklart förstog hon mig och visste att det förr eller senare skulle komma.
Men hur som helst. Det känns jätteskönt, något stadigt för ett tag. Lite sorgligt att lämna affärn på något vis. I och försig så är jag kvar där i sex veckor ungefär.
Det är långt kvar.

Nu tar vi bilderna

Vässarö


The Baseballs

 


Det måste juh komma mera..

Nu känns det där, som kändes så bra, lite längre bort. Väntar i ovisshet på rätt ord.
Men bara för att det är jag, kommer det självklart sluta som alltid. Men jag gör vad jag kan för att intala mig annat. Jag vill juh så gärna.

Känner mig nedstämd också. Boken är slut. Sista boken i serien. Trots att jag har läst den en gång innan och precis läst ut dom igen så skulle jag kunna börja med första boken på nytt. Jag vill leva i den värld som boken och min fantasi visar. Min lilla tillflykts ort.
Jag vet inte om alla kanske har insett vilka böcker jag har läst, jag kanske till och med har sagt det.
Twilight..
Och ni som har läst dom kanske kan hålla med mig om att det inte kan sluta såhär. Så som sista sidan säger. Det måste finnas en fortsättning, i någon form. Det måste juh hända mer, dom är odödliga för gudsskull. Renesmee, vad händer med henne?

Ja som ni ser blir jag tokig, lite fånigt att leva sig in i böcker som jag gör.
Men jag kan inte hjälpa det.

Man är inte riktigt van.

Det tar verkligen på krafterna att börja tidigt på morgonen.
Det är väl mest för att man är ovan. Men att kliva upp halv sex på morgonen är inte riktigt min grej om man säger så. Tur att man piggnar till litegrann i duschen då i alla fall.
Men klockan tre när jag hade jobbat klart var jag helt slut. Värmen gör i och försig sitt. Men jag orkade knapp ta mig till soffan när jag kom hem.
Dit kom jag vilket fall och sen orkade jag inte röra mig mer. Fick tvinga mig till köket för att slänga ihop lite mat.
Fel dag och fel tid att bli upprörd på. Men det blev jag. Och jag är juh så himla lätt antändlig när det gäller småbagateller ibland. Idag var en sån dag.
Men lika snabbt som jag blir arg, lika snabbt försvinner det.
Tror jag måste jobba på det där med ilskan. Jag klarar visserligen att hålla mig hyfsat lugn bland annat folk.

Fy, nu är klockan mycket. Dags att ta min bok och förflytta mig till sängen istället. Dålig uppdatering, me know. Jag jobbar på det också.

Dags att skärpa sig med sömnen tror jag.

Uscha vilken lång dag det har varit.
Började morgonen med att försova mig. Jävla bra det kändes. Som tur var så var det ingen större fara. Men man mår juh piss när man har gjort det.
Självklart har det legat och knagt i bakhuvudet hela dagen. Imorgon är det väldans viktigt att kliva upp i tid, eftersom jag öppnar. Inte bra att försova sig när det är jag som ska vara först på plats. Känns liksom inte helt rätt att låta dom stå utanför och vänta.
Då skulle jag bara känna mig ännu dummare. Men kan man inte somna på kvällen är det svårt. Just eftersom det blir svårare att kliva upp på morgonen när man egentligen ska göra det. Det är så himla lätt att bara vända på sig och ignorera klockorna som ringer. För det är juh så att jag faktiskt har fler än bara en klocka som ringer.
Så därför är det nog bäst att försöka lägga sig typ nu och hoppas på att man somnar i tid. Inte för att jag är trött eller så. Eller tillräckligt trött för att sova. Men lägger man sig i sängen och försöker kanske det kan hjälpa. Det kan juh underlätta om man säger så.

Men imorgon slutar jag i alla fall tidigare än vad jag gjorde idag. Idag hade jag stängning och kom inte därifrån förs halv sex. Imorgon kommer jag i alla fall därifrån klockan tre. Så det innebär att jag har hela eftermiddagen på mig att hitta på något.

Min bil har förresten kommit igång och rullat. Pappa har fixat en besiktningstid den här veckan. Det känns underbart bra. Så förhoppningsvis får jag bilen till midsommar. Hur härligt är inte det. Nu har jag i alla fall fått lånat pappas bil under tiden, eftersom han kör min.
Känns lovande!

Det kan bara bli bättre.

Ojoj, det händer saker här.
Nu ska ni höra, jag har bestämt mig. Jag ska försöka mig på att arbeta som hudvårdskonsult.
Testa.
Det verkar kul och inte allt för invecklat. Inte för att jag kan så himla mycket om sånt. Men det gjorde tydligen inte så mycket. Man får utbildning genom jobbet.
Och det bästa är att man behöver inte lägga all tid och energi på det om man inte vill. Visst kan man ha det som heltidsjobb om man verkligen får en såpass bra kundkrets. Men i början handlar det mest om några extra slantar i månaden och en kul grej.
Jag tycker om att träffa folk så det borde inte bli så svårt tycker jag.

Just nu känns det i alla fall rätt bra i magpartiet. Den här känslan som man ska gå efter. Hur som haver ska jag i alla fall testa och se hur långt jag kan komma med det.

Jag insåg precis att jag ändrar mina planer hela tiden. Men vem vet, det här kan juh bara kanske vara ett steg på vägen. Det kanske leder mig till det jag vill göra senare i livet. Man måste testa på nya saker. Bredda sitt nät och erfarenheter.

Svårt att kliva upp när man helst vill vända sig och somna om.

Jag ville verkligen inte kliva upp imorse. Helt slut var jag. Men det är väl sånt som jag får skylla mig själv. Ligger man och läser till sent går det inte att skylla på någon annan.
Men ändå så fick jag sova lagom många timmar. Tror det är lägertiden som håller på att gå ur, då blir man alltid trött. När kroppen håller på att ställa om sig.
Är man på läger klarar man av bara några timmars sömn och sen vara i full gång hela dagen. Men hemma fungerar det inte.
Jag ska försöka lägga mig tidigare idag. Jobbar 10-18 imorgon. Så det blir en liten lång dag, på fritids ofcourse. Jobbar där två gånger den här veckan och tre dagar nästa vecka.
Skönt att dra in lite extra stålar, det känns som att sommarn kanske kommer bli knaper. Det vill jag absolut inte. För det är så mycket jag skulle vilja göra. Och som jag ska försöka hinna med. Trots att jag inte kommer vara så himla mycket ledig.
En veckas semester och den ska jag hålla i hårt. Har funderingar på att åka bort några dagar. Sen är det Power Meet den helgen också. Kan inte bli annat än great!

Bröllopet.

När jag kom hem efter jobbet slängde jag mig i soffan. Jag hade bestämt mig för att inte kolla på bröllopet, men det blev så i alla fall.
Jag bänkade mig framför tvn. Precis när bröllopet skulle börja.
Så nästan hela eftermiddagen har jag tittat. Åkte med pappa till ICA en sväng bara för att handla lite. Men efter det bänkade jag mig i soffan hemma hos dom.
Pappa bara skrattade åt mig för att jag tittade på middagen. Han kunde inte förstå hur jag orkade titta på den. Jag vet inte själv varför, men jag brukar även kolla på Nobelmiddagen och det kan jag inte heller förstå hur jag orkar titta på. Men jag tror det är för matens skull. Facinerande.

Det går så himla fort ibland.

Den senaste veckan har gått så fort. Även dagen idag. Allt har bara rusat iväg. Jag hade tänkt blogga en massa idag, bara för att försöka ta igen alla dagar som försvann när jag var på lägret. Men det har jag inte hunnit med. Jobbade hela dagen och när det inte kom in några kunder i affärn lästa jag i boken. Tiden går så fort när man läser. Så fort man fastnar i en bok överhuvudtaget.
Det har hänt en massa saker, saker som jag inte riktigt kan nämna här, än. För än så länge är det mesta osäkert. Förhoppningsvis blir det som jag vill. Och då blir det förhoppningsvis bra. Det blir bra hos mig.

Fast sen ska jag inte ha för höga förhoppningar heller eller förväntningar. Det blir som det blir.

Jag ska även försöka slänga upp filmerna som jag och syrran filmade från konserten i torsdags. Men jag vet inte om jag riktigt orkar göra det idag. Även lite bilder har jag lovat. Dom kommer.


Hemma igen.

Nu är jag hemma igen.
Eller jag kom hem igår. Men jag, Petra och mamma åkte på konsert. The Baseballs spelade på Katalin.
Så vi fick åka hem en dag tidigare än dom andra.
Riktigt jävla nice var det! Konserten alltså. Men även lägret var bra. Vi fick i alla fall fint väder onsdag och torsdag.
Vi har haft skogsmaskiner som har härjat på lägerplatsen nästan hela veckan också. Men det är sånt man får leva med helt enkelt.
Känns som att det har hänt så mycket så det är lika bra att slänga in bilder istället för att försöka skriva ner allt.
Fast jag lär väl säkert skriva någonting mer. Men eftersom konserten ligger närmast så är det den som härjar i huvudet.
Idag åkte visserligen jag och Petra upp till bryggan för att möta upp alla barn och våra ledare som kom med båten. Så vi åkte runt i flera timmar kändes det som. Halva dagen i bilen. Det blev lite jobb för vår del med andra ord. Fast det var juh inte tänkt så från början. Men det är inte alltid det blir som man tänkt. Inte för att det gjorde oss så mycket.
Men nu är jag som sagt hemma. Det var riktigt skönt att få sova i sin egen säng i natt. Vakna utan att ha ont någonstans var underbart!

Drar iväg.

Fruktansvärt dålig uppdatering.
Jag vet.
Men nu drar jag på läger och kommer inte tillbaka förs torsdag. Så det blir ännu sämre uppdatering nu.
Men det kommer då. När jag är hemma.
Stay tune. Ha en trevlig vecka!

Flyr in i bokens värld.

Jag har fastnat i bokens värld igen. Jag blir som besatt och glömmer helt och hållet tid och rum.
Lite läskigt kanske, men jag behöver det ibland. Få drömma mig bort. Tror nog att det är fler än bara jag som tycker likadant. Kanske inte just med en bok.

Igår var det i alla fall avslutning för minsta syrran. Mycket fint och trevligt måste jag medge. Påmindes lite av min egen avslutning i sexan. Riktigt fint väder hade dom också. Och bra sång, roligt vissa stunder. Men duktiga var dom allihop.
Sen var det dags att jobba för min del. Hur trött som helst. Och lite upprörd. Det har väl inte direkt löst sig heller, men jag hoppas det. Orkar inte hålla på med allt hela tiden så jag flydde in i boken igen. Där fastnade jag hela kvällen. Enda till bokstäverna flöt ihop. Det räckte med att släcka lampan och lägga sig tillrätta i sängen så sov jag.
Imorse var jag fortfarande upprörd, men tog mig till jobbet med hjälp av mamma. Hade självklart med mig boken dit också. Lite kunde jag läsa men sen fick jag för mycket att göra för att hinna sitta och läsa. Skönt det med ibland.
Drog ner till ICA för att hämta upp mitt paket med lite nya kläder och även ta en sväng förbi Klippan för att kolla så att allt är okej inför lägret på söndag. Och det verkade faktiskt som att allt va i sin ordning. Lite saker saknades med det skulle fixas idag och imorgon. Nu är det bara jag som måste packa mina grejer som jag ska ha med mig. Härligt. Lite semester samtidigt som man jobbar, finns inte mycket mer man kan begära.

Mycket nu, såhär i avslutningstider.

Jag försov mig imorse, så det blev ingen tvättstuga för min del. Men däremot har jag hunnit dammsuga av lägenheten lite. Så nu känns det lite bättre igen.

Dom här sista dagarna den här veckan kommer bli rätt hektiska. Ena syrran har skolavslutning idag, den andra har imorgon. Sen tar Emma studenten på fredag. Hua, men det ska vi nog hinna med minsann. Ska ha ett litet "möte" strax. Sen bär det av mot avslutning och sen ska jag till optikern. Lika bra det kanske, för jag fick så sjukt ont i ena ögat igår kväll när jag skulle ta ur linsen. Och det gjorde lika ont imorse när jag skulle sätta dit den igen.
Hoppas det inte var något allvarligt, det orkar jag inte med nu. När det är läger och allt.
Måste packa till det också. Ojoj, det är mycket nu.
Får se om jag hinner skriva något mer idag eller om det helt enkelt får vänta till imorgon.

Dagen har varit lång, fast gått fort.

Det har varit en lång dag idag. Fast ändå har den gått riktigt fort.
Men det blir väl så när man har saker att göra hela tiden. Började med att åka till Klippan för att hjälpa till med förberedelserna inför lägret som jag drar på, på söndag. Skulle till ÖB först. Men det sket sig, allt sket sig egentligen på den fronten.
Fast Thomas lyckades fixa lite grejer efter att jag slutade. Ska fixa det sista på torsdag. Hoppas vi hinner det, sen har inte jag någon tid innan lägret.
Jag hann vara hemma i drygt en timme innan det var dags att inställa mig på nästa jobb. Fritids stog på schemat. Det rullade på bra det med. Några incidenter hade vi nog men det brukar lösa sig rätt bra när det gäller barn. Liftade sen hem med pappa och höll honom sällskap till middagen. Snackade lite skit och hade allmänt trevligt måste jag säga.
Sen blev det en liten "roadtrip". Blev upphämtad hos mor och far för att sen åka runt på småvägarna. Jag höll sällskap, vi fick för oss att vi skulle kolla om det fanns några lasbilar i skogarna som kanske kunde vara till salu. Men det är dåligt med sånt verkar det som.
Folk verkar inte vilja släppa sina lastbilar. Men ändå finns det överflöd av sånt kan jag tycka. Nej men trevligt var det ändå. Kom hem för ett tag sen efter att ha hunnit med en liten snabbfika.

Men nu blir det sängen, upp tidigt för att tvätta och städa lite innan jag får besök på förmiddagen. Ibland planerar man riktigt bra. Ledig dag - my ass!

My life isn't perfect, I only live it the best I can


Totalt slutkörd

Det blev en lugn dag igår, efter jobbet. Gick en liten promenad med Zero direkt när vi kom hem. Både han och jag var helt slut sen. Jag hamnade på soffan och han i hallen. Fanns ingen ork till någonting. Åkte upp till mamma där det vankades grillning. Mumma.
Ner till ICA en snabbis för att handla cola och sen hem. Då var det dags för en promenad igen.
Zero började busa mitt i allt också. Lite roligt för han har varit så sjukt lugn annars.
Ska försöka lägga upp filmen när jag kommer hem sen.

Nu sitter vi, jag och Zero, på jobbet. Eller han är ute i gräset, i solen. Jag är här inne. Funderar på att försöka göra något som piggar upp en. Kaffe kanske. Eller mat.
Tror nog att jag ska testa båda grejerna.

Massa med jättemycket promenader.

Jag har nog aldrig varit ute och gått så mycket som jag gjorde igår.
Det känner jag idag. Ont i anklar, fötter och ben. Men det är juh förmodligen bra däremot.
Först gick jag långpromenaden med Zero. Några timmar senare blev det en till innan jag skulle iväg. Men då hade jag Petra och Soso med mig så lite sällskap fick jag allt. Men eftersom vi alla hade druckit lite så var det inget snack om att ta någon bil, så vi knatade.
Jag med vinpavan, Soso med ölen och Petra med potatissallad. Måste ha sett lite småskoj ut.
När vi kom dit grillades de korv. Lite mer att äta med andra ord. Man blir alltid hungrig när man har gått. Jag blir det i alla fall.

Det spelades både bussresa och ölspel. Och som vanlig springer tiden bara iväg så helt plötsligt var det dags att gå hem igen, så att jag orkade upp till jobbet. Gå hem var det också ja. Det tog nog längst tid tror jag.
Sprang på några bekanta där mitt i natten.
Hem och ut med hunden igen. Fast det blev juh inte sån lång promenad då. Men jisses vad slut jag var imorse sen. Ont precis överallt. Måste ha legat konstigt inatt. För jag har fortfarande ont.
Får nog kanske be någon komma med bil och hämta mig. Annars kommer jag nog ha problem imorgon.

Usch, min kropp är inte van att röra sig såhär mycket på så kort tid. Men absolut. Det är juh bra också!

Inneboende, bara för helgen.

Igår blidde jag med hund. Men bara över helgen. Så nu har jag en jättebest till inneboende.
Det är tur att han är snäll i alla fall.
Han älskar att åka bil, vilket vi inte gjorde mer än hem till mig igår. Eftersom jag bor på andra våningen måste man gå uppför en trappa. Det tycker inte han om.
Han går inte i trappen hemma heller. Men det här var extremt. Varenda gång måste jag mota upp honom. Fast upp kommer han nu. Jag kom på att jag måste gå bakom honom och inte framför. Då kan jag liksom ge honom en liten knuff.

Han gör juh inga väsen ifrån sig, mer än när det är någon utanför dörren eller om någon knackar på. Då kan han ge ifrån sig ett skall.
Igår gick jag tre promenader med honom på kvällen/natten. Första var lång, sen blev det en kortare och på natten blev det bara så han fick rastas.
Gick till jobbet imorse också. Och han var med. Så nu sitter han i långlina på baksidan. Han har bosatt sig i skuggan och verkar trivas ganska bra.

Spenderar massa pengar

Jag klickade hem lite kläder igår, bara lite. Sånt som är nödvändigt. Eftersom jag inte har någon direkt möjlighet att åka till affärer nu så är internet en väldigt bra lösning. Tyvärr kommer inte allt på samma gång, lite måste jag vänta massa med veckor på. Men det ordnar sig nog ändå.
Mamma hade MaryKay party igårkväll. Åh, det fanns så mycket som jag ville och behöver ha. Men det slutade med att jag bara köpte den minsta paketet. 
Men det var också bra. Usch, farligt att spendera pengar sådär. Det försvinner så fort. 
Förmodligen kommer jag kanske också ha ett party snart. Ska försöka få över några vänner då. Gäller att ragga på en gång kanske, vad vet jag. 

Fick skjuts hem av mamma igår, ville inte cykla eftersom det regnade. Fick även skjuts av henne imorse. Hade ingen ork att gå. Men gå hem ska jag göra. Först ska jag hämta hunden som jag ska vara hundvakt åt hela helgen. 
Får se hur det går. Men när jag har träffat honom har han varit jättesnäll. Hoppas han klarar av att vara i lägenhet bara.
Dessutom ska jag jobba hela helgen. Så ska försöka lösa vart hunden ska vara under tiden jag jobbar. I värsta fall får jag låna deras lina och låta honom sitta på baksidan på jobbet. 
Det där blir säkert jättebra tillslut. 

Nu kommer sommaren..

Igår gick jag upp till jobbet. Fy fan, jag trodde jag skulle dö.
Det var sjukt varmt redan på morgonen och jag hade inga sköna kläder på mig direkt. Det var lugnt nästan hela dagen på jobbet med. Funderade flera gånger på att gå ut och sätta mig, men så blev det inte.
Sen skulle jag gå hem också. Då trodde jag att jag skulle kollapsa ännu mer. Jisses vad varmt det har blivit, sommaren har äntligen kommit!

Trött var jag också så när jag kom hem slängde jag mig på soffan för att vila lite. Liftade med pappa upp till dom och sen fick jag honom att gå ut och kolla lite på min bil. Det kanske inte är så mycket som måste göras på den innan den börjar rulla igen. Flyttade över stereon och allt fungerade fint.
Snodde cykeln hem, orkade inte gå till jobbet idag också. Men det blev inte hemfärd på en gång. Svängde förbi grävmaskin och höll lite sällskap när det skulle fyllas på olja. Tydligen hade jag fel kläder på mig, vitt ska man inte ha när man handskas med olja. Jag klarade mig utan fläckar, men nästa gång var det tydligen min tur att meka.
Det är inte troligt, men man vet aldrig. Blev en liten snabbfika hemma hos mig. Fixade iordning kvällsfika sen slängde jag mig i sängen och kollade på film.
Det är så fruktansvärt svårt att somna när det är så ljust ute, så sent. Men jag somnade tillslut i alla fall.

Ville inte riktigt kliva upp imorse. Men det gick hyfsat bra tillslut. Lika fint väder idag som igår. Synd att man jobbar bara. Och jobba ska jag göra hela helgen. Skulle inte förvåna mig om det blir pissväder måndag, tisdag nästa vecka bara för att.

Fullspäckad dag och brist på kommunikation

Igår fanns det ingen tid till att skriva, eller sitta vid datorn.
Började med att åka med syrran till skolan. Det var dags för fotbollsmatchen mellan klass 6 och lärarna. Jag var självklart med i lärarlaget.
Så det var bara att gilla läget och kliva upp tidigt. Det var fint väder på morgonen också så det kändes bra. Vi vann med 7-1. Några säger att det blev 8-1. Varav att jag gjorde två mål. Man kan skymta att takterna sitter kvar än. Kanske inte lika bra som förut, men spela kan jag i alla fall.

Efter det var det bara att gå hem för att duscha och få i sig lite lunch. Tog en liten promenad upp till Emma som var ledig idag. Vi träffas inte så mycket i veckodagarna så man får juh liksom passa på. Hennes syrra skulle komma och hämta hem sin häst. Så det blev lite jobb med det. Eller jag tittade väl mest på skulle jag tro.

Drog in till stan med systrarna för ett besök hos dietisten som inte alls var bokat igår. Så det blev en resa helt i onödan. Men jag passade på att ta mig till Specsavers när jag ändå var i krokarna. Behövde boka en tid för att kolla linser och fixa lensmail. Åkte hem och dumpade ena syrran åkte till station för att plocka upp brudarna eftersom det var dags för lägermöte.
Men först blev det ett stopp på Donken. Det är äckligt gott. Men igår var jag så hungrig så jag sket i det och bara åt. Alltid bra med lite mat i magen. Sen kom det svåra uppdraget. Vi skulle hitta till Markuskykan. Eller för mig var det inte svårt eftersom jag visste exakt vart det låg. Men att försöka guida dit, där jag inte har varit på hundra år var svårare.
Så jättefel åkte vi inte. Hon var lite snabb med att svänga ibland, min syster så vi fick göra några U-svängar. Fram kom vi, i tid till och med.

Men vad dumma vi kände oss när vi satt där sen. Vi hade inte någon aning om någonting. Vi hade inte fått någon information överhuvudtaget. Lite bråttom börjar vi få också, eftersom lägret är om två veckor och ingenting är klart hos oss. Känns bra det där.
Mötet varade i fyra timmar, varav att vi fick en liten pratstund. Vilket behövdes. Klockan elva ungefär kom jag hem. Dåligt trött jag var då. Bara slänga sig i sängen på en gång.

Men man kan juh säga att jag var ganska mycket uppe i varv, eller vi alla var det hela vägen hem. Jag bara hoppas att allt löser sig.

RSS 2.0