Solo.

Igår kom äntligen gardinstängerna i köket upp på plats. Synd bara att det inte finns några gardiner att hänga upp. Skulle vilja shoppa lite idag med andra ord.
Och som det ser ut nu får jag åka ensam. Det tycker jag inte riktigt om. Jag är ledig idag. Kan ingen annan vara det då också?


Vintern är nära.

Nu har vinterdäcken åkt på bilen. Och klockan drogs tillbaka en timme i natt. Nu är vintern nära. Fytusan vad jag inte ser fram emot kalla isiga dagar. Det varar alldeles för länge. Om ändå sommaren var lika lång!


Ord kan göra ont.

Ibland svider vissa ord mer än vad man trodde att dom skulle göra. Ibland, även fast man varken vill eller tror att man tar åt sig - så gör man det omedvetet. Men nu är det som det är. Och för tillfället finns det inte så mycket man kan göra åt saken. Tyvärr. Livet är märkligt ibland.

Strul - som vanligt

Det strular med mobilbloggandet, igen. Och inte är det ofta jag tar mig tid att blogga via datorn. Om jag bara får igång appen igen så ska det nog bli bättre med inlägg ska ni se. Det har inte hänt så mycket, så jag kan inte påstå att ni har missat något. Jag jobbar, mest hela tiden. Nu ska jag få en ledig helg. En hel helg. Fast jag avslutar denna vecka med ett mördarpass idag. Eftersom det inte händer allt för ofta, så gör det inget. Och eftersom jag har helgen ledig så gör det inte så mycket det heller. Trots att jag har försökt avstyra allt vad planering och sysslor heter under helgen, så kommer det massa att göra ändå. Typiskt!

.

Ibland ställer man sig frågan: Varför.


Konsert

Nu är det nära. Inte många timmar kvar innan det är dags för att få se The Baseballs i år igen.


Veterinärbesök

Blev en tur till veterinären idag. Bayliss kan inte riktigt sluta slicka på sitt sår. Men det var inte värre än att hon fick en antibiotika kur. Cider fick följa med som sällskap. Dom är så himla snälla i bilen. Skriker ingenting och så fort jag startar bilen, lägger dom sig ner. Underbara katter.

Gräsänka är jag nu i två dagar också. Älskling fick åka till Finland i två dagar, på jobb. Jag tycker det är lika jobbigt varje gång. Men klara mig, det gör jag. Ska åka med mamma och syrran för att se The Baseballs imorgon. Det kommer bli kanon!


Testar igen

Ja men nu testar vi appen igen. Jag börjar ledsna rejält på detta. Hittills har det inte ens gått att uppdatera alls. "felaktigt anrop" står det när jag försöker publicera. Vad är felet?
Ska inte en app fungera när den har lanserats? Men vad vet jag..

Vi testar alltså igen, fungerar det inte är jag beredd på att bojkotta den helt!


Efter att inte ha gjort något speciellt un...

Efter att inte ha gjort något speciellt under dagen, förutom att vara social med svärmor, till att kuskat runt för att hämta diverse saker till bussen och hälsat på en av hjärtats vänner. Ska vi nu bänka oss framför tvn och ha lite film mys. Han har däremot gjort massor idag, hjärtat. Fixat pelletsförråd så vi kan få lite värme nu när hösten är här på riktigt. Och börjat göra iordning tvättstugan åt mig. Så det verkligen börjar se ut som en tvättstuga nu, och inte något avlastningsrum. Jag känner mig lite bortskämd emellan åt, men de ska jag väl få göra. Ps. Jag har fortfarande inte fått någon fason på att kunna ladda upp bilder via appen. Vi får ha tålamod.


Söndagen.

I söndags hann vi med rätt mycket. Paintball, biltvätt(eftersom min bil fick lite färg på sig) och även en tur ut i skogen.


Är det fixat nu?

Kul att jag kunde lägga upp en bild, som jag har kämpat med sen i söndags, från paintball-spelandet idag först. Så himla typiskt!
Förhoppningsvis så kommer det att gå lättare att ladda upp inlägg med bilder i.

Nu sitter jag i alla fall på jobbet, väntar på att det ska bli lunch. Men än så länge har det inte dykt upp någon. Kanske hinner jag ringa hjärtat en sväng. Har inte pratat med honom nånting idag. Han kliver upp alldeles för tidigt för att jag ska klara av att föra någon form av konversation med honom på morgonen.


Paintball.


Auktion

Idag blev det inte direkt någon sovmorgon, upp tidigt för att gå på auktion. Inte direkt några saker för mig men hjärtat, hans pappa och min pappa kanske hittar något av intresse.
Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.


RSS 2.0