Många små uppdateringar hela tiden ^^

Jag har haft fullt upp men samtidigt har jag inte gjort något speciellt.
Jag åkte däremot lite båt i helgen. Vi tog en dagstur över till eckerö och tillbaka. Det var skönt att bara få komma bort och göra någonting annat än att bara sitta här. Jag blev medbjuden av en vän och hennes fyra pojkar. Det är dom som jag brukar sitta barnvakt åt ibland. Jag hade riktigt trevligt, dom är så underbart roliga. Efter att vi hade ätit på buffén gick vi upp och satte oss i baren för att lyssna på två killar som spelade och sjöng. Duktiga var dom, roliga också. När jag var nere i taxfreen med grabbarna dök plötsligt sångaren upp där bland alkoholen och sen när jag försökte komma ikapp dom äldsta samtidigt som jag försökte få med den minsta upp för trapporna så lunkade sångaren på bakom oss. Jag tror nog att han småflina lite, det lät som det i alla fall. Och helt plötsligt hade vi gått fel, vi gick upp för fel trappa. Duktigt.
Men det visade sig att vi inte hade gått helt galet ändå, det var bara för oss att gå igenom en liten smal äcklig korridor så var vi framme vid baren igen.
Hrm, jag och mitt lokalsinne. Men den här gången skyller jag på barnen (det får man göra va?) eftersom det var dom jag försökte hinna ikapp.
Jag jobbade i söndags också, men det gick bra. Det var som vilken annan helg som helst i stortsett. Det rullade på i den vanliga takten vad jag kan komma ihåg, jag lägger inte riktigt sånt på minnet. Men jag vet i alla fall att jag jobbade och det är väl ändå huvudsaken.
Måndag och tisdag hände inget märkvärdigt, jag städade och donade, eller ja, det ser ut som ett hem och inte ett bombnedslag om jag säger så.
Igår blev det jobb igen, men jag jobbade då eftermidda istället för förmiddag. Det gick bra det med, inte allt för mycket folk dock. Petra kikade förbi, Sosofin lika så. Zandrasun tittade in en liten sväng också.
Igår kväll hade jag lite huset fullt. Fullt och fullt, Petra, Sosofin och Magnus underhöll mig ett tag.

Och idag, förhoppningsvis kommer kalaspuffarna på besök. Dom kommer i allafall vistas i närheten om dom inte kommer direkt till oss. Men det ska nog bli trevligt kan jag tänka mig. Vi får helt enkelt se hur deras planering ser ut. Den verkar ytterst oklar, jag har inte blivit riktigt klok på den i alla fall.
Den som lever får se helt enkelt.

You spin my head right round

Vad kan jag säga, det snurrar rätt mycket i huvudet än.

I tisdags kom Micke och Mats för att hälsa på. Men dom hade lite andra planer också, det vill säga öl. Jätte trevliga, jätte mysiga killar. Vi spelade lite Guitar Hero innan vi åkte till Andreas. Petra och han hade halvt om halvt bestämt att dom skulle fika. Så vi tog med oss hela packet och begav oss till Andreas.
På kvällen satt alla hemma hos mig. Jag var dock nykter men det fungerade ändå. Men det blev sent, jag blev trött och helvetestelefonen började bråka med mig. Alltid, tror det är någon som försöker göra livet surt för mig. Egentligen orkar man inte meka telefon klockan två på natten när man ska upp tidigt för att jobba. Men jag har juh inget annat val, jag måste juh ha batteriet laddat så att alarmet kan gå igång. Igår hände samma sak, telefonen bara dog och det var noll procent batteri, trots att den laddade sen någon timme tillbaka. Jag var så nära på att kasta telefonen tvärs över rummet, men då hade jag verkligen inte haft något alarm, men igår var jag extremt trött. Ellar alltså inte super trött så men slut i huvudet. Det bara snurrade massor, och det gick inte riktigt att få något grepp om dom heller. Men jag fick prata av mig lite, innan telefonen bara dog. Tror på något sätt att man kanske kan fånga upp tankarna på ett helt annat sätt då. Huvudet kändes liksom inte lika stort. Men sen att jag somnade arg gjorde juh inte saken bättre.

Inte starten på den här dagen heller. Jag blev väckt av att det ringde.., chefen, jag hade försovit mig igen. Tur i oturen va att hon ringde kvart över nio. Tror inte jag har varit snabbare till jobbet faktiskt. Jo, kanske förra gången jag försov mig då. Men jag vet inte exakt vad jag höll på med för jag har kläder på golvet i hallen. Istället för att lägga tillbaka kläderna i badrummet när jag tog nya så slängde jag dom på hallgolvet.
Jag blev i alla fall klar med allt till öppning, men däremot har jag inte fått i mig någon mat, som är rätt bra att ha. Så det är väl dags att kanske fylla magen med något ätbart. Och hoppas på att jag får äta i lugn och ro.

En liten sammanfattning, underbar helg, sköna slappdagar

Vi hade en underbar kväll i lördags i alla fall. Men sämst på att ta bilder är jag, alla andra har kameror så jag hoppas på att kunna sno bilderna av dom. Fast de flesta bilder hamnar på nätet ändå. Men det skulle juh vara rätt kul om jag kunde ta lite mer, egna, bilder. Det är en helt annan sak liksom. Jag får nog ta och införskaffa mig en riktigt kamera och inte bara köra på mobilen.
Vi förfesta i alla fall hos Zandrasun's föräldrar och sen bar det av till festen. Wonderful! Dansade massor, träffade på mängder med folk som jag tydligen kände, eller som känner mig, något åt det hållet i alla fall.
Jag tänkte egentligen inte gå på någon efterfest men vi hamnade  ändå hos Kroon's. Trevligt hade vi ändå. Roliga grabbar, har inte träffat dom på massor med år. Men vi var inte kvar så länge, jag och Magnus utan gick hem efter någon timme. Vilket var riktigt skönt att komma hem och lägga mig i sängen.
I söndags var det den obligatoriska bakispizzan som gällde, det är lika gott varje gång. På kvällen åkte vi till Zandrasun och tittade på film, Jeff Dunham, lika bra varje gång. Men jag la mig på golvet och va så nära på att somna. Det var lika bra att åka hem. Men då var jag juh inte trött längre utan hade blivit fruktansvärt rastlös.
Pratade i telefon nästan hela natten, det var däremot mycket trevligt. Tiden bara flög iväg och vips hade vi pratat i över fem timmar. Egentligen vet jag inte riktigt vad vi pratar om, men vi om allt typ. En mycket trevlig person är det i alla fall!

Igår var jag ledig och låg mest hela tiden i soffan, Magnus kidnappade mig en sväng för han ville ha med mig när han skulle kolla synen.
Andreas ringde och ville fika så det var bara att pallra sig hem för att sätta på lite kaffe innan han kom. Samtidigt lagade  jag lite mat eftersom vi var så hungriga. Men självklart kom Andreas samtidigt som maten var klar. Han satt och tittade på medan vi åt, det tycker jag egentligen inte om. Känner mig dum då. Men massor av kaffe blev det sen i alla fall. Petra och Emmalainen kom över sen för att se på film, det var så trist väder igår och då är det mysigt om man sitter några stycken för att se på film. Tyvärr tyckte jag inte den va så bra, The Wrestler.

Nu ska vi få finbesök också, jag och syster, så jag måste nog fixa till mig. Kan inte sitta i soffan hela dagen liksom. Men jag bestämde med dom att vi ska upp till syster i stället, vill inte sitta hos mig. Det känns inte så bra. Mycket finare hos mamma och pappa om man säger så.

Come give me love


Grillkväll med tjejerna

Igår hade vi mycket trevligt. Jag jobbade först på förmiddagen, det var fruktansvärt lugnt faktiskt, men jag försökte få tiden att gå genom att hitta på så mycket som möjligt att göra. Jag vet inte om jag lyckades faktiskt. Men tillslut var det dags att åka hem.
Vi skulle hem till Emmalainen och grilla och mysa, tjejerna och Magnus. Det gick väl inte sådär jättebra att starta grillen. Mitt i allt började det regna så vi fick tillslut hjälp av Emmalainens bror. Då gick det efter ett tag jättebra att grilla. Jag kan juh inte påstå att vi är världsbäst på att grilla, trots att vi vill tro det. Det var ätbart i alla fall. I och försig var vi alla jättehungriga så det spelade egentligen ingen roll vad vi åt, bara vi fick mat. Som alltid när vi umgås, spårar det rätt lätt. Vilket det gjorde även igår kväll. Men det är underbart.
Jag tycker det är så kul att vi alla är på samma nivå. Det va som Pucko sa, det skulle inte fungera om någon av oss var sådär jätte seriös. Alla är lite koko, men de är väl så när man bor ute i skogen.

Nu försöker jag komma igång för ikväll också. Det är juh idag som det är fest här. Men just nu ligger jag i soffan, jättetrött och orkar inte göra något alls. Får sova lite till så kanske jag piggnar på mig. Det blev inte så sent igår men ändå känns det som att jag va uppe hela natten. Jag får försöka sova så mycket som möjligt dom här dagarna som jag är ledig.

Eller så kanske det är dags att göra ett litet ryck här nu. Det går inte att ligga i soffan hela dagen. Jag blir så rastlös av det. Först ska jag nog ta och äta något.

090813

Vilken innehållslös dag det har varit idag. Jag har inte gjort många knop inte. För det mesta har jag pratat i telefon. Pucko och Emmalainen kom förbi jobbet och snackade lite skit. Det är alltid trevligt med sällskap. Jag är inte riktigt den ensamma typen. Ibland kan det vara självförvållat med inte jämt. 
Petra hörde av sig och ville titta på Twilight och eftersom Pucko inte hade sett den så var det rätt givet att vi skulle se på film ikväll. Dessutom så var de sånt väder. Det började ösa ner. Synd bara att det endast kom en blixt, vad jag såg i alla fall. 
Zandrasun kom samtidigt som Pucko men hon stannade inte så länge, hon skulle jobba tidigt imorgon så jag förstår att hon ville hem och sova. Men vi såg klart filmen och sen åkte alla hem. Egentligen borde jag väl sova nu, klockan är trots allt mycket och jag ska jobba tidigt imorn. Klockan nio är kanske inte så tidigt, men för mig är det så. Jämfört med klockan två. 
Sen är jag faktiskt ledig fyra dagar. Det ser jag verkligen fram emot, få sova ut ordentligt hoppas jag på. Bara inte någon ringer och säger att dom behöver hjälp på nått jobb. Jag är väl dum som vanligt och säger ja. Det skulle absolut inte förvåna mig. Det är så när man inte kan säga nej, men jag anser mig inte som en arbetsnarkoman. 

Inlägget blev kanske inte det bästa, men som sagt; det har inte hänt så speciellt mycket idag. Förhoppningsvis händer det något mer intressant imorgon.


Trevligt kvällsbesök i garage

Det har varit en rätt lugn dag idag, alltså inte på jobbet. Där har jag sprungit och fixat med varor. Dom kom rätt sent igår och det var massor så jag lämnade rätt mycket till idag eftersom det inte skulle komma några andra varor idag.
Så när jag kom hem idag la jag mig på soffan och orkade inte röra på mig. Jag har inte legat sådär och tittat på tv, på evigheter. Det var riktigt skönt vill jag lova.
Det skulle vara fotboll ikväll, det stog så på pappret i alla fall. Men icke, det var inte en människa på planen. Tydligen hade dom spelat den igår. Jag tyckte att det var ovanligt mycket bilar och folk där nere när jag åkte förbi.
Jag och Emmalainen bestämde oss för att åka upp till Mange, han var hos sina föräldrar i garaget och höll på med Tgul. Han ska åka neråt i landet med några andra imorgon så han höll på att fixa med bromsarna.
Det var trevligt att sällskapa sådär. Men jag måste bara säga, jag avgudar hans bil! Jag vill ha, ge mig! Den ser riktigt maffig ut nu. Petra kom också förbi en sväng innan hon skulle åka till sin karl. Vi hade en trevlig liten stund. Men jag tyckte så synd om honom. Han ska åka 70 mil imorgon, helt själv i bilen. Hur orkar man det liksom? Men juste, dom har juh comradio så dom kan prata med varandra. Visst det är självförvållat. Men jag hade försökt sova jättetidigt eller tvingat någon att åka med mig.

Nu sitter jag hemma i alla fall, med chips, dip och cocacola och tittar på So you think you can dance. Zandrasun sa hela tiden Let´s dance, jag vet inte var hon fick det ifrån. Men jag kan väl hålla med om att det egentligen inte spelar så stor roll, det är juh dansprogram båda två. Men huvudsaken är att vi förstår vad hon menade.

Jag vet inte om jag kanske ska ut senare i natt och titta på meteorregnet som ska synas inatt. Det är garanterat superfint om man får se något vill säga. Jag tittade ut för ett tag sen och då var det rätt molnigt. Det är ett under om man ser något då. Jag vill att alla moln ska försvinna så man får se. Det är inte så ofta det händer, tror det stog något om att jorden åkte in i ett sånt här stoft en gång om året eller så. Det är i och försig rätt ofta kom jag på nu.

Vi e inte riktigt som andra vi!

Det är synd att det inte går att återberätta allt roligt, det blir juh inte lika roligt då. Man måste liksom vara med när det sägs eller när någon gör det som är roligt. Tidigare ikväll när jag var uppe hos mamma och pappa kom vi in på hur knasigt det kan bli när man översätter svenska ord ordagrant till engelska. Det kan juh verkligen bli hur konstigt och knasigt som helst.
Men jag blev inte där så länge för Pucko och Zandrasun skulle komma över en sväng till mig. Dom e så knasiga. Fast jag tror att det blir ännu mer knas när vi är tillsammans alla tre. Det blir bara så helt naturligt. Det går liksom inte att vara seriös jämt. Men det är också skönt. Man kan vara sig själv helt och hållet. Men vi planerad helgen litegrann. Det ska juh vara fest här i byn på lördag. Det ser vi fram emot!
Men de lär juh också spåra, på ett bra sätt då. Inte på något dåligt sätt här inte. Vi är skötsamma tjejer vill jag lova. Det kommer bli kalas.

Pucko och Emmalainen kom förbi jobbet idag när jag jobbade me. Spaghettibenen hängde med, igår va jag rätt hyper så jag dansade runt litegrann (som sagt, de går inte att återberätta), och till råga på allt råkade jag bränna bullar. Men jag vill inte påstå att det är mitt fel, utan skyller allt på Petra. Hon påminde mig inte om att jag hade dom i ugnen. Jag hade juh fullt upp med annat. Bullarna som skulle stå inne i en kvart, tog jag ut 40 minuter senare. Dom va juh inte direkt fina då kan jag säga. Jag kunde inte ta ut dom i butiken och tro att dom skulle bli sålda. Bullarna blev så sjukt stenhårda. Det gick inte att äta hela bullen, bara mitten för den va någorlunda mjuk. Så det fick jag höra också. Petra och Pucko fotade bullarna dessutom.
Men som sagt, allt är Petras fel!

Jag hoppas bara inte att jag bränner dom imorgon också. Då känner jag mig rätt värdelös. Men det ska juh inte vara några konstigheter, jag får ställa klockan så jag inte glömmer bort dom. Om jag kommer ihåg det vill säga.

Kärlek <3

       
     
   
     

Living on the edge

Det blev fotboll igår igen, derby även där, fast den här gången var det damerna som spelade. Petras lag. Dessutom var det på hemmaplan. Det gick faktiskt riktigt bra, vi trodde inte att de skulle gå vägen. Men vi vann med 3-1 ! Tyvärr så tyckte inte Loke lika mycket om att ligga där nere. Det var så varmt för honom, han har juh så sjukt mycket päls och han hade sprungit ner med mamma som cyklade. Han orkar inte så mycket, gammelgubben. Men han är så rolig, det var en lite kille som började gråta och Loke tycker inte om när någon är ledsen så han började sympatipipa och ville gå dit.

Efter matchen fanns det inte så mycket att göra, Emmalainen va rastlös och ville hitta på något. Men alla vi tre verkar ha sjukt dålig fantasi så vi satt uppe hos henne i en timme. En timme och vi kunde inte komma på något vettigt att göra. Dom två började bli hungrig och jag föreslog att dom skulle ta något att äta. Jag tror nog att båda två fiskade efter Donken, men ingen ville säga det rakt ut. Efter mycket om och men bestämde dom sig för att åka dit. För en gång skull var jag klok nog att stanna hemma. Dom skulle inte vara inne förs vid elva och det tyckte jag va för sent.
Men jag kilade över till Magnus och pratade en sväng med honom, det var länge sen vill jag lova.

Idag när jag kom till jobbet så hade spökena varit framme och rivit ner lite saker på golvet. Jag förstår inte varför dom ska hålla på så, vi vet juh att dom finns här. Jag får alltid en sån huvudvärk när jag jobbar, det skyller jag oxå på spökena ^^

Delicius

Jag har insett att det finns rätt mycket drägg här i byn. Det fick jag nog bekräftat ordentligt igår. Vi åkte ner på krogen för att hålla Nattis (Pucko) sällskap. Hon var nykter och fyllechaffis. Vi ville inte gå in, trots att dom satt på uteserveringen, så vi stog utanför och pratade med henne.
När vi var påväg ner mötte vi en bil som blinkade på oss, det var Zandrasun som körde, och direkt efter det såg vi någon stå vid vägkanten och blinka med en lampa. Ytterligare en som gick på vägen. Då började vi fundera på vad folk höll på med. När vi kom närmaresåg vi att det var Magnus, Carolina och Emmalainen. Det var kossor som hade haft sönder staketet och var påväg upp på vägen. När ägaren kom åkte vi till Pucko som satt helt själv (förutom hennes pappa och hans kompis). Emmalainen kom ner en stund senare.
Det är juh tur att ingen av oss är rikigt friska i huvudet, för vi hade skapligt kul! Zandrasun åkte hem tidigare så hon skulle orka upp till jobbet idag. Sen kom Kristoffer och småpratade med oss. Han ville hem och vi ville därifrån så vi skjutsade hem honom, i BMWn, nercabat. Jag kan juh säga att det är rätt kallt att åka nercabat klockan tolv. Men annars riktigt härligt. Det är juh inte så stort i byn, tror vi åkte runt på 5 minuter ungefär. Sen insåg vi att vi lika gärna kunde åka tillbaka. Väl där hade polisen kommit också. Men det fanns liksom inte så mycket mer att göra än att åka hem till sängen. Vi fick åka runt halva skogen eftersom jag och Petrasun hade bilarna på varsina håll. 

*Ägnar en tanke till Zandrasun som jobbar 7-20 idag* 

Yes, we can do it!

Snacka om helomvändning, från att ha varit på dagis en hel vecka, med solstingsgnälliga barn, till att jobba i affärn hela helgen. Det var knappt så ja kom ihåg koden till larmet.

Igår fick jag sluta tidigare, det kan jag säga var underbart! Efter lunchen hade vi bara två barn, så jag förstår att dom tyckte det var onödigt med fyra personal. Det var juh inte direkt så att jag ställde mig och grina för att jag skulle gå hem en och en halv timme tidigare. Det var kanske inte riktigt så att jag stog och hoppade av glädje heller. Men halv två fick jag gå hem, hade jag inte gjort det hade jag garanterat somnat i soffan.
Jag skulle åka till ICA och köpa krondill till mamma och pappa. Men inte fan hade dom något där. ICA som ska ha allt hela tiden, det är juh trots allt en stor affär. Det var bara för mig att åka till Konsum och hoppas på att dom hade dillen där, det är inte kul att åka runt i 40 graders hetta. Trots nervevade rutor blev det inge svalare i bilen. På Konsum fanns ändå dillen, tack och lov! Sen hem och in i svalkan, underbart.
Klockan tre hade vi ett litet möte på affärn, men som alltid kommer man inte därifrån förs jättelångt efter. Och jag som inte kan sitta still sprang runt, trots att jag var ledig.

Petra tyckte vi skulle åka på fotboll å se herrarnas a-lag spela. Varför inte liksom, det var juh ändå fredag och jag kan inte lägga mig i sängen tidigt då. Dessutom var jag piggare än ja varit tidigare i veckan. Så vi åkte dit till andra halvlek. Vi vann till och med tror jag. När matchen var slut åkte jag och Petra ut i skogen för att hämta Emma som hade varit på 20 årskalas. Petra blev hungrig så det blev destination Donken. Där inne träffade vi på massor med bekanta ansikten. Magnus kom dit med sin Tgul. I Adore! Dom hade köpt sig comradio, tydligen så hade dom inte läst manualen ordentligt för dom kunde inte knappa in rätt station, vilket jag tyckte var fruktansvärt kul. Men eftersom jag är så grymt duktig på teknik (^^) fick jag igång dom. Är man duktig eller?
Men efter det fick det vara nog. Jag skulle juh ändå upp och jobba, även idag. Sen att jag försov mig imorse de hör inte hit. Jag va kanske en aningens trött, men kom ändå upp till jobbet i tid. Skoja inte att man stressade något fruktansvärt då.

Nu har det tagit mig flera timmar för att skriva klart så jag får väl ta och avrunda eftersom jag snart ska stänga och måste fixa lite inför morgondagen.

En stund på Jorden

Jag har insett att jag är lika dålig på att uppdatera som systra mi. Jag som har gnällt massor på henne. Men hon skrev idag så jag kände väl att det var på tiden att jag också skrev lite. Jag är visserligen inte lika seg som henne, men segare har jag blivit.
Jag tror att det är så att man tappar stinget lite ibland. Förut verkade jag ha hur mycket som helst att skriva om, flera gånger om dagen. Men efter ett tag fanns inte tiden riktigt, efter jobbet så var jag så trött att jag inte orkade. Men sen hade jag inget att skriva om riktigt. Det fanns inte så mycket som hände, och jag vet hur tråkigt det kan vara att läsa om. Det har visserligen inte hänt sådär fruktansvärt mycket nu heller. Jag jobbade min tionde dag, av nitton, idag. Den här veckan jobbar jag på dagist som jag praktiserade på tidigare i våras. Och nu, efter den tredje dagen känner jag hur trött jag är. Det är helt sjukt, jag orkade knappt hålla huvudet uppe vid matbordet.

Men under dom här veckorna har jag i alla fall hunnit med att hjälpa en vän att flytta, en annan har kommit tillbaka hem efter flera månader i den Stora Staden. Mina barndomsvänner, det är verkligen underbart att umgås med dom två. Jag har varit barnvakt till fyra härliga grabbar. Dom är för roliga, det är så roligt att bara sitta och lyssna på när dom berättar massa roliga historier. Det finns mycket fantasi där kan jag säga.

För några dagar sen hade jag och Emma så otroligt tråkigt så vi satte oss i bilen och körde runt. Inte för att vi kom på något vettigt att göra så tillslut åkte vi till Donken och drack kaffe. Magnus ringde och undrade om vi kunde hålla honom sällskap när han skulle åka och lämna lite groggvirke till en kompis. Eftersom vi inte hade något bättre för oss så bestämde vi oss för att följa med honom. Han plockade upp oss utanför så vi fick åka lite Tgul 850. Om jag nångång ska ha en volvo så är det nog den jag vill ha. Visserligen är den automat men de spelar ingen roll, jag älskar hans bil! När vi kom fram så visade det sig att det var massor med folk jag kände som va där. Såna som jag inte umgås med längre, knappt träffar. I och försig så umgicks jag inte med dom så fruktansvärt mycket förut heller, men det var på volvo tiden. Jag har glidit ifrån allt det nu, det är synd faktiskt. För jag gillade den tiden. Men det var då när jag gick i skolan och typ sket i allt annat.
Vi blev i alla fall kvar där i någon timme eller så, sen var det dags att rulla hemåt, jag jobbade som vanligt dagen efter.  Men vi stannade kvar utanför Donken ett tag eftersom vi hittade ett annat bekant ansikte där. När jag va me åkte han runt i epa, nu åker han volvo. Det är sjukt va tiden går fort. Egentligen känns det inte som att det var två-tre år sen.

Efter jobbet i söndags åkte jag tillbaka till min vän som precis har flyttat. Vi käkade lite mat och sen blev det både Buzz och Guitar Hero. Jag var kanske inte på det bästa humöret när vi spelade Buzz, jag ledde och då var ja juh glad, men sen sket de sig.. Ja blev riktigt grinig. Men i någon av omgångarna vann jag. Men jag blir sur när man kan sno poäng. Så får man inte göra tycker jag, det är juh fusk. Eller så är det bara jag som är en dålig förlorare kanske.

I måndags kom både Magnus och Soso förbi, dom har jag inte umgåtts med på länge. Emma och Petra va här med men dom har jag träffat lite mer. Soso drog till Portugal idag så det var trevligt att träffa henne sådär innan. Hon har också jobbat nå kolossalt mycket och vi gick om varandra hela tiden, så det var svårt att komma fram till en tid då vi kunde ses. Egentligen va jag jätte trött i måndags med, men det var trevligt ändå.
Nästa vecka ska jag jobba på två ställen, helst samtidigt. Fast det där får vi se hur det blir med. Jag jobbar i affärn hela veckan och sen har vi läger också. Fast just nu är det ytterst oklart vilka tider det blir med lägret, några dagar lär det väl i alla fall bli.
Helgen efter det, alltså nästa helg, då blir det minsann party. Då har vi fest här i byn igen. Det är så sjukt kul! Jag hoppas verkligen på att vädret är som det har varit den här veckan. Och förhoppningsvis är vi ett gäng som går ner, vi brukar försöja vara det i alla fall. Men den här gången faller juh Soso bort eftersom hon befinner sig utomlands. Magnus ska iväg på någon bilträff neråt landet, har jag för mig att det var. Jag hoppas på att resten kommer i alla  fall! Jag brukar gå trots att jag ska jobba, så då kan dom andra också göra det tycker jag. Systra ska nog jobba den helgen men på henne lät det faktiskt som att hon skulle hänga på ändå. Det blir nog super skulle jag tro.

Nu blir det till att se på en bra film i sängen och förhoppningsvis somna tidigt. Jag har så sjukt svårt att sova nu förtiden. Förmodligen är det för att vädret har svårt att bestämma sig hur det vill ha det. Det blir kvalmigt och äckligt, då är det jättesvårt att somna har jag märkt.

RSS 2.0