090131

Jag och resten av familjen åkte ner till ishallen nu ikväll. Pappa och några av hans kollegor hade hyrt hallen i några timmar för att leka av sig. Det var verkligen hur kul som helst att se. Vissa låg mer på isen än att åka på den. Men det såg ut som att dom hade riktigt kul och det tror jag säkert att dom hade. Jag och syster fick ta gruppbilder på dom innan det var dags för dusch. Men det är lättare att få ihop en skolklass än dom tio vuxna männen. Det blev lite brottning mitt på isen, vilket vi fick med på bild också. Det blir nog ett roligt minne för grabbarna.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Nattis och Token ska komma över igen.


Fick sällskap ikväll tillslut

Oj oj oj... Nu har det blivit sent. Men jag fick sällskap ikväll i alla fall. Min barndomskompis Nattis och hennes pojkvän kom över. Vi har verkligen haft supertrevligt! Eller dom är fortfarande kvar men ska åka hem nu. Det var hundra år sen jag träffade henne, umgicks med henne såhär.  Jag hoppas verkligen att det blir mer av det! Jag vet att hon läser *vinkvink* Får se om det blir snart igen.
Detta blev ett kort inlägg, men det är för att klockan är mycket och för att jag varit vaken nästan tjugofyra timmar. Nu ska det bli några timmars sömn i alla fall.

Hur kan han dansa vidare vecka efter vecka?

Jag har tyvärr fastnat framför Let´s dance nu ikväll. Niclas Wahlgren dansade faktiskt riktigt bra. Men vad är det med Carl Jan? Jag är ledsen att säga det, men hur kan den människan få vara kvar i tävlingen? Jag förstår verkligen inte. Karln kan juh inte dansa. Nu säger inte jag att jag är en dansexpert men han står juh bara på golvet och trampar. I och försig var han väl bättre idag än förra veckan. 
Men han borde få dansa hem, tyvärr blir det inte denna vecka. Men nästa!  

Vad kan jag tänkas hitta på?

Jag är så fruktansvärt trött, men bara i ögonen. Jag känner mig inte sådär sova-trött. Men däremot känner jag mig slut i huvudet också. Det blir lätt så när tankarna snurrar hela tiden. Har massa nya idéer, men jag vet inte hur jag ska göra för att fixa det. Jag och syster ska försöka "bredda verksamheten" lite grann här i byn. Alltså för ungdomarna som vi jobbar med. Det finns inte mycket man kan göra här ute så vi har börjat spåna på att starta upp en helt ny grupp för dom som har blivit lite äldre och inte längre är "juniorer". Igår fick jag klartecken från chefen så det är bara att sätta planen i verket. Jag hoppas att det kommer uppskattas. När jag var liten var detta något som jag saknade litegrann. I och för sig tog fotbollen upp mycket av min fritid när jag var mindre.
Det är väl mycket annat som snurrar i huvudet också men jag kommer nog på en lösning där med snart. Hoppas jag i alla fall. Grubbla över allt detta har jag varken tid eller lust med just nu. Det jag däremot funderar på är vad jag ska hitta på idag och i helgen. Är faktiskt ledig, hör och häpna, hela helgen. Något kul borde man kunna hitta på, med någon rolig person.

Får magsår på bilförare som agerar stoppklossar på vägen

Jag höll på att försova mig idag med. Men den här gången var det för att jag snooza alldeles för länge. En mycket dum underbar uppfinning. Men jag hann, synd bara att jag måste stressa på morgonen.
Jag har fortfarande inte riktigt vaknat än, men när man är i halv dvala lite små stressad och ska köra bil så vill man inte ha några stoppklossar framför sig på vägen. Men jag drabbas jämt. Varje gång jag ska åka någonstans har jag en sån där seg människa som tydligen inte har bråttom alls och vill absolut inte överskrida hastigheten. Nej de kan jag fakiskt förstå, men man kan väl i alla fall hålla den angivna hastighet som står på skyltarna?
Usch jag får magsår på såna bilförare.
Som tur är kom jag i tid till min dietist. Tyvärr var det inte så glädjande nyheter men det hade jag känt på mig långt innan. Det ska de bli ändring på. Jag måste ändra för min egen skull. Måste lägga upp någon sorts matplan och även använda mig av "mat-och-sov-klocka" som skalman. Kanske inte riktigt precis som skalman har men alltså det är själva principen. Jag ska försöka få till den där regelbundheten.

Såhär kul har vi på jobbet


Japp, såhär kul kan man ha om man inte har något bättre för sig när man jobbar.
Den här bilden är ändå rätt mild med tanke på vad chefens bild blev, Galne Professorn heter han nu mer.


 
Den här stackaren får stå ut med mycket. Han är juh trots allt den enda av det manliga könet på verksamheten.


Muskelbiopsi

Idag skulle jag vara neurologen halv tio så jag hade ställt klockan på halv sju. På den tiden hade jag kommit fram till att jag skulle hinna duscha och äta frukost i lugn och ro. När jag vaknade och kollade på klockan var den halv åtta. Attans! Det var juh bara att slänga sig i duschen och springa runt som en tok för att hitta kläder och få med sig allt jag skulle ta med mig. Det var inte direkt såhär jag hade planerat min morgon.
Trots att trafiken i stort sett stog stilla hann vi fram i tid. OCH vi hittade rätt direkt. Väl inne hos doktorn fick jag berätta lite om min bakgrund och även bli undersökt. Sen kom vi till det läskiga, muskelbiopsi. Det lät läskigt men samtidigt inte. Det var bara till att lägga sig på britsen och blunda. Jag är inte ett så jättestort fan av sprutor. Den kändes när hon sprutade bedövningsmedel, inte direkt den skönaste känslan. Men jag blev helt bedövad på det området kan jag säga. Det läskigaste var när hon skulle ta muskelvävnad. Muskeln är nämligen inte bedövad utan det är bara själva huden som är det. Jag kände när hon grötade runt där, det var precis så det kändes. Konstig smärtkänsla, typ ilande på något sätt. Dt blev inga stygn bara plåster, det är skönt.
Nu kan jag inte riktigt gå ordentligt. Det är som att jag har den värsta träningsvärken du kan tänka dig, i låret. Det blir att jag haltar fram.

 
Jag upptäckte att det hade blödigt igenom lite. Så ska det väl inte vara?


090128

Min känslor har gått lite i vågor den här eftermiddagen. Det har verkligen varit upp och ner innanför skalet. Jag känner sånt som jag egentligen bara inte vill känna. De bubblar upp lite då och då. 

Jag vet att det blev en lite konstig inledning men nu blev det så. De virvlade upp lite tankar och så när jag pratade med chefen efter att jag slutade jobba. Jag blev kvar på jobbet nästan till klockan fyra. Ibland behöver man bara ventilera sig lite. I och för sig pratade vi inte om bara dåliga saker. Hon är en såndär person som man nästan kan säga vad som helst till, alltså att man kan prata om allt.
Det känns faktiskt rätt skönt att ha just en sån relation till sin chef. Det är typ vän relation fast hon är fortfarande min chef och jag är hennes anställde.
Än så länge verkar jag faktiskt ha skött mig, inte för att jag inte brukar göra det, för hon har inte skällt nått på mig i alla fall. Fast det känns som att jag bara får byta bort mina dagar hela tiden. Det är mycket tråkigt för min del och jag känner mig taskig mot dels henne eftersom att hon måste hoppa in för mig då, om inte Renée kan hoppa in. Vilket hon brukar göra rätt ofta.
Oj det kändes rätt bra att få ur mig lite sånt här, det kanske inte är så jätte viktigt och så.
Nu när jag skrivit ner det här lämnar det mina tankar och mitt lite dåliga samvete.

Det finns saker vi inte kan se, som vi inte kan ge en logisk förklaring

Jag känner mig faktiskt utvilad och pigg trots att jag kände mig som ett vrak imorse. Jag sov inte direkt många timmar, för det första gick jag och la mig rätt sent. Inte nog med det så kunde jag inte sluta läsa boken som jag läser just nu Alla de stillsamma döda har jag för mig att den heter. En bok av Anna Jansson. Den är verkligen superbra. I och försig är alla hennes böcker bra.
I alla fall, healingen hjälper något otroligt mycket. Jag känner mig stark och pigg i själen. Det gör verkligen susen och har bokat in en ny tid i början av mars.
När vi va hos henne igår (massören) satt vi och prata jätte länge och hon fick fram lite små roliga saker som inte alls hade med samtalsämnet att göra. Jag tycker att det är hur häftigt som helst att kunna få fram saker från förra liv. Jag nämnde även lite snabbt att jag har haft sällskap på jobbet en morgon innan jag hade öppnat.
Det var såhär; Jag stog i fruktkylen för att lägga upp bröd. Helt plötsligt hör jag två knackningar på fruktkylsdörren. Självklart blev jag rädd. Jag började fundera på om jag verkligen hade låst ytterdörren när jag hade kommit in på morronen. Men jag hade juh faktiskt gjort det. Hela den dagen kände jag att det fanns någon i närheten av mig hela tiden.
Hon berättade då att det fanns en dam som hade någon sort anknytning till affären. Men hon vet inte riktigt om damen har bott här tidigare. Den här damen ville bara visa för mig att hon fanns här. Jag har aldrig känt mig "hotad" eller något sådan. Och damen vill mig inget ont. Nu vet jag också med säkerhet att det faktiskt finns någon här och att det inte bara är min fantasi som spelar mig ett spratt. Men det är juh så också, att när man väl vet att det finns någon eller något här som man inte kan se kan det lätt bli så att fantasin skenar iväg med en. Alla sinnen är på helspänn vid minsta lilla ljud eller rörelse.

Jag vet att alla inte tror på sånt här, men jag gör det. Några av mina vänner hittar alltid en logisk förklaring till allt. Och för dom är det alltid ett sammanträffande när ett "medium" säger saker som stämmer.
Jag dömmer inte mina vänner, eller andra som vill gå på dom logiska förklaringarna. Jag vill inte försöka få dom att tro på det jag gör. Men det blir lätt så att jag blir dömd. Att allt som jag säger är humbug.
Låt mig tro på det här, jag låter er tro på det ni vill.

Healing- massa positiv energi

Ikväll hade jag tid hos min massör kvart över nio. Syrran åkte med också för hon var lite nyfiken på vad som skulle hända och vad som skulle komma fram. När vi kom dit tänkte jag som vanligt ta av mig tröjan men det skulle jag inte. Vi skulle bara köra healing idag. Okej tänkte jag och la mig på bänken. Det var även så att hon hade planerat att syster skulle hjälpa henne. Så min syster hjälpte till med att heala mig. Hon har det i blodet.
Alla i min familj är väldigt "öppna" av sig och det gick faktiskt riktigt bra. När healingen var klar fick jag reda på att jag hade fått en sten, en katt och en ört. När hon beskrev vad dom stog för skrattade jag lite för mig själv. Det passade in så precis på mina tankar och min situation och mitt förhållande till livet just nu. Efter det satte vi oss för att lägga lite kort också. Jisses, det gick att koppla varje kort jag hade tagit med någonting i mitt liv (det här är alltså så som det ligger till just nu för mig). Allt är så klockrent.
Hon hade även "kollat" mig på distans för ett tag sen för det här med min vikt. Hon hade fått fram lite saker som hon tyckte jag skulle prova.
- Avstå laktos helt, i alla fall en månad för att se om det blir någon bättring.
- Äta regelbundet, jag kan vara lite slarvig med det när jag är hemma.
- Lugnt (!), alltså att jag ska äta lugnt.
- Aloe juice, det är något som tydligen är bra för tarmarna och finns att köpa på hälsokost.

Jag vet att många kan tycka att sånt här är lite creepy men jag tycker det är hur intressant som helst. Jag känner verkligen hur bra jag mår när jag kliver utanför den dörren. Massa med bra och ny energi!

Nostalgitripp

Nu börjar man känna sig lite gammal. Har suttit med min syster och kollat disneyklipp på youtube och då snubblade vi in på disneyklubben. Det var hundra år sen man satt bänkad framför det. Okej det var väl lite att ta i. Men i alla fall än 10-15 år. Nu är det inte lika kul att titta på disneydags, ja jag brukar faktiskt kolla på det ibland. Jag älskar tecknade filmer.
Disney äger, oavsett!

Väntar på en Jävligt bra förklaring

Oj, min annars så lugna dag tog en rejäl svängning nu. Är inte alls på samma någorlunda glada humör som tidigare. Om jag har rätt nu så kommer jag att explodera. Jag hoppas verkligen att allt bara är ett missförstånd och att jag har fel. Jag vill inte gå in på exakt vad det är men jag kan säga att min gräns är nådd. Och det ska krävas en mycket bra förklaring för att jag ska lugna ner mig. Så som jag har blivit behandlad på den senaste tiden ska ingen behöva bli behandlad på. Det är så fruktansvärt respektlöst! Jag förstår inte ens hur man kan leva med sitt samvete på detta sätt. Jag skulle må dåligt av att bete mig så utan att ens förklara mig.
Jag min idiot har bara blundat för det och låtsas som att solen skiner när det varit storm ute. Hur kan jag leva så?
Det är inte acceptabelt längre, jag har insett det nu och jag ska fanimej stå på mig!
Jag behöver en push nu. Jag menar en rejält stor push. Jag ska klara allt själv, behöver bara någon som kan hålla upp mig så jag inte sjunker ner och "lägger locket på" för det kommer inte jag må bra av.
Jag vet nu att allt som mina vänner har sagt är sant. Men jag behövde inse allt sånt själv för att verkligen förstå.
Nu har jag förstått.

Tvätt-jobb-massage

Okej, idag ska jag försöka vara duktig. Jag har två maskiner tvätt snart klara. Men jag har typ tre maskiner kvar tror jag. Jag har inte tvättat på evigheter. Det är sjukt att jag ens har några kläder kvar alls. Som vanligt så fastnar jag här i stället för att städa eller något sånt viktigt. Eller ja varför inte plugga, jag fick tillbaka min rapport igår med saker som jag måste komplettera. Juh fortare jag gör klart och lämnar in, juh fortare får jag godkänt på den kursen. Men vidare idag ska jag jobba ikväll. Jag pratade med "chefen", vet inte om jag kan kalla henne det, chefens högra hand kanske ;), igår. Vi kom fram till att det behövs nytt material. Det behövs typ alltid nytt material men nu är det riktigt dåligt utbud hos oss.
Sen, senare ikväll sådär kvart över nio ska jag till massören och njuta!

Hälften man, hälften träd

Sitter just nu och tittar på en dokumentär på 5an om en stackars man i indonesien. Han har fått någon vårtinfektion. Vårtorna har vuxit sig groteskt stora på händer och fötter, det ser ut som grener istället för fingrar och tår. Jag tycker det är så hemskt. Nu innan del två var slut kom några av hans cirkusvänner förbi, dom stackarna såg inte bättre ut dom heller. Fy vad hemskt att leva sådär, stackars människor.
Jag känner mig lite elak när jag tänker "tur det inte var jag, jag ska egentligen skatta mig lycklig."
Tänk att man måste se på sådana här hemska program för att inse hur bra man egentligen har det.

What I need...? A total makeover

Va har jag gett mig in på egentligen? Har fortfarande lite kvar på "läxan". Jag skickade visserligen ett mail till min handledare men jag vill ändå bli klar idag. Jag har inte tid att komma efter redan från början. Men hade jag bara börjat idag när jag planerade att börja så hade jag varit klar för länge sen. Nej då ska jag göra mig upptagen på annat håll. Att jag aldrig kan skärpa mig. Det är bara jag själv som blir drabbad. Mycket dumt av mig. Det är dags för en förändring, helt och hållet.
*Självdiciplinen
*Hälsan
*Psykiskt
*Fysiskt
*Ekonomin
Psykiskt kanske räknas in i hälsan, men det struntar jag i nu. Jag vet att jag tjatar rätt mkt om det här, men om jag ska göra det här till mitt år  måste jag ta tag i det här. Egentligen är det väl hur mycket mer som helst som jag ska ta tag i. Men någonstans måste jag juh börja. Jag har bestämt mig för att göra något åt mitt hår också, en ny look brukar ge ett bättre självförtroende. I alla fall för mig. Det var länge sen jag gjorde annat än att bara klippa topparna men jag vet inte om jag vill färga håret. När jag var mindre hade jag naturligt guldblont hår. Det var verkligen jättefint men efter att jag färgade å hade mig har jag aldrig fått tillbaka den blondheten. Lugg har jag i alla fall bestämt mig för. Har aldrig haft  riktig  lugg förut. Vi får se hur allt blir.

Men du..., jag märker att jag hoppar från ämne till ämne hela tiden. Det blir kanske så när man kopplar en grej till en annan i huvudet. Det låter jätte bra men sen när jag skriver ner det finns det inte så mycket sammanhang i det hela. det låter i alla fall helt logiskt för mig. Jag hoppas att jag inte förvirrar någon stackare som försöker läsa mina inlägg. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det i så fall.

Another day just passes by

Har precis fått en uppdatering från kullen. Det är värsta sjukstugan där. Mamma är sjuk, Petra är sjuk och Hanna är sjuk, men är på bättringsvägen. Jag känner mig också mycket bättre, men ska nog inte gå på yogan ikväll. Det känns inte riktigt som att jag vill utmana ödet även fast jag inte har ont längre. Men att sitta en timme på hårt underlag är inte så tilltalande just nu. Jag får gå dit nästa vecka istället.
Ska åka och hämta lilla syster och hennes kompisar i skolan snart också, mamma hade jätte hög feber och orkade inte riktigt det. Men efter det måste jag plugga. Det sista ska vara inne idag.

Ska hinna äta lite nu innan jag ska hämta syster. Kolla på Våra Bästa År igen.. Varför gör jag det egentligen?

Skabbig bil

I veckan va min far jätte snäll och tog med sig min bil till jobbet för att tvätta den. Bilen var verkligen i ett stort behov av en dusch. Men det värsta var det jag upptäckte nu när jag fick tillbaka bilen.



Min första tanke var, "shit bilen ramlar sönder". Sådär kan jag inte köra runt, bilen ser juh skabbig ut.
Det där måste fixas omgående. inte vill jag väl åka runt sådär heller.
Får nog flirta lite till med far min.


Denna dagen... en evighet

Får dagar verkligen vara såhär tråkiga? Eller snarare får LIV vara såhär tråkiga? Egentligen har jag väl massor som jag kan göra, borde göra men jag orkar inte. Jag skulle behöva plugga mer, men känner att jag inte har någon lust till det just nu. Kanske får ta och läsa lite ikväll, men jag är juh faktiskt helt ledig imorron och det känns lite som att jag vill ha kul eller mys eller jag vet faktiskt inte. Men att sitta hemma helt själv med tända ljus det har blivit så tråkigt. Varför ska jag bara få behöva vara själv för. Har man en pojkvän är det väl meningen att man ska mysa tillsammans eller? Jag måste ha missuppfattat allt detta. Det kanske är så att man bara ska vara på varsitt håll och bara titulera sig som upptagen.

Åh fy vilken negativ atmosfär det blev här nu. Jag som verkligen försöker vara positiv och se framåt. Men ibland är det väl så att man inte kan råför att man stannar upp och kollar sig om ryggen. Hur mycket jag än försöker blunda för allt så är viljan att öppna ögonen starkare och allt negativt kommer som en våg över mig. Men hur ska man göra? Hur gör alla andra för att ha en sån positiv inställning till allt?
Men är det inte så att det är tanken som räknas, att man i alla fall försöker hålla skenet uppe? Det är juh klart, man måste få ha sina dåliga dagar men ibland känns det som att dom där dagarna varar i en evighet.  


Last night

Måste bara slänga upp en bild på hur jag såg ut igår. I bakgrunden syns Magnus ;)



Smärta?

När jag vaknade i morse hade jag inte alls ont, tänkte gud va skönt att det är bra nu. Men nu, efter att ha suttit på jobbet sen nio, har jag sjukt ont. Egentligen går det inte riktigt att beskriva smärtan som "smärta", det gör ont på ett konstigt sätt. Jag vet inte riktigt va ja ska svara när mamma och pappa frågar "hur mår du?" "hur känns det?". Det är nästan så att man måste känna för att veta liksom.

Jaja, usch. Det gäller bara att bita ihop. Är inte så många timmar kvar sen kan jag krypa ihop i soffan.
Blev klar med första inlämningen i skolan, jippi! Nu är det bara b uppgiften kvar. :)


Vilken kväll

Jisses vilken kväll det var igår. Jag hade jätte trevligt trots att jag i stort sett var den enda som va nykter. Men det funkade ändå. träffade vänner jag inte sett på länge, underbart! Det var riktigt kul att se att alla faktiskt kom utklädda. Det brukar juh kunna bli så att det är någon som inte klär ut sig och det tycker jag bara är tråkigt. Är det maskerad kan väl alla fåna runt liksom. Nu har inte jag några bilder, men jag kan nog tigga till mig så kan ja slänga upp en bild på hur jag såg ut igår.
Det var inte meningen att jag skulle vara kvar så länge men jag blev där i några timmar ändå. Sofie och Emma bjöd på potatissallad och rostbiff/kalkon, och det var sallad och ölkorv. Hur mumsigt som helst.
Ni hade verkligen gjort det toppen mysigt tjejer!
Grattis igen!


På bättringsvägen

Jag mår nu lite bättre faktiskt. Vet inte om det är på ren vilja bara eller om det är så att man kanske är på bättringsvägen. Just nu sitter jag hos mor och far. Har precis provat outfiten som jag ska ha om ett tag. Det är lite stort på mig men vad kan man begära, jag e juh så tunn. Men det blir nog kul ikväll, ska vara nykter dock. Men jag vågar inget annat, har juh tryckt i mig piller i tre dagar nu.
Ska dessutom jobba imorron. Träffade chefen på ICA så jag sa till henne att jag kunde jobba oavsett. Jag tror nog att det såg bra roligt ut när jag satt där. Jag va helt slut så jag gick och satte mig på en stol och eftersom jag inte kan sitta ordentligt så halvlåg jag på stolen plus att jag va så sjukt trött så jag va väl i en halvt dvala. Men syster knackade lite på mig och då stog chefen där. Ja de är inte lätt när det är svårt. 
Men som sagt, förhoppningsvis så mår jag bättre i morron. Ska försöka hinna plugga lite då också. Måste bli klar med allt till på måndag helst. 
Men eftersom jag sovit i nästan två dygn så borde jag väl kunna vara vaken i två dygn också.  

A new day

Sov på soffan i natt med katterna. Somnade faktiskt rätt fort efter att jag tagit mer piller. Vaknade för nån timme sen och tog mer piller. Jag hatar att ha ont. Och jag har planerat att jobba imorron och att åka till Sofies och Emmas fest som dom har tillsammans. Bara en liten sväng. För jag hade lovat dom och om jag bara ser till så att jag inte sover hela dagen idag så ska allt gå bra tror jag.
Men nu ska jag försöka äta lite och klä på mig så jag är lite anständig. Men det blir mjukisar idag med. Kan inte ha något annat på mig. Men det löser sig i kväll.. Inte kan jag väl komma i mjukisar på en maskeradfest heller.

Känner mig som en jojjo, fram och tillbaka

Nu är jag faktiskt hemma. Mamma och jag åkte ifrån sjukhuset halv två ungefär igår. Jag hade inte så bra koll på klockan, jag sov nämligen i bilen. Försökte hålla mig vaken för mammas skull men icke. Åkte hem till mamma och pappa. Mamma körde enda fram till dörren, det var riktigt snällt. Kunde knappt gå, hade så ont. Men jag la mig i soffan på en gång och tvärslocknade. Jag sov till och från hela kvällen. Familjen försökte väcka mig flera gånger, ibland fick dom liv i mig. Men Petra fick det tydligen inte, hon hade frågat om hon fick låna min bil, men fick bara något mummel till svar. Men jag tror att jag såg hela handbolls matchen.
Sov sen på deras soffa, slog på en film men tror inte jag såg hela den heller. Har även sovit nästan hela dagen idag. Vi åkte hem en sväng till mig för att katterna hade varit själv sen igår morse. Men jag var väl inte så rolig att umgås med då heller. Slog på en film för att mamma och Hanna kunde ha något att göra medan jag vilade. Följde sen med tillbaka till mamma och pappa. Jag förstog själv att om jag hade varit hemma så hade det inte blivit någon middag för min del. La mig nämligen i deras soffa och slocknade. Vaknade och gick in i köket där mamma och pappa hade börjat med maten, la mig i kökssoffan och tvärslocknade igen. Så där har det varit hela dagen, ena minuten e ja vaken och nästa så somnar jag. Och jag somnar djupt på en gång. Så jag tänkte att nu, när jag ändå e vaken, är det lika bra att jag skriver lite här.

Dom ringde även från Karolinska idag. Fast denna gång så ringde dom från neurologavdelningen. Jag ska dit på torsdag och göra någon muskelbiopsi. När jag hörde det ordet såg jag värsta bilden framför mig. Jag tänkte mig typ benmärgssrutan som dom använder och kör in rätt i muskeln. Men Petra googlade sen på det och då så fick hon fram att dom bara ger lokalbedövning och sen så skär dom ut tre muskelvävnader och sen syr dom igen med ett eller två stygn. Det låter juh inte heller så kul. Jag klarar inte riktigt av nålar heller. Men man får tydligen inte anstränga sig efter det men man kan använda muskeln som vanligt. Så även då måste mamma följa med mig, kan inte köra bilen hem efter biopsin.

Usch, förstår inte varför allt ska hända mig, och just samtidigt liksom. Allt blir bara så jätte jobbigt på en gång. Jag hinner inte riktigt smälta allt. Nu går jag juh på massa alvedon och panodil zap. Ingen rolig smärta jag har direkt.

Vill hem, vill bara hem

Nu sitter jag i sjukhussängen. Har precis fått en varma koppen för dom ville inte att jag skulle äta något annat. Men jag hoppas bara på att få åka hem snart, vill inte vara kvar. Den här gången gick det mycket bättre och jag har inte lika ont som förra. Men efter att ha varit här sen kvart över sex på morronen så vill man ingen annat än hem till sin egen säng som man så hastigt fick lämna.


Allt kryper närmare- inte tänka smärta!

Usch, nu är det bara några timmar kvar!
Jag får inte äta något alls imorron bitti, jag får dricka lite bara. Men efter midnatt är det totalt förbjudet att äta. Men det jag inte förstår är att jag får dricka fram till klockan sex imorron och då ska jag ändå vara på operationsbordet halv åtta. Men sist då fick ja inte komma ner förs halv elva eller något sånt. Men jaja, kanske inte ska överdriva med att dricka en massa imorn, gäller att drick ordentligt nu ikväll så att jag inte e helt uttorkad imorgon. Det vore kanske inte så speciellt kul. Men det värsta är nog smärtan. Jag kan nästan känna de redan nu hur ont jag kommer ha imorron. Förhoppningsvis är det bara i morron som jag kommer ha ont, vill inte ens tänka på smärta, usch!

Jag är nästan klar med rapporten. Fick faktiskt hjälp av min moster. Det var min smarta mamma som kom på den idén, att jag kan juh faktiskt maila moster min eftersom hon pluggar till förskollärare. Jag tycker att det var mycket snällt av henne att avsätta lite tid för mig. *Tackar, bockar och niger artigt* Hehe, jag vet att hon läser ;) Jag får komma ut och vara barnvakt eller något som tack för hjälpen. Call me when you need me.

Måste nog faktiskt duscha och lägga mig i sängen nu. Plugga klart får jag försöka göra senare.

Ska försöka höra av mig imorron och berätta hur allt är med mig.

Fy för att kliva upp mitt i natten för att åka till sjukhus

Shit pommes frites! Jag ringde nyss till sjukhuset för att få reda på exakt tid för imorron. Vet du va männskan sa då? "jag ser här att du har tid för operation 7.30" "nä, hon måste skoja" tänkte jag. Men ICKE, jag ska alltså vara där 6.30 imorron bitti. Jag var juh självklart tvungen att ringa till mamma och berätta att det var ändrade planer. För de va egentligen så att jag skulle komma in klockan 8.00. Men att jag skulle ringa idag för att se om dom hade ändrat något eller så. Förstå vilken tur jag hade som inte glömde bort att ringa. De skulle juh faktiskt kännas ganska snopet att komma dit åtta och helt missat sin egen operation.
Men allt detta betyder då att jag och mamma måste åka 5.15 imorron. Haha, mamma blev tokig. "Men det är juh mitt i natten, jag tänker INTE åka mitt i natten!"
Men nu är det så att jag måste göra det, tänker verkligen inte vänta ännu längre på en ny tid. Men sen kom vi på att vi kanske kommer hem tidigare. Mamma tyckte att jag faktiskt inte ska se till att bli dålig då. Det är så att jag inte mår så jätte bra när jag vaknar upp ur narkosen. Men de finns piller emot de ;)
Även fast jag inte vill åka så är det för mitt eget bästa liksom.

Aningens lite försenad

Ja nu sitter man här på jobbet. Öppnar om en halvtimme. Fan, ja blev lite sen hit imorse. Inte tänkte väl ja på att det hade frysit på under natten så jag hade inte en tanke på att jag va tvungen att gå ut tidigare för att skrapa rutorna på bilen. Det satt riktigt ordentligt, jag hade inte riktigt tid med att skrapa så fruktansvärt noga liksom. Kände mig ganska så stressad om man säger så. Det blev så att jag var uppe på jobbet två minuter över nio, annars brukar jag liksom vara här fem, tio minuter innan nio. Jaja, det är kanske inte hela världen och jag tror jag hinner baka klart innan jag ska öppna. Men de är ändå så typiskt liksom.

Åh fy, jag kom på en sak.. Jag ska fasta ikväll :/ Det är verkligen de värsta som finns. Jag hatar att fasta. Jag vill äta när jag känner för det men ikväll går det inte. Ska till sjukan imorn bitti. Och jag hoppas verkligen att jag inte behöver vänta halva dagen på att få komma in. Jag är inte sådär jätte förtjust i sjukhus. Men vi får ta det som de kommer imorron. Lika bra att det överstökat liksom.
Förhoppningsvis är det här sista gången.

Träningsvärk i både ögon och hjärna

Jisses. Nu har jag suttit här i evigheter. Nästan så att jag har fått träningsvärk i både ögon och hjärna. Men jag är NÄSTAN klar med rapporten. Fast allt känns så fruktansvärt luddigt, skulle verkligen behöva någon som kunde hjälpa mig å läsa igenom allt så de blir tydligt vad de är jag försöker få fram. Min moster skulle vara till riktigt stor hjälp, men hon bor liksom i Björklinge. Jag känner mig inte sådär jätte motiverad till att åka dit varje gång jag behöver hjälp med något. Och det känns lite dumt att ringa på kvällen, då har hon säkert fullt upp hon med. 

Men nu ska jag faktiskt försöka lägga mig, kanske läsa lite så att jag rensar skallen. Eller om man kanske ska försöka göra några låååånga djuuuupa aaaandeetag. Det är vad vi gör på yogan, "långa djupa andetag", "andas med magen". Man blir faktiskt riktigt avslappnad då.
Jag får ingen sovmorron imorn heller. Det är jag som jobbar morgon. Fast det är egentligen inte så farligt, börjar juh inte förs klockan 9. Men sen är det bara att åka hem och plugga mera innan det är dags för att åka och jobba igen.
Juste, jag var juh iväg en sväng och jobbade nu ikväll. Vi hade tre barn(en var sjuk), dom vanliga som brukar vara där på tisdagar. Vi gjorde armband. Jag kunde inte komma på något annat att göra med dom. Vi hade inte fått något material som vi kunde använda idag nämligen. Så det blev två armband för mig idag. Barnen gjorde väl kanske tre stycken var minst.
Men sen var det juh bara att åka hem igen för att fortsätta skriva. Men nu har jag gett upp för dagen. Det funkar inte längre, hjärnan har sagt upp sig och gått och lagt sig.
Får försöka att ladda batterierna till imorgon. För blir jag klar med den så är det bara att skicka iväg den och då kan jag kanske koncentrera mig på del b.
Jaja, det återstår att se.

God natt mina vänner!

Känner tidspressen öka

Jahapp. Nu har jag suttit här framför datorn sen klockan elva idag. Det var egentligen tänkt så att jag skulle upp klockan nio för att äta frukost i lugn och ro. Sen skulle jag ta tag i pluggandet. Men jag stängde bara av klockan imorse och somnade om. Vaknade med ett ryck klockan elva. Det är juh så, för att få något gjort här hos mig så måste man upp tidigt. Annars blir det så att man fastnar framför tvn eller något. Men jag tvingade mig själv att sitta här. Det blev frukost samtidigt som jag började leta efter massor med information.
Men jag känner mig faktiskt fruktansvärt duktigt som verkligen pluggat. Det är till och med så att jag har fått in en del i rapporten. Men de är där de blir strul för mig. Jag vet aldrig vad de är jag ska skriva. Eller hur jag ska skriva. Jag menar, jag vet juh vad jag skriver och vad jag vill ha fram. Men min handledare lär juh garanterat inte förstå alls. Så det tar alltid mycket längre tid för mig att skriva. Mina tankar flyger gärna iväg och så pratar jag om något helt annat än vad jag egentligen ska.
Försökte rensa skallen lite, åkte upp till affärn för att köpa lunch men de hjälpte inte så mycket. Har pratat i telefon för att få något annat att tänka på för en stund, samma med MSN, snackat där lite för att få något annat att prata om. Men de hjälpte inte så nämnvärt mycket faktiskt.
Det är juh så att jag känner en ganka stor press nu också. Vill juh få det här klart så att jag kan lämna in de, helst imorron. Sen har vi en uppgift till att göra. Vi ska göra en tidlinje. Det handlar om historian, för förskola och fritidshem. Det ska, om jag inte har missuppfattat det hela, också vara inlämnat den 26e.

Men så nu sitter jag alltså här, men min lugna musik, min choklad (något att äta är ett måste när man pluggar) och papper över hela köksbordet, helt jävla förvirrad är jag. Vad ska jag göra nu, Hur ska jag göra nu?
Jag börjar liksom jobba om en timme.

Ett enda jäkla kaos i huvudet!

Försöker få min kropp att må bra -Yoga

Jag var på yoga idag efter jobbet. Det är nått nytt som jag ska börja med för att försöka få kroppen att må bra. Fast då borde man kanske sova ordentligt också och inte sitta uppe till två på natten. Även fast jag är ledig imorgon så betyder det inte att jag är ledig. Jag måste juh plugga. Jag måste verkligen få fart på det så att det blir klart. Men detta med yogan är att förska få kroppen i balans. Lära mig att varva ner lite och inte stressa upp mig.
Ikväll när vi var där, mamma och Petra, fick vi ha ett riktigt yogapass. Förra veckan var det bara "provapå yoga". Tyckte att det faktiskt gick bra idag. Förra veckan hade jag jättesvårt med andningen, blev yr på en gång. Då hade jag en fruktansvärd hosta också. Idag var den lindrigare. Men när vi hade avslappning på slutet så ska man ligga ner och andas och slappna av i hela kroppen och inte tänka på någonting alls. Jag lyckades med det. Jag var så avslappnad att jag svävade bort i mig själv. Helt plötsligt hör jag en röst och röck till. Asså det var så jäkla sjukt. Jag hörde musiken men ändå så var det nästan som att jag sov.
Men det var fruktansvärt skönt, det som kan vara lite små jobbigt är väl att jag får typ som träningsvärk i ryggen. Det går nog att få bort efter några gånger.

Nu måste jag verkligen sova, måste upp i tid och plugga. Jobbar imorn kväll också och mitt mål är att i alla fall komma halva vägen eller så.


Systrar


Älskade manikyr

Jag saknar verkligen att gå till salong och få mina naglar fixade. Jag älskar verkligen långa naglar. När jag var liten var jag helt fascinerad av naglar. Kunde sitta å pilla i flera timmar med andras händer.
Men sen för ett tag sen hade jag inte råd att fixa naglarna längre, de blev alldeles för dyrt. Mina naglar är så jäkla sköra så ja brukade förstärka dom och det resulterade i att dom växte nå fruktansvärt. Men sen när jag inte kunde göra de längre så gick dom tillslut sönder, de värsta jag vet är att ha korta naglar. Jag känner mig handikappad då på nått skumt vis. Men nu har dom juh vuxit ut, fast jag är rädd att dom ska gå av så fort jag gör något.

                              

Min uppmålade underbara värld

Ikväll brast det för mig. Jag klarade inte av att hålla allt inne. Tårarna rann i floder. Det är hemskt att det ska behöva bli så, man ska inte behöva må dåligt. Men det finns dom som inte förstår vart gränsen går. Jag förstår, jag gör det, men jag kan inte göra något åt det. Vill kanske inte heller.
Jag låter mig vara kvar i den underbara bubbla jag försöker hålla mig i. Vill inte att någon ska förstöra min uppmålade värld.
Ja, jag inser själv hur patetiskt det låter. Men låt mig få vara det. Låt mig få tro -hoppas- att allt är bra.
I min underbara bubbla är allt fantastiskt, inget går fel, allt är som det ska vara.
Låt mig få ha det så.
Jag vet, jag har insett det själv. Det är bara en fasad jag har satt upp för att jag inte vill se hur allt egentligen ligger till. Jag skjuter allt åt sidan för att inte bryta ihop. Ikväll gick det inte. Ikväll klarade jag inte av att hålla emot när bubblan började spricka.
Det är lugnt nu. Jag mår bra.

När ska du förstå...

...Att jag skulle sälja min själ för dig?
...Att jag endast vill vara med dig och ingen annan?
...Att du är den absolut finaste människan på jorden?
...Att även fast du beter dig som en idiot så älskar jag dig?
...Att jag alltid tänker på dig?
...Att jag vill ha dig nära?
...Att du är det största som hänt mig?
...Att du äger mitt hjärta?
...Att jag vill vara din för alltid?

Går på högvarv

Idag har det varit fullt ös sen klockan åtta imorse. Jag har jobbat som en tok. Kom hem klockan fyra, duschade och försökte varva ner, men det gick icke. Åkte till mamma och åt sen ringde Magnus för att berätta att fikat var serverat så det var juh bara att åka dit. Äppelpaj och kaffe, det satt bra på maten kan jag säga. Men blev inte kvar där så länge. Kände att jag behövde gå hem och börja plugga. Men det var juh lättare sagt än gjort. När jag väl satt med alla papprena i handen så fattade jag noll. Herregud, det ska va inlämnat nästa måndag. Blev tvungen att ringa till min moster, hon läser till förskollärare på universitetet i Uppsala. Vi satt och googla på varsit håll. Men det hjälpte, fick fram jättemycket. Skolverkets hemsida är skitsvår hatt hitta något på tycker jag. Det var mycket enklare att googla. Men nu tappade jag inspirationen helt.
Försökte nämligen ringa Christoffer men han svarar inte. Såg att han va in på FB. Så det blev ett litet sting i hjärtat igen och då hade jag ingen ork längre. Får ta tag i detta med att läsa och få ner det viktigaste imorn så jag har en början i alla fall. 
Jag ska in och besikta bilen imorn bitti sen är det bara att åka hem för att plugga och sen vidare till jobbet klockan två. Efter det blir det lite yoga och sen hem för att plugga igen. 
Fan det är fullt ös hela veckan. Jag kommer inte kunna varva ner alls, då kommer jag halka efter. Detta SKA funka, jag SKA klara allt, alla hinder som ligger ivägen just nu både psykiskt och fysiskt! Ingen ska få lägga krokben på mina planer. För jag har intalat mig att detta är MITT ÅR. Så då ska jag göra detta till mitt år. Och jag ska lyckas!

Mysfaktor

Nu har jag tänt upp i lägenheten, med massa värmeljus.  Mysfaktorn är hög kan jag säga. Den enda som myser med mig är min lilla katt. Han lämnar mig inte i fred, ska alltid ligga i knät.
Men snart kommer Magnus och Emma över. Dom ville se film så vi får se vad det blir för skoj.



Rånäs Slott

Hade inte jag jobbat på Rånäs Slott så hade jag garanterat åkt dit och avnjutit en weekend.
Ta med din käraste och avnjut en romantisk lyx- eller slottsweekend. Gå på spabehandlingar eller sitta i sjöbastun och njuta av utsikten, bada jacuzzi och ta ett glas vin.
Eller varför inte ha en tjej helg. Det ligger fint och avskilt men ändå inte. Riktigt lantlig miljö.

Detta är ett dubbelrum i ett av annexen som finns, Vallonhuset. I dubbelrum i Vallon har man eget jacuzzibadkar. Hur mysigt som helst tycker jag.

                               

Detta är från ett rum inne i Slottet. Dom är också riktigt mysiga.              

                       

Som sagt, hade jag inte jobbat där (städar) skulle jag absolut boka ett rum och avnjuta en helg där med den jag tycker om eller mina älskade vänner.

Gå gärna in på sidan för att läsa historien om slottet, kolla priser eller bara bilder.
http://www.ranasslott.se/


Scene it?

Det har blivit lite segt med bloggandet dom här två dagarna. Igår efter jobbet åkte jag hem med mina två systrar till mamma och pappa. Mina yngsta systrar var med mig på jobbet igår. Dom tycker det är jättekul att sitta i kassan eller bara hänga med och se hur man gör. När pappa va inne och handlade ville faktiskt Lina scana av alla varor. Det tyckte hon om.
Jag va så fruktansvärt rastlös igår och jag kunde inte hitta på något att göra, jag skulle upp och jobba idag med. Men jag blev kvar hos mamma och pappa hela kvällen. Tvingade dom att spela Scene it?. Det blev så att vi satt där i flera timmar och när jag åkte hem var jag så trött och det kändes som att jag hade hostat upp lungorna. Men väl hemma kom jag på att jag hade glömt min dator hos dom. Så där är anledningen till varför jag inte kunnat blogga nått förs nu.

Norrtan-infpcomne

Det blev rätt tight med tiden. Var och betalade av datorn, men varken Sebbe eller Bosse var där utan deras medarbetare och han hittade inte blocket som Sebbe hade skrivit pris och grejer i. Hrm, då blev jag lite fundersam, tänk om dom har skickat en räkning till mig och så har jag varit inne och betalat den redan. Då kommer det juh bli dubbla priset. Inte tänka så nu. Jag är juh faktiskt skuldfri nu. Härligt.
Petra och mamma var med mig in och vi svängde förbi ÖB. Köpte schampo och tvål. Sånt går åt hur fort som helst hemma hos mig. Men balsam kan räcka i evigheter.
Sen var de bara hem å hämta jobbtröjan å sen dra till jobbet. Jag började tidigare idag, redan klockan 12. känns rätt skönt om jag ska ärlig.
Men jag måste börja med rapporten rätt fort nu om jag ska hinna med att göra den och lämna in den i tid.

Nu börjar syster bli lite rastlös här, hon har följt med mig till jobbet idag också. Ska försöka sysselsätta henne lite nu.

Hörs!

ingen sovmorron

Idag blev det en rätt tidig dag ändå. Jag hade juh planerat att sova länge men så blev det inte. Jag såg att jag hade fått massa pengar i från csn, TACK, så nu  blir det en tripp in till Norrtälje för att betala datorn. Usch känner mig jätte dålig som inte ringt och uppdaterat Sebbe. Men jag hoppas dom förstår, jag väntade juh bara på att pengarna skulle komma. And here they are. Sen bär det av till jobbet.. Får se om jag hinner skriva något innan eller och jag måste åka direkt och jobba.

Att jag aldrig kan låta bli

Det blev visst både ett sms och ett samtal till Christoffer. På vinst eller förlust testa jag en sista gång att ringa. Han svarade precis när jag tänkte lägga på. Hörde inte riktigt vad han sa, han viskade och jag förstog att han satt på pass. Det är inte ofta han svarar då. Men jag sa att han skulle ringa upp när han är klar. Får se när det händer. *Hoppas hoppas hoppas*

Världens smartaste idé

Jag pratade med mamma nyss och kom på en fantastiskt bra idé. Mina katter verkar så fruktansvärt uttråkade. De kan jag iofs förstå eftersom dom bara får vara inne.
Jag har kommit fram till att jag ska bygga en skitlång ramp (den måste vara lång eftersom jag bor på andra våningen), från fönstret till marken så att dom kan komma in och ut, utan att jag ska behöva springa sjutton gånger i trapphuset. Men jag kan juh inte ha fönstret öppet hela tiden så då måste jag bygga någon sorts kattlucka. Men här finns det miljontals katter och skulle jag ha en ramp och en obevakad kattlucka skulle jag få tusen katter i min lilla lägenhet. Kanske inte något jag längtar efter. Men då kom jag på den bästa idé av dom alla. Får skaffa halsband till dom med någon slags identitetssensor så att dom kan komma in och ut. Som kan känna av när katterna kommer.
För då får mina katter vistas ute hur mkt dom vill och jag behöver inte oroa mig för att jag ska ha hela grannskapets katter inne hos mig.
Man kan se de lite som en win win situation.
Ibland kan man vara smart!
Fast... Jag vet inte hur jag ska lyckas med denna briljanta idén dock.

Är uttråkad och funderar på vad han har gjort hela dagen

Nu sitter jag hemma i soffan. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Har försökt ringa Christoffer men han svarar inte.. Kanske ska chansa på att slänga iväg ett mess å se om han ser det. Fast jag har juh ringt två gånger och han har inte svarat så chansen är väl inte så jättestor att han ser ett sms. Han sa juh att telefonerna va trasiga och att han skulle köpa ny bil idag. Men inte köper man en ny bil HELA dagen. Så jag undrar vad han gör egentligen?

Chefen ringde idag när jag satt i skolan. Hon behövde hjälp på jobbet från klockan 12 imorron. Självklart behöver jag dom timmarna. Det var egentligen Renée som skulle jobba förmiddag men hon har gått och blivit sjuk, stackarn :/
Syster har blivit helt frälst, hon fick följa med mig förra fredagen när jag jobbade och har tjatat sen dess på att få följa med även imorron.

Feed me!

Finally fooood. Jag har varit jättehungrig dom sista timmarna i skolan.
Åt inte ordentligt på lunchen, var inte hungrig då så det blev en fralla och coca cola.

Men nu är det frukostkorv, potatis och pepparrotssås :)

Sista skoldagen på en månad

Sista skoldagen på någon månad hade vi idag. Eftersom jag går en distanskurs så ska vi bara träffas hela klassen en gång i månaden. Men det är juh nu som allt börjar. Som pressen enbart ligger på mig. Då jag ska plugga hemma och bli klar i tid. Jag måste börja med första nu rätt fort eftersom det blir lite knepigt nästa vecka. Jag ska juh till Karolinska då på "undersökning" och sista inlämningsdagen är den 26/1. Men det där ska jag nog kunna lösa ändå. Får sitta med allt i sängen om jag har något kvar på fredag.


God Morgon

Jag bara måste skriva lite innan jag åker iväg.
Nej ja har inte sovit nå bra inatt heller, och nu var det enbart hostan som spökade. Med de jag skulle säga var att han ringde mig igår, eller aa, inatt. Men de var såhär, jag blev irriterad över att jag inte hade hört något sen några dar tillbaka så först skickade jag ett mess och bara någon minut senare skickade jag ett till. Klockan var trots allt tolv så då ville ja inte ringa OM de var så att han var ledig. Vilket han var, för när han ringde låg han typ och sov. Jag menade inte att han s skulle släppa allt han hade bara för att ringa mig. Men nu gjorde han det vilket jag är glad för. Han tefoner håller på att gå sönder också. Den ena är redan trasig. Så jag kom fram till att jag ska ringa honom idag. Han sov i stort sätt så jag vet inte hur mkt han kommer ihåg.

Nej jag måste kila nu, klockan är mycket.

Natti natti

Äntligen kväll, eller jag hade juh kunnat gått å lagt mig för länge sen. Men nu har jag duschat och kollat på Made In Sweden som gick på 4an.
Nu ska jag se på en dokumentär som också går på fyran, vet inte alls vad det heter men något med en psykopat. Sen blir det faktiskt sängen det är juh skola imorgon med.

Redan gjort

Nu har jag blivit klar med läxan vi fick idag. Jag känner mig så fruktansvärt duktig som gjort allt nu i rimlig tid och inte klockan elva ikväll. För det är juh så att det ska lämnas in imorron. Det är en duktig start tycker jag. Eller ja, jag hade juh glömt bort att maila in ett brev som jag skulle ha skrivit innan vi började. Men nu är det ändå klart. Så jag har en fri kväll nu. Ska ta det lugnt kanske ta något gott att dricka, och sedan en varm dusch innan jag ska sova.
Kanske hinner slänga in en liten text i bloggen innan jag somnar.

Så fruktansvärt trött!

Jag är helt slut! Jag hoppas verkligen på att jag somnar tidigt ikväll och inte ligger och tänker för mycket. Eller hostar halva natten. Orkar nog inte en dag till på samma sätt. Jag var nära på att somna flera gånger idag när jag bara skulle lyssna på all information dom hade.
Detta funkar verkligen inte! Som tur är behöver jag inte gå i skolan varje dag. Utan jag kommer bara gå en gång i månaden. Men jag måste ändå plugga hemma på heltid typ.
Måtte bara min självdiciplin sätta in. Jag behöver den verkligen.
Jag ska klara denna kurs!
Jag menar, på ett sätt känns det skönt att ha något att göra, att verkligen få sig en ordentlig utbildning. Men samtidigt så funderar jag, "Vad har jag gett mig in på? Kommer jag verkligen klara av detta?".
Jag hoppas att mina tankar inte kommer spöka allt för länge, i sånt fall lär jag tröttna rätt fort, eller ännu värre, gå in i väggen.


Första dagen i skolan

Nu har jag äntligen kommit hem. Trodde att jag skulle ha tid med att blogga lite under dagen men det var fullt upp hela tiden. Satt och pratade med en tjej under lunchen så det blev ingen tid över till att slå igång datorn.
Alla i klassen verkar jätte trevliga, nu är det juh så att jag inte kommer träffa dom så mycket så det hade juh inte gjort något om dom va otrevliga heller. det var sex stycken som kom från Åland. Tycker att det är rätt kul att dom åker så pass långt för en utbildning. Men jag har för mig att dom nämnde något om att dom inte hade den just den här utbildningen där. Sen hade vi också tre stycken som kom utifrån Björklinge. Det är också jättelångt härifrån. Men närmare än från Åland. Lite kul faktiskt, jag har juh min moster, morbror och kusiner där i Björklinge.
Dom sista två timmarna satt vi i datasalen. Fick lära oss hur vi ska göra för att skicka in rapporter och så. Självklart är det bra att man får lära sig det men usch så jobbigt det var. Jag får totalt hjärnsläpp när man måste hålla på och skriva en massa på kommando. Dessutom tyckte jag det var svårt just för att vi skulle följa den mall vi har fått och det vi skulle skriva ner var våra frågor som vi hade fått under dagen i och med all information om kursen osv. Så min rapport blev väl kanske inte den bästa men va så sjukt slut i huvudet så jag orkade inte ens tänka klart. Jag bara skrev och sen skickade jag in den. 
Jag hann dessutom med att svänga förbi min massör på vägen hem. Hon satt i nya kulor i mitt andra öra. Jag bokade också en ny massagetid. Det ska bli fruktansvärt skönt. men det är typ två veckor dit.  
Jaja, nu får jag varva ner lite, måste plugga också, vi fick nämligen läxa till imorn. Får se om jag ska träffa Renée ikväll eller inte. Hoppas hon ringer när hon slutat.

Nästan ingen sömn

Jaha då bär det av till skolan snart. Jag kan juh säga att jag inte känner mig sådär jätte taggad. För det första kunde jag verkligen inte sova igår. Tankarna bara snurrade i huvudet. Skickade iväg ett mess till Christoffer eftersom tankarna handlade om honom. Sen kom den jävla hostan igång. Jag kunde verkligen inte sova. Men tvingade mig själv att ligga kvar i sängen eftersom ja skulle upp tidigt idag.
Nu är jag vaken och klar,nästan, men inte är jag speciellt pigg heller.

Måste kila, packa ner de jag behöver. Bloggar mer senare. Ha det bra idag!

Jag hatar att inte veta vad som är fel

Fy vad jag känner mig konstig :/ Typ helt darrig och huvudvärk. Det känns lite som att blodsocker och blodtryck helt plötsligt har sjunkigt. Har precis tryckt i mig kakor för att få i mig socker men mår fortfarande dåligt. Jag trodde att jag skulle bli frisk rätt fort men nu har det nästan gått en vecka. Jag har verkligen inte tid med detta. Måste till skolan imorron. Det är första dagen och de är dumt att missa det. Ska försöka lägga mig tidigt för att få ordentligt med sömn och se om det blir bättre av det.
Det kanske är just för att jag har sovit dåligt dom senaste veckorna. jag har inte kunnat sova på kvällarna men samtidigt försökt gått upp tidigt för att inte sova bort hela dagen liksom. Vet inte om det har med vikten att göra också. Fan vad jag hatar det här. Jag hatar att vara sjuk, jag hatar att må dåligt och jag hatar att inte kunna styra mitt liv.
Vad kan man göra?
Det läskigaste är att vara själv när sånt här händer, i fall jag svimmar eller något. Har gjort det en gång när jag varit själv. Det är verkligen jätteläskigt. Annars har jag haft folk omkring mig. Men jag pallar inte åka in till någon läkare. Känns ibland som att jag bor på sjukhus. Får åka fram och tillbaka hela tiden för massa konstiga saker. Remisser hit och dit. Men dom hittar aldrig vad som kan vara fel på mig.
Det är till och med så att min healingmassör letar massa saker för att få reda på vad som kan vara fel. Men vad jag vet har hon inte hittat något.
Jag vill bara att Christoffer ska vara här och stötta och trösta mig.

Var är du?


Gratiskläder

Nu har min syster lurat på mig att bli medlem på denna sida.
Ni får gärna gå in ni också och anmäla er. Detta ska tydligen fungera.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=147316

Sammanfattning "Våra bästa år"

Okej då får det bli en liten sammanfattning av "Våra bästa år" för dom som inte har sett på ett tag.
Sami och Lucas ska juh gifta sig men Kate gör allt hon kan för att förstöra. Hon vill juh inte att dom ska gifta sig. Nu kanske hon har lyckats också. Hon lyckades nämligen att söva både Sami och Brandon, fått dom i samma säng. Och självklart kommer Lucas dit när dom ligger utan kläder i sängen. Så vi får se om det blir något bröllop nu.
John har blivit knarkare pågrund av att han blev förlamad när flera av dom försökte ta sig ifrån en ö som dom blev kidnappade till av Tony Dimera.
Johns son Brady och Kate försöker göra allt för att få John drogfri. Men det går inte så bra för dom. John är smart.
Belle och Shawn är nästan tillsammans igen, det enda som står i vägen nu är juh att Belle faktiskt är gift med Philip. Och har precis ryckt in i militären igen. Belle hann aldrig förklara för honom att hon fortfarande älskar Shawn.
Anledningen till att Belle och Philip blev tillsammans var att Shawn försvann men han dök upp igen, förlovad med Jan Spears.  Men han vet inte hur det har gått till.
Mimi är den som försökt få ihop Belle och Shawn hela tiden. Men hon har också haft en stor hemlighet för Rex. Tyvärr har Jan fått nys om den och utpressar Mimi.
Nu är det så att Mimi blivit sjuk och hamnat på sjukhus. Hon är påväg att berätta för Rex om hennes hemlighet.
Mimi's mamma Bonnie gifte sig med Mickey då han varit änkling ett tag. Men helt plötsligt dök hans fru upp som varit nästan ett år. Nu har det blivit ett litet triangeldrama där. Bonnie och Maggie tycker inte alls om varandra.
Jack har också blivit kidnappad av Tony.  Han lyckades fly från ön med dom andra men när stormen kom, då alla blev splittade, blev han upptagen på en båt och förd till Europa där han blev inlåst i ett slottsrum. Han som alla andra trodde att han var där ensam.
Men det visade sig att Caroline, Marlena, Roman, Cassie och flera var på samma slott. Jack har lyckats fly därifrån och är nu påväg tillbaka till Salem.

Detta är väl typ det jag har sett. Kan hända att jag missat en massa. i såfall är det bara att uppdatera mig mer ;)

Våra bästa år

Jag förstår inte varför man fastnar framför denna serie varje gång. Den är så fruktansvärt tråkig. Jag menar, dom kommer aldrig någonstans.
Jag kommer ihåg när jag var mindre, jag tror att jag gick på mellanstadiet då. Vi slutade alltid tidigt så när jag kom hem kollade vi alltid på "Våra bästa år". Det var bättre då. Nu har de bara blivit skit alltihop men ändå så kollar man på det.
Och jag blir lika förbannad varje gång jag ser på det. Dom bara förstör för varandra, lyssnar absolut inte på vad den andra har att säga och allt är bara fel.
Det kanske är dags att sluta se på det programmet helt och hållet.


God Morgon Världen

Jag tror nog bestämt att det är dags att gå upp nu. Men jag älskar verkligen att ligga och dra mig i sängen i timmar. Jag har inte sovit så bra inatt heller. Jag har haft en sån fruktansvärd hosta. Riktigt jobbig vill jag lova. Inte vet jag vad som händer idag heller. Om man kanske ska ta det lugnt eftersom det är skola tidigt imorn. Tar jag det lugnt så lär ja va trött :P

Jaja struntsamma. Nu svamlar jag bara. Tror inte jag vaknat riktigt.

dags för sängen

Nu är det dags för sängen. Inte så att jag är trött men klockan är mycket och någon gång måste man juh sova. Då blir de så att man får slänga på en rulle. Tycker det är så skönt att somna till en film eller så. Jag känner mig inte lika ensam då. Men det ska juh vara en film som man sätt flera gånger, annars somnar man aldrig. Så ikväll blir det "Music and lyrics". En sån där halvt snyft film. Mycket bra dock.


Pengar, Pengar..

Idag drog jag in till Norrtälje, gick till Tösses och träffade Lisa och Sandra. Magnus kom efter ett tag. Gick sen vidare till biblioteket för att kolla om dom hade nåra skolböcker som jag behöver till skolan på onsdag. Dom hade 1 av 3 böcker inne. Hoppas böckerna kommer in snart, jag vet i och försig inte om jag behöver dom på en gång men det är bra att ha ändå. Lisa och Sandra drog efter ett tag.
Jag, Petra och Magnus stannade till på Statoil, det var så länge sen jag köpte en French därifrån.
Gud så fruktansvärt gott det var!

Mamma fick med mig på yoga också. Hur skönt som helst, det behövs verkligen. För att jag ska lära mig att ta hand om mig själv. Lära mig att andas ordentligt. Tror jag ska fortsätta med det. Synd bara att det kostar 600 kr.
Ska ringa till massören på onsdag också, de kostar med pengar. De löser sig hoppas jag!


Ond cirkel

Jag måste skärpa mig. Tror jag seriöst att allt blir bättre av att jag sitter hemma i morgonrock och inte gör nått annat än att sitta och titta bara. Klart att livet suger då. Bara för att man är ledig från jobbet betyder det inte att livet raseras. Jag har den förmågan att överdriva för mig själv. Jag måste lära mig att se förbi sånt här. Våga göra saker. Inte fan har jag kul när jag sitter hemma i alla fall. Det finns så mycket jag skulle kunna göra också, för om jag tänker efter så finns det faktiskt nåra vänner som har lite ostabila jobb som jag. Så de går att träffa dom klockan två en måndag eftermiddag liksom. Men det tar juh så lång tid för mig att komma till skott, för att jag är så fruktansvärt seg. Men seriöst så blir man riktigt deprimerad av att vara hemma. Jag känner mig liksom lite värdelös. Alla andra jobbar eller pluggar på heltid. Dom får det att gå runt. Så vill jag också ha det. Istället sitter man här hemma med katterna och vet alls vad jag ska göra. Inte sover man normalt heller, är uppe till tidigast ett varje natt och sover till hur sent som helst. I längden fungerar det inte. Jag mår inte bättre bara för att jag håller på sådär, vänder helt på dygnet.
Jag missar alla mina 1700 måltider som jag ska äta varje dag. Då mår jag bara ännu dåligare.
Det är som en ond cirkel alltihop. Jag försöker lösa allt, ibland går allt bra, men sen händer det något och allt är tillbaka till början igen.

Ond cirkel.

Saknar

Var bara tvungen att använda mig av Tomas Ledins text, En del av mitt hjärta.
Alltså bara texten i sig tycker jag är väldigt beskrivande. Jag personligen känner igen mig när jag lyssnar på den.
Alla som har följt me mig rätt länge här vet nog vad det är jag försöker säga, vad jag menar och vill ha fram.

En del av mitt hjärta

vad gör du nu för tiden ?

varför hör du aldrig av dig ?

det var alldeles för längesen vi sågs


det var dem första ord hon sa

när vi sprang på varann

ute på stan tidigare idag


bor du kvar i samma 2:a ?

vad jobbar du med ?

hon bubblade av frågor

jag svarade

sen avbröt hon mig

med sitt underbara leende


du ska veta att jag saknar dig

det finns känslor som aldrig tar slut

du ska veta att jag inte glömt

det finns bilder som aldrig suddas ut

jag har vaknat mitt i natten av tystnaden

och önskat att sov här med mig

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig


jag lovade att ringa

det skulle bli rätt snart

fick mitt nummer och min nya adress

sen rusa hon iväg

hon hade bråtton förstås

för bråttom för att hinna se

att jag följde hennes gång med en förundrad blick

det fanns mycket kvar att säga

men hon bara gick


du ska veta att jag saknar dig

det finns känslor som aldrig tar slut

du ska veta att jag inte glömt

det finns bilder som aldrig suddas ut

jag har suttit med vänner

på en stökig resturang

och kommit på mig själv vara nån annan stans

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

JAG FÖRSTOD ALDRIG RIKTIGT

vad som hände den där gången

förrutom att allt blev fel

det fanns så mycket kvar att ge

det fanns kärlek mellan oss

varför packa du din väska istället för att slåss ?


du ska veta att jag saknar

det finns känslor som aldrig tar slut

du ska veta att jag inte glömt

det finns bilder som aldrig suddas ut


du ska veta att jag saknar dig

det finns känslor som aldrig tar slut

du ska veta att jag inte glömt

det finns bilder som aldrig suddas ut


jag har fått för mig att jag sett dig

jag har ropat ditt namn

jag har sprungit rakt fram mot en främmande famn


en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

(en del av mitt hjärta)

mm en del av mitt hjärta

kommer alltid slå för dig

(en del av mitt hjärta)

en del av mitt hjärta

(en del av mitt hjärta)

en del av mitt hjärta har alltid slått

för dig


Rätt bil, rätt dörr, rätt säng

Just nu känner jag mig så liten och ensam. Jag vill känna beröring och kärlek.
Jag vet att jag tjatar om de här mycket. Men de här har verkligen vänt upp och ner på min värld. Jag förstår inte varför inget bara kan gå bra. En rak väg framåt. Istället är allt bara huller om buller och vägen är krokig. Det är verkligen inte så jag hade planerat att mitt liv skulle vara.
Jag ser hur bra det går för alla andra. Hur lyckliga och nöjda dom kan vara. Jag försöker jag med, men inombords råder det världskrig mellan alla känslor. Hur mycket jag än försöker trycka undan alla dåliga känslor försvinner dom inte. Dom dyker upp när man minst anar det, eller kanske just när man förstår det. Precis när det är dags att sova. Bara att lägga sig i en tom, kall säng får känslor att svalla, tankar att snurra. Då blir jag i stället arg på mig själv. Varför kan jag bara inte låta bli att tänka på allt, bara försöka slappna av och somna till vinden. 
Så fort jag hör en bil får jag för mig att det kanske är rätt bil som kommer. Om det är rätt bil som kommer, vad ska jag säga när rätt dörr öppnas och rätt människa kliver ur sina kläder och lägger sig i rätt säng. 
Men det är inte rätt bil som kommer, eller rätt dörr som öppnas och det är inte rätt människa som kliver ur sina kläder och lägger sig i rätt säng.

Bara försöka somna igen.


Han gör mig arg

 
Jag älskar honom verkligen men just nu är jag så arg. Vet inte vart jag ska ta vägen. Att han inte förstår hur mycket han sårar mig när han gör såhär. Varenda gång.

Min underbara lillkille



Den sötaste som finns!

En bild säger mer än tusen ord








Långa dagar, sena nätter

Jag har sovit värsta oroligt inatt. Jag har drömt att jag har bråkat och slagits. Nu när jag vakna var jag helt slut. Pappa ringde och ville ha skjuts. Men syrran hjälpte honom istället så jag behövde inte.
Om vi ska försöka prata om något annat, så sitter jag i alla fall här uttråkad och rastlös. Dessutom så är jag ledig imorn. Inte direkt frivilligt. Men chefen skulle ta måndagen själv. Så då är de bara för henne att göra det då. Det betyder också att jag är långledig då. Ska till skolan på onsdag och torsdag. Så jobbar jag fredag. En dag den veckan. Det är kanske inget att hurra för. Jag jobbar mer en gärna. Vill ha pengar och sen vill jag ha saker att göra så man inte sitter hemma och ruttnar. För det blir så lätt att man inte kommer sig för att göra nått. Jag var arbetslös maj-september så jag vet, och om man får nått ströjobb nånstans i några timmar så är det hur jobbigt som helst att gå upp på morronen. Det var ännu jobbigare att lägga sig i tid på kvällen.
Lite så är det nu för mig. Jag jobbar eftermiddagar så då blir det automatiskt att jag är uppe sent, det blir även på helger att det blir sent. Men sen om de är så att jag jobbar en helg. Ja då måste jag gå upp tidigt och lägga mig tidigare. Det är verkligen skitsvårt de där.
Hela den här veckan har det blivit jätte sent för mig. Vet inte varför, om det kan vara för att tankarna spinner i 180 i huvudet på mig. Jag vet inte, men jobbigt är det.

Sätt tillbaka pusselbitarna

Jag håller fortfarande på att fixa med MSN. Jag fattar inte varför den ska krångla så mycket. Just nu försöker jag installera någon ny grej så att jag kan få det att funka.
Det har varit en jättetråkig dag. Det enda vettiga man gjorde var väl att sitta hos Magnus och dricka kaffe och spela lite kort. Jag fattar inte varför man inte kan komma på något roligt att göra. Men ibland är det väl så, att det blir som en blackout i skallen. Är fortfarande fruktansvärt irriterad. Försöker göra allt för att släppa tanken. Bara ignorera. Men hur kan man ignorera någon man älskar? Det funkar verkligen inte. Jag försöker komma på något bra att säga men det går inte. Vad kan man egentligen säga till någon som inte lyssnar? Han verkar inte lyssna på mig i alla fall. Jag blir så ledsen. Varför kan inte jag få vara lycklig. Jag vill vara det! Med honom och ingen annan. Vill inte att det ska vara försent, vill kunna pussla ihop alla bitar och få allt att fungera igen. Det måste bara fungera, jag går sönder annars. Snälla, sätt tillbaka alla bitar där dom ska vara.


Kaffe och körslaget

Nu har jag lånat Magnus dator för att kunna få skriva av mig lite. Min håller på att installera nya MSN. Det gamla höll på att muppa sig hela tiden.
Nu sitter jag iaf hos Magnus, kollar på körslaget och ska dricka lite kaffe. Är fortfarande förbannat arg. Det går verkligen inte över. Jag vet inte ens vad man ska göra. Jag vill hitta på något så att man kan komma över den värsta aggressionen. Christoffers polare vill att jag ska hämta honom i Norrtälje ikväll med. Men jag vet inte. Tror inte att jag ska köra så mycket bil. Har hört att det kan vara farligt när man är arg. Eller det är farligt för mig för jag tar ut det på vägen då. Gasen i botten.


Det här går inte

Det här var juh en riktigt bra morron! Först muppar sig MSN så att jag inte kommer in där. Sen tar det en timme för mig att få skriva ett inlägg här för att det också krånglar. Jag testade ringa Christoffer igen men han svarade inte. Fick reda på av en av hans kompisar att han hade varit här vid mig igår, men aldrig att han kom in hit. Och sen svarade han i telefonen när jag ringer en gång till. Vet ni vad han svarade när jag frågade varför han inte hör av sig? "jag har inte haft tid". FYFAN! Jag är så jävla arg så att jag sitter och skakar. Vad ska jag göra? Det var juh inte direkt såhär jag ville att min lördag skulle bli. Jag ville att den skulle bli bra, att jag skulle få spendera den med han! Och nu har han förstört allt. Jag är både fruktansvärt arg och ledsen. Varför kan han bara inte säga som det är till mig?
Jag lovade mig själv att det här skulle bli MITT år, och om mitt år måste vara utan honom då får jag väl leva med det. Inget jag ser fram emot men jag kan inte låta mig bli behandlad såhär längre! Jag har mina vänner som jag vet ställer upp för mig.
Men fan vad de här suger. Jag kan bara inte säga dom orden till honom, för att jag inte vill att det här ska hända. Men jag kan inte blunda längre, han måste också inse att vi måste prata OCH han ska berätta hur han känner egentligen.
Det här går inte längre.

friterade pommes

Nu sitter jag hemma, har precis friterat lite pommes som jag tryckt i mig. Gott, det behövdes kan jag säga. Kändes lite som att jag skulle ha gått hem för länge sen liksom. Nu i efterhand så hade nog Magnus velat vara själv för länge sen. Förlåt Magnus, säg till nästa gång om du tycker att vi är i vägen.
Vi va juh ändå hemma hos honom liksom, inte hade jag tagit illa upp om han ville vara själv med J.
Men jag vill veta hur det gick sen ;) nyfiken som fan juh! Kan de vara just för att man känner din "date"?

Ska nog lugna ner katterna lite och sen krypa ner i sängen. Den skriker efter mig nu. Men måste nog läsa lite först, har haft en rätt lång period nu med att jag måste läsa. Jag har blivit helt tokig i böcker. Sist jag hade en sådan period var när jag läste Stieg Larssons böcker "Millenium". Nu är jag inne på Anna Janssons böcker som jag har fått lånat. Helt underbara vill jag lova. Läs dom!

Natti natti

redan bestämt vad vi ska kklä ut oss till

Nu har Magnus och jag bestämt vad vi ska klä ut oss till. Det är så att Sofie och Emma ska ha maskerad den 24e för att fira bådas födelsedagar. Magnus ska klä ut sig till hora och jag ska klä ut mig till hans pimp. Var bara tvungen att skriva ner så att vi kommer ihåg detta. Det är så att Magnus inte är så jätte nykter, plus att han är upptagen med Jocke. 
Ska åter gå till att umgås med Fiffi och hundarna trots att dom börjar bli väldigt trötta dom med. 


kvällen fortsätter- singstar och vin

Nu är de singstar som gäller. Jag har redan sjungit, med halv krasslig röst. Emma och Fiffi sjunger nu. Men med nått glas till så kanske jag kan sjunga mer. Får ta konsekvenserna senare, typ imorron.
Jag har även försökt ringa till Christoffer, men karljäveln svarar inte i telefonen. Tack för den! Jag förstår verkligen inte vad felet egentligen är. Man tycker att han borde kunna berätta det för mig. Jag förstår inte vad felet är. Jag blir så less! Förstår han inte att sånt sårar, välfigt mycket. Jaja, ska inte gräva ner mig i såna tankar ikväll. Jag ska vara en glad människa, det är juh mitt år iår! Jag har lovat mig själv att jag ska må bra, att jag ska bry mig om mig själv. Men saken är juh den att han är en del av mitt liv och har varit det dom senaste 9 månaderna om kanske inte ens mer.

Får hälla i mig mitt vin och vara social mot dom andra. Vem vet, jag kanske kommer tillbaka senare ikväll. Annars hörs vi imorron.

VIN!

Nu sitter vi ett helt gäng i Magnus lilla rum med hans två nya hundar, Tessi och Afro (Afrodite). Ursöta båda två.
Äntligen har jag fått mitt glas vin. Hur gott som helst. Det va verkligen efterlängtat.
Jag undrar vad vi ska hitta på sen. Nu sitter Magnus och hjälper syrran med hennes blogg. Sofie och Emma pratar om, ja vad pratar dom om? Och jag sitter här.. Uppdaterar kanske senare ;)
Nu ska jag återgå till mitt vin.

Bagn'Box

Jag har varit så fruktansvärt sugen på vin hur länge som helst. Men det är inget roligt att sitta helt själv och dricka. Så ikväll ska vi träffas några stycken hemma hos Magnus. Egentligen var de så att vi(jag och Magnus) skulle sitta hemma hos mig med ett glas vin. Men sen visade det sig att de var flera som va sugen på det. Jag kände inte för att ha någon fest hemma hos mig så då blev det bestämt så att vi skulle vara hemma hos honom.
Det kan nog bli lite skoj tror jag. Vem vet, det kanske blir lite singstar eller något också. Fast egentligen är inte ja så jätte taggad på att festa, utan mer på att ta det lugnt med nåra glas. I värsta fall får jag gå hem tidigt, jag och min bagn'box.
Vi får se om Christoffer hör av sig under kvällen också, annars slutar det väl med att jag ringer honom.
 

at work

Jaha, nu sitter jag och syster på mitt jobb. Inga kunder nu. Men syrran har stenkoll på hur många som kommer in och handlar. På en timme har jag haft 10 kunder. Fast nu kom det en till så jag har väl 11 kunder. Så här dött brukar det inte vara på fredagar. Men man får alltid hoppas på att de dyker upp fler kunder nu efter tre. Annars blir det lätt så att man somnar.


Syster

Från ingenstans plingade min minsta syster på dörren idag.  Hennes så kallade kompisar hade gått ifrån henne när dom skulle gå hem från skolan. Medan jag duschade ställde hon sig frivilligt och diskade åt mig. Det är så att jag inte har orkat diskat på jättelänge. Jag är jätte dålig på att diska och ska skärpa mig. Men nu har jag fått lite hjälp på traven.



God morron

God morgon, eller är det kanske god eftermiddag redan? Jag har i alla fall sovit lääänge idag. Det var hur skönt som helst. Men nu börjar jag känna mig lite smått stressad. Jag ska hinna duscha och fixa mig innan jobbet. Jag börjar kl14 men ändå. Jag får inte heller sitta i fred vid min dator nu. Mina katter släpper mig inte, helst av allt skulle dom vilja krypa ihop på tangetbordet för att jag riktigt ska se dom och så dom får min uppmärksamhet. Jag vaknade av värsta hostan idag. Jag blir bara sjukare, inte friskare. Jag måste verkligen bli frisk innan jag ska till läkaren. Annars vill dom inte undersöka mig.
Jaja, jag får ta å hoppa in i duschen nu. Skriver kanske mer sen under dagen.


Picnik

Jag har fastnat för en sida som man kan göra om bilder på. Picnik.com heter den, det är verkligen hur kul som helst. Men det borde väl finnas andra sidor som man kan leka med bilder på? Jag ska nog kolla upp det där. Det är de bästa jag vet med att pyssla och grejer. Man kan liksom göra så mycket. Och nu när typ alla mina vänner sover så sysselsätter jag mig med detta.
Jag har gjort några bilder nu ikväll.


Den här blev som den blev


Syster och hennes kille.
 

Okej, den här kanske inte va sådär jätte seriös. Men kul att leka lite.


fy för championer

Det var så härligt att bara få åka ner till Kebaben idag. Vi drog dit efter att jag slutade jobba, Emma, Petra och Magnus och jag. Bara att få sitta där med dom ett tag och bara snacka skit. Det behövs verkligen ibland. Men vi blev inte där så länge. Jag slängde i mig maten. Jag åt en Shish kebab, tyvärr glömde jag bort att säga till om att jag inte ville ha med championer. Jag klarar verkligen inte av att äta det. Tycker att dom har en konstig konsistens, typ plastiga men samtidigt slajmiga på något sätt. Syster sa precis när jag skulle ta en bit i munnen att det var en champion på där. Då blev det så att jag fick dissikera min pizza ännu noggrannare. Men jag fick i mig hela den plus att jag tog systers sista pommes med. Mmm så gott! Jag har blivit värsta matvraket nu på senaste. Alltså jag äter väl rätt mycket annars också. Men nu går jag omkring och är hungrig hela tiden. Men kan inte äta jämt, får juh ont i käkarna av att tugga hela tiden. Funderar seriöst på att ta mig något att äta. Kan inte lägga mig med fastande mage då kan man aldrig sova. Eller så blir det så att man mår illa när man vaknar för att magen bara skriker efter föda. 
Jag ska se till så att det inte blir så imorron bitti när jag vaknar.  


Mina katter

Mina katter är så söta. Dom är väldigt speciella om man säger så. Mina katter blir helt fanatiska när man spolar med vattenkranen. Då ska dom dricka direkt därifrån. Dom tycker också väldigt mycket om att krypa ner i väskor och påsar, men de gör dom flesta katter.
Men jag har tagit nåra bilder på dom som ni kan få se.



gillar inte automatiskt rosa bara för att jag är tjej

Jag har fått suttit i en timme i kylan vid kassan och lyssnat på en kund som har pratat och pratat och pratat. Tillslut lyssnade jag knappt på vad han sa. Han pratade om hur störda dagen ungdomar var som bråkade. Det är juh så att Rimbo och Hallstavik inte riktigt går ihop jämt. Att ungdomarna åker för att "göra upp". Vad ska jag ha för svar på de? Inte så att jag står bakom dom och försvarar vad dom gör. Men jag har fortfarande inget att säga om det. Vill dom göra så, varsågoda. Jag tänker i alla fall inte hindra dom. Dom kan hålla på hur mycket dom vill bara inte jag behöver se det. Men så var de inte på hans tid. Då var det discon och ragga upp tjejer som gällde. Så är det nu med, men bara det att när folk får i sig alkohol så kan dom bli rätt agressiva. Det ligger bara i deras natur att när nån dom känner eller kanske till och med dom blir kränkta så använder dom sig av våld för att lösa saker och ting.
Han kan inte förstå att jag vill utbilda mig till teckenspråkstolk heller. Jag är juh tjej så jag ska helst av allt vilja öppna butik eller hålla på med kläder. Men sån är inte jag. Bara för att jag är tjej så betyder inte det att jag gillar rosa och märkeskläder automatiskt. Jag tycker om att kolla på race men jag tycker samtidigt om att få naglarna fixade.


Vågar jag vänta?

Nu sitter jag ensam på jobbet, inga kunder. Renée lämnade mig för ett tag sen för att hinna med bussen. Jag är rätt pigg nu faktiskt. Har varit på apoteket och köpt nässpray och ICA för att köpa kattmat. Kan juh inte låta katterna svälta medan jag är på jobbet, det går juh inte. Stannade även till på Cissi's. Hon har nog dom godaste baugetterna som finns. Jag köpte en ost och skinkbaugett. Smaskens! Det blev så att jag tog de med mig till jobbet. Orkade liksom inte stressa i mig maten. 
Men just de. Det började snöa när jag kom till jobbet också. De är inte nåra fjuttiga snöflingor som singlar ner utan de kommer rätt många, dom är små men många. Det är som jag har sagt förut, självklart vill jag ha snö på vintern. Men snöar det såhär mycket så lär jag aldrig få träffa Christoffer. Jag avundas dom som har möjlighet att träffa sin käraste mycket. Vi träffas aldrig nu förtiden. Kanske en gång i veckan, om jag har tur. På lördag så "firar" vi 9 månader. Av dom här 9 månaderna så har han kanske "sett" mig (verkligen sett mig med dom kärleksfulla ögonen) i 5 månader. Dom resterande 4 månaderna har de varit mera som "jaja, vi kan väl ses då". Jag menar verkligen inte att klanka ner på honom. Jag vet att han har mycket med jobbet. Men man vill juh ändå bli sedd, uppskattad. Ett litet SMS eller god natt samtal på kvällen. Jag har försökt att säga det flera gånger till honom. Det jag får till svar varje gång vi pratar och jag säger att jag vill träffa honom är att han har så mycket att göra. Är det verkligen BARA det som spelar in, eller är det så att han inte har några känslor kvar för mig? Jag vill verkligen inte bli av med honom, men lönar det sig verkligen för mig att vänta och hoppas att han får upp ögonen för mig igen? Vågar jag vänta och hoppas? Det har blivit så att jag väntat och väntat. Men ärligt, jag mår bara sämre av att tänka på allt som jag "tror" att han har för sig istället för att träffa mig. På ett sätt så litar jag på honom, att han ska säga som det är. Men samtidigt känns det inte som att han säger allt till mig. Eftersom att det kan gå dagar, ja till och med veckor innan vi hörs om inte jag ringer eller messar honom. Det ska inte vara så. Då är det juh något som inte stämmer. 
En förklaring jag har fått är att han inte bryr sig om någonting annat än jobb när han jobbar så mycket och intensivt som han gör. Till och med när min, föredetta bästa, vän ringde till honom och sa att jag hade raggat på hennes kille och en annan kille så brydde han sig inte. Det var väl bra på ett sätt med tanke på att det inte alls var så som det hade gått till (hon vägrade lyssna på en förklaring, hon hade redan intalat sig att så var fallet). Men på ett annat sätt så vill man juh ha en annan reaktion. Inte så att vi skulle bli ovänner, men så att han kanske kan förstå att om han vill ha mig så får han visa uppskattning och uppmärksamhet.
Jag älskar honom med hela min kropp, min själ och mitt hjärta!  

sitter som ett lik i köket

nej usch va de inte är bra att vara uppe halva natten såhär. och sen försöka gå upp i normal tid för att fungera som en normal människa. det funkar inte att försöka vara vaken hela tiden, bara sova några timmar varje natt. egentligen måste jag sova ungefär 8 timmar för att vara pigg. sover jag för länge så är jag trött eller sover jag för lite är jag trött. men de är juh så kul att spela spel. men de är dumt att man inte gör de på dan istället utan de ska alltid bli efter nio liksom. men nu sitter jag här i mitt kök som ett lik och vet inte alls va ja ska göra först. jag har inte fått fart på förmågan att tänka ordentligt. när jag anstränger mig att tänka så känner jag huvudvärken komma igen. det var juh dumt gjort av mig tycker jag! de skulle va bra med en kaffe, vet inte om jag orkar brygga kaffe. det är mycket enklare med att bara trycka på knappen på vattenkokaren det går mycket fortare dessutom. men sen ska jag orka göra mackor oxå. de va juh värre det. men jag är bra hungrig nu. jag var redan hungrig i natt när Magnus fick för sig att han ville ha McDonalds eller French. snålvattnet rinner jag bara tänker på det. donken är juh verkligen inte gott, men ändå sitter man där med en meny så fort man är i närheten av den byggnaden. konstigt det där.
nej nu ska jag verkligen försöka äta. kanske vaknar till av det.

beroende av MSNspel

ojdå nu har de blivit en sen kväll igen.
jag och Magnus fastnade vid MSN spelen.
de är visst ja som fått honom att bli fast, oops.
sånt som händer :P
fast de är verkligen jätte roligt, men farligt
eftersom man fastnar så fruktansvärt lätt.
tror att man blir lätt beroende av sådana här spel.
man glömmer liksom bort tiden helt.
men jag ska försöka att inte hamna där varje kväll.
jag tror att jag ska lova mig själv att hålla de oxå.
annars lär jag väl vandra som en zombie varje dag på jobbet.
inte bra!
kan juh skrämma bort alla kunder om jag går runt alldeles likblek i ansiktet.
jag får ta tag i detta imorron.
för ikväll ska jag spela ett tag till.
det kommer väl sluta med att jag somnar här vid tangentbordet.
vi får se hur det slutar.

superfina bloggen

nu har jag fått min nya fina blogg.
tycker den blev riktigt fin.
äntligen blev den personlig.
Tack Magnus för den fina designen!


kaffe och ronny&ragge

nu sitter jag och Mange hemma i mitt kök, han ska hjälpa mig med min bloggdesign.
han tog med sig sin dator för att de skulle gå lättare att fixa.
men nu när vi sitter här, med en varsin kopp kaffe för att komma igång så bråkar hans dator.
precis så som min brukar göra, med MSN och så.
det är fruktansvärt störande. men jag tror att han fixar de snart ;)
så nu, med en kopp kaffe, katt i knät och Ronny å Ragge i högtalarna ska vi försöka fixa hans dator och min blogg. 



ipren och pappersnäsdukar

de här e verkligen inte bra.
näsan rinner hela tiden, nässprayen är slut
och ja hostar å har huvudvärk.
jag trodde jag skulle klara mig undan men icke!
så nu är de näsdukar och ipren som är mina bästa vänner.
måste nog in till rimbo för att köpa nässpray imorron.
de här funkar inte längre.
tack vare hostan så krånglar halsen oxå.
tur man jobbar i affär så halstabletter finns nära till hands.

börjat med städningen

jag gick faktiskt upp i bra tid idag tycker jag.
skulle ha gått upp kl 8 egentligen men gick upp 9.
funkade bra de me.
mamma å syrran kom hit för att låna bilen.
så ja började städa lite, dammsuga å så, men får göra mer sen.
för ett ta sen kom dom tillbaka med bilen, men då fick jag följa me dom upp
för att sen kunna köra hem bilen.
stannade inte kvar för att äta lunch, hade juh inte klätt på mig eller nånting.
men nu e ja klar, har till och med mailat CSN.
ska bara klä på mig sen ska ja upp till jobbet å fika daimtårta med Renée :)


slutet kan förstöra en film

jag, mamma och pappa på Arn-Riket vid vägens slut.
filmen va jätte bra, kanske inte lika bra som första filmen
men den va bra.
tills slutet kom.
slutet gjorde så att filmen blev dålig.
mamma som hade läst böckerna redan sa hela tiden "sådär stog de inte i boken"
eller,
"dom har juh missat de här".
de blir så att man har så höga förhoppningar när man har läst en bok som sedan bilr film.
jag läste Sagan om Ringen böckerna innan jag såg filmerna
och de blir juh så att man får mer berättelse ifrån böcker,
karaktärerna blir presenterade på ett helt annat sätt och man förstår mer av vad som händer.
i film kan de bli ett väldigt hoppande och man inser att man tappade bort sig 
redan efter femton minuter.
men åter till Arn,
filmen är riktigt bra gjord, bra handling och jag tycker den är bra spelad.
men som sagt slutet gjorde så jag tyckte mindre om filmen. 


ledig dag och smått sjuk

de känns verkligen som att de här kommer att bli en seg dag.
jag orkar verkligen inte göra så mkt alls.
tror dessutom att jag börjar bli lite smått sjuk.
och de är verkligen inte bra, jag har inte tid med att vara sjuk.
men hade jag varit smart så hade jag åkt till affärn och köpt
halstabletter.
men vaknade rätt sent oxå.

idag är min lediga dag
och på lediga dagar brukar man
försöka hitta på något roligt med någon.
men om alla känner lite som jag så kommer alla sitta hemma.

men man får väl ta och försöka styra upp dagen.


en läskig blå lampa

jag har fått för mig att min granne spionerar på mig.
de lyser en blå läskig lampa utanför hans fönster..
jag tror att de är en kamera,
va annars kan de va liksom :O
den lyser rätt in i min lägenhet.
hoppas verkligen att de bara e ja som e paranoid.

spel istället för städ

de märks när man har tråkigt på kvällarna iaf.
då sätter man sig och spelar spel över MSN med Lisa xD
ja menar, de e skit kul, fast de skulle juh behövas städas i lägenheten.
sånt e bara tråkigt och jobbigt.
men egentligen så är de ett måste!
jag kan inte ha de såhär.
de är nästan så att katterna har börjat bråka med dammråttorna.
inte bra!
får försöka fixa de imorron, annars kommer jag väl
utveckla dammallergi, mindre bra!

And i'm back in the game

de känns faktiskt som att jag har haft en rätt bra start på de nya året. jag har umgåtts mycket med mina vänner, både middagar, fika och film. jag har jobbat som vanligt, kan ha blivit lite mer kanske men de är lugnt för min del. de kommer juh pengar så småningom. den här veckan ska ja å Renée jobba i affärn, chefen e ledig. fast vi e lediga imorn då de är röd dag. men sen ons-fre jobbar jag.
igårkväll komma mamma å pappa hem oxå så ska upp till dom ikväll för att käka lite mat å umgås lite med dom. de va ju ett ta sen vi sågs.
shit va ja fryser här på jobbet!
jaja, nu får jag återgå till arbetet. slutar om 2½ timme.

söndag 4/1

kom nyss hem från jobbet..
vi har kört på som fan för att hinna me allt.
så nu e man helt jävla slut asså.
satte mig här ett ta för att varva ner
och så hörde andreas av sig å ville ha kaffe.
nu ere bara att slänga sig i duschen innan han kommer över.

pappa ringde mig idag oxå.
dom e påväg hem nu.
asså de hade varit 31 minus på ett ställe som
dom hade passerat.
helt sjukt asså ^^

myskväll med mig själv.

chips och cola.
värmeljus
krypa ner under filten.

körslaget.

slapp dag med pizza

idag har de bara varit en slappdag.
vaknade sent, tror ja inte gick upp förs efter ett eller nått.
sen har ja mest suttit hemma tills telefonen ringde
och Emma å Sofie ville ner till Rimbo.
dom va sugna på pizza och kebab.
jag va iofs rätt hungrig jag me så de va juh bara
att slänga sig i duschen å göra sig lite anständig.
när vi kom dit så va Andreas, Tomas, Emil och Simon där.
vilket sammanträffande:P
Andreas skulle tydligen dricka ikväll me.
synd att man jobbar imorn ^^
så nu sitter jag här, helt ensam hemma.
bråkar lite me Lusse, han vill lägga sig i mitt knä
men eftersom ja sitter me datorn så e inte de ett så bra drag.
men han försöker hela tiden, smyger med en tass i taget.
nu lessnade han och la sig på soffryggen ist.
de e juh tur att man har dom hemma iaf, katterna alltså.
så man inte är helt ensam.

tacos, singstar å gamla bekanta

igår hade vi de jätte trevligt.
vi käkade tacos först, de tog ett tag innan de blev klart men men :P
sen blev de singstar för hela slanten.
de tråkiga va väl att ja va nykter, de blev mest att jag bara satt där.
men de ändrades sig under kvällen, juh senare de blev, desto piggare blev jag:P
Emma hade gjort efterrätt också. jätte gott!
Åberg ringde, han fråga om de va ok att han och Linus kunde komma dit.
såhär är de, Linus har jag inte träffat sen, ja va kan de va, 2005?
vi va inte direkt vänner efter det.
så ja va väl lite små grinig där nån timme kanske två.
men sen så lättade de lite, vi slutade sjunga singstar å började snacka ist.
kom därifrån kvart över tre.
Carlsson ringde mig på natten oxå.
fan va förvånad jag blev asså, men de va roligt att prata med honom.
de va liksom över ett år sen som vi snackade sist.
de blev faktiskt en lyckad kväll tycker jag.

today's the day we gonna make it happen..

åkte till jobbet tidigare idag för att snacka lite me Renée.
de blir så sällan vi gör de,
träffas å prata.
så idag blev de så att man fick snabbspola igen allt som hänt.
de finns så mkt som jag vill prata me henne om,
som vi gjorde förut
men som de nu inte finns tid me.
hon är med Micke nästan hela tiden (who can blame her).
och jag e på mitt håll.
hade ja varit smart så kunde ja juh komma å våldgästa dom.
men ibland blir de mkt snack å liten verkstad för min del
har jag märkt
e jag lat kanske? jag vet inte..
men i alla fall, Micke kom och hämtade henne här på jobbet
så hon drog å lämnade mig helt ensam *snyft*
men när ja kom in på lagret såg jag att hon hade lämnat en fin
liten lapp till mig.
hon e för söt, hittar alltid på såna små gulliga saker.
jag e så glad (!) att jag har henne som vän! <3


en annan liten notis oxå (jag har så fruktansvärt tråkigt just nu, ni får ursäkta mig)
ikväll bjuder Emma på middag.
jag, Petra, Mange och Sofie ska dit.
kanske Andreas oxå men har inte hört nått från honom.
men de är lite roligt att vi samlas.
vi umgick nämligen rätt flitigt förr.
men blivit mindre nu pågrund alla möjliga orsaker.
men då är de i alla fall kul med såna här små get togethers.

mysig kväll

igår kväll åkte jag till christoffer.
de va lite på vinst eller förlust faktiskt
för han va trött å visste inte hur länge han skulle va vaken.
men när ja kom dit så låg han å kolla på film
och drack öl.
de slutade med att jag drack massa vin
å han whisky.
kanske bara råkade lite sådär smått att
hälla upp rätt mkt whisky.
men han blev pigg av de :P
vi kollade på Honey och sen började vi lyssna på musik.
jättelänge verkligen.
de blev rätt segt imorse kan ja säga.
christoffer skulle upp tidigt egentligen,
men han låg fortfarande i sängen när ja åkte hem.
ska juh jobba idag.
Tack älskling för en super mysig kväll!



                                                                                             

Välkommen 2009

inget mer 2008
nu ska de bli ändring,
jag ska bli bättre, må bättre.
jag gav mig själv ett nyårslöfte och det
ska jag försöka så gott jag kan med att
hålla vad jag lovat mig själv.
just för att jag ska må bättre
och vara gladare.

RSS 2.0