Valborg today

Det är valborg idag. Woho.
Jag hoppas, trots att det inte riktigt har blivit som planerat, att det blir en riktigt trevlig kväll idag. Jobbar visserligen enda till halv fem. Full dag med andra ord. 
Bara jag inte blir trött och less. 
Det hoppas jag verkligen att vi kan vara utan. Får däremot se hur jag tar mig dit. Om jag tar egen bil eller om jag lyckas övertala syster om att plocka upp mig. 

Satt och funderade nu på morgonen om jag hade frågat Nattis vad hon skulle göra idag. Har för mig att jag frågade men jag kommer inte ihåg vad hon svarade. Om hon kanske till och med skulle jobba. Tror nog de är bäst att fråga henne igen. 

 

Jag kan, bara jag vill!

Jag har insett att vilken sekund som helst så kan min bil rasa. Den låter så fruktansvärt illa. Och jag kommer inte ihåg vad pappa sa att felet var.
Kanske bäst att försöka lämna upp bilen så han kanske kan fixa det. Låter inget vidare i alla fall.

Och vilka problem jag har haft med att ladda ner Mimikrys nya skiva. Fick ned den i alla fall. Men sen skulle jag försöka konventera den så jag kunde lyssna på hela albumet. Den kom ner i ZIP format. Men nu är det fixat. Känner mig rätt nöjd faktiskt.
Jag har till och med fått över låtar på telefonen. Duktiga jag!

Klockan är mycket. Dags att sova så att man orkar med hela dagen imorgon. Och natten kanske. Packa lite ska jag även göra. Så jag slipper göra allt imorgon bitti. Fast jag kanske till och med hinner hem för att byta om efter jobbet. Men det är nog lika bra att packa ner allt ifall det skulle bli några problem.
Fast det känns juh inte allt för kul att slänga in vinet i bilen och sen låta den ligga där precis hela dagen. Om det nu är så att det blir varmt ute. Då lär det inte vara så gott imorn kväll. Jag borde nog hinna svänga förbi hemma innan jag drar vidare på äventyr imorgon.

Kalasande på jobbet och seg internetuppkoppling

Ibland blir jag bara så less på min internetuppkoppling.
Det tog mig en halvtimme att ens komma in på handelsbanken. Då fick jag koppla ner och ta ut usb'n några gånger innan allt fungerade.
Försökte även ladda ner Mimikry's nya album Mimifierat från deras hemsida. Gick inte heller. Nu, en timme senare är räkningarna betalda och skivan är påväg ner.
Fick meddelande om att Mimikrys nya album fanns på hemsidan och den va gratis att ladda ner. Skivorna kan man tydligen bara köpa på deras konserter.

Jag har aldrig varit på någon av deras konserter. Vilket är tråkigt, skulle verkligen vilja se dom live. Men dom spelar alltid så långt borta. Men den 4 maj har dom en spelning. Det är en tisdag och jag jobbar. Så då är det också kört.
Får hoppas på att dom spelar i närheten något mer inom en snar framtid. Tillsvidare får jag väl hålla mig till att lyssna på deras album.

Vi hade lite kalas på jobbet idag också. Chefens man fyller år idag så dom bestämde sig för att bjuda på tårta. Han har några av sina arbetare arbetande hos oss. Vi ska få en altan och en ny trapp. Kommer bli så fint så. Jag är inte så mycket för tårtor, eftersom det är så mycket grädde och grejer på, men den här var god. Någon frukttårta av något slag.
Inte varje dag man kalasar på jobbet sådär.

Jag ska jobba lite extra ikväll också. Det betyder alltså att jag måste försöka hinna med att dammsuga hemma. Nu helst.


Jag vill också

Kvart i åtta gick jag och la mig igår kväll.
Kollade på den nya filmen, Old Dogs. Den va faktiskt riktigt rolig! Såg klart på hela filmen sen slocknade jag. Kan inte förstå varför jag var så trött igår.

Jag kom i alla fall inte upp tidigare idag. Gick upp klockan åtta. Kände mig skapligt seg då faktiskt. Kollade lite på nyhetsmorgon också. En gammal vän till mig var där och skrapade triss. Det vill jag med göra.
Hon vann 200.000. Det vill jag också vinna.
Jag köper lotter och vinner max 50 kr. Jag vill vinna mer. Men det är tydligen för mycket begärt.

Nej. Dags att rulla igång verksamheten. Upp med bröd, ut med blommor sen är butiken öppen!


Bra dag, tydligen inte för alla

Nu är jag helt slut. Det var jag redan när jag kom till fritids på eftermiddagen. Många barn var det idag. Men vi bestämde oss för att vara ute en bra stund så några kunde droppa av eftersom.
Men man kan juh inte tvinga barnen att vara ute hela eftermiddagen. Så kring kvart i fyra gav vi upp. Lika bra att låta dom gå in.
Måste ha varit en jobbig dag för dom flesta. För så många sura och griniga miner har jag inte sett på länge. Det är tur att många kan roa sig själva. Man behöver inte vaka över dom som hökar, hela tiden.

Fick mer jobb nästa vecka också. Känns skönt att ha sitt lite på det torra. Då kanske det till och med går ihop nästa månad med.
Sprang på 6ornas lärare också och dom tyckte absolut att vi ska fortsätta hjälpa till med kabarén om vi kunde. Vilket vi har tackat ja till.
Känns bra att vara uppbokad sådär nästan hela tiden. Men det gäller att vi försöker få dom att komma till insikt med att det inte är så många veckor kvar. Och att dom verkligen måste få ihop något form av manus. Då är den värsta delen redan gjord.

Min snälla mormor svängde förbi bolaget åt mig idag också. Har inte haft tid med det och tror inte att jag hinner göra det innan fredag heller. Så nu är jag lugn inför valborg. Black Tower fick det bli. Hur underbart gott som helst.
Hon tog också med sig sina fällstolar som jag ska låna på söndag. Har dåligt med sittplatser och alldeles för många släktingar. Kanske till och med får användning för dom på lördag, vem vet.

Funderar nästan på att krypa ner i sängen redan nu snart, slå på en bra film och bara somna. Fick en ny idag - Old Dogs. Den verkar bra.

Hur kan man ens göra så?

Grannens hund grät (läs; ylade) mestadelen av kvällen igår. Natten kanske jag ska säga. Tog mig många timmar att somna i alla fall. Vad gör dom mitt i natten som får hunden att skälla och gnälla?
Hur kan man ens låta en hund få göra så när det är sovdags i stort sett för alla. Tar man inte ut hunden på en liten kvällspromenad då?
Jag förstår verkligen inte. Det ska bli skönt vilket fall att dom ska flytta snart. Jag hoppas verkligen att dom gör det också. Stackars hund.
Jag funderade nästan på att knacka på och fråga om jag kunde ta ut hunden på en promenad. Men jag var verkligen trött och hade ingen lust att kliva upp ur sängen.


Mer besökare



Klicka på bilden för att komma till sidan. Gå med du också och få mer besökare till din blogg.

Roliga uttryck, onödiga bokstäver och konstiga ord.

Började prata lite med Pucko på eftermiddagen och det slutade med att vi bestämde en middagsdejt idag.
Men eftersom det blev lite tight om tid innan jag skulle jobba bestämde vi att vi skulle ta med oss maten. Drog ner till pizzan och beställde. Sen bestämde vi för att åka direkt till jobbet för att äta där. Eftersom det bara va jag som hade nyckel idag.

Vi hade bestämt att vi skulle vara ute idag. Det lyckades i ungefär en halv timme. Det blåste så kallt. Men innan vi gick in fick barnen för sig att vi skulle försöka klappa hästarna som går precis bredvid huset.
Pucko stannade kvar, vi hade riktigt kul.
För det första så fick vi höra "dagens ord", Allvar. Det är tydligen populärt att säga bland barnen. Eller i alla fall ett utav dom.
Jag satt och skrev lite som skulle upp på väggen som barnen kan läsa. Vi insåg då att det är väldigt svårt att skriva stora bokstaven Y. Lilla y är lätt att skriva, men stora är jätte svår. Y ska alltså bort ur alfabetet. Vi klarar oss utan det.
Då kom vi till tredje och sista grejen. Ett ord som jag tycker ser fult ut, både att skriva och att säga. Fräls. Men ni ser juh hur fult det ser ut. Och det låter konstigt när man säger det. Och säger man det fler än en gång låter de hur skumt som helst tillslut.
Testa själva.


Snart klar

Usch vad jag tycker det är tråkigt att städa. Men nu är jag ändå nästan klar.
Har bara bara golven klar. Fast jag börjar nog bli lite hungrig igen. Det börjar kanske bli dags för lite mellanmål.
Man gör verkligen allt annat istället för att slippa städa. Men eftersom jag nästan är klar borde jag juh faktiskt ta i tu med det sista. Istället för att dra ut på det ytterliggare.
Böt ut doften i mitt doft ljus också. Så nu börjar det lukta riktigt fräscht här, förutom rengöringsmedlen.

Jag har bestämt mig för att jag ska försöka bli klar innan jag ska åka och jobba. För sen ikväll vet jag inte om jag orkar göra det sista. Och imorn är jag borta hela dagen. Jobbar massor då. Och då har jag bara torsdagseftermiddagen på mig att fixa.
Lär juh få städa undan lite även på lördag. Men det är ett senare problem. Då ska jag även hinna baka också. Om jag inte gör det på söndag morgon.
Vet inte när släkten har planerat att komma. Har inte sagt någon tid. Så jag får vara beredd på att dom kan komma precis när som. Måste höra med pappa om när farmor och farfar har planerat att dyka upp.


Så kan man också göra

Från i fredags. Det är såhär man gör här i byn när det är fest.


Nu är det bara vänta på att väggen rivs ordentligt.


What do you want from me

Nu poppar jag Fame Factory på hög volym. Ska försöka göra något med mitt hem. Ska få det att kännas beboligt. Det är de väl redan men det är stökigt. Ska ändra på det idag. Hade jag tänkt.

Jag kollade på Alex Rider - Stormbreaker igår kväll. När jag kom i säng hade det inte blivit riktigt mörkt än. Det känns lite konstigt att lägga sig innan mörkret har kommit. Trots att jag va trött så kunde jag inte somna. Såg klart hela filmen och sen låg jag och vred mig jättelänge, kändes det som. Jag vägrade kolla på klockan.
Men däremot så var jag uppe klockan åtta idag. Bra gjort av mig som är ledig idag. Första gången som jag ens kommer upp såhär tidigt och ändå är hyfsat pigg.

Bara hoppas på att solen vill komma och ändra humöret lite.


En tidig kväll

Jag är riktigt duktig på att lägga allt det jobbiga åt sidan när jag ska jobba eller bara vara kring andra människor. Det märkte jag idag. Men så fort jag var ensam kom den där jobbiga känslan fram igen.

Överlag har jag haft en rätt skön eftermiddag. Det löste sig med lönekontoret. Pengarna finns där men jag får dom inte förs på fredag. Och förmodligen därför har jag inte fått någon lönespec.
Jag hade däremot lite bråttom mellan stängningen på fritids och gruppen ikväll. Svängde förbi affärn för att köpa något att äta.
Men när jag kom till jobbet visade sig att mamma hade fixat ihop en matlåda åt mig som fanns redo. Snälla, snälla mamma! Den fick följa med mig hem, så får jag äta den imorgon istället.

Det får bli en tidig kväll för mig. Redan nu tänker jag besöka sängen. Orkar inte sitta uppe halva natten och må dåligt, då kan jag lika gärna försöka sova. Och då kanske jag kommer upp tidigare imorgonbitti. Ska försöka ha en städdag hemma då. Jobbar inte förs på kvällen. Vilket känns hyfsat bra.
Hoppas humöret är lite stabilare då än idag.

Det känns riktigt tungt i hjärtat.

Det bara strular

Det gick väl hyfsat bra med att få igång tankeverksamheten hos eleverna. Dom spånade rätt mycket. Men det finns massor att göra än. Nu har dom i alla fall börjat i ena ändan. Jag hoppas att dom gör något bra av allt nu.

När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle ut på banken och kolla pengarna. Då såg jag att jag inte hade fått min lön. Igen. Ifrån kommunen. Varför ska de hända mig jämt för. Nu måste jag ringa och se vad som har hänt. Förmodligen är det Rektorn som har missat skicka in igen. Känns kul!

Nej, måste ringa nu innan jag ska åka och jobba igen.

Det känns bara fel

Den senaste grejen gjorde att allt brast. Jag har en dålig period just nu. Jag är nere på botten.
Jag vet att mamma försöker förstå men det blev ändå så fel.

Kanske ska göra som dom gör på reklamen, byta kompisgäng. Få bryta upp lite. Inte för att jag vill bli av med dom vänner jag umgås med. Jag älskar dom. Men de känns som att jag bara står och stampar och att allt bara blir värre.
Jag måste kunna ändra mig. Det är inte alla andra, utan det är jag som är problemet just nu.


No connection

Igår hade jag tänkt att jag helt enkelt skulle göra natt klockan nio. Men så kom pappa och så hände det massa andra saker, så det blev helt enkelt inte så.
Men däremot när jag skulle sova så läste jag självklart. Så då blev de sent igen.
Imorse hade jag planer på att komma upp klockan åtta. Jag kom upp halv tio. Det vill inte riktigt samarbeta med mig heller. Kroppen och hjärnan.
Men nu är jag i alla fall uppe. Solen börjar komma fram framför massa moln. Det känns som att de kommer bli en fin dag. Fast sånt vet man juh inte.
Snart ska jag i alla fall iväg till syrrans skola. Ska försöka få dom att komma igång med kabarén. Om ungefär en månad ska dom vara klara och visa upp den för alla.
Dags att sätta lite fart skulle jag tro.


Jag älskar er

Jag är så glad att jag har mina föräldrar såpass nära som dom ändå är.

Mamma fick lyssna på det som tynger mig mest för tillfället, men vi har jobbat om varandra och inte träffats den här helgen. Så det blev ett litet extra samtal idag.

Pappa har precis varit här också. Han hjälpte mig äntligen med boxern. Så nu har jag i alla fall kanal 6.

Dom är underbara. Mina föräldrar.

Dom ställer upp jämt.


Värre än värst

Den här dagen började dåligt. Riktigt jävla dåligt. Och precis så lär den väl sluta nu också.
Allt, precis allt har skitit sig.  Och jag känner mig som ett vrak.
Det är nog den värsta dagen jag har varit med om. Mest känslomässigt antar jag.

Jag försökte ta tag i problemet. Eller i alla fall prata. Försöka få lite förståelse. Vet inte om det gick in. Det lät inte som det i alla fall. Inte i slutet. Hugg tillbaka bara.

Nu, mer än någonsin, vill jag verkligen komma bort. Byta miljö och rensa tankarna lite. Det finns så mycket som bara ligger och guppar men som aldrig riktigt kommer i land. Som finns kvar men som egentligen ska bort. Dom ska inte finnas.
Såna tankar som bara vill ligga och retas lite, litegrann under ytan. Man känner av dom men kommer inte åt dom. Jag orkar inte med det längre. Men så länge jag bara går runt här kommer dom alltid ligga kvar där. Jag behöver få annat att tänka på.


..




Mer än allt annat vill jag bara ha en famn att krypa upp i. Precis just nu.

Hata mig

Jag är väldigt väldigt arg. På mig själv. Bara, tror jag.
Jag försov mig. Riktigt ordentligt den här gången. Andra gången som jag gör det. Men jag öppnade två minuter efter tio. Fast sen känner jag mig så jävla ofräsch. Hann inte göra nånting. Fortfarande morgongruset kvar i ögonen. Hjärnan har inte vaknat till än.
Fan!

Flera timmar kvar innan jag kan åka hem och ta en dusch. Göra mig fräsch. Men för vem då. Jag lär juh bara sitta hemma sen. Så vad spelar det för roll. Fint väder är det också. Jag vill göra nånting. Något roligt.
Jag blev beordrad att äta frukost nu, på en gång. Eftersom jag inte hade hunnit med det hemma. Jag får inte slarva med maten.
Skönt att vissa kunder är såpass mån om en. Men jag vet juh själv att jag inte får slarva. Äter jag inte blir jag på dåligt humör. Vilket jag redan är. Eftersom jag inte kunde kliva upp första gången klockan ringde. Inte andra gången heller.
Så nu är precis allt och alla, hela min omgivning, bara skit. Fast jag är nog den största idag.

Jag förstog att det skulle bli så. Ibland förstår jag mig inte på dig. Hoppas nycklarna är kvar - för din skull!

En liten överbelastning

Gick rätt bra på bandyn tycker jag. Mycket folk vare i alla fall. Vi var tio som spelade och en som tittade på. Syrran hängde med, i brist på annat. Men hon lyssnade på hockeymatchen. Djurgården torska. Grattis HV71!

När jag kom hem kände jag att knät inte riktigt ville vara med längre. Förmodligen en liten överbelastning. Det går nog över om någon dag eller så. Hoppas jag.
Hängde med hem till mor och far där pappa hade lagat ost och skinkpaj. Mumma!
Men nu är jag hemma. Har precis tagit en välbehövd dusch. Och förmodligen hamnar vi på samma ställe som igår. Bäst att ringa och höra efter.
Syrran kom precis så det är väl kanske bra att vara lite social nu.

Arbetsdagen är över

Nu är snart arbetsdagen över. Har haft rätt mycket att göra hela dagen. Det var väl varit några perioder då jag har fått suttit en längre stund.
Har kommit förbi lite sällskap också. Fast jag har väl kanske inte varit så mycket till sällskap själv, eftersom det alltid är då alla kunder kommer.
Nackdelen idag, med att jobba, är väl att det är skapligt fint väder ute. Hyfsat varmt i alla fall. Stog ute en stund på baksidan för att få lite vårluft i lungorna.

Snart är det dags för bandy. Tagga tagga. Känns bra. Förutom att jag börjar känna mig lite halvkrasslig. Men det är säkert inget allvarligt. Förmodligen för att jag va uppe länge igår, dåligt med sömn (vi kan alltid låtsas det). Sen gott folk, får vi se vad som händer ikväll. Det kanske bara blir en lugn lördagskväll.
Emma ska inte vara hemma. Känns lite konstigt eftersom det alltid är hon och jag på helgerna. Men jag tror nog att jag klarar mig ändå.
Kan hoppas i alla fall.

Lite galej och galenskap

Jag fick sluta tidigare igår. Redan halv fem. Kändes skönt sådär en fredagkväll när man har varit inställd på att jobba till sex.
Lite senare på kvällen skulle vi bara vara i byn och umgås över "en öl" som det så fint heter. Jag var nykter, vilket kändes skönt. Men inte blev det bara en öl heller. Jag kan juh inte påstå att jag hade tråkigt. Nej då. Det var jättetrevligt. Spårade kanske en aning efter ett tag. Motorsågen åkte in. Det skulle tydligen sågas i väggen (bild på de kommer upp lite senare).
Folk började skingra sig och klockan blev mycket. Vet inte riktigt vad som hände, men jag var inte trött. Kom hem vid ett och åndå kunde jag inte sova. Fick läsa några sidor ur boken för att bli lite dåsig.

Imorse vaknade jag med solen lysandes rätt på sängen. Underbart! Och nu sitter jag här, på jobbet. Hyfsat pigg, hyfsat glad.
Bra dag?
Vi får vänta och se, men ingenting är omöjligt.


Blixtrar och dunder


Åkt på lite extra arbete

Jag har insett att det är rätt skönt att jobba dagar här i affärn. Alla leveranser som kommer. Men ibland är det förjävla tungt. Igår kom det massor med varor och idag kom mjölken. Det är tungt som fan vill jag lova. Men jag fixade det.
Men annars har det varit lugnt. Det är väl kanske nackdelen med att jobba förmiddag här. Det kommer inte så många kunder. Jag menar, det är juh inte direkt ICA Supermarket.

Snart, om en timme ska jag dra vidare till nästa anhalt. Fritids. Stängning idag också. Lika som i onsdags.
Igår frågade lillsyrran om inte jag och Petra kunde komma och hjälpa hennes klass med deras avslutningskabaré. Det är en tradition på den skolan. Jag gjorde en och syrran gjorde också en när vi skulle sluta sexan.
Jag har varit på deras lärare flera gånger om att det kanske är dags att börja spåna lite. Nu tog syrran det i egna händer och ville att vi skulle komma och hjälpa. Så att det händer någonting.
Jag gick med på det om hon frågade läraren igen om det var okej att vi kom på måndag efter lunch.

Så nu är det bestämt. Vi ska dit på måndag. Fast han hade nämnt att vi får göra det på egen tid. Lite sådär, idieelt arbete. Men det förstog vi juh på en gång. Inte har väl dom råd med att e ut löner till oss för dom timmarna.

Klart att det en gång måste komma ner

Jag vet inte om det är så som jag har känt, eller om det bara är jag som inbillar mig.
Men så fort jag är ute känns det som att hela jag blir täckt av små askpartiklar ifrån vulkanen. Det kan man väl inte inbilla sig om. Någongång måste väl askmolnet ta sig ner.
Man kan väl inte förvänta sig att det ska ligga och flyta runt uppe i luften?

Min ena kusin är tydligen väldigt intresserad av vulkanutbrottet. Han hade tagit en vanlig porslinstallrik, vit. Och ställt ut den under natten. På morgonen hade den fullt av svarta prickar.
Klart det va aska, vad skulle det annars vara?

Men då känner jag såhär, om en tallrik blir full av svarta prickar, vad blir inte vi då? Inte konstigt att man känner sig smutsig när man har varit ute då.

Inget fel på den sociala biten

Nu har jag varit duktig, och social. Följde med mamma och pappa när dom skulle handla. Jag kom fram till att jag inte alls tycker om när dom flyttar runt på saker i affärer.
Satan vad svårt det är att hitta. Man känner sig inte dåligt vilsen, säkert ser man lika vilsen ut också. Fast det var nog inte bara jag som kände mig det. Såg flera stycken som bara virrade runt och letade efter saker.

Lång tid tog det också. Jag trodde vi skulle vara klara och på väg hem kring halv åtta. Halv nio kom vi hem till mamma och pappa. Då med ett stopp på donken för att inhandla lite kvällsmat. Både till oss och till resten av familjen.
Eftersom jag var med och handla, fick jag äran att vara med och plocka upp varorna också. Inte lika roligt. Men pappa passade på att fixa en antennkapel till mig. Tog med mig den hem i hopp om att allt skulle fungera så fort alla kablar va på plats. Jo tjena. Ingenting ville fungera.
Jag kan verkligen inte fixa nått som har med teknik att göra. Måste använda mig av hjälp till allt, nästan. Det suger. Såna där saker vill jag juh klara av själv, flasha lite. Visa att jag faktiskt kan.

Nej, nog om det. Nu ska jag krypa i säng. Trött som fan. Upp tidigt och hinna med att jobba på två ställen. Pigg och utvilad. Det borde jag väl ändå klara av.

Hörde just att HV71 vann idag, på sudden tror jag till och med. De ante mig nästan. Fast jag är inte riktigt säker, än, på vilket lag jag håller på.

En liten tupplur

Efter att ha plockat varor i flera timmar är jag helt slut. När klockan var två kände jag att jag hade kunnat somna direkt på stolen. Men jag hjälpte till att få undan alla kartonger som jag hade slängt över hela golvet på lagret. Blev en kopp kaffe och sen lite snack med chefen.
Fast sen klarade jag inte mer.

Tror nog att det blir lite "sova middag" nu. Såhär trött har jag nog inte varit på hur länge som helst. Kanske börjar det vända nu. Istället för sömnlösa kvällar och nätter blir det sömn precis hela tiden? Vore kanske inte helt fel. Speciellt nu när vädret är som det är.


Sick and tired

Jobbigt med såna här förmiddagar. Visserligen har det varit skapligt lugnt på kundfronten. Men varorna kom. I massor! Jag har ändå lyckats fått undan en del nu.
Men jag kan inte göra mer utan lite mat i magen. Annars dör jag.
Fast jag hoppas jag hinner få undan lite mer innan chefen kommer och avlöser mig. Känner mig så dum om jag lämnar massor till henne. Inte helt rätt om man säger så.
I annat fall får jag helt enkelt stanna kvar och hjälpa till med att plocka fram resten.
Mer än så kan jag inte erbjuda.

Vilka vann egentligen

Jag slutade hyfsat tidigt igår och åkte sen hem till mamma.
Hon bjöd på grillad kyckling, potatissallad och keso med löksmak. Hur gott som helst.
Egentligen hade jag planerat och åka hem tidigt, men blev kvar och snackade massa skit med mamma. Mycket trevligt. Det är inte så ofta bara hon och jag pratar. Oftast är någon annan familjemedlem med.

Jag bestämde mig för att skicka ut en liten inbjudan till släkten, till min födelsedag. Vore lite mysigt om alla kunde komma. Inte just för att det är min födelsedag. Utan för att det är inte ofta släkten kommer hem till mig. Oftast träffar jag dom hemma hos mamma och pappa eller hos någon av dom.

I alla fall, när vi satt i köket och pratade lite så kom Pysen. Mammas och pappas största, yngsta katt. Han har varit någonstans så han har fått som en kocka på ryggen. Bara päls, som har blivit som en stor hård boll. Mamma har försökt fått loss den och klippt i den och grejer. Så igår fortsatte vi med det. Jag klippte och hon drog lite. Han tycker det är jätteskönt när någon kliar honom där. Lite obehagligt var det nog när jag kom dit med saxen. Men tillslut så fick vi loss hela klumpen.
Det måste ha varit hu skönt som helst för honom. Jag menar, det måste ha dragit något så fruktansvärt i skinnet på honom.

När jag kom hem igår så halvsneglade jag lite på hockeymatchen. Djurgården-HV71(så me i matchen va jag , så jag inte ens vet vilka som va hemmalaget). Vilka vann? Stängde av tvn och gick och la mig när jag insåg att det blev sudden, igen. Jag orkade inte hålla ögonen öppna. Men inte kom jag upp i tid imorse för det heller.

Inte så att jag behövde stressa, men det var så mycket annat jag hade planerat att jag skulle hinna med. Får ta tag i det när jag kommer hem sen i eftermiddag. För efter klockan två är jag ledig. Tidig dag idag med andra ord! 


Telephone spoof - Shane Dawson

 

Hihi, jag hittade den här härliga versionen av Lady Gaga's telephone.


Mer bloggtrafik?

Vill du ha mer bloggtrafik?

Klicka här och följ anvisningarna.


Såhär ska det inte vara, varmt ska det va!

Fick lite sällskap på jobbet i förmiddags. Först kom syster förbi, oanmäld.
En gammal vän hörde av sig på facebook och det slutade med att han bestämde sig för att komma över och säga hej.
Det blev ett rätt långt hej, närmare bestämt en timme. Men trevligt var det. Inte ofta vi ses. Han går i skolan flera mil bort och jag har mitt. Sen gled vi ifrån varandra när vi började på högstadiet.
Men det är alltid kul att träffa gamla barndomsvänner.
För några år sen hade vi klassåterträff med klass 6. Då blev det krogrunda och grejer. Hur trevligt som helst. Och efter det är det inte många jag träffat och umgåtts med.
Det är väl speciellt två stycken som jag umgås hyfsat regelbundet med. En som jag pratar hyfsat mycket med. Resten har bara glidit ifrån i och med att dom har skaffat sig andra saker att ägna sig åt. Och helt bytt umgängeskrets.

På eftermiddagen började det snöa. SNÖA!! Igen. Vafan är det här. Sol ska det juh vara, i massor. Det ska inte finnas någon snö på min födelsedag heller. Aldrig! Då ska det vara 15 grader varmt och solsken. Alltså har vädret två veckor på sig att ändra från äckligt vårväder till härligt skönt vår-sommarväder.
Jag håller tummarna!

Vilken morgon

Gick upp i skaplig tid idag. Så jag behövde inte stressa alls. Kunde ta det lugnt och äta frukost framför tvn. Ett måste att kolla på Vakna med the Voice när man är vaken såpass tidigt.
Jag åkte till och med i skaplig tid så jag inte behövde stressa på vägen. Men när jag närmade mig stan så höll dom självklart på att lägga ny asfalt. Så inte nog med att dom håller på att ändra om på motorvägen så man får snirkla sig runt där. Nu måste man även stå i kö eftersom vägen in till stan är avstängd. Tur att jag var ute i så god tid då.
Väl inne på sjukhuset tog det sin lilla tid. Och sen tillbaka i kaoset. Då fick jag minsann stå i kö. Klockan tickade. Hade räknat med att vara på jobbet tio över nio i alla fall.
Men när jag väl åker på landsvägen, inte alls långt ifrån jobbet så har dom självklart poliskontroll. Och självklart blev jag stoppad.
Jag har aldrig i hela mitt liv blivit stoppad någonsin. Inte ens för en liten trafikkontroll.

Grannar..

Nu har grannens ena hund skällt sen klockan åtta, när jag kom hem.
Undrar om dom ens är hemma, dom har juh småbarn..

Om dom nu är hemma så undrar jag hur man kan låta sin hund stå och skälla såpass länge som den nu har gjort. Och är dom inte hemma så undrar jag hur man ens kan låta hunden vara själv.
Det är inte första gången den står och skäller i flera timmar.

Seg dag idag, lång dag imorgon

Jag känner mig helt slut. Trots att jag inte har gjort något speciellt.
Jag jobbade två timmar eller så, nu ikväll. Vi bestämde att dom skulle kolla på film och äta lite popcorn. Så jag gjorde juh inte så mycket där heller.
Poppa popcorn och titta på film. Men ändå är jag helt slut nu. Det har jag kanske varit hela dagen. Måste ha sovit för länge imorse.

Men imorgon är det tidig dag. Jag ska till dietisten innan jobbet imorgon. Så halv nio ska jag vara där och sen direkt till jobbet. Börjar egentligen klockan nio, men hon vet att jag kommer lite senare. Och självklart så GB. Dom kommer alltid tidigt. Jag hoppas på att dom kommer lite senare, så jag hinner komma dit i alla fall. Direkt efter affärn är det fritids som gäller. Det är jag som stänger där.
I måndags gjorde vi upp så att jag slutade kvart i fem, men sista barnet gick klockan fem så jag stannade kvar och höll sällskap sista minutrarna. Så därför är det min tur att stänga imorgon.
Jag har även för mig att jag stänger på fredag också.
Tror att jag måste kolla upp det där en gång till. Annars jobbar jag nog bara till kvart i fem då också.

Usch, jag märker verkligen hur dålig jag är på att hålla koll på hur jag jobbar. Jag skriver en sak men så har vi bestämt en helt annan. Som tur är så har jag inte mixat ihop om jag jobbar för - eller eftermiddag. Då hade det verkligen blivit kaos. Inte bara för mig, utan för alla andra.

Jag ska försöka komma i säng tidigt ikväll, annars orkar jag väl inte upp i tid imorgon bitti. Så kvällsfika och lite tv står på schemat nu, sen säng. Det borde jag nog klara av.

Det går segt, men nu..

Än har jag inte följt det jag bestämde mig för igår. Det går segt. Jag skyller på att jag inte riktigt har vaknat än.
Men nu ska jag ta tag i allt. Innan jag börjar jobba.
Jag har några timmar på mig. Om jag skärper mig och gör allt så kommer jag garanterat hinna med de som ska vara gjort, innan halv sex.
Att det ska vara så jobbigt att komma igång. Om jag börjar med en grej så brukar för det mesta det andra också bara flyta på.

Soso kom förresten över en sväng igårkväll när jag hade kommit hem. Det är alltid lika härligt att bara sitta och snacka med henne. Med alla för den delen. Få ur sig lite tankar och funderingar. Förr träffades vi hyfsat ofta, sen har det bara blivit glesare och glesare. Blir glad varje gång någon hör av sig och frågar om dom kan komma över. Jag tycker om att ha folk omkring mig.

Nej, städa var det...

Skärpning!

Jag blir så arg på mig själv. Jag mår dåligt över hur det ser ut hemma, men ändå gör jag ingenting åt det.
Hur svårt är det egentligen att springa runt med dammsugarn. Tydligen jättesvårt för mig.
Usch. Att ska behöva gå och må jättedåligt förs det händer något. Förs man tar sig i kragen och röjer undan. Det är något som står som prio ett imorgon i alla fall. Det ska bara göras.
Jag har hela dagen på mig, tror jag. Kommer inte riktigt ihåg och orkar inte gå till kalendern för att se efter heller.

 

Nu är jag i alla fall hemma efter en hel eftermiddag med jobb. Det blev rätt mycket utevistelse på eftermiddagen. Solen sken och det var skapligt varmt. Nu på kvällen blev det kyligare tycker jag. Det blir så, så fort solen går i moln.

Men snart, snart är sommaren här. På riktigt. Jag längtar!


Det är tomt

Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Har nog hamnat i en svacka.
Känns liksom inte som att jag har något att skriva om. Det blir inte så roligt att läsa om jag bara babblar om massa onödigt tjafs som ingen förstår sig på.
Trots att jag börjar röra på mig mer, så är hjärnverksamheten på noll. Jag får liksom inte ihop ett inlägg i huvudet ens. Annars brukar jag få det.

Förmodligen har det med att det snurrar massa andra tankar i huvudet hela tiden. Sånt som inte borde skrivas ner. Men ju ljusare det blir, dessto bättre mår jag och dessto mindre tänker jag. Då borde det bli bättre skulle jag tro. Jag hoppas på det i alla fall.
Nu har jag i och försig babblat en massa ointressant igen.
Börjar känna mig lite smått stressad, har inte orkat gjort något alls nu på morgonen och jag börjar jobba om två timmar. Dags att äta, duscha och sen åka. Städa får jag väl göra en annan dag, som vanligt.


Alltid är det något som saknas

Jag fick hem en boxer idag när jag va hos mamma och pappa. Jag ska få testa och se om den funkar här hemma. Jag har klagat länge på att jag inte har så många kanaler och pappa har varit osäker på om boxer eller något annat funkar här hos mig. För några år sen så gjorde de tydligen inte det. Så jag har liksom inte velat köpa mig en egen. Känns dumt att lägga ut pengar på något som inte fungerar. Men nu har jag i alla fall fått låna en utav dom.
Så när jag kom hem skulle jag koppla in den och försöka få igång den. Jag och teknik.. Fick ringa pappa. Då kom han på att man måste ha två anntenkablar. Jag har bara en. Han hittade inte heller någon ledig där hemma. Så nu har jag en boxer ståendes hemma, iväntan på en anntenkabel. Känns juh lite halvtråkigt.
Får försöka leta upp någon kabel så man kan se om det fungerar eller inte.
Jag hoppas på det i alla fall.


Min vanliga otur skulle jag säga

Dansuppvisningen var jättekul att titta på. Alla var så himla duktiga.
De va allt ifrån barn från 3 år upp till seniorer. Både jag och syrran fick sånt där infall om att "jag vill också..". Men jag har inte den koordinationen för att få ihop armar och ben och samtidigt kunna hålla takt. Men de skulle vara jättekul att kunna dansa sådär.

  

 

Men inte blev de något samtal till min vän heller. Bilen började strula när jag nästan va framme. När vi skulle åka hem ringde jag min far så han fick lyssna på ljudet och han tyckte vi skulle bogsera hem bilen. Det betydde alltså att syrran va tvungen att forsla hem mig. Det slutade med att jag körde hem i alla fall, med henne i släptåg. Sakta men säkert gick det.
Så min bil mår inte sådär jättebra. Men den rullar än så länge. Nu är det bara en tidsfråga innan bilen säger upp sig på riktigt.
Hrm, dags att börja kolla sig efter en ny bil kanske?


Full fart in the spöregn

För en gång skull har de hänt saker nästan hela tiden den här helgen.
Igår blev det en sen natt igen. Nästan ännu svårare att kliva upp imorse. Så jag tog mig friheten för en liten sovmorgon. Det behövdes tror jag.

Igår körde Emma. Hon fick också köra runt överallt. Men jag höll mig nykter hela kvällen och va sällskap åt henne. Fast vi var inte på samma ställe lika länge som vi satt i bilen tycker jag. Det blev några mil i natt.

Regnet vräkte ner igår. Och det blåste något så fruktansvärt. Men idag skiner solen. Det ser jättefint ut. Men jag har inte varit ute och känt efter än. Ska snart åka iväg för att kolla när några vänner har dansuppvisning. Det blir nog great!
Tänkte nog försöka höra av mig till en annan vän som jag inte har träffat på jättelänge. Om jag kommer ihåg det sen vill säga.


Heeelt jävla slut..

..De är jag nu!
Efter bandyn alltså. Trots att de inte var sådär superseriöst hela tiden så blev jag trött. I och försig så va vi inte så många idag. Saknades några stycken. Men de gick juh.
Alla var kanske inte riktigt på topp heller *host*. Jag nämner inga namn här inte.
Förhoppningsvis så är folket inte lika bakis nästa gång, som idag.  Nej men jag hade fruktansvärt kul ändå. Det är kul att vi hyrde hallen några gånger till. Sen i sommar får vi väl gå ut och lattja med en större boll istället.
Det skulle också vara skitkul!

Vi slutade tidigare men de drog ändå ut på tiden. Emma ville stanna till på ICA innan vi kom hem. Och sen, inte nog med att de blåser storm, så började det regna. Inget fel på regn. Men hellre ett stilla sommarregn än ett blåsigt och vidrigt vårregn.

Sent blev det, men kul hade jag

Igår blev det bara sånt som inte riktigt var planerat. Förutom att Soso kom förbi. Och att Emma dök upp sen också.
Men det slutade med att jag va nykter och körde. De skulle bli någon öl på krogen bara. Sa dom. Men när vi väl satt där fick jag åka och hämta några andra. Det visade sig att det va några fler än bara två som skulle me tillbaka. Vi stuvade i alla fall in fem stora karlar i min lilla plutt. Sen va de fullt. Och bilen gick väl inte så jätte bra om jag säger så. Men vi kom i alla fall fram hela och vi klarade oss ifrån att bli stoppade.
Väl tillbaka på krogen skulle Emma bara dricka upp sin öl och jag försökte samla flocken för att vi skulle vidare. Vi skulle skjutsa en citron några kilometer. Emma tyckte vi kunde rulla dit den i stället.
Det är fan inte lätt att samla ihop ett gäng fulla människor. Men tillslut lyckades jag med det och bilen rullade vidare.

Jag hann knappt stänga av bilen och öppna dörren förs jag fick frågan om jag kunde skjutsa hem två grabbar. Lite skeptisk var jag till det ändå. Det var mörkt och jag såg inte vilka det var. Trots att ena nästan kröp upp i ansiktet på mig. Men Emma åkte med mig som tur var. Så kuskade vi tillbaka till centrum för att lämna av dom. När vi va framme och försökte få dom ur bilen såg jag att ena killen var en av dom som umgicks med dom som jag umgicks med för länge sen. Jag har för mig att han var en halvskum filur. Han va vilket fall trevlig igår. De är kanske huvudsaken.

Sen var vi tvungna att åka tillbaka där vi hade dumpat Patrik och Jim och hämtat filurerna. Och där blev vi kvar. Kring tre fick jag nog. Jag höll på att somna. Dags att åka hem.

Jag kan juh i alla fall inte klaga på att det var tråkigt. Jag hade skitkul. Nykter och allt. Ibland får man helt enkelt räkna med att man får snurra lite. Men ibland är det värt det.

I'll do it my way

De kändes lite rörigt i huvudet imorse när jag vaknade. Men de var bara att intala mig själv att de bara är en dag kvar. Sen helg. Det fungerade hyfsat. Det var utedag också så det kändes okej. Tyvärr så regnade det nästan hela förmiddagen. Solen försökte hitta fram och tillslut lyckades den.
På hela taget har det varit en lugn dag. Känns faktiskt helt okej eftersom det är fredag och allt.
Men nu ska jag snart iväg till affärn och jobba eftermiddag. Får se hur det går.

Inga planer för kvällen har jag heller. Vet inte ens om jag orkar planera något. Jag får ta det som det kommer helt enkelt. Soso kanske skulle dyka upp. Får se om hon gör det eller om hon har planerat något annat för idag.
Det märks nog snart skulle jag tro.

Jag lämnar nog lite mer spår senare idag. Om jag har något att skriva om vill säga.

Någongång tar det även stopp för mig

Jag vet inte riktigt vad som hände, men tidigare idag försvann orken helt och hållet. Jag blev sjukt trött. Och irriterad. På allt, på inget.
Det känns som att jag är lite på bristningsgränsen. Vad händer?
Är det så att jag kanske har åtagit mig en aning för mycket. Mer än vad jag orkar. Jag är som jag är och fortsätter bara. Lyssnar inte på vad min kropp säger till mig, det är dumt. Jag vet att det är så, jag vet att man ska lyssna på kroppen. Den säger egentligen just nu stopp.

Jag skulle bara vilja ha en axel att luta mig mot. Mer än något annat just nu. Bara för tillfället, idag.
Jag biter ihop en dag till. Imorgon blir det en långkörare. Skolan först och sen till affärn. Sen får det vara nog för den här veckan. Om jag ska orka nästa vecka också så måste jag få vila.
Jag tror inte att jag klarar av så mycket mer annars. Det kommer nog säga stopp på riktigt annars. Det får absolut inte hända. Hur ska jag då klara mig.
Trots att det tar emot fruktansvärt mycket så måste jag nog tänka på vad jag säger hädanefter. Även fast jag vill vara alla till lags så finns det även en spärr för mig. Jag tror att jag börjar närma mig den nu.

En liten surprise!

Jag och Petra bestämde igår att vi skulle åka och överraska mormor på födelsedagen. Sagt och gjort. Imorse gjorde vi oss redo för att dra iväg. Tio minuter ifrån de att vi va framme skickade vi båda ett grattis meddelande till henne.
Smög dit, täckte kikhålet på dörren och plingade på. Vi va lite oroliga för om hon var hemma eller inte. Men de va hon. Det roliga var att hon inte kopplade, förs hon såg Petra. 
Roligt att se att hon blev glad över överraskningen! 






Bakat hade hon hunnit med också. Riktigt gott!


Mormor

Grattis älskade mormor på födelsedagen!



Jag och Petra ska åka iväg nu på morgonen. Måste åka tidigt så vi hinner med det vi ska. Eftersom jag börjar jobba klockan två.

Men ha en bra dag, hoppas på lite finare väder framåt eftermiddagen!

Utmattad

Efter en heldag med jobb känner jag hur slut jag är nu. Fast jag är mer mentalt slut skulle jag nog säga.
Egentligen kände jag inte ens för att jobba sista ikväll. Jag hade hellre velat åkt hem och begravt mig i soffan resten av kvällen.
I och försig gick det bra ändå. Ungarna va ute och lekte i 45 minuter sen fick dom rita med oljekritor. Jag tror att dom tyckte de va roligt för vi fick säga till dom flera gånger att städa undan.

Men nu är jag äntligen hemma. Slängde mig i soffan på en gång och bestämde mig för att se en film. Fick en ny film här i veckan - Funny People. De är bra skådespelare med så jag hoppas filmen är bra också.
Får ge en liten resumé när jag sett den.

Oh what a beautiful morning

Jag kan inget annat än att älska att vakna med solen i ansiktet. Trots att det kan vara ett störande moment så gör det mig inget. Speciellt inte när jag ändå ska upp och jobba. Det är verkligen rätt sätt att bli väckt på.
Det värsta är kanske att solen gassar, det blir rätt varmt. Men jag vill inte börja öppna fönstret än på kvällarna. Det är fortfarande för kallt om natten för det. Får ta och vänta någon månad till skulle jag tro.
Men älskar't, de gör jag!

Idag blir det ytterliggare en dag utomhus. Fast det är först på eftermiddagen. Då åker jag tillbaka till fritids igen. Nu på förmiddagen blir det affärn. Inomhus. Kanske får jag någon möjlighet till att smita ut i solen en sväng.
Vi får se.

Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig

Lika härligt att vara ute idag som igår. Om man hittade ett ställe där det var lä. Vilket vi gjorde. Det blåste skapligt mycket idag. Lite synd faktiskt. Men så länge solen är framme är jag ändå nöjd.
Åkte sen hem till mamma där det bjöds på kycklingwok. Jobb igen, där blev det också lite ute aktivitet. Såpbubblor och asfaltskritor håller barn sysselsatta utomhus ett tag. Men det blev inte så länge, just för att det blåste.
Jag hade planerat att åka och hälsa på Magnus. Det var så längesen vi träffades sist. Syrran blev sugen på att följa med hon med.
Det bjöds på lite fika och massa snack. Mycket minnen kom upp. Det är alltid kul att träffa någon man har känt länge. Det finns liksom alltid så mycket att prata om. Hela tiden. Efter två timmar kände jag att det kanske var dags att röra på sig igen. Klockan blev sent, så fort.

Förhoppningsvis träffas vi snart igen. Det blir alltid sent mellan gångerna, med alla. Hur mycket man än försöker att träffas oftare och höras oftare. Men alltid är det något som kommer imellan. Men man gör juh allt för att det inte ska bli så. Med alla.

Nu är klockan i alla fall mycket. Ska se klart på NCIS och sen blir det sängen. Upp och jobba imorn. As usual.

Är du vaken Lars?



Jag fastnade för den här versionen som Timo Räisänen och Måns Jälevik gjorde på Så Ska Det Låta för några veckor sedan!

Det är så det är, deal with it

Ja det går juh inte att klaga på den här morgonen än så länge. Eller dagen kanske. Är hyfsat utvilad. Och solen skiner som aldrig förr. Jag vet i och försig inte hur varmt det är ute. Men det ser skönt ut. Typ som igår, fast det blåser nog lite mer idag.
Jag har en ledig förmiddag. Det är hur skönt som helst. Men jag är så dålig på att komma till skott med något. Det finns massor jag skulle behöva göra egentligen.
Jag ska försöka hinna med lite idag i alla fall. Har massor med flaskor och burkar som jag funderar på att kasta iväg idag. Bara det gör mycket.
Det får nog bli så. En dusch, frukost och sen iväg för att göra mig av med det. Handla skulle nog inte sitta fel heller.
Det känns, trots allt, som att det är en bra dag idag. Om jag ignorerar det tomma i bröstet bara. Det där som försöker ta över hela tiden. Det där som gör att jag trycks ner och inte mår något vidare. Det där tomma, det är saknad.

Jag åkte förresten till födelsedagsbarnet och drack lite kaffe igår kväll. Lite trevligt. Är inte som förr, men jag får väl nöja mig med det jag får. Det går inte att begära att allt ska vara perfekt heller. Jag har insett det.
Det är som det är.


..

Ibland känns allt bara jobbigt..


Strålande sol

Underbara väder!

Nu har jag precis kommit hem. Det blir bara att vända istort sett. Ska snart åka till nästa jobb. Men dagen har faktiskt flytit på riktigt bra. Efter lunchen hann vi vara ute ett tag. Efter lilla kafferasten gick vi ut till alla fritidsbarn. Det blev så sjukt fint väder på förmiddagen. Och det håller i sig än. Vi åt till och med mellanmålet ute i solen. Hur underbart som helst!
Kanske ska passa på och fortsätta vara ute nu ikväll. Får se vad ungdomarna säger. Jag tackar inte nej så länge solen är framme. Men i skuggan visade det sig att vara 11 grader ändå.
Våren är här!

Får även se om jag kanske hinner med lite födelsedagsfika efter jobbet sen. Det beror helt på vilket humör jag är på och om födelsebarnet orkar. Det kan finnas viss risk att det blir rätt sent. Men det skulle vara trevligt, eftersom vi inte har setts på ett tag nu.

Nej, nu ska jag kasta i mig lite mat och dra vidare.


Hyfsad natt

Jag sov hyfsat i natt. Kändes rätt skönt när jag vaknade imorse.
Jag trodde aldrig att jag skulle komma upp i tid. Men det gjorde jag minsann. Och jag har även hunnit gratta två vänner som fyller år idag.
Det känns som att jag har hunnit med så mycket. Men ändå är det tid över innan jag börjar jobba.

Jobbar till kvart i fem. Sen är det bara att käka lite middag och sen börjar vi igen. Klockan sex är det grupp igen.

Vi får se om jag hinner blogga något under dagen. Annars kommer det väl upp ett inlägg ikväll eller så.


Härlig söndagsmiddag med trevligt sällskap

Fick den godaste söndagsmiddagen på evigheter. Älgstek potatisgratäng och kälknöl. Trevligt sällskap offcourse! Hugo vare full fart på hela tiden. Han har så sjukt mycket energi, men sen är han i den åldern också.
Efterrätt fick vi med. Glass och maränger.

Jag ska försöka åka upp och hälsa på dom snart. Det är alltid hon som åker ner, för det mesta. Nu har jag i och försig sagt det rätt många gånger, att jag ska åka upp. Men nu ska jag banne mig försöka hålla det också. Det känns som att jag skulle behöva lite Norrlandsluft. Bästa stället att ladda batterierna på. Och få lite miljöombyte. Det är så rofyllt där. Trots att det är full fart i det hemmet. Det måste ha någonting med luften att göra. Sen har det nog att göra med att man kommer hemifrån också.
Att få se något annat. Det tror jag.

Nu varvar jag i alla fall ner. Taggar inför morgondagen. Då blir det att bada. Ska juh vikariera på skolan. Sen börjar grupperna imorgon kväll också. Det ska bli härligt. Får se vad som händer den här veckan. Jobb blir det garanterat. Fast jag tror ändå att det blir skapligt lugnt.


På språng

Det blev ett sånt där tvmarathon igår kväll, Körslaget-Millennium-Djävulen bär prada.
Men sen orkade jag inte mer. Så jag kom i säng innan tolv. Det brukar heller aldrig hända när jag vet att jag är ledig. Men jag behövde väl sova jag tänka mig. Jag vaknade klockan elva idag.
Hyfsat utvilad, men med huvudvärk. Jag har i och försig vaknat till några gånger, av att det har huggit i bröstet. I hjärtat. Eller det kanske inte har varit hjärtat, de kan ha varit någon muskel i närheten. Men obehagligt har det varit i alla fall. Det känns lite bättre nu ändå.

Nu ska jag bara vakna till ordentligt äta lite och fixa mig i ordning. Sen blir det en liten tripp med familjen. Vi ska åka och träffa Britta och Hugo som är och hälsar på i krokarna. Det kommer nog bli jätteskoj!
Sen är det dags för jobb imorn igen. Och hela veckan för den delen. Tror jag är ledig på söndag igen. Skapligt sällsynt med ledighet nu för tiden.


Balans

Hade hyfsat mycket att göra på jobbet idag. Det varvades med lugna stunder då jag förlorade mig i bokens värld. Det blev alltså en hyfsat bra balans.
Så fort jag kom hem låste jag in mig och fortsatte att läsa. Kände mig riktigt trött. Åkte upp en sväng och höll pappa lite sällskap men sen drog jag mig hemåt igen. Han skulle se Snowroller men jag kände inte för att se den idag.
Hann prata lite med en granne när jag kom hem också. Nu är det tre stycken i det här området som ska flytta. Någorlunda samtidigt dessutom. Får se hur länge det tar innan det kommer nya grannar. En lägenhet stog tom i nästan ett halvår innan det flyttade in en ny familj.
Det blir i och försig lugnt i min port då. Fast sen vet jag juh inte va det kommer för människor sen.

Ledig dag imorgon också. Det betyder i alla fall att jag får sova ut lite. Jag kan stänga av alla larm jag har så att jag inte störs förs jag vaknar av mig själv. Funderar nästan på att stänga av telefonen och dra ut jacket på hemtelefonen. Man vet aldrig när mamma får för sig att ringa. Fast hon brukar i och försig låta mig vara till jag ringer dom. Eftersom jag inte har världens bästa morgonhumör.

Det verkar för övrigt bli en lugn fredag så jag bäddar ner mig i soffan igen. Blir både Körslag och Millennium.


Grått och trist

Idag känner jag mig lika grå och trist som vädret. Det regnar här. Jag vill ha solsken. Värme. Ge mig massor!
Försökte somna tidigt igår. De gick inte alls. Läste några sidor ur boken, efter att jag hade kollat på film som slutade sent. Tillslut somnade jag. Men jag sov inte alls bra i natt heller.
Kan det kanske vara därför som jag känner mig så grå. Jag vet inte, men jag tror det.

Försökte mig även på det som Patrik hjälpte mig med igår. Det såg lättare ut när han gjorde. Tror jag behöver en manual. Mera hjälp tack! Jag tyckte att jag förstog när han förklarade och visade. Men när jag skulle sitta själv gick det åt skogen.
Att allt ska vara så jäkla svårt jämt.
Får försöka igen när jag kommer hem senare idag. Kanske blir det bättre resultat då.

Lite mysigt spontanbesök

Dålig uppdatering idag. Men eftersom jag åkte från ena jobbet till det andra så blev det helt enkelt så. Och på fritids kan jag inte sitta framför datorn när jag ska ha koll på ungarna. I och försig blev det film för dom efter mellanmålet, så dom var väldigt lugna ett tag.
Fick sluta tidigare också. Kom därifrån kvart över fem. Kan kännas lite skönt sådär en fredagkväll.
Min underbara vän Patrik kom förbi idag. Tyvärr blev det inte ett långt besök. Men det var trevligt att träffa honom.
Han kom upp till mamma och pappa när jag var där så jag tvingade i honom lite mer mat. Jag lagade tacogratäng. Himelskt gott.

Drog hem till mig när Så Ska Det Låta började. Jag kom på att jag hade glömt mobilen när jag hade parkerat bilen. Den låg kvar på deras vardagsrumsbord. Även fast telefonen för det mesta är stum men ändå får jag abstinensbesvär när jag inte har telefonen tillgänglig.
Beroende?

Kollade även på sista avsnittet av Solsidan. Fy fan va bra det programmet är. Det ska tydligen komma en fortsättning. Det tycker jag låter bra tycker jag.
Nu är det Austin Powers - Goldmember på trean. De va längesen jag såg den filmen.


Det lilla ljus jag har, det ska få brinna klart

Igår tror jag att jag kom på en grej. De här med att jag har problem med att somna. På lägret va de inga större svårigheter att sova. Men hemma har jag jättesvårigheter.
Så jag tror helt enkelt att jag inte vill sova själv. Det kan juh inte vara annat än så. Jag vet inte om det är så att jag tycker det är för tyst hemma. Något sånt måste det vara.
Jag hade hyfsat svårt att somna igår också. Men samtidigt va jag så trött så jag tvingade mig att somna. Just eftersom att jag ska jobba massa med timmar idag också. Och imorgon. Ledig enbart på söndag.
Känns hårt. Men det är så de är. Än så länge klarar jag mig.
Bara att hålla ut. Snart är jag ledig några fler dagar. Det ser jag fram emot. Få varva ner lite och ladda batterierna.
Sånt där som behövs göras ibland.

Seperationsångesten är maxad

Nu känns allt bara konstigt. Seperationsångest har varit maxad idag. Jag vill vara kvar med alla människor. Massa olika, härliga personligheter.
Kan man inte bara frysa den tiden. Det är då jag mår som bäst. Det är då allt är bra!
Jag har haft så sjukt jävla kul. Hela veckan.
Nu måste jag vänta. En månad på att få umgås med detta härliga gäng i flera dagar. Visserligen kan jag träffa mina kära vänner, ledarna, när som helst. Fast det är en helt annan atmosfär på läger. En annan stämning.
Obeskrivligt.

Jag fick åka tidigare också. Var tvungen att jobba i affärn igen. Inte lika lugnt som igår. Det kändes skönt faktiskt. Då hade jag saker att göra. Men jag hann ändå läsa lite ur min bok. Snart klar med den. Man fastnar så lätt. Jag hade i och försig inte så mycket tid och ro till att sitta ner och läsa boken på lägret. Det kändes liksom inte helt rätt.
Det fanns så mycket annat kul vi hade för oss istället.

Fast nu är det rätt skönt att vara hemma ändå. Krypa ner i soffan och bara vara. Ändå vill jag ha alla andra runt mig. Livet. Rörelsen.


In the Studio


Lägerbål, singstar och film

Det blev juh inte direkt vad jag hade förväntat mig igår. Dom flesta av våra planer sket sig rätt ordentligt. Men ungdomarna verkar i alla fall nöjda med kvällen.
Det blev lägerbål däremot. Jag tror nästan att vi tyckte det var roligare än vad dom gjorde. Eller det var kanske vissa delar som dom tyckte va kul.
Allt drog tyvärr ut på tiden. Lägerbålet fick vi korta ner för att vi hade gått så mycket över tiden. Sen var det dags för film och singstar. Där kom nästa bekymmer. Dvd-dosan hade kommit bort. Det blev självklart kaos då. Det slutade med att vi fick använda min dator.

Jag visste inte riktigt vart jag skulle vara. Skiftade mellan singstar och film. Gick iväg för att hämta en cola och chipsen och satte mig sen vid filmen. Colan smakade lite konstigt. Men jag trodde att det var jag som kände fel. Men efter ett tag smakade den fortfarande konstigt så Josse och Petra fick smaka och vi var övertygade om att det var diskmedel eller tvål som kära colaburken hade fått bada i.
Jävla ungar!!
Bra bus. Vi hade aldrig ens kommit på den tanken överhuvudtaget. Det var bara att hälla ut allt och hämta en ny. Ur den oöppnade förpackningen. Den gick i alla fall att dricka.
Sen gav jag upp. Satte mig och läste, förflyttade mig till sängen och sen tokslocknade jag.

Imorse fick jag veta att filmgänget hade haft filmmarathon och inte somnat förs fyra eller något. Det var inte så många ungar i rummen och i sina rätta sängar. Dom hade tagit tillfället i akt och flytta runt lite. Och det var även ett gäng som hade sovit i matsalen. Där filmen visades.

Vi fick även våra bilder igår. Bilderna som vi tog i studio för några veckor sen. Fina! Ska nog kunna lägga ut någon eller några här i sinom tid.

Va busig vi kan vara

Det är så himla kul såhär. Sista natten på läger. Jag, vi ledare har busat så mycket. Och vi är inte ens klara än. Kastat runt sängkläder gjordes en gång. Då fick vi tillbaka med att våra sängkläder var i en stor hög. Vi fick för oss att tejpa kranen på toaletten och tejpa fast toalettringarna. Den enda som jag vet har varit där inne efter det är Petra. Hon visste till och med om det. Lite tankspridd sådär.
Vi ville göra om det där med sängarna. Så vi började byta plats på dom. Ställa dom på hög. Får se vad dom säger när dom ser det. Tandkräm på handtagen och omskakade läsk.
Fan va kul det är att vara ledare!
Vi är fullt på det klara med att vi inte kommer få många timmars lugn sömn inatt. Och vi är fullt på det klara med att vi även får tillbaka.
Men det är så det är. Såhär sista natten på lägret.

Snart tillbaka!

Nu har jag varit utanför lägerbubblan i flera timmar. Jag saknar det. Jag vill tillbaka.
Vilken tur att det bara är några timmar kvar innan jag kan kliva innanför dörrarna igen. Jag älskar verkligen läger! Trots att man ibland kan få hjärnblödning på personer som är alldeles tätt inpå en, så är det så underbart att se och höra alla knäppa saker som folk slänger ur sig. Ledare som barn.
Tyvärr är det även sista natten. Ännu tråkigare. Längre läger, mer läger! Jag får ha kollektiv hemma så kanske man kan få lite lägerkänsla. Massa med folk, på liten sovyta. De vore kanske något.

Men i alla fall. Idag blir nog den roligaste kvällen av alla. Det är dags för lägerbål. Det kommer bli kanon. Och kanske en och annan överraskning, om vi lyckas fixa allt i tid. Hoppas hoppas!
Men sen har jag räknat med att det kommer bli ännu mindre sömn för alla inatt. Annars vore det nog rätt konstigt tycker jag allt. Jag menar, det är juh sista natten.

I stora drag!

Idag är jag trött. Tröttare än igår när jag glev upp.
Men idag vet jag också att jag ska vara på två ställen. Först här då, eftersom att jag sover här. Sen affärn och sen igen här. Jag känner mig redan nu tokstressad. Varför? Det behöver jag inte ens göra. Jag vet vart jag ska. Jag vet att jag hinner. Och jag vet att jag egentligen bara kan ta det lugnt. Allt är under kontroll!

Igår var det dags att åka och handla också, igen. Vi åkte efter Boda Borg. Hela vagnen blev full. Oj så mycket saker vi handlade. Det gick rätt snabbt. Men det gick mindre snabbt i kassan sen. Jag fick springa och leta priser. Packa. Massor.
Tillbaka mot lägergården.
Fast, först. Lite små sugna va vi ändå på Mc Donalds. Vi svängde där i stället för att åka raka spåret. En liten avstickare.
I huset var det full rulle. I vart enda hörn kunde vi hitta tonåringar. Dom finns överallt. Fast idag bryr jag mig inte så mycket. För jag ska inte ens vara här på hela förmiddagen. Dags för nästa jobb.


Boda Borg!

De är fullt ös här. På Boda Borg. Massa roliga, olika rum som man ska lösa massa konstiga kluriga saker. Jätteroligt. Till jag inte ens klarade att gå upprätt. Fick sån fruktansvärd kramp i magen. Nu först börjar de släppa, men snart är de dags att avrunda för middag och sen hemgång. Känns lite tråkigt. Jag hade verkligen sett fram emot att vara med hela tiden. Men får försöka åka hit någe mer snart igen!

Dag 2 - Boda Borg

De blev inte så fruktansvärt sent för min del ändå. Vi försökte få ungdomarna i säng vid tio. De va i alla fall en omöjlighet. Vem vill gå och lägga sig klockan tio på ett läger liksom. Det slutade med att vi satt fyra ledare i killarnas rum. Då hade dom redan varit nere och spelat klädpoker. Men jag gav upp kring halv ett. Då hade i alla fall några börjat somna. Kvart i sju ringde min klocka imorse. Och trots att vi hade sagt att väckning skulle ske halv åtta började några av tjejerna kliva upp. Då bestämde vi att vi skulle gå in och sjunga för grabbarna. Även dom klev upp fast vi sa att dom kunde få ligga kvar och dra sig. Snälla ungdomar vi har. Nu är vi påväg till Boda Borg. Kommer bli en heldag. Jag vet inte hur det är med alla andra men jag kommer nog va helt slut ikväll. Kul kommer det nog bli ändå! Just för tillfället sitter vi på en buss. Film är juh ett måste. Och idag visas Bolt. Klockren!

Bergspredikan



Jag filmade en liten snutt ifrån bergspredikan som ungdomarna fick gå på. Så fruktansvärt häftigt. Predikningar är inte alltdi kul att lyssna på. Men den här snubben fick med både det gamla och det nya testamentet på ungefär en timme. Dessutom gjorde han det på ett roligt sätt. Mer på en nivå för att konfirmander ska orka lyssna och hänga med.
Jag vet i och försig inte om alla tyckte det var kul att lyssna på. Men jag tyckte det och vet att några fler också tyckte likadant.
Det var som ett litet skådespeleri, även med lite musik, vilket jag fick med i filmsnutten.

Nu är vi igång

Nu har vi kommit igång ordentligt. Vi har varit här sen nio. Ungdomarna började komma en stund efter det. Och många är dom. Omkring 40 stycken. Helt galet.
Vi ledare sitter nu för tillfället och laminerar, klipper och snörar massa bokstäver. Det är till någon lek som ska göras senare idag har jag för mig.
Vi har i alla fall bunkrat upp med massor av cola och godis. Och självklart kaffe! Annars kommer vi nog vara griniga ledare hela veckan. Och så ska vi juh inte ha det!
Jag bjuder på några bilder på mina fina arbetskollegor.








And off we go

Galet trött jag är idag. Ändå blev det hyfsad tid för mig igår. Men allt annat kommer väl också ikapp. Kroppen kanske känner av att jag egentligen är ledig dom här dagarna. Men det är bara köra på. Förhoppningsvis finns det kaffe där borta. Jag måste bli lite piggare innan barnen kommer.

Jag hade förresten hoppats på fint väder även idag. Men det fick jag minsann inte. Det ser ut som att det ska börja regna när som helst.

Ja, nej nu har jag inte tid längre. Klockan börjar bli mycket och jag har inte ens packat klart. Ska åka om tio minuter.
Jag ska försöka lämna lite spår efter mig under dagen.


Utkast: April 4, 2010

Det blev en sväng till donken nu på kvällen. Alla började känna sig lite smått hungriga. Inte för att jag blev mätt. Men jag orkar inte fixa ytterligare lite mat denna kväll. Jag får hålla mig till imorgon bitti.
I alla fall.
Vad är det för personal dom anställer där? Nu menar jag inte alla. Utan jag syftar lite på städarna. All heder åt städare. Dom behövs överallt. Även jag städar, på hotell men de spelar ingen roll.
Nu för tiden får man juh gå lite kurser, även som städare. Det finns ett finare namn för städare, men jag kommer bara inte ihåg vad det heter.
Men det kändes som att dom där två hade blivit dit dragna direkt ifrån gatan och inte hade en aning om hur man  hanterade en mopp eller trasa.
Jag blev seriöst äcklad av att se när dom använde samma trasa till bord och golv. Inte fan torkar man golvet med en trasa som man torkar borden med. Någon måtta får det väl ändå vara.
Inte nog med det.
En timme innan stängning, nåja en halvtimme då, börjar dom jaga bort folk ifrån borden. Det skulle vara som att jag jagade ut folk ur sina rum, när det är en timme kvar av utcheckningen. Man gör inte så. Man får snällt vänta till folket börjar röra sig. Absolut att dom kan börja städa innan det stänger, men inte ska man väl jaga bort folk ifrån borden?! Det är trots allt öppet och vi har rätt att sitta där till stängning.
Förut städade dom alltid efter att det stängde. Då kan dom lalla runt bäst dom vill. Men när det sitter folk där får dom rätta sig efter folket. Kunderna.
Så är det på alla ställen. Eller så ber man dom snällt att underlätta lite för dom när dom städar.

Visst, det är jättelätt att driva med olika folk. Och jag kan inte säga att vi inte gjorde det. För det gjorde vi. Vi hade jätteroligt åt deras tafatthet. Just för att det såg ut som att dom hade blivit ditdragna direkt ifrån gatan och fått en varsin trasa i handen.
Men snälla, någon måtta får det väl vara.

Det blev visst lite till

Det blev visst vin ikväll också. Men bara för mig. Syrrans pojke fick väl smaka en liten skvätt.
Men mötet vet jag inte vart det blev av. Förmodligen skjuts det upp. Vi får dubbeljobba lite imorgon. Då åker vi på läger, hela bunten.
Nattvakter ska vi vara också. Så då har vi säkert möjlighet till att planera lite. När ungdomarna sover. Fast, vem säger att dom kommer sova. Jag har en liten känsla av att det kommer vara full fart från första minuten. Till den sista.

Datorn ska jag försöka ha med mig. Så att jag har en liten möjlighet till att uppdatera mig. Vi får se hur bra det går.
Håll tummarna för mig är ni gulliga!

En evighetsmaskin

God morgon!
Jag känner mig lite gladare igen. Vaknade med solen i ansiktet så man kan väl inte vara annat än glad. Men mest av allt hade jag bara velat ligga kvar där i sängen och myst med solen.
Men inte idag. Idag jobbar jag igen. Jag hade i alla fall en dag ledig. Jag vet inte ens när jag är ledig nästa gång, söndag kanske. Jag kommer inte ihåg.
Så det gäller att verkligen ta vara på dom lediga dagarna som jag har. Sen, när systers sjukskrivning har gått ut, kanske jag kan ta några dagar ledigt. Bara för att ladda upp batterierna. De låter nog som en bra idé tycker jag. Får ta och diskutera det med chefen/cheferna.

För någon gång måste man få kunna ladda om. Vila ut. Jag är ingen evighetsmaskin heller. Om det ändå vore så väl!
Ja men de vore väl något. Att man bara kan köra på utan att känna sig trött och sliten. Jag skulle kunna få hur mycket som helst gjort.
Hrm. Kanske ska jag pröva i alla fall, bara för att se om jag klarar det?!

Försöker få lite mysfaktor

Humöret dalade visst lite nu på kvällen. Jag vet inte riktigt vad som påverkade det.
Men jag låste in mig i lägenheten i alla fall. Tände ljus i hela vardagsrummet, för att försöka få en liten mysfaktor. Saknas väl kanske en del faktorer för att få den rätta mysstämningen. Men det här får väl duga idag.

Jag tog en liten paus ifrån alkoholen idag. Men imorgon när vi ska ha lite lägermöte blir det minsann vin till. Hur nice är inte det! Jag tror i alla fall att det kommer bli kanon.
Sen på måndag ska vi alla till konfalägret klockan nio. Men jag tror inte att det kommer vara några svårigheter faktiskt. Vi brukar kunna sköta det rätt proffisionellt. Vi är juh inte direkt några rookies.
Men det är inte det lägret vi ska planera imorgon. Utan för att ha lite framförhållning börjar vi planera sommarens läger, som ska vara i augusti.
Duktiga är vi som sagt!

Påskfirande med släkten

Ja nu är jag i alla fall hemkommen. Eller inte riktigt. Jag är för tillfället hemma hos mamma och pappa.
Vi har juh haft riktigt fint väder idag. Solen sken när vi kom fram och hela dagen.
Nästan hela släkten, på pappas sida, var samlad. Förutom två av mina kusiner. Men mina andra kusiner plus kusinbarn var där.
Yngsta kusinbarnet, 3 månader gammal, hamnade tillslut hos mig. Så himla söt.
Det tog väl någon timme eller så, men tillslut somnade hon. Tyvärr bara i tjugo minuter. Fast hon somnade nästan om igen, lite till och från.
Dom andra två kusinbarnen har blivit så stora. 5 och 6 år gamla. Tiden går så fort.
För inte så längesen var det jag som sprang runt och letade lappar som skulle visa mig fram till godiset.
Nu är det deras tur att leta påskägg. Nu är jag vuxen och får nöja mig med godisskålen som står på bordet.

Fast det funkar för mig med. Jag är inte lika ivrig att springa runt och jaga lappar. Jag kan lämna över det till dom. Det är väl mest till för barnens skull. Jag har gjort mitt på den fronten. Lika så mina kusiner. Den här jakten har hållt på i 20 år ungefär. Så jag kan väl säga att jag är nöjd. 

Jesse's bearnaise

Det blev rätt sent igår ändå. Trötta som få alla tre. Men tillslut kom skjutsen så dom kunde åka hem. Men trevligt, de hade vi faktiskt.
Jag fick för mig att jag skulle dippa mina chips i Jesse's bearnaisesås. Det visade sig vara supergott. Så alla vi tre åt upp såsen med hjälp av chips. Jag har ingen aning om varför jag fick för mig att jag skulle göra det. Det låter juh äckligt. Men är supergott.

Jaja, jag försöker piggna på mig ordentligt nu, ska ut och åka snart. Men jag tror inte de är några problem. Men jag ber till trafikgudarna att det är lugnt på vägarna. Och att jag inte stöter på några poliser. Det tycker vi inte om!

Nej men hörrni, kära, det är påskafton. Det är familjetid. Jag återkommer efter spektaklet.

Glad Påsk!


Nu vinar vi!

Nu har vi korkat upp vinet. Emma har även fått i sig lite mat. Petra däremot håller sig till kosken-strawberry. Kanske fick hon nog av vin igår? Vad vet jag.
Men det blev väl kanske lite ändring på folk här i alla fall. Dom som jag trodde skulle komma, kunde inte. Så vi får se ifall det bara blir vi tre eller om det kanske kommer någon annan, oväntad. Det skulle i alla fall vara lite skoj tycker jag.
Kom underfund med att alla dom som alltid brukade vara hos mig, inte är här. Inte ens i närheten. Känns lite konstig det faktiskt.

Jag ska fortsätta umgås lite med mina vänner så att jag får ha dom kvar hos mig ett tag i alla fall.

Glad Påsk!



Glad påsk mina vänner!

Dags att städa skulle jag tro

Nu är jag hemma, efter några timmar på jobbet.
De va längesen jag var där och jobbade så det va kul att få komma dit igen. Tyvärr så kände jag av i både rygg, knän och axlar att det var ett bra tag sen. Men det gick ändå bra.
Självklart blev det frukost där också. Äggröra. Älskade äggröra! Men det blev inte så många timmar. Jobbade bara mellan tio och halv tre.

Nu ska jag ta mig an mitt eget hem. De kommer folk hit sen ikväll och då kan det absolut inte se ut som ett bombnedslag, som det nu gör.
Någon annan som är i närheten och inte har något för sig så får ni självklart komma. Ni, mina vänner, vet att dörren för det mesta alltid står öppen för er! I alla fall när jag är hemma.


Igår kväll

Vi hade jättetrevligt igår. När vi kom dit va maten nästan precis klar.
Potatisgratäng, helgrillad fläskfilé och sallad. Hur gott som helst. Tror jag åt en halv fläskfilé själv.
Precis när vi kom dit igår, blev vi attackerad av deras hund. Helt galen. Men så söt. Han tyckte om att leka med snusdosan i alla fall.

 

Efter ett tag började alla andra anlända. Men jag satt fortfarande och åt. Det var så gott så jag kunde inte sluta. Men någon gång tar det stopp. Vilket det även gjorde för mig, jag blev inte proppmätt, men jag blev mätt. Senare på kvällen åkte ost och kex fram.

Nej, det var i alla fall jättetrevligt att träffa alla igen. Det blir juh inte så ofta. Eftersom jag skulle upp och jobba, även idag, så kom Emma och hämtade oss kring tolv. Blev lite kaffe där innan vi åkte. Men sen skulle vi ut i skogen för att hämta hennes bror.

Tack snälla, snälla Emma för att du kom och hämtade oss. Nu måste jag kila till jobbet. Men det blir nog något inlägg när jag kommer hem, innan alla andra kommer till mig ikväll.



(Självklart krånglade allt när jag skulle publicera.. Men det här inlägget skrevs 09.36)


Järvheden

Nu har syster kommit hem till mig. Vi väntar på att chefen ska ringa och plocka upp oss.
Hungrig som ett djur börjar jag i alla fall bli. Det var längesen jag åt lunch nu.
Vi försöker i alla fall fördriva tiden med Förkväll. Det är väl snarare något som är på i bakgrunden, för jag är inte så intresserad. Förutom att Thomas Järvheden ska vara med idag.
Han är en utav dom bästa!


Lite trevligt sådär en torsdag



Ikväll blir det en tripp till chefen, för lite grillning och vin förmodar jag.
Lite mysigt faktiskt. Ser fram emot kvällen. Ska enbart vara tjejer där vad jag har förstått också.

Händiga är vi

Det blev lite stress igår mellan jobbet och då jag skulle till den skottska aftonen så jag glömde helt bort vad jag gjorde där emellan.
Jag och Pucko hade juh bestämt att vi skulle träffas för en fika efter att jag hade jobbat. Sen blev det ändrade planer, vi skulle fortfarande fika. Men hon ville träffa Linn också. Så det bestämdes att jag skulle åka dit.
Jag har aldrig träffat henne tidigare, annat än lite flyktigt när hon har varit in i affärn. Första intrycket var i alla fall gott. Hon är riktigt trevlig. Det var lika avslappnat som att träffa Pucko själv.
Det kom även leverans på tvättmaskin och micro under tiden vi var där. Så vi hjälptes åt med att möblera om badkar och få tvättmaskinen på plats.
Teamwork!

Tack för en trevlig eftermiddag, båda två!


1:a April

Jag kom juh på att vi går in i en ny månad. April. Vår.
Alla vet juh att första april innebär att man får skämta. Luras kanske, om man tänker på ramsan som alltid sägs.
Jag tycker inte om den här dagen heller. Det är just den här delen att man ska skämta och att man blir lurad. De är det som jag inte tycker om.
Lite läskigt, eftersom man inte riktigt vet vad man ska tro på, eller vem. Jag blir liksom misstänksam mot allt som sägs.

Jag kommer ihåg en gång, på lågstadiet tror jag att det var. En klasskamrat fyllde år, eller det gör han juh fortfarande, första april. Och vi sa det till våran lärare. Hon trodde inte på oss. Hon trodde att vi lurade henne så hon var tvungen att kolla i sin almanacka.

Förstå då jag, som blir misstänksam mot allt. Förra året blev jag inte lurad alls. Inte en enda gång, inte på något som jag gick på i alla fall. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig det här året också. Men man kanske ska skumma igenom alla tidningar och se om det är något som verkar sticka ut litegrann.
Men det roligaste är ändå att se alla andra bli lurade, så länge det inte är jag så är det kul.


Vet inte riktigt hur jag ska bete mig

Igår kväll hörde en vän av sig till mig.
Hon har fått för sig att hon ska skicka mig på blinddate. Jag är inte sådär mycket för saker som jag inte vet så mycket om. Jag är en sån person som gärna vill veta så mycket som möjligt om saker och ting.
Men hon hade i alla fall bestämt sig för att koppla ihop oss. Jättegulligt att hon ens tänker på mig så. Men fega jag liksom.
Stackarn, hon förskte locka med allt. Hon skickade över en liten låtsnutt till mig. När han sjunger. Jag tror det är han i alla fall. Jätteduktig på att både sjunga och spela gitarr.
Jag fick även en liten bild också. Hon var hur säker som helst på att vi skulle passa sa hon.
Jag nämnde för henne att vi, för längesen, kom fram till att vi inte alls har samma smak på killar. Men jag måste juh erkänna, att av det jag kunde se, så såg han helt okej ut. Tatuerad och grejer. Nice!

Men det här är inte första gången som hon försöker koppla ihop mig med någon. Hon gjorde ett försök för några år sen men det blev inte av då.
Jag är som sagt feg och vågar inte ge mig in på sånt. I och försig tror jag inte riktigt att jag har testat det heller.
Vad ska jag göra? Hur ska jag göra? Är det någon som har varit på bilddate och rekommenderar det?

RSS 2.0