Frossa.

Fy tusan vad kallt jag tycker att det är här hemma. Känns som att det nästan är minusgrader.
Har precis krypit under filten i soffan och ska titta på Fångarna på fortet.
Innan de visades Rena Rama Rolf. Det var många år sen det visades på tv. Och sen, efter Fångarna på fortet är det Time out.
Sen ska jag nog försöka komma i säng i skaplig tid. Trots att jag har skaplig sovmorgon på mornarna så är jag riktigt trött mitt på dagen. Har suttit i möte i några timmar idag också.
Snart kommer det igång på riktigt också. Nästa vecka, då är det dags. Hoppas att det kommer att bli ordentligt nu den här hösten.

Vi drog en sen lunch på Donken idag, riktigt gott för en gångs skull. Efter mycket om och med löste vi även transporten i helgen. Jisses vad med strul vi har haft med det. Blev för dyrt med buss, saknades bilar osv. Men nu är det löst. Behöver inte ha ont i magen för det heller.
Duktiga vi är!

Nej nu blir det till att krypa ner ännu längre under filten och glo lite på tv.


Svansen.

Idag har vi bara flängt runt på jobbet, vi har varit i skolan för att prata med åttondeklassarna. Hann åka ut till våran lägergård för att hämta upp lite saker som vi hade glömt tidigare. Tillbaka till skolan för att fortsätta prata.
Ha ett litet möte med våra nya konfafaddrar och sen tillbaka till kontoret.
Det är tur att man bara hänger med.
Det går trögt, med det går framåt. Snart är det hemgång också. Stannar till hos mamma för att få färdiglagad mat, så jag slipper tänka på det när jag kommer hem också.

Imorn ska det vara mer möten. Mycket möten den här veckan. Sen drar vi på festival med jobbet. Kommer bli så bra!

Avbrott i vardagen och jobb.

När jag vaknade imorse kände jag mig arg. Jag vet inte varför.

I onsdags åkte vi, ett gäng tjejer, på kryssning. Det behövdes ett litet avbrott ifrån vardagen ett tag. Det var inte så mycket folk på båten tyckte jag, men vi hade ändå kul. Buffén var himmelsk. Vi åt hur länge som helst. Gick tillbaka till våra hytter för att piffa till oss och sen bege oss till baren.
Det blev några timmar där, innan jag kände mig alldeles för hungrig igen. Vi letade upp cafeterian för att få oss något att äta. När vi satt där insåg vi hur mycket klockan var, och hur trötta vi var. Så det blev sängen efter det.
Andra dagen blev riktigt lugn. Handlade lite och sen bänkade vi oss i baren för att se lite uppträdanden.

Fredagen innebar jobb igen. Fast jag fick lite sovmorgon, började klockan tio. Vi förberedde lite inför lägret som är nu i helgen. Det blev lite turer fram och tillbaka, men det löste sig. Klockan fyra packade vi ihop och åkte hem. Kräftskiva stog på schemat. Tror nog att jag hade lite för kul, eftersom jag skulle börja jobba klockan tio. Men det fungerade ändå. Bara bita ihop och jobba på. Femkamp, lägerbål, spökhistorier och en liten runda i skogen. 
Vi trodde att vi skulle vara kvar på lägret hela helgen. Men tolv visade det sig att vi inte alls behövde vara kvar. Vi hade inget mer att göra. Vi beslutade att vi skulle sova hemma istället. Däremot måste jag åka och jobba lite nu istället. Dom har ingen nyckel så jag måste åka dit för att låsa och hämta det som tillhör oss.

Men det är snart, och jag har inte orkat fixa mig än. Det blev en rätt lång sovmorgon imorse. Dags att börja röra på sig kanske.

En lång arbetsdag med möten.

Dagen har gått åt till att klura på en fem-kamp inför helgen. Inte det lättaste, men vi fixade det. Tiden bara flög iväg och innan vi visste ordet av var klockan halv tolv. Det blev en sen brunch, en vanlig lunch blev det i stället. Klockan ett skulle vi nämligen vara på pedagogträff.
Kul att träffa alla andra ifrån distriktet. Många av dom hade jag redan träffat i och med lägret vi var på i somras. Massa med datum och grejer kom upp. Bara snurrade i skallen, men det kommer nog bli bra i slutändan ska vi se.

Efter det var det raka spåret till nästa möte. Eller det var mer en återträff med alla som var med på lägret. En utvärdering och sedan började vi spåna om ett nytt läger i sommar. Nya grejer dök upp som förslag, rätt intressanta. Vi får se hur mycket som kommer att genomföras och hur det blir.

 

Nu är det soffläge som gäller. Kom hem ifrån jobbet för ett tag sen, orkar inte göra så mycket mer. Hoppas på att få lite sällskap snart också kanske. Något att äta vore kanske en idé att tänka på med.

Nej, fångarna på fortet var det ja..


Jag vill ha mat!

Nu är jag bra hungrig i alla fall. Har precis ställt in potatisgratängen i ugnen. Syrran och hennes karl kommer efter halv sju.
Jag vill ha mat nuuu!

Igår flyttades det för fullt. Mamma och pappa till deras lägenhet och syrran till hennes karl. Jag kände mig mest i vägen, men jag hade en garderob med saker som var mina. Dom har legat där i tre år, sen jag flyttade hemifrån. Nu måste jag ta hem dom. Men som tur är har jag fått mitt förråd helt och hållet för mig själv. Mamma och dom behöver nog låna det lite, men det är fortfarande mitt. Har haft det utlånat i ungefär tre år.
Åkte hem till syrran igår och käkade, drack lite vin och tittade på film. Rätt skönt.

Vill helst inte sova själv så det var en bra lösning tycker jag. Men syrran var uppe och gick i natt, hörde något tassande och sen var det tyst. Men jag fick för mig att det var någon som tittade på mig. Imorse fick jag reda på att hon hade kollat efter katten. Men han fanns inte där. Ute på upptäcktsfärd kanske. Han kom dock in i morse och låg helt utslagen i sängen. Så söt så.

Kom hem någongång på eftermiddagen idag. Har hunnit städa lite, men jag är sämst på det. Jag bara flyttar runt på sakerna hela tiden. Hittar alltid en ny plats varje gång. Kanske dags att slänga skiten i stället? Får försöka göra det någon dag. När jag har tid - och lust.

Upp och ner.

Jag har inte haft någon större lust att blogga dom senaste dagarna. Det har varit lite upp och ner här hemma.
Jag har jobbat på som attan, vilket känns skönt. Och allt har flytit på bra. Jag trivs där.
Hemma har det inte varit lika bra. Men det artar sig. Det kanske till och med blir bra. Mamma och pappa tog bort djuren här i veckan, det påverkade ännu mer och drog ner mig i det negativa.

Igår och idag har vi varit på våran lägergård och haft skolklasser. Hela dagarna. Det har varit riktigt påfrestande. Igår hade vi också ledarmöte. Klockan tre möttes vi upp på Klippan efter en heldag ute med massor av ungdomar. Jobbade tolv timmar. Det var sängen direkt när jag kom hem sen. Halv tio är inte direkt ofta man hittar mig i sängen på kvällarna. Men har dragit på mig en förkylning också, så förmodligen är det den som spökar lite eftersom jag är så slut hela dagarna.
I tisdags fick jag för mig att färga håret också. Så nu har jag blivit mörk. Mörkare än vanligt, brukar annars ta en färg med lite rött i. Nu blev det brunt rakt igenom.
I går var jag hos dietisten med. Mycket positivt resultat fick jag med mig därifrån. Jag hade gått upp 1.5 kg sen sist jag var där. Det är hur bra som helst. Kanske ändrar sig det med och går åt rätt håll.

Nu är det bestämt och bokat också, vi drar ett gäng på kryssning på onsdag. Komma ifrån lite, men bara med en liten del av ledarstyrkan. Alla kunde inte följa med. Det hade varit sjukt roligt annars.


Ingen sömn.

Efter en helgs ledighet var dags att gå tillbaka till verkligheten och jobba.
Igår hade jag i och försig sovmorgon och inte så speciellt mycket att göra. Jag bara gled med hela dagen. Fick däremot skriva en liten presentation om mig själv till jobbet.
Det är nog det svåraste jag vet. Jag kan inte skriva om mig själv. Vet liksom inte vad jag ska säga.

Jobbade på någon timme extra, sen åkte jag hem till mamma och pappa för att äta lite. Åkte sen hem och då visade det sig att Göta Kanal - Eller vem drog ur proppen visades på 4an. Tror jag hann se en halvtimme, knappt. Sen åkte jag med som sällskap till stan. Någon form av en jättehammare skulle lämnas. Trevligt att se något annat för en stund.
När jag kom hem mådde jag inte så bra. Någon form av panikångest började komma fram, varför? Ingen aning. Jag hade jättesvårt att sova eller somna. Så jag har inte sovit sådär jättemycket inatt.
Imorse var det bara att kliva upp, duscha och åka till jobbet. Och se glad ut.

Det här klarar jag.

Utekväll.

Jag hade det så bra igår. Började med att ha MaryKay party först. Det gick väl hyfsat bra tycker jag. Det var bättre än första gruppen, men bättre kan jag. Det kommer så småningom. Det var lite jobbigt att det sprang runt folk, men efter ett tag kunde jag koppla bort det och köra på med mitt.
När klassen var klar var det dags för kräftskiva. Dom hade dukat fram så fint ute. Vädret tillät det igår med. Jisses vad varmt det var. Sommaren har kommit tillbaka. Idag är det inte lika fint ute, men hyfsat varmt ändå.

Efter kräftskivan, i alla fall, åkte vi vidare till en överraskningsfest. Lisa ska börja i skolan igen och vi skulle ha lite fest för henne. Jag kom senare och Lisa visste inte ens om att jag skulle komma. Så när dörren öppnades stog hon där med ögonbindel. Det var roligt. Glad blev hon i alla fall.
Efter ett tag blev det utgång.
Jag tror jag kom hem halv fyra, då hade vi stannat till på Statoil en sväng också. Va tvungna att äta lite. Men så trött jag var. Helt sjukt. Och ont i benen hade jag, jag vet inte om det var för skorna och att jag hade stått för mycket. Men ont gjorde det.

Får försöka träna bort det. Gå oftare i höga skor.

Det blir inte alltid som jag vill.

Klockan är halv tolv. Jag är trött, men ändå inte. Jag vill inte att klockan ska vara mitt i natten, backa några timmar tack.
Jag hade velat göra något kul. Hur ofta brukar jag sitta hemma helt själv en fredag eller lördag. Inte ofta om det inte är självförvållat. Vilket de kanske är nu också, men det vill jag inte tro.

Bio blev det inget med. IKEA däremot. Jag hade rätt kul. lite jobbigt att bara stå, så jag slog mig ner vid en liten barnhörna och började knappa på någon skärm där, tills dom andra tyckte att det var nog.
Sen blev det även en tripp till MAX. Jisses vad gott det var. Det var längesen som jag besökte den restaurangen.
Träffade även på Pysen hemma hos syrran och hennes karl sen. Pysen flyttade med Petra dit så det var några veckor sen jag träffade honom. Lika söt som vanligt. Fint halsband har han fått nu också.
Men sen orkade jag inte vara kvar längre. Kändes lite dumt att bara sitta och titta på när det byggdes garderob.

Jag fick en ny film idag också. Valentine's Day. Synd att jag precis har sett den, men den var såpass bra att jag skulle kunna se den igen nu.
Funderar på att göra det, gå och lägga mig och se en film. Ska försöka komma upp i bra tid imorgon, så jag hinner med att fixa lite saker innan det är dags för att rulla till kräftskiva och allt vad kvällen bjuder på.

Viktigt att bara vara.

Jag tog mig en rejäl sovmorgon i morse. Det behövdes tror jag. Vaknade efter tolv någon gång, men låg och drog mig fram till kvart över ett. Det var riktigt skönt.

Igår efter Benknäckargänget såg jag på Sex and the City. Sista avsnittet, så då fick jag för mig att jag skulle se på filmen också. Men eftersom jag var trött hann jag inte se klart på hela. Den sista delen av filmen såg jag klart idag. Så jag har spenderat mestadelen av dagen i sängen. Lite dåligt mår jag över det, men vissa dagar behövs det verkligen.
Att bara vara, och inte göra någonting alls, annat än att slappa.
Men nu är jag uppe, vaken och klar. Det är juh trots allt fredag så jag har inte planerat att bara sitta hemma och inte göra någonting alls.
Det var egentligen meningen att jag skulle på bio nu, men det blir IKEA istället. Med syster och hennes karl. Bio kanske det blir senare ikväll. Får se om det hinns med. Jag hinner nog med, men jag vet inte om han gör det. Det återstår att se helt enkelt.

Ska få i mig något att äta innan jag rullar mot syster.


Men hur tänkte du där då?

Nu är jag hemma igen. Helt själv den här gången. Ingen kommer ens kunna komma in genom dörren om de nu ens skulle dyka upp någon. Alla grejer som jag hade med mig i veckan har alla bara hamnat i hallen. Jag har inte orkat eller haft tid att fixa det än.
Men imorgon är jag ledig. Så då ska jag försöka styra upp mitt hem litegrann.

Jag har vilket fall haft en jättetrevlig vecka. Jag och Sofie sov på jobbet i tisdags. Beställde med oss pizza, köpte chips och cola. Bosatte oss i lillstugan, som numer har döpts om till Roten. Projektor och filmer hade vi massor utav.
Den kvällen spårade vi nog rätt skapligt. Men vi försökte ladda batterierna inför kommande dag, kväll och natt.
Det går liksom inte att återberätta allt som har hänt under dessa dagar. Kul har vi haft, mycket knasiga kommentarer, uttryck och citat har vi hört.
Mycket lite sömn har vi fått också. Det blev film på kvällen, efter tacos, lägerbål, korvgrillning och skogspromenad.
Skräckfilm är nästan ett måste, vi såg på Paranormal activities. Usch säger jag. Taget ifrån verkliga filmdokumentationer. Det roligaste var nog ändå när alla hoppade till och skrek, vissa mer än andra.
Somnade nog på det mest osköna sättet någonsin. Efter några timmars sömn förflyttade jag mig till en egen säng. Men det blev inte mycket sova där heller. Lika bra att kliva upp och få något gjort.

Väderrapporter vi hade kollat på igårkväll sa att det skulle regna idag. Men inte har det gjort det heller. Varmt så in i norden.
När jag kom hem efter mycket om och men, slängde jag mig på soffan och råkade somna. Rätt skönt vill jag lova.

Nu ska jag krypa ner i sovan igen och fortsätta titta på Benknäckargänget.

Det går, bara man vill

Sofie kom och sov hemma hos mig igår igen. Då behövde jag inte vara själv tillslut. Men det dröjde ett tag innan hon kom. Rätt lång tid, det var nästan så jag började fundera på om något hade hänt.
Efter mycket om och men och funderingar så dök hon upp.
Det blev en tidigare kväll för mig, en kvällen innan. Trots det försov jag mig. Fast vi hann med allt som skulle göras innan det var dags att åka till jobbet.

Men sen har jag världens bästa ledare också, så jag har inte behövt göra så mycket. Jag har haft kökstjänsten dom här två dagarna, med lite assistans ifrån dom andra.
Vi två, jag och Sofie, bestämde oss för att vi ska sova över på jobbet. Jättesmart tycker vi, eftersom då får vi lite sovmorgon. Kanon!
Ska bli lite film och mys. Lite planering inför imorgon blir det också. Vi ska försöka med det i alla fall.
Nej. Åka hem och packa lite inför dessa två dagar.
Hörs senare.
Tjingeling.

Det kryper i kroppen.

Jag håller helt seriöst på att krypa ur skinnet. Klättra på väggarna. Ja, ni förstår.
Är sjukt jävla trött, men jag orkar inte sitta här längre. Kanske ska höra av mig till systra mi och se vad hon gör. Eller något.
Soso, jag förstår vad du menar, tusen gånger om !
Åka utan destination kanske? Jag har sagt det miljoner gånger men det blir aldrig av. Men jag orkar inte sitta still. Jag somnar juh.
Bara jag är tillbaka och hyfsat utvilad till jobbet imorgon. Vad kan man göra.

Magnus, läser du fortfarande? Såg att du skaffat ny blogg. Vart, när, hur, varför?
Saknar dig gör jag också!

Det tar på krafterna.

Det blev lite vin i lördags. Först hade vi en liten kräftis hos mamma och pappa. Det var trevligt, med kusiner och moster och morbror.
Jag och Emma åkte hem till Patrik senare på kvällen. Där åkte lådan fram. Gott var det. Senare bestämdes det att vi skulle åka till Kentas en sväng. Det var också mycket trevligt.
Men vilket åskväder det var. I närmare två timmar höll det i sig. Fast det cirkulerade bara runt oss, kom aldrig på oss. Regnet däremot. Det öste ner hela kvällen. Mys.
I söndags var jag skapligt seg. Sov bort halva dagen gjorde jag också. Men sen blev det pizza och film på det. Kändes lite bättre.
Skulle egentligen åkt på bio men det sköts fram till senare. Får se om det blir något där.

Hade helt glömt bort att jag hade lovat Sofie att hon fick sova här om hon inte kunde ta sig till jobbet imorse. Så då var det juh tur att det inte blev någon bio för min del.
Så det blev chips, cola och film i stället. Lite skitsnack och bara vara. Allt som behövs ibland. Men däremot blev det riktigt sent. Det var lite kämpigt att ta sig upp imorse. Men upp kom vi, och allt hann vi med också.

Får se om hon dyker upp här ikväll också, eller om hon får skjuts till jobbet imorgon. Imorgon hoppas vi på finare väder så barnen får något annat skoj att göra. Läger är ändå läger, då ska man vara ute och skoja.
Håller tummarna.

En okej dag.

Jag hamnade lite i nedförsbacke nu på kvällskvisten. Kändes inte alls bra. Försöker allt jag kan att rätta till det just nu.
Annars har dagen varit riktigt bra. Jobbade bara halvdag idag. Fanns inte så mycket att göra. Mary och jag förberedde lite inför morgondagen och planerade även in ett ledarmöte.
Tvingade även Mange att luncha med mig. Fast jag tror inte jag behövde tvinga honom så mycket. Trevligt hade vi i alla fall. Inte så ofta vi träffas och snackar nu för tiden.
Det går i perioder det där.
Efter en trevlig lunch åkte jag hem till mamma och pappa. Där var mormor också. När pappa kom hem åkte vi till deras nya lägenhet. Första gången jag fick se hur det såg ut.
Jag tror det kommer bli jättefint när dom väl flyttar dit. Kommer kännas konstigt att dom inte kommer bo kvar så nära som dom gör just nu. Fast så långt flyttar dom inte. En mil bara. Det klarar jag nog.
Hittade en bra kalender idag också. Har letat hur länge som helst efter en bra. Nu hittade jag en, som jag tycker är fin till och med. Den kommer synas om jag säger så.

Tur att något i mitt liv börjar ordna sig!

Life's a climb, but the veiw is great

Även fast man inte kan tro det, så har det varit ganska intensiva dagar. Mest kanske mentalt. Mycket information, mycket nytt. Men det kommer bli så bra det här. Allt kommer att ordna sig. Känns kanske lite jobbigt bara när Mary väl slutar, på riktigt. Nu har jag juh henne som stöd ändå.
I och försig kommer Thomas tillbaka nästa vecka. Men det är inte samma sak. Det är inte honom jag tar över efter.
Så igår åkte jag först till fritids för att lämna tillbaka nyckeln jag hade när jag jobbade där innan semesterstängningen, blev kvar där ett tag och pratade lite. Hade tydligen glömt att informera om nya jobbet. Men sa att dom fortfarande kunde ringa mig om det skulle behövas.
Sen drog jag vidare till affärn för att hyra film. Just då var inte vädret det finaste.
Rätt skönt att bara gosa upp sig i sängen och slå på en film när man är helt slut. Det blev Valentine´s Day. Riktigt bra faktiskt. En romantisk komedi. Massor med bra skådespelare. Alla kända ansikten.
Funderar på om jag ska se en film ikväll med, eller om jag bara nöjer mig med programmen på tv ikväll.

Just nu är det i alla fall tvn som gäller. Gamla avsnitt av NCIS.

Dansa min djävul.

Oj oj, shame on me! Fyra dagar. Fyra dagar har gått och jag har inte uppdaterat något alls. Väldigt väldigt dålig stil av mig.
Men jag har inte riktigt haft tid tror jag. 

Fredagen var superkul. Oj så skoj jag hade. Massa folk överallt. Det blev även en vadslagning i vem som kunde få ihop flest rosor. Jag slutade på sju stycken. Tror jag vann. Det blev även dans. Buggade på riktigt för första gången på flera år tror jag. Vill juh inte påstå att jag var duktig, ringrostig om jag säger så.
Klockan blev mycket, jag fick i mig en liten mängd för mycket. Och på hemvägen somnade jag. Nå så fruktansvärt trött.
Lördagen blev det jobb. Inte allt för pigg men jag fick även lite sällskap där. Kändes som att allt rullade på lite bättre då. Lovade bort mig på middag på kvällen. Väldigt uppskattat och trevligt. Men det blev sent. Jag förstår inte hur det kan komma sig att jag aldrig kan komma hem i tid, när jag vet att jag ska upp tidigt dagen efter för att jobba.
Söndagen, sista dagen på affären. Kändes lite tungt att jobba då faktiskt. Men det är väl så när man vet att det är sista dagen. På ett sett vill man att det ska gå jättefort. Men på ett annat så känns det som att tiden borta stanna till ett tag.
Fick lämna ifrån mig nycklarna och säga byebye till jobbet.
Mådde inte så bra då heller, förmodligen har jag åkt på magkatarr eller liknande. Jisses vad ont jag hade i magen. Det bara sved och dona. Åkte upp till mamma och pappa, där moster med familj hälsade på. Fick en Inside av moster. Men inte tyckte jag att den hjälpte, förs flera timmar sen. Bestämde mig för att det nog var bäst att jag köpte egna tabletter.
Men jag åkte hem, slängde mig på sängen. Då ringde telefonen. Jag hade nästan sagt att jag skulle följa med bort och vara lite social med Patrik.
Sagt och gjort. Bara sätta sig i bilen, åka till honom och byta till hans bil. Även den dagen blev det sent. Vad händer med tiden ibland?! Jag fördrev tiden med lite Guitar Hero där i alla fall. Rätt kul, var länge sen jag spelade.

Igår. Då var det första dagen på "nya" jobbet. Spännande. Började lite smått planera vad som skulle ske framöver. Vilka dagar det ska vara läger och gudstjänster, eller vilka vi ska vara med på i alla fall. Åkte runt lite grann för att försöka få lite klarhet i budget med mera. Och vi bestämde även att vi skulle åka till Antep för att luncha. Tre mil, enkel resa. Så får man göra här. Tror jag kommer trivas bra.
Åkte tillbaka för att planera lite till och sen sa vi slut för idag. Bra och lugn första dag på jobbet.
Åkte även för att handla mina tabletter. Tuggtabletter. Inte allt för goda kan jag meddela, men dom funkar.
Hade bestämt med Zandra att jag skulle komma över för att låna hennes kattbur, men blev kvar där betydligt längre. Fikade och snackade som aldrig förr. Spöregna gjorde det igår också. Jag har inte sett så mycket regn på evigheter tror jag.

Snabb middag hos mamma och lämna av kattburen innan jag åkte tillbaka till Zandra. Vi bestämde att vi skulle se på våran gamla Kabaré. Joda, pinsamt. Men oj så kul.

Idag hade vi en liten mer grovplanering av hela höstterminen på jobbet. Gick skapligt bra. Jovisst, vi kan vi! Efter några timmars intensiv planering bestämde vi oss för att det var dags för lunch. Kinarestaurang stog på schemat. Tre mil enkel resa, jajamen. Tillbaka till Klippan för att börja beställa material. Vilken tid allt sånt tar. Det kan man inte tro. Men sen stängde vi igen fabriken. Dags att rulla hem.

Ja men juste, höll på att glömma. En vän till mig skickade ett sms nyss. Han har blivit pappa. Oj så kul! Ett stort grattis till er!

 

Nu är det dags för mig att börja rulla snart igen. Kräftskiva står på kvällens schema. Det ska bli intressant.


RSS 2.0