För att jag älskar dig.

För att jag älskar dig.


Nu har jag haft möte efter möte. Går från ...

Nu har jag haft möte efter möte. Går från det ena till det andra. Sista mötet nu. Klockan två. Mycket info, tankar och idéer som snurrar runt. Men, en sista kraftansträngning och omladdning. Sen får jag åka hem.


Bokstäverna svävar framför ögonen.

Hela dagen har jag nu suttit med dessa texter som ska hämtas hem. Massor är det. Men snart är det kompendiumet klart. Fast det är bara texterna. Sen ska alla ackord och låtar sammanställas med.
Det är nästan så att jag funderar på att gå ut och ta en liten promenad så jag inte växer fast här på stolen. Och får ögon stora som datorskärmar. Än så länge har jag klarat mig ifrån att få huvudvärk.
Det har nog rätt mycket att göra med att jag inte sitter här själv. Så det har blivit rätt mycket avbrott för att prata om annat. Sånt behövs ibland märker jag.

Kör en långdag gör jag med. Jag hade kunnat ta sovmorgon, för att inte få så många timmar, men jag tyckte att det var onödigt. Vi siktar på en tolvtimmars tycker jag. Sen är det bara att åka hem och stupa i säng.

Men egentligen så vill jag bara att klockan ska ticka fortare så att folk börjar röra sig hitåt. Skulle vara skönt att få allt överstökat.
Imorgon fortsätter vi med möten, personalmöte och japandags-möte. Får se hur det blir. Spännande.

Åter till jobbet kanske!

Så härligt att vakna med dessa två kurrand...

img_2584 (MMS)

Så härligt att vakna med dessa två kurrandes i örat.


Helgen.

Helgen är över. Imorn återgår vi till vardag igen. Känns kanske rätt bra ändå. Rutinerna börjar komma tillbaka ordentligt.
Igår kväll grillade vi och hade det allmänt mysigt. Vi lyckades sitta ute utan att frysa ihjäl, men det var väl också sista gången kanske. Nu är nog hösten här. Eftersom att inga av lamporna på altanen kom på plats igår fick vi nöja oss med värmeljus. Men det gick lika bra det med. 

Tror inte vi kom i säng förs närmare halv två. Kvart i sex ringde klockan, då var det dags för grabbarna att ta sig upp och ut på sjön för att vittja kräftburar. Jag vaknade till vid åtta tiden av att det smällde i dörrar och regnet som smattrade mot rutan. Då kom jag på att jag hade tvätt ute. Ut för att hämta in det och inse att ytterdörren stog öppen. Smart drag där. Tänk om någon hade fått för sig för att bara kliva in. Lyckligtvis var jag den enda hemma. Försökte somna om igen och vaknade sen vid tio igen och insåg att jag fortfarande var hemma själv.
Tydligen hade dom fått problem ute på sjön. Och därför hade det dragit ut på tiden. Men kräftor hade dom fått. Drygt tre kilo. Det är inte dåligt.
Eftersom att grabbarna inte hade fått tillräckligt med sömn under natten, blev det en slappar eftermiddag framför tvn. Förutom då när mormor och systrarna kom över på en fika.

Och nu sitter jag här hemma själv och bara väntar på att telefonen ska ringa. Måste ta mig ner till sjön för att hjälpa till att dra upp båten. Sen ska vi gå hem för att hämta bil+båtkärra så vi kan få hem båten. Sen blir det middag. Äntligen.

Lördagen är kommen. Jag har redan hunnit m...

Lördagen är kommen. Jag har redan hunnit måla fönster (för några timmar sen). Älskling och nullen håller på med altanbelysning och jag tittar mest på. Ska skifta maskin också. Tvättar förfullt. Det gäller att passa på nu när det är helg och fint väder. Kvällen bjuder på grillning som det ser ut nu. Och även kräftfiske för hjärtats del. Ett och annat glas vin ska nog få slinka ner, lördagen till ära. På återseende!


Torsdag - Snart helg

Äntligen har jag kommit in i en bra period igen, vad gäller sovandet. Den senaste veckan har jag verkligen sovit hur bra som helst. Och jag märker av det på jobbet med. Visst kan det vara så att jag möjligtvis sover lite för länge, men jag är utvilad och pigg i alla fall. Trots att man kan få lite dimpar under dagen. Fast det gör inte så mycket.
Däremot känner jag verkligen av det på eftermiddagen. Då längtar jag hem till soffan. Bara att få lägga sig ner och vila ryggen lite innan det är dags för middagen.

Igår kände ingen av oss riktigt pigga för att laga mat, så det fick bli en paj. Snabbt och bra. Dessutom fick jag hem filmer igår. Hur många lingon finns det i världen såg jag för första gången igår. Det var riktigt bra. Visst var den sorglig på sina ställen. Jag älskar att se att vissa människor inte slutar kämpa för vad dom vill, trots allt motstånd dom möter.
Så om det finns några som fortfarande inte har sett filmen, GÖR DET!

Torsdag idag, löningsdag. Jag är på jobbet, älskling är på jobbet, mamma och pappa är påväg till Polen och syrrorna är på jobbet. Bara en arbetsdag till sen är det helg. Får se om jag kanske svänger förbi hos mamma och pappa idag. Mormor ska vara lite husvakt tills dom återkommer på måndag. Någon liten fika kanske jag kan klämma in med henne. Det är alltid trevligt.

Vad dagarna verkar gå fort den här veckan,...

Vad dagarna verkar gå fort den här veckan, tiden bara flyger iväg. Redan onsdag kväll. Men det har varit hyfsat bra dagar. På jobbet. Två arbetsdagar kvar innan helg igen. Känns bra att vara igång på riktigt, efter semester.


Mysmåndag ?

Vaknade av att det smattrade på rutan imorse. Jag älskar när det regnar, men bara när jag får stanna kvar i sängen.

Vilket jag inte fick idag. Måndag betyder arbetsdag. Och vi skulle vara ute med mellanstadiet idag, var det sagt och planerat. Åkte till kontoret till åtta, skulle träffas på skolan klockan nio. Så när klockan började närma sig nio åkte vi ner till skolan. Men inga lärare fanns där. Så vi bestämde oss för att åka och se om dom redan hade gått, vilket dom inte hade gjort. Vi hittade dom ingenstans. Tillbaka till skolan och upp till klassrummet. Där satt klassen.
Läraren hade glömt att meddela oss om att dom hade beslutat sig för att ställa in. Eftersom det var så dåligt väder.

Hua! Där sprack våran dag. Vad skulle vi göra nu då. Så det har blivit en hel del koppar kaffe idag. Massa snack och lång lunch. Men nu får det vara nog. Ska rulla hemåt snart. Försöka få tag i hjärtat och se när han behagar komma hem och vad vi ska stoppa i magen.
Imorgon hoppas jag på att allt är som det ska, på jobbet. Så vi kan komma in ordentligt i rutinerna igen efter semestern. Förra veckan räknas inte, då lallade vi mest runt bara.


Den är på plats, men lite småfix är det al...

img_8819 (MMS)

Den är på plats, men lite småfix är det allt kvar. Fint blev det i alla fall !


Det händer grejer här hemma! Snart har vi ...

img_0026 (MMS)

Det händer grejer här hemma! Snart har vi en altandörr på plats. Hoppas jag!


Nu har jag bestämt mig, till hundra procen...

Nu har jag bestämt mig, till hundra procent, att jag ska utbilda mig till nagelteknolog. Nu gör jag det bara på skoj och mest på mig själv. Men jag vill göra mer. Idag kom även altandörren. Så nu hoppas jag att den kommer på plats, fort. Jag vill kunna utnyttja den innan snön kommer.


Bloggtorka?

Jag känner att mina inlägg bara blir allt mer tråkiga. Kan inte vara så kul att läsa, och det märks också i statistiken.
Men det är så det är. Det händer liksom inte så roliga saker nu för tiden. Och när det väl gör det så glömmer jag helt bort att blogga. Det är inte så kul att försöka återberätta händelserna flera dagar efter att dom har ägt rum. Men jag försöker hela tiden komma ihåg att i alla fall skicka iväg något mobilinlägg ibland. Fast jag måste nog medge att jag har varit rätt dålig på den fronten med. Men man vet juh aldrig, jag kanske förbättrar mig.
För samtidigt så vill jag inte lägga ner bloggen helt. Så det tänker jag inte göra.

Igår blev vi i alla fall äntligen av med kaffemaskinen som hjärtat fick för sig att köpa. En sån där stor herrejösses maskin, som finns i butiker. Den står numer i pappas garage.
Vi fick även ett gäng säckar med kattsand. Jag hoppas på att den sanden är bättre än dom andra som vi tidigare köpt.
Vi får testa och se.

Vardagen har juh kommit också, den riktiga vardagen. Då klockorna börjar ringa redan vid fem. Jobbet kallar. Lite jobbigt är det allt att kliva upp och åka till jobbet, men vad gör man inte. Spenderar mindre tid med hjärtat redan efter tre dagar. Han åker först och kommer hem sist. Och sen finns det massor som ska göras hemma också. Tråkigt, men så är livet. Men jag ska väl vara glad som har fått spendera många semesterdagar med honom.
Förhoppningsvis börjar det sina på saker som måste göras utanför hemmet på helgerna, nu när hösten och snart vintern kommer, så jag i alla fall kan få ha honom hemma och nära då med.
Jag jobbar på att acceptera, det har jag gjort det senaste året, att jag inte kan ha honom fast vid mig hela tiden. Han gör det han alltid har gjort. Och jag gör det jag alltid gör. Jag får fortsätta jobba på det. Jag kan juh inte gå och må dåligt över att han har saker att göra, jag ska vara glad.

Första ordentliga arbetsdagen efter semest...

Första ordentliga arbetsdagen efter semestern. Kändes lite halvmotigt, men de gick bra ändå. Lite virrig kände jag mig allt men det kommer nog bli bättre under veckan som kommer.


Lite kräftfiske har de blivit här förra ve...

img_7134 (MMS)

Lite kräftfiske har de blivit här förra veckan.


Igår blev det en liten tur till morfar för...

img_4644 (MMS)

Igår blev det en liten tur till morfar för att gratta honom. 65 år fyllda, och därmed pensionär på riktigt. Hela tjocka släkten var där. Fullt ös.  Sen blev det en sväng till Mange för att kolla in hans nya lägenhet, bland annat. Stor och öppen. Fin var den. Så jag hoppas han kommer trivas där. Åkte sen hem för att gå och lägga mig. Jag var trött hela dagen igår. Så jag hoppas jag är utvilad nu. Min sista semesterdag och allt.


Finns inga dåliga sovplatser för våra älsk...

img_6819 (MMS)

Finns inga dåliga sovplatser för våra älskade kissar. Bayliss hittade ölkartongen.


Dåligt väder innebär städdag.

Vilket jävla väder det har varit idag. Fint imorse, solen sken och det verkade vara hyfsat lugnt på himlen. Sen kom regnet. Usch. Så jag har bara hållt mig inne nästan hela dagen. Donat lite i köket, lyckades till och med få ihop en sockerkaka som jag kunde bjuda grabbarna på.
Dom däremot håller på ute på tomten. Vilken stor skillnad det har blivit. Massor av skräp ligger på kärran som bara väntar att få åka till tippen.
När det är klart kommer det vara en helt annan tomt.

Sista semesterveckan har jag nu också. Känns lite tråkigt med tanke på att vi inte har gjort allt som jag ville att vi skulle göra. Men jag får väl helt enkelt nöja mig med det vi har gjort, inte för att det är så mycket. Jag ville åka bort, längre bort än länsgränsen. Vilket vi i stort sett inte har gjort. Jag får väl helt enkelt ta och åka iväg en helg själv om det ska vara så. Trots att semestern är slut nu.
Några svängar med bussen har jag i alla fall fått vara med om. Inte så mycket som var sagt men lite. Ett gäng båtturer har vi hunnit med också. Men inga med dom större båtarna. Det är visserligen något jag kan göra en helg. Så det spelar ingen roll.
Sovit har jag däremot gjort. Alldeles för mycket nästan. Det har liksom slagit om. Så nu är jag trött för att jag har sovit för mycket. Det är inte heller bra. Känns nästan som att det skulle behövas en liten tupplur nu. Kanske kan jag komma undan med en liten powernap, nu när dom andra ändå är ute på tomten och härjar. För det har jag ändå förtjänat kan jag tycka.


Jag älskar dig! Det är du som får min värl...

img_5119 (MMS)

Jag älskar dig! Det är du som får min värld att snurra. Jag mår så bra!


Some says that this is life. Jag kan nästa...

img_8082 (MMS)

Some says that this is life. Jag kan nästan hålla med.  Nu har vi stått förtöjda några timmar på Sandhamn och vädret är på topp. Helt underbart. Jag skulle kunna tänka mig det här. Sommar, båt, sjö några veckor om året.


Härliga underbara sommar.

Idag har vi också sånt där kanon väder här hemma. Men däremot blev det ingen tur på sjön idag. Vi har pulat lite här hemma istället. Jag tvättar för fullt. Nu börjar man se lite resultat i alla fall. Gosat massa med katterna. Igår kväll lyckades Cider få olja på sig så vi var tvungna att tvätta henne lite, det tyckte hon inte om. Och idag har Bayliss gjort precis samma sak. Förmodligen så har dom varit under bussen och strykit emot någonting så dom har fått olja över ryggen.
Hjärtat håller på att fixa med den andra båten. Nu ska den också få komma ner i plurret. Men allt är inte som det ska vara. Alltid är det något som ska strula. Så båten får vänta ett tag till.

Får se hur vi gör ikväll, och vad vi gör ikväll. Det är trots allt fredag. Tanken var att vi skulle åka en tur till Sandhamn i helgen. Men den båten har också gått sönder om jag har förstått det hela rätt. Ni ser, alltid är det något som ska strula. Så vi planerar att försöka göra något annat i helgen.
Söndag blir det en tur med waxholmsbolaget. En heldag ute i skärgården. Det är inte helt fel det heller.

Jag ska nog gå ut och fortsätta njuta av detta härliga väder. Och hålla hjärtat lite sällskap.

Det blev en tur på sjön idag med. Riktigt ...

img_0537 (MMS)

Det blev en tur på sjön idag med. Riktigt underbart att sätta sig i en båt i det här vädret. Hjärtats pappa och hund åkte med ut på turen. Men den här gången stannade vi inte till på någon klippa utan vi körde bara runt. Men det är lika trevligt det med. Kolla in alla båtar och fina hus på alla öar.


Heldag på sjön.

Imorse ringde klockan klockan sju. Då var det dags att kliva upp. Det nalkades en dag ute på sjön med den bästa.
Vilket underbart väder vi hade. Och har fortfarande. Jag är totalt sönderbränd. Men jag får väl skylla mig lite själv. Smörjde nog inte in mig så bra som jag trodde ändå.

Vi hittade en mysig liten vik med solen på berget. Där parkerade vi oss hela dagen. Piknick och lite fiske.
Nu har jag bestämt mig för att sitta i soffan resten av kvällen och glo på allsång och ta några glas vin. Med dom bästa här hemma.
Jag älskar det!

Har haft en jobbar dag idag. Riktigt fint ...

Har haft en jobbar dag idag. Riktigt fint väder har vi haft hela dagen. Vi har varit ute och lekt med barnen sen tidig morgon. Tror vi spenderade två timmar vid vattnet, ungarna älskade det. Nu sitter jag och väntar, dels på hjärtat och dels på vänner till familjen som ska låna min lägenhet i några dagar. Men mest av allt vill jag att min karl ska komma hem.


RSS 2.0