Sista timmarna på året.

Sista dagen, sista timmarna på året. Nu är det inte långt kvar gott folk.

Jag känner mig så sjukt stressad. Trots att jag inte gör så mycket för tillfället, men jag vet vad som ska göras och bara står och stampar samtidigt som jag står och tittar på grabbarna. Snälla gör något, skynda er.

Inte ska väl jag behöva stressa. Klockan är juh bara halv fyra just nu. Halv fyra, folket kommer mellan fem och sex, om inte tidigare. Dom som ska äta i alla fall.

Städat har vi gjort sen klockan nio idag eller så. Nu ser det ut som ett helt annat hem. Ett nytt hus. Jag vill inte stressa, jag ska inte behöva göra det heller. För allt är under kontroll, nästan. Lite saker återstår fortfarande. Men nu händer det lite saker efter någon timmes uppehåll.

 

Nu känns det i alla fall som att det mesta är under kontroll, från min sida. Maten behöver bara ställas fram. Lite sallad ska göras. Lite för fullt i kylskåpet just nu så det måste jag vänta med. Så det enda jag skulle kunna göra nu är att sitta ner med ett glas vin och pusta ut. Ladda inför dom sista timmarna. Snart är det ett nytt år.

Jisses vad det här året har gått fort. Det har bara svischat förbi. Det har flytit på. Jag har åstadkommit massor. Jag är i stort sett nöjd med alla mina beslut. Jag hoppas verkligen att 2011 blir tio gånger bättre. Då finns det inget att klaga på. Jag kan sväva runt på mina små rosa moln och bara leva livet.

 

Gott Nytt År, kära vänner! SKÅL.


Vackraste


Man kan inte va bra på allt.

Vaknade kvart i sex imorse. Pigg. Jag brukar aldrig vara pigg vid den tiden. Men jag tvingade mig själv att somna om. Kan inte kliva upp så tidigt när jag är ledig. Lyckades somna om och vaknade sen efter åtta istället. Pigg även då, så det var inga större problem att kliva upp då.
Åkte sen och höll syrran lite sällskap på jobbet, blev lite kaffe och lussebullar där. Hon bjöd även på lunch. Det var juh riktigt omtänksamt av henne.

Jag följde sen med mamma för att hälsa på morfar. Blev inte kvar så länge, jag och syrran hade bestämt att vi skulle äta pizza tillsammans. Det blev inte så långvarit. Men det var trevligt.
Efter det har jag bara legat i soffan. Har haft sjukt ont i magen i två dagar nu, förhoppningsvis går det över till imorn.
Funderar på att åka iväg och handla lite imorn. Inför nyår. Lika bra att börja så att inte allt ska göras samma dag. Då är det allt annat som ska göras istället.

Nej sängen nu kanske. Så man kommer upp skapligt även imorgon.

Seg morgon, seg dag..

Blev rätt många timmars sömn idag. Tror inte jag klev upp förs efter elva.
Sen har jag inte fått mycket gjort. Har mest suttit i soffan faktiskt. Egentligen finns det väl massor jag kan göra, nu när jag ändå är ledig. Men idag fanns inte orken bara.
Jag har i och försig städat undan efter helgen. Det sista som var kvar. Så nu ser det lite bättre ut.

Men jag tror att jag börjar bli lite halvrisig. Det är juh självklart att jag ska bli det, jag är juh ledig. Dumt att bli det annars.
Förhoppningsvis klarar jag mig ifrån att bli riktigt sjuk.
Ska titta lite till på tv. Sen får vi se vad som händer.


Gott Nytt..

Oj nu har det hunnit vara jul också. Det är redan över. Annan dag jul är det, och snart är även denna dag slut.
Den 23e hade vi trerätters hos mamma och pappa. Riktigt gott vart det. Vi lyckades, synd bara att pannacottan glömdes i frysen. Så den var lite för kall. Men den gick att äta i alla fall.
Blev rätt sent där, och min bil fick stå kvar hos dom. Även på julafton fick den stå kvar. Däcket var alldeles platt och när vi kom hem var det försent att åka och lufta det.
Mamma va snäll och skjutsade hem mig innan hon åkte till jobbet.
Sen satt jag själv. Resterande av julaftonskvällen. Jag klarade mig eftersom det går så ofatligt med filmer den kvällen.
Igår fick jag i alla fall hjälp av pappa med däcket. Han kom och hämtade mig så jag kunde ta mig till affären. Och jag fick även tillbaka min bil.

Sen var det bara att åka hem för att börja med middag. Det blev ingen utgång för oss, men däremot kom det massa folk. Jag fick ett "förfest-spel" av syrran i julklapp. Så det spelade vi. Det blev även "Buzz" och Singstar. En trevlig kväll helt enkelt.
Men tillslut orkar man inte hålla igång längre, så efter lite städning bestämde jag mig för att krypa ner i sängen. Dom andra höll på ett tag till. Något pangpang-spel.

Idag har det inte hänt mycket nyttigt måste jag säga. Inte från min sida. Jag drog till affärn en sväng och kom hem med choklad och läsk. De är det jag har gjort. Typ.

Inte den bästa morgonen.

Det är för kallt nu. Alldeles för kallt. Syrran ringde klockan nio och berättade att de var -25 grader ute. Antarktis. Både isbjörnar och pingviner springer lösa utanför fönstret.
Detta gjorde att jag bara ville krypa ännu längre ner under täcket. Efter mycket om och men kom jag äntligen upp. Direkt till en varm dusch.
Ut för att starta bilen så att jag slapp skrapa sönder rutorna. In för att göra det sista och sen ut i kylan igen. Hade fläkten i bilen gått igång då? NEJ! Fortfarande lika jävla kallt i bilen och fortfarande lika mycket is på rutorna. Trixa lite med fläkten, till sist gick den igång. Äntligen. Ut ur bilen. Däcket är nästan platt. In, försöka få tag i pappa. Ingen mottagning. Förbannat.
Chansar på att han är på verkstaden. Åka dit med ett platt däck. Yes, han är där. Fram med bilen till porten. Lufta däcket. Då hörs något pysande. Det pyser mellan däcket och fälgen. FAN!
Jag kilar in i verkstaden för att försöka behålla lite av värmen. Helt plötsligt hör jag hur bilen tokvarvas. Ut, inser att bilen dör hela tiden.
Inte det också!
K-sprit. Jag behöver K-sprit. Kollar klockan. Panik, skulle ha varit på jobbet för en kvart sen. Vi hittar ingen sprit alls.
Då bestämmer jag mig för att åka i alla fall. Börjar backa ut bilen. Den dör. Startar-dör-startar-gasar-backa-dör. Försöker ringa TW så han kunde komma och hämta mig. Inget svar. Ringer tre gånger till, inget svar. Startar bilen igen. Låter den stå på tomgång ett tag och sen bestämmer jag mig för att jag kör till bilen dör. Pappa kommer ut igen och frågar vad jag håller på med.
När jag börjar rulla mot jobbet ringer TW. "vänd, så hämtar jag upp dig". Jag tänker inte vända någonstans. Jag kör. En halvtimme försenad till jobbet kommer jag äntligen in genom dörren.
Fyfan för denna morgon.

Jo, jag älskar vintern. När den inte är så kall. Älskar snön, när den ligger på backen och inte på bilen. Nu ska jag köpa K-sprit och hoppas på att jag kommer hem ordentligt. Ska bara ha ett möte, sen tar jag jullov.
God Jul.

Massa med minus.

Trots sovmorgon imorgon är det nog ändå så att jag ska kila i säng alldeles strax.
Jag är fortfarande jättetrött efter massagen, även fast jag råkade somna i soffan efter middagen. Förhoppningsvis är jag ordentligt utvilad imorgon.

Jag har suttit och funderat lite. Jag har inte alls brytt mig om att julpynta. Har inte riktigt känt den ordentliga julstämningen för att pynta här hemma. Men nu börjar jag fundera på om jag kanske ändå ska "jula" till det lite här hemma. Bara för att.
Jag har ändå inte så mycket främmande, eftersom jag knappt är hemma så mycket. Så det har känts lite onödigt liksom.
Men vi får se, jag kanske ändrar mig redan imorgon och skiter fullständigt i att pynta.

Det är riktigt, riktigt kallt ute. Kallt överallt tycker jag. Kanske skulle ha stannat där jag var istället. Där fanns det i alla fall lite värme åt mig. Jaja, försent nu.
Ska fixa iordning sängen, sen är det nog läggdags.

Stjärnklart.

Vi började städa ur huset lite lätt idag. Men bara så att vi kunde få in lite möbler där. Dom fick tyvärr inte stå kvar där vi hade ställt dom först. Tydligen så stog dom i vägen.
När det såg hyfsat ut satte vi oss ner för att planera lite grann, vad som behövs upp. Vad som måste finnas där.

Jag har även fått en välbehövlig massage idag. Den har vi skjutit på i flera veckor nu. Men äntligen så kom jag dit. Mycket kloka ord sades.
Jag healas också. Men det såg tydligen bra ut, det har känts bra också. Jag känner mig lite på topp sådär. Och efter att jag har pratat med henne så brukar det mesta falla på plats. Vilket det också känns som denna gång.

Vi får helt enkelt se om det klarnar helt nu. Lite moln finns det nog allt. Men för det mesta är det stjärnklart.

Nej nu ska jag kila in till köket för att laga lite mat. Riktigt hungrig är jag allt. Ojoj, dags att kila innan det bränns vid.

Dagarna bara springer iväg.

Trött och seg, men det är ändå bra.
Lite smått irriterad blev jag allt när jag insåg att jag inte skulle kunna ta mig till "Puben" ikväll. Jag hade sett fram emot det. Men så blev det såhär istället.
Jag får försöka satsa på det nästa år. Och då ska det allt fungera. Det är nog väldans kul där kan jag tro.

Blev en ensamkväll ikväll. Det går väl an, men det är juh inte så kul. Får göra det bästa möjliga av kvällen. Mysa ner mig i soffan och äta lite gott och sen blir det sängen kan jag tro.
Får se hur det blir imorgon. På jobbet menar jag. Syrran har inte hört av sig än, men jag hoppas hon gör det innan hon somnar.
Nu har vi i alla fall gått ner på halvfart. Snart jul. Bara fyra dagar kvar. Helt otroligt vad fort tiden har gått. Speciellt nu, senaste månaden. Dagarna har bara sprungit iväg.
Snart är det till och med ett nytt år. Helt otroligt.

Det ska bara fungera.

Det har inte blivit mycket dator den här helgen. I fredags behövde jag inte sitta själv till middag. Jag blev till och med bjuden så inte ens laga den behövde jag. Jag har så dålig fantasi när det gäller att komma på något att laga så jag blir bara glad när jag slipper.
Efter middagen kom det över några vänner. Så kvällen bestog av trevligt sällskap och några glas vin.
I lördags hade vi vår "julavslutning" med alla våra ledare. Tyvärr kunde inte alla följa med. Men vi bestämde oss för att bowla. Men som vanligt när jag är i den där bowlinghallen så är det något som strular. Fyra banor bestämde sig för att lägga av efter drygt tio minuter. Vi fick flytta oss några banor bort, men då visade det sig att bara två av dom fyra banorna fungerade. Jävla skitsaker.
Så i en tjugo minuter var vi fem stycken som inte fick bowla. Medan dom försökte fixa banorna. När det var en kvart kvar kom två banor igång. Då kunde vi äntligen få bowla lite till.
Att det alltid ska strula.
Efter bowlingen var det dags för lite mat. Jag hade längtat så efter en tacotallrik. Och det var så gott. Jag blev kvar med ett gäng väldigt länge. Jag hade bandy efter så det var onödigt att åka hem bara för att vända och åka tillbaka.
Det gick skapligt bra att spela, trots svanskotan. Gjorde lite ont när jag skulle springa. Så det blev inga ordentliga rushar.

Jag åkte sen över till mamma och pappa för att sjunga lite lips med mina systrar i väntan på att jag skulle få hämta upp efter krogen. Och va bra det gick för mig. Jag vann varenda gång. Även på låtar som jag aldrig någonsin har hört förut. Sen satt jag där, hos mamma och pappa. I flera timmar. Bara väntade på att få åka. Tillslut kunde jag inte vara kvar där längre. Kunde inte hålla dom vakna så mycket mer.
Sent blev det. Men hem kom vi tillslut. Inte så pigg kan jag meddela. Men sånt hör väl till, när man håller igång hela helgen.
Så igår blev det inte mycket gjort. Sov länge. Till affärn för att köpa lite frukost. Sen satt vi i soffan hela dagen. Och bara slöade. Det var behövligt. Trötta var vi båda två.

Imorse ville jag inte ens kliva upp. Det var så fruktansvärt kallt utanför täcket. Men jag tvingade mig upp tillslut. En varm dusch gjorde susen. Ut för att starta bilen så den fick bli varm innan det var dags att rulla mot jobbet. Men jag hade lite problem att komma ut. Bilen ville inte riktigt flytta sig till en början. Efter några försök gav den med sig, och jag vann. Jag tycker inte om när saker bråkar med mig på morgonen.
Då ska allt bara flyta på.

Barn är inte till Salu!

Det har blivit en jättelugn hemmadag idag. För lugn måste jag säga. Jag har kommit fram till att jag ska sluta säga att jag ska baka eller städa när jag är ledig. För jag gör ändå inte det. Jag lägger mig i soffan och där ligger jag.
Idag har jag kanske inte legat i soffan hela dagen, men jag har suttit framför datorn. Eftersom Musikhjälpen bara visas fram till klockan ett. Så då har det blivit att jag drog i gång datorn istället för att kunna titta där.
Jag tycker det är ett riktigt bra jobb dom gör. Barn är inte till salu!

Sen tycker jag om att se på "live radio". Annars hör man bara deras röster, men nu får dom ett riktigt ansikte också. Visserligen visste jag hur Nour och Jason såg ut. Men Martina har jag haft svårt att sätta ansikte på. Även fast jag har sett henne förut.

 

Jag åkte ner till ICA en sväng eftersom jag hade glömt plocka ut ett paket därifrån. Och då har jag ändå åkt förbi ICA varje dag den här veckan. Samtidigt passade jag på att köpa tranbärsjucie också. Jag hoppas att det hjälper, vill inte åka till läkarn och få bekräftat att det är urinvägsinfektion. Det gäller alltså att pimpla juicen nu.

Nu ska jag även försöka kasta ihop något att äta. Tror jag får äta middag själv ändå ikväll. Men det gör inte så mycket, jag behöver i alla fall inte sitta själv resten av kvällen.


Jag är nöjd!

Vi bestämde oss för att åka upp och kolla på lokalen som vi ska ha vår fritidsgårdsverksamhet i från och med januari. Det var så klockrent! Nu vet vi precis hur vi ska ha det. Förhoppningsvis kan vi ha tillgång till hela huset, eftersom det pratas om att starta ett "fritids för alla" i samma hus.
Och för att vi ska kunna få ha våra saker i fred så hoppas vi verkligen på att vi kan få disponera hela huset. Då kan vi få ha våra saker i fred, och inte behöva plocka bort allt varje gång vi har varit där.
Men det kommer bli så sjukt bra. Så fort vi får dit alla våra saker. Visserligen behövs det städas ur. Men inte lika mycket i "vår" del som i den andra delen. Vi behöver mest bara städa, våttorka golven och sådär.
Ska diskuteras lite mer om det där. Måste kontakta kommunen igen.

Sen blev det en efterlängtad lunch. Pizza. Det var riktigt längesen. Och gott var det. För en gång skull kände jag mig inte stressad under lunchen. Tror nog att det var för att det inte bara var jag och TW den här gången.

Snö har det kommit idag också. Massor. Eller så känns det bara som massor eftersom det blåser så mycket med. Jag har inte så mycket problem med snön annars. Utom när det blåser och jävlas. Och det faktum att jag måste skrapa rutorna varje gång jag ska åka iväg med bilen.
Men det är ändå vinter. Då ska det vara såhär.

Ska se om jag kan få lite gjort här, eller om jag lägger mig i soffan och jäser lite efter maten.

Totalt slut på idéer.

Jobbade eftermiddag idag, vi höll till på ungdomsgården med pärlplattor. Som vi ska försöka göra till en tradition en gång varje månad.
Men idag var det inte samma tryck som sist vi var där. Det var knappt några ungdomar där alls. Men lite pärlplattor lades i alla fall. Jag drack väldans mycket kaffe, det hade jag tid med eftersom jag inte hade så många plattor att stryka. Syrran kom dit efter ett tag så vi höll ett öga på folket. Det var tydligen roligare att kasta pärlorna än att lägga dom. Vi hade tillslut pärlor över hela golvet.
Vissa har tydligen inte lärt sig vad "lägg ner" betyder. Jag försökte låtsas som att jag inte märkte något, men när jag hörde hur det klingade till i kaffekoppen eller när jag fick en pärla på mig, så var det lite svårt att försöka låtsas. Snacka om att man vill utmana ödet till max. Som tur var nådde dom inte max idag.
Eftersom det var såpass lugnt satt jag och syrran och försökte komma på vilka rätter vi ska bjuda mamma och pappa på, på deras bröllopsdag. Vi har som tradition att laga till en trerätters till dom varje år. Men vi har slut på idéer. Vad fan ska vi laga för nått detta år?

Det är inte många dagar kvar heller. Och vi har inte ens fått ihop en meny, vilket betyder att vi inte har gjort en inköpslista. Vi har inte handlat ingredienser. Panik. Stress!
Ytterliggare ett stressmoment.

Får försöka klura på det under natten. Nu är klockan mycket igen. Måste få så mycket sömn som jag bara kan, eftersom jag har så svårt att kliva upp på morgonen.


Bilen mår bra nu.

Kom upp i tid, även idag. Det kanske börjar vända lite. Trots att det blev väldigt sent igår. Fastnade framför en film och kunde verkligen inte slita mig.
Fast skulle jag lägga mig ner i soffan nu, så skulle jag nog garanterat somna. Det är inte bra, för jag kommer nog inte vara så pigg resten av dagen. Då är det nog bättre att jag somnar tidigt ikväll istället.
Det kan vi nog se till att jag ska också.

Åkte iväg en sväng till dietisten på morgonen. Bra siffror trots allt. Sen stannade jag till en sväng hos mamma och pappa. Pappa var ledig idag så han fick komma ut och hjälpa mig med bakluckan. Den hade frysit lite. Men med hans hjälp gick det bra. Bilen fick lite påfyllning av både glykol och olja. Nu kanske han går lite bättre ett tag.
Hade både det ena och det andra bra-att-ha-sakerna där. Syrran svängde förbi precis när vi stog där på parkeringen.
Hon behövde ha i lite bromsvätska i sin bil. Ta-da, storasyster hade även det i sin bil. Så nu har jag kommit fram till att jag kanske ska ta och storhandla lite på biltema. Alltid bra att ha såna saker i bilen har jag kommit fram till (jag kom på det idag i alla fall).

Nu håller jag på med att snabbtvätta lite. Har inte tvättat på jättelänge, men hinner inte tvätta allt idag i alla fall. Huvudsaken är att det mesta blir tvättat. Får försöka ta en till tid nu snart. Nu är det inte lika mycket på jobbet heller. Då kan jag ta en tid på kvällen utan att känna mig stressad. Skulle vara skönt att få bort allt innan jul.
Det har blivit så att det ligger massa kläder som jag bara använt någon gång men inte hamnat i tvättkorgen. I och försig har jag inte saknat dom kläderna så mycket, men det ser juh trevligare ut om dom försvinner in i garderoben.

Kilar iväg till jobbet om några timmar. Pysseleftermiddag på ungdomsgården.

En trevlig liten julgala fick avsluta dagen.

Något är knas med min tv. Egentligen är det kanske mina kanaler som det är knas med. Jag har precis fått göra en ny kanalsökning. För helt plötsligt så försvinner alla kanaler. Hur kan det bli så?
Dom kan juh inte bara försvinna sådär ändå, kan man tycka. Fast nu, efter kanalsökningen verkar det fungera igen.
Men inte ska jag väl behöva göra en ny sökning var och varannan dag heller. Mycket skumt måste jag allt säga. Glad så länge det fungerar.

Kom hem för någon timme sen, efter att ha suttit på en julgala i tre timmar. Suttit var väl att ta i kanske, jag stog upp i tre timmar. Jäkligt segt kan jag tillägga. Men barnen var riktigt duktiga och modiga. Det började med ett luciatåg, sen blev det massa andra sånger och sketcher.
Jag hörde tyvärr inte så mycket av vad dom sa. Men jag fick däremot uppdraget av syrran att knäppa massa kort. Hon hade tagit med sig sin systemkamera.
Fast jag kan juh inte garantera att bilderna blev så bra. Kändes som att var tredje bild blev riktigt dålig. Fast jag har heller aldrig påstått att jag är en skicklig fotograf. Inte så ofta jag fotar. Det brukar jag alltid överlåta till alla andra. Dom är bättre än vad jag är.

Inte blir det något besök av julmarknad på lördag heller. För få som hade anmält sig så bussen blev alldeles för dyr. Istället ska jag ta med mig kompaniet till bowlinghallen och sedan på en bit mat. Det blir säkert jättetrevligt det med. Men jag hade verkligen sett fram emot att få gå på julmarknaden. Får vänta till nästa år i stället. Och åka dit privat kanske.

Oj vad klockan blir mycket, fort, när man blir borta en hel dag. Dags att krypa ner i sängen kan jag tro. Tidig morgon imorgon. Dietist - tvätt - jobb. Det blir en lång dag även då. Och på torsdag. Förhoppningsvis blir det en liten kortare dag på fredag. Eftersom det trots allt blir jobb även i helgen.
Men sen är det fan inte många dagar kvar till julen. Jisses vad dagarna går fort nu på slutet av året.
Sanslöst.

Massa måsten.

Tog en pause i allt pappersarbete och siffror för att dra till mamma med lunch. Hon va ledig idag, så även mina systrar. Inte alla, bara två. Den tredje jobbar på utav bara sjutton. Dom har någon form av julevenemang på skolan. Där hon jobbar. Så det är tydligen full fart där om jag har förstått det rätt.
Jag tog i alla fall en lång lunch. Blev en del prat. Inte så ofta jag träffar min mamma längre, eller min pappa. Inte sen dom flyttade. Ändå har dom flyttat närmare mitt jobb. Så egentligen kan jag träffa dom nästan varje dag, som jag gjorde förut. Men det har bara inte blivit så nu på sistone.
Så då passade jag på idag.
Vet inte vad jag har gjort, men det gör väldans massa ont i svanskotan. Jag vet, en massa tjat om den. Men jag har liksom aldrig slagit i den förut så jag funderar juh. Ska det verkligen kännas såhär?
Jag har förstått att läkarna inte gör så mycket åt det ändå. Jag får skaffa mig en sittring om det skulle bli värre. Men det hoppas vi inte på.

Nu har jag nästan fått klart med alla papper. Saknas lite siffror, funderar på om jag ska skicka in dom i alla fall och sen får vi ta det därifrån sen. Allt är i fyllt i alla fall. Det bara snurrar i huvudet av streck, namn och siffror. När jag tittade upp så var det alldeles svart ute. Redan mörkt. Sen tittade jag på klockan. Fysatan va fort tiden har gått.
Tiden går fort när man har kul (eller något).
Nu har jag inte så mycket mer jag kan göra idag. Vill helst inte börja i förrådet idag, nu. Då kommer det nog bara se värre ut än vad det redan är. Och det har jag inte tid med. Måste ta en heldag till det. Ska kika i almanackan och se när det passar.
Det är så sjukt rörigt. Sen fick jag juh reda på att saker inte står rätt till i lokalen vi ska flytta in vår ungdomsverksamhet i. Stökigt och skitigt. Måste ta en dag till det med. Inte långt kvar innan det drar igång som tidigare nämnt.

Måste se till att jag får bilder ifrån julspelet som syrran tog. Det finns många måsten nu märker jag. Dom där måstena gör att jag känner mig mer stressad än någonsin. Jag får försöka varva ner, annars kommer det bara sluta illa.

Sista rycket nu. Sen är det dags att kila hem.

Känner mig inte helt frisk.

Idag kom jag upp. Vaknade en halvtimme innan klockan ringde, mindre kul. Men jag kröp ner i sängen rätt fort igen och försökte somna om dom sista minutrarna. När klockan ringde var det bara att kliva upp. Kände mig lite piggare, men ändå inte helt och fullt. Något lurt är det.
Börjar få känningar till urinvägsinfektion. Not good. Det blir till att röra sig mot affärn för att köpa tranbärsjuice.
Springa på toa flera gånger i timmen är ingen hit.
Svanskotan är inte bra, igen. Jag har grymt ont. Men då när det känns bra, de är då jag inte tänker på att jag har skadat den. Då är jag så pass dum att jag sätter mig på något hårt underlag och så börjar det värka igen. Smart drag.

Det strular lite med annat också. Vilket jag inte uppskattar alls. Jag vill att allt ska vara klart. Om en månad, ungefär, kör vi igång. Kan inte komma nu och säga att saker och ting inte är som det ska vara. Måste styra upp det, innan det är försent.
Men förhoppningsvis så kommer allt ordna sig. Det är bara jag som ska stressa upp mig över saker hela tiden. Är det inte det ena så är det de andra.

Man kan juh bli trött för mindre.

Nu ska jag försöka göra ett litet ryck här innan det är dags att röra sig mot mamma för att äta lite lunch.

Stress stress och jättetrött.

Ingen bra dag idag. Jag drog mig upp ur sängen klockan sju, bara för att se på lucia tåget. Sen hade jag tänkt göra mig ordning för att sen åka till jobbet. Men jag somnade. Jag såg inte ens lucian.
Jag orkade inte kliva upp. Alls.
Vad är det med mig? Nu är det visserligen inte så jättestressigt på jobbet, nu när lucia är avklarat. Men jag vill ändå inte bli sjuk.
Jag sitter fortfarande hemma. Men har planerat att åka till jobbet, några timmar. Eller ska jag ta ut en kompdag. Huvudvärken har i alla fall släppt nu, och jag känner mig lite piggare.

Jag har massa saker som egentligen måste göras, så det blir klart någongång. Det enda som har snurrat i huvudet dom senaste veckorna är alla avslutningar, julbord hit och dit och lucia. Men det verkade som att det gick bra igår. Jag var på ett först. Men mitt i var jag tvungen att rulla vidare till nästa. Det första jag fick göra var att försöka övertala en liten tjej att hon visst kunde vara med i tåget utan lykta. När tåget precis skulle gå, bestämde hon sig för att vara med.
Mitt i allt svimmade lucia. Jisses. Jag har aldrig varit med om att en lucia har svimmat förut. Men hon klarade sig utan större skador och vi klarade oss ifrån en brand. Dom andra bestämde sig för att slutföra det hela, utan lucia. Vilket också gick jättebra. Hur duktiga som helst.
Sen var det dags att åka igen. Meningen var att jag skulle till ett tredje luciatåg, men jag orkade verkligen inte det. Och jag hade nog inte hunnit dit i tid heller.
Hur som helst. Jag satte mig i bilen för att börja åka, men såg att alla andra bilar stog stilla. Va tusan, åk någon gång då. Det var någon som hade åkt ner i diket. Kört fast i snön. Så där satt jag. Ville inte kliva ut, det var så många andra som hjälpte till så vad hade jag kunnat göra.
Sen hade folk parkerat som hejkomochhjälpmig efter vägen. Så jag kan förstå att personen körde fast.

Väl hemma så kom jag till soffan. Och där låg jag. Hela kvällen. Jag orkade inte röra mig. Somnade till och vaknade igen någon gång i natt. Då var det bara att pallra sig till sängen.

Men nu ska vi se om jag kanske kan röra mig mot kontoret, så jag får något gjort i alla fall.

On top of the world.

Tänkte vara lite snabb och slänga in ett litet inlägg mellan alla grejer som ska göras. Barnvakt igår. Gick jättebra. Men trött som tusan är jag nu. Åka hem mitt i natten, trött, i snöväder är inte lätt. Snöblind gånger tusen. Sova några timmar, vakna mitt i natten av att någon får för sig att ringa. Två gånger. Jag vägrade svara. Försöka gå upp när klockan ringer, första gången. Gick inte. Låg kvar en timme till. Men nu är jag uppe, jag är på jobbet. Men vaken vet jag inte riktigt. Fick chans till ett hejdå- saknad. Det går. I can do it. Kommer stupa i säng när jag kommer hem ikväll.

Lång dag.

Det blev inget inlägg igår. Trots att jag hade tänkt så. Men tiden fanns verkligen inte igår. Det var full fart, nästan, från halv nio på morgonen till halv tio igår kväll.
Klart det var kul, det är alltid kul. Men jag var trött och ville egentligen hem redan på eftermiddagen. Jag klarade mig igenom hela dagen. Bara bita ihop och köra.
Tur att vi hade alla ledare på plats. Så jag behövde inte koncentrera mig på alla, hela tiden. Och tiden gick fort dessutom. Helt plötsligt var klockan halv åtta. Det var bara för oss att rodda om för att sen ha ledarmöte och kalas.
En av våra ungdomar fyllde år igår. Sånt måste juh självklart firas. Inte något märkvärdigt, bara mysigt.

En kompis ringde mig igår och började prata naglar. Det har juh legat lite på is för min del. Jag har inte riktigt haft ork att fixa nya grejer och uppdatera mig. Men nu ringde hon i god tid, så det är självklart att jag ska göra det åt henne. Måste se till så att allt finns annars kanske jag måste köpa mer saker än vad jag hade tänkt. Får göra det idag, när jag kommer hem.
Hade egentligen planerat att vara ledig idag, men jag hade glömt bort luciaträningen som är idag. Attans. Men jag kunde ändå ta halva dagen ledig. Så det blir en kort dag idag.

Smarta jag fixade min tv igår också!

Stilla natt.

Det var en lugn dag idag på jobbet. Bara några timmar, vilket kändes skönt en dag som denna. Kom hem tidigt imorse och fick några timmars sömn innan det var dags att rulla igen. Men det har gått bra. Jag har inte märkt av någonting förs nu på kvällen. Så det får nog ta och bli en tidig kväll för mig idag.
Imorn blir det tidigt, och en väldans lång arbetsdag. Räknar på att vara på jobbet mellan 8-21. Sen blir det i alla fall en lugn dag på torsdag. Lite luciaträning som jag måste vara på.

Fick handla lite mer saker inför morgondagens fika, sen drog jag till Butiken och snackade lite innan det var dags för middag. Thai blev det.
Jag som hade bestämt mig för att försöka hålla mig borta ifrån utemat. Men jag tyckte jag kunde unna mig det i alla fall.
Hemma själv igen. Ska äta lite, kanske kolla på en rulle innan det är dags för sängen. Jag har inte bestämt mig än.
Kände att idag skulle vara en bra dag att ha kabel och kupéfläkt i bilen. Tänkte inte på det tidigare ikväll. Nu är det lite försent att tänka på det. Får bara hoppas på att jag inte behöver stå och bråka med bilen allt för länge imorgonbitti.
I'll cross my fingers.


Ingen hit att bli kissnödig nu..

Nattugglan talar. Haha, nej jag skojar, jag är ingen nattuggla- men jag låtsas att jag är det. Bara för ikväll typ. Vi får se hur länge jag kan palla trycket. Meningen var att jag skulle med som sällskap, inte för att jag tyckte de verkade så populärt bland dom andra. Men jag är själv. Och kissnödig. Bra jobbat Läncis - vi är mil ifrån en toalett. Jag försöker tänka på annat istället. Men fy, lamporna gör inte saken lättare kan jag meddela. Men jag trivs ganska bra med de här, inte delen med att jag är kissnödig, men resten. Kanske ska sadla om ?

Hett temprament

Jag vet inte var det kom ifrån, men jag fick ett utbrott. Just då för tillfället var jag hungrig också. TW har fått för sig att så fort jag blir arg är jag hungrig. Men jag vet inte riktigt om det var därför som jag tände till idag. Eller om det var för att jag kände mig tvingad.
Vi har haft en diskussion om det här tidigare. Just den här grejen. Hade jag kanske blivit tillfrågad på ett annat vis så skulle jag förmodligen inte vända taggarna utåt direkt.

Åkte istället iväg för att handla till ikväll och onsdag. Sen flyttade jag hem kontoret ett tag innan det är dags för avslutning med några av ungdomarna.
Humöret är lite bättre nu, tror jag. Det märker vi kanske sen. Jag ska ta det lugnt i alla fall. Inte brusa upp för små skitsaker.

Det vinnar jag inget på.

Måndag igen.

Det gick riktigt bra igår. Förutom att vi kanske åkte lite fel när vi nästan var framme. Men det gick. Skotern fick följa med hem. Lite för stor för släpet, men även det gick bra det med. Och inte kom vi hem så jättesent heller. Skotern testkördes hemma. Han blev som en fem åring, det var kul att se.

Jag hade hela baksätet för mig själv hela vägen. Jag somnade både till skotern och hem. Inte hela vägen, bara en bit. Lite ont i svanskotan gjorde det ändå. Men jag hittade några sätt att sitta på så att det inte gjorde allt för ont. Det värker inte på samma sätt som i lördags, men det gör ont i vissa lägen. Det går att leva med.

Tittade på Beck igår med. Inte för att jag är ett sånt stort fan av Beck. Eller det är väl inte dåligt heller. Men det har blivit lite för mycket. Tycker fyran alltid visar massa Beckfilmer. Eller Wallander. Det blir bara för mycket tillslut.

Well, well. Nu är jag tillbaka till jobbet. Hade en dag ledig och det var igår. Och samma blir det nog den här veckan fast då är jag bara ledig på lördag. Det är mycket som händer såhär innan jul. Massa saker som ska göras och framföras. Mycket avslutas också. Men kul är det!

Ännu en Roadtrip.

Nu har det blivit en såndär trip igen. Roadtrip. Sånt är kul. Jag gillar de, spontanitet. Killarna fick ett infall igår. Dom började ringa runt på skotrar. Ja, och nu sitter vi här i bilen. Påväg mot en skoter. Jag hoppas han vill ha den nu, så vi inte sitter 4 timmar i en bil helt i onödan. Jag skadade mig lite igår på bandyn, tror jag hann spela drygt fem minuter, sen fick jag en liten flygtur. Landade med all tyngd på svanskotan. Fyihelvete va ont de gjorde. Där va det slutspelat för min del. De va lika bra att börja knapra tabletter, annars hade jag nog knappt fått sova. Men de är bättre idag. Inte bra, men bättre. Såpass bra att jag inte behövt ta piller än. Får se hur länge jag klarar av att sitta still i bilen innan de börjar värka ordentligt. Stay tuned...

Morgonpigg ? Nja de kan jag nog inte påstå.

Magiskt.
Igår, Tommy Nilsson, det var magiskt. Faktiskt. Jag håller med syrran lite. Han är nog bättre live. Första tonerna och jag hade gåshud över hela mig.
Trots att jag inte alls mådde något bra igår, huvudvärk, yrsel och allmänt skum i kroppen, så överlevde jag kvällen.
Massa folk var det. Så många har jag nog inte sett där inne, någonsin tror jag.

När jag väl kom hem så slängde jag mig i soffan och förmådde inte röra mig en centimeter på ett tag. Tillslut kunde jag i alla fall förflytta mig till sängen.
Jag blev väckt tidigare än vad jag hade ställt klockan, men mycket piggare faktiskt. Jag behövde skjutsa. Trodde att det var ett skämt först. Inte lura mig sådär tidigt på morgonen. Men det var det inte. Efter en lite för lång stund hemma kom jag tillslut iväg. Han stog startklar. Undrar hur länge han hade väntat. För länge antar jag.
Jag behövde inte köra hela vägen, bara halva. Och istället för att åka direkt till jobbet åkte jag hem direkt. Varför sitta här två timmar alldeles för tidigt. Hamnade i soffan hemma ett tag.
Men det var nog ganska tur att jag blev uppdragen sådär tidigt ändå. Annars hade jag nog haft jätteproblem att kliva upp överhuvudtaget när larmet började tjuta.

Jag är inte helt pigg idag, men piggare. Trött, men inte lika trött som igår.
Det ska nog gå ändå. Fredag idag. Jobb imorgon också visserligen. Konfirmander. Det går nog så bra ändå.

Mota bort huvudvärk med kaffe.

Usch, jag mår inte alls bra nu. Huvudet snurrar och ögonen svider.
Det här är inte sant! Jag har ingen möjlighet att ligga hemma sjuk. Inte nu och inte nästa vecka. Helst inte alls innan juh faktiskt.

Försöker mota bort huvudvärken med en kopp kaffe. Försöka planera lekar när huvudet är såhär - går inte sådär super bra om jag säger så.
Snart är det luciaträning också. Jag hoppas jag orkar med det också. Annars får jag väl ta och krypa ihop inne på kontoret, lite i skymundan sådär. Gömma mig för barnen och sen försöka åka hem å ladda om batterierna innan konserten.
Det ska gå!
Sängen direkt när jag kommer hem ikväll. Inget "Veckans Kanin" ikväll. Jag får skippa det helt enkelt.

Julkonsert i Kyrkan.

det var knappt så jag kom upp ur sängen imorse. Huvudvärken jag fick igår kväll satt fortfarande kvar. Det enda rätta var att vända på sig och fortsätta sova ett tag till. Jag försökte sova bort huvudvärken. 
Det gick, nästan. Den börjar krypa tillbaka lite smått nu igen. Jag ska se om den kanske försvinner efter lunchen. Får försöka hälla i mig några glas vatten å lite kaffe kanske. 

Hur som haver har jag i alla fall suttit på jobbet ett tag nu. Fixat och donat lite. Jag har bestämt mig för att jag ska ta tag i förrådet här. Men vill egentligen vänta till nästa vecka, när alla grupper avslutas. Men börja kan jag juh i och försig alltid göra. 
Lite ordning har jag allt fått på skrivbordet ändå. Måste planera inför konfaträffen på lördag också. Lekar va det. Helt tom i kolan, letar inspirationen. Where are you!?

Men ikväll, ikväll blir det lite mys. Tommy Nilsson ska ha julkonsert i kyrkan. Syrran ska me. Jag bokade biljett tillslut, eftersom jag inte fick något svar varken ifrån henne eller herrn. Men sen visade det sig att hon visst ville me. Så då fick hon allt fixa biljett själv. Han är ute å kör så mycket så det var osäkert om han ens skulle hinna. Som det ser ut nu hade han hunnit. Dumt och chansa. Får i alla fall träffa honom imorgon. 

Nej, lunch var det. Göra lite nytta här sen. Om några timmar kommer huset fyllas med barn och ledare. Luciaträning. Good I love it.
Funderar på att joina en kör igen. Rätt kul att sjunga lite sådär. Jag är juh inte direkt världsbäst om man säger så..

Redan december.

Kväll igen. Jisses vad dagarna går fort ibland. Nästan jämt nu för tiden. Det är redan första december. Nu är det bara tjugofyra dagar kvar till jul, tjugotre snart.
Kallt är det också. Bilen bråkar och humöret dalar.

Jag skulle egentligen ha masserat mig ikväll också, men det blev flyttat till nästa vecka. Jag klarar nog av att stå ut en vecka till. Hoppas jag i alla fall.
Jag känner ett stort sug på att bara krypa ner i ett varmt bad. Problemet är att jag inte har något badkar. Och just nu för tillfället finns det ingen möjlighet att låna heller. Kanske på fredag. Om jag blinkar lite fint kanske.

Det blir till att krypa långt ner under filten i soffan. Kanske ska åka till affärn och köpa lite choklad eller nått. Det skulle vara riktigt gott. Försöka värma bilen lite me. Om den ställer upp på att rulla någonstans alls nu ikväll.

Pressa en film kanske.. ?


Isångest.

Usch för kalla mornar. Bilen mår fan inge bra då alls.
Och isen på rutorna ska vi inte tala om. Får ångest varje morgon, när det är dags för att åka till jobbet. Nu ska den där jädra kabeln hem till mig - OCH kupéfläkten. Inget snack om saken.

Förhoppningsvis är bilen varm och skön och isfri imorgonbitti när det är tid för att åka till jobbet.

RSS 2.0