tattoo

igår va ja in till norrtan för att som vanligt fixa mina naglar. de e alltid så att vi kommer in på tatueringar å ja säger varenda gång att jag oxå vill göra en (en till men de vet hon inte om), å igår så kom ja fram till vad ja ville ha så hon sa de att de kunde som nog fixa..så en stund senare så frågade ja lite försiktigt om dom kanske hade tid då där den dan, vilket dom faktiskt hade. så jag tatuerade mig alltså igår :) de gjorde nå grymt ont men de va värt de! absolut! den blev jättefin å ja e jättenöjd.

senare på kvällen va ja hos Nilssons å kolla eurovision, vilket jävla fiasko!asså va ere här me spanien å frankrike :O eller tyskland? de va juh ett skämt!! de e knappt så de e värt att titta på längre. å sverige som ändå sjöng bra, hade en bra låt, näe vi kom på 18e plats. asså jag förstår inte hur folk röstar längre. vi fick en 12a på 43 länder... nej de va inte värt att lägga ner 3 timmars tv tittande för de där resultatet, hade varit bättre om hon kommit in på topp 10 iaf.
nej nu ska ja inte bli irriterad över de här, dags för frukost/lunch!

see ya when I see ya!

ensam

jag förstår inte, ja e alltid helt själv när jag loggar in här. typ som att jag har tråkigt å måste skriva nått..

det har iaf varit riktigt fint väder i helgen. ja å renée följde me gubbarna hem till ununge, dom skulle mecka å vi solade. de va så sjukt fint väder igår så vi satt ute typ hela dan. blev trötta en sväng så vi gick och la oss, skulle bara vila lite men jag toksomna :P renée me visserligen men sen kom micke å väckte oss. eller jag vet inte va ja vaknade av men vände mig om å då satt han där.
men sen tänkte vi att de va lika bra att gå upp då så vi gick ut i solen igen, tog en cigg å bara mös.
hehe efter middagen så slängde ja ur mig, vet inte varför men kändes som att ja va rastlös, renée ska vi duscha? å hon sa "ja ska vi de?" hehe så vi tänkte, va kul me lite bus:P men de va hur skönt som helst att få duscha när man suttit ute i solen hela dan. vi va till å me så duktiga att vi va ute å gick en sväng igår:)
de va så sjukt härligt verkligen. kände mig duktig oxå..
men jag ska juh egentligen inte röra på mig sådär, fast de där e juh inte farligare än att springa runt å "leka" på tomten liksom.

sen kom vi hem, till mig dårå. hade knappt sett skymten av christoffer på hela dan fast han va på samma gård som jag. så vi låg i soffan å mös, skulle egentligen hittat på nått me renée igår men dom stannade kvar i norrtan. asså ja vet inte, men ja blir så sjukt rastlös å bara känner att jag vill ha folk omkring mig hela tiden. jag vill att de ska hända saker för annars känner jag mig så jävla tråkig asså :S vet inte alls va ja får den känslan ifrån:/
men de va ändå mysigt att bara få va me christoffer igår kväll å inte bry sig om nått annat. jag trivs så underbart bra me honom. finns inga bekymmer man e lycklig var dag :P hehe..

näe, nu tror jag att jag ska slå på en ny film å sova lite lr så.. hoppas att han snart kommer hem så ja slipper va själv.

vi skrivs ;) puss å kram

älsk

hej hej kära vänner!

nu sitter man här själv igen.. karln drog iväg för att jobba natt. tycker inte om när han åker iväg sådär så ja får sova alldeles ensam. de e så kallt å tyst. å sängen känns så tom. älskar att ha honom bredvid mig, känna hans värme. vill aldrig släppa honom.
igår drog han iväg å jagade hela kvällen. de e skumt för i början när vi träffades så va de juh självklart att jag saknade honom när han va å jobbade hela veckorna å kom hem på helgen men nu så saknar ja honom så fort han lämnar rummet. jag låg å tänkte på de en natt och kom fram till att jag blir mer kär i han för var dag som går.
ja menar, de e som nu. han lämnade av mig för en timme sen å ja saknar honom något otroligt mycket. är de verkligen möjligt!?

idag så va vi uppe hos han igen, han behövde klippa klart gräset. inte för att jag bidrog så mkt me de men städade undan lite skivor å så som låg huller om buller sen satte ja mig å läste i flera timmar ist. gick ut å gick på hans mark för att se lite gran, så sjukt mysigt de är. så gick vi tillbaka hem å lagade lite mat. sen gick vi upp å kollade på film, YRROL, hade aldrig sett den förr så de va väl på tiden ^^ älsklingen somnade å ja låg å skratta för mig själv, åt filmen asså.
sen blev klockan mkt å vi va tvungna att åka. då ger han mig sin hemnyckel :O jag blev rätt ställd då, och glad :) iofs har juh han redan min men de e juh för att vi jämt e hemma hos mig.

älskar dig hjärtat!

fyllde bolaget ;)

jepp jepp, i'm back..
de va ett ta sen. kom juh på att jag hade en blogg som ja måste uppdatera lite.. har hänt lite saker sen sist ja skrev.
jag fyllde tex år i lördags :D:D gick på bolaget, vilket är ett måste när man fyller 20. så renée följde me mig dit. lite läskigt va de faktiskt men ja fick handla iaf :) hehe sen kom min mor med en present från hela släkten, lr nästan hela släkten. en GPS, haha vilket ja tog som en lite pik eftersom ja e så dålig på att hitta, hrm, världens sämsta lokalsinne de har jag!  men de va kul att få den, haha sådär hitech vilket ja inte förstår mig på så måste nog sätta mig med instruktionsboken å plugga snart så ja kan använda den :P
sen fick ja ett cafébord som ja kollat på hur länge som helst av min älskade christoffer :)

han e så fin, trodde jag aldrig att han skulle va. asså man har juh hört sjukt mkt rykten, och som alla andra så går man juh på dom oxå. men insåg sen att de kanske e bäst att bilda sig sin egna uppfattning liksom. vilket ja inte ångrar ett dugg att jag gjorde. men ändå så ska man inte ha för höga förhoppningar, jag älskar honom de gör ja verkligen. men sen har jag alltid en liten magkänsla som säger att jag ska va försiktigt. finns oxå en ond känsla som alltid säger att de bara blir skit av allt, vilket de alltid har blivit. men jag vill inte lyssna på den jag vill bara lyssna på dom bra känslorna. han e verkligen underbar! den känslan ja går på nu är den han har intalat mig. att de kommer vara för alltid.
men så säger man väl alltid när man e kär såhär i början. men i sånna fall så vill ja att de alltid ska vara såhär å inte på nått annat sätt.

RSS 2.0