Heldag ute med massor av tonåringar.

Hela dagen har jag varit ute. Enda sen klockan åtta imorse. Dom hade juh verkligen valt rätt dag till att vara ute. Visserligen var det lite halvmulet till och från. Men det gjorde inte så mycket.
Vi hade gjort upp tre stationer, som dom skulle gå klassvis. Tre klasser, tre stationer. Jag hamnade på 5-kampsstationen. Det var juh inte många som ville göra dom grejerna. Allt var så jobbigt och det där kan man juh inte göra.

Tur att jag har skapligt med tålamod. Det är tur att jag inte visar direkt när jag blir arg. Annars hade jag nog varit förbannad redan från första stund. Jisses, dom var ändå bara 13-14 år. Våra nästa konfirmander. Jag hoppas dom ändrar attityd under sommaren för vissa var verkligen pain in the ass. Lite rädd blev man. Var vi också sådär mot alla vuxna? Kaxiga som satan. Noll respekt.
Det kändes ändå lite som att hade vi haft mer tid med dom, lärt känna dom lite mer, då hade situationen kanske varit lite annorlunda.
Om många av dom där ska konfirmera sig i höst så hoppas jag verkligen att dom visar lite mer respekt och attitydförändring.
Jag menar, vi är där för att ha kul. Inte för att bråka.

Gäst i vedboden och urplockad bil.

Jag åkte till mamma och pappa på eftermiddagen. Syrrans kompis hade hittat en katt på banvallen som dom hade dragit hem. Utmärglad och liten. Såg ut som att någon hade försökt klippa katten i öronen. Stackarn.
Men den var inte alls folkskygg. Så fort man kom i närheten av den började den jama och ville gärna kela. Loke var väldigt intresserad och även dom andra katterna var intresserade av den nya varelsen.

Jag passade på att plocka ur min bil, så det är klart. Då behöver jag inte tänka på de sen. Vi ska satsa på att försöka få hem goffen imorgon. Jag hoppas det blir så, så att man någon gång inom en snar framtid kan få köra egen bil igen.
Syrrans kompis kom tillbaka och dom var helt fast i katten. Lite kul var det ändå när det började spöregna. Dom placerade katten i vedboden. Gick dit med vattenskålen och kattmaten la dom på en barkbit.
Så när pappa skulle skjutsa hem mig började locka lite på katten, för att se om den var kvar. Vi hörde lite jamande innefrån vebon' och kikade in, då låg den bakom klyven. Det såg ut som att den hade det skapligt skönt. Får se hur länge den får vara ifred och hur länge den stannar.
Den påminde lite om min katt. Jättesöt.

Intressant helg

Igår blev det en heldag på mässa. Jag och mamma var på alternativmässa.
Man fick prova på massor med olika grejer. Själva mässan handlade om massage, healing, yoga och såna saker. Det första jag gjorde var att få hand - och ansiktsmassage. Hur skönt som helst sådär på morgonen.
Efter det var det dags för att gå på Trumvandring. Så sjukt häftigt. Lite svårt var det dock.
Men det var häftigt att testa.
Jag plockade och färgade ögonbrynen och fick även för mig att ta hål i örat igen. Det var väldigt billigt så det gäller att passa på liksom.
Jag blev även spådd i tarotkort. Det var också väldigt häftigt.
Det sista vi gjorde innan det var dags att åka därifrån, var att gå på någon "sittning" eller vad man kan säga. Vi "lekte" lite med våra mediala förmågor.
Sjukt. Men i stortsett allt som sas stämde in. Spå i sand och läsa av kort. Helt sjukt vad man kan egentligen, om man bara låter hjärnan vila och gå på instinkt och magkänsla.

På kvällen var det meningen att brudarna ifrån jobbet skulle komma, men dom fick tyvärr förhinder. Men däremot så kom syrran, hennes kille och Emma över på middag. Mycket trevligt måste jag säga.
Det blev däremot en tidig kväll. Alla var trötta så då är det ingen mening med att försöka hålla sig vaken längre än nödvändigt.

Tidig morgon även idag. Familjen åkte till mammas jobb på anhörigdag. Vi fick en liten rundvandring innanför murarna. Häftigt. Det var väldigt intressant att se. Annars ser man bara dom fula, höga, gråa murarna.

Grattis kära mor på morsdag! <3

Trevlig kväll

Blev en trevlig kväll, nu efter jobbet. Emma ringde och sa att hon va väldigt sugen på pizza. Så vi hörde av oss till syrran som va me sin kille och hans kusinbarn och shoppade.
Jag fick väldans bråttom och så skulle jag hem emellan så jag kunde byta lite kläder. Men efter mycket om och men träffades vi nere på Träffan för en efterlängtad pizza.
Riktigt gott! Och trevligt förstås.

Nu skulle jag egentligen vara hemma och röja iväntan på att vara lite fyllechaffis senare ikväll. Men jag har inte kommit så långt än. Känns som att jag har lite bråttom nu.
Dags att börja kanske.

Love it!



 

Åh jag är så  stolt! Mina fina små ungdomar.

Och det finns många många fler..


Seperationsångest

Smög till skolan i morse. Var tvungen att vara med när dom skulle filma lite från kabarén.
Seperationsångest?
Skoja inte! Jag är så grymt ledsen över att det är slut. Kan inte sånt här bara hålla på i evighet.
Jag vill ha mer!

Jag stannade kvar hela skoldagen. Det blev kabaré fram till lunch, sen var det filmvisning. Så det har varit en skön dag, en lugn dag.

På tisdag ska jag vara med dom igen. Eller då är det snarare emot dom. Det är fotbollsmatch, elever mot lärare. Bara klass sex. Jag är med i lärarlaget. Jag är "en av dom" eftersom jag jobbar på fritids. Det känns bra att man är delaktig. Att man räknas med.

Men nu sitter jag här, på jobbet. Jobbar kväll för en gång skull. Det var hur längesen som helst,som jag jobbade stängning. Jag har för det mesta kört öppningar nu på sistone. Men det här klarar jag nog.


Så jävla stolt!

Dom va så grymt jävla duktiga ikväll!

Jäklar vad vi har lyckats bra!
Nu är de sängen som gäller. Hörs imorn.


Så jävla stolt!

Dom va så grymt jävla duktiga ikväll!

Jäklar vad vi har lyckats bra!
Nu är de sängen som gäller. Hörs imorn.


Sånt här får det att sprudla i kroppen

Cyklade till jobbet idag igen. Helt otroligt att jag ens orkar. Jag som inte har några som helst muskler i kroppen. Men jag känner mig vilket fall duktig.
Hade juh igår planer på att ta mig till skolan första timmen innan jag började jobba, men insåg rätt snabbt när jag vaknade till imorse att det aldrig skulle hända. Jag orkade verkligen inte. Kändes lite lönlöst också, när jag tänkte efter.
Fast nu är det inte många timmar kvar innan jag ska dit och härja med dom. Jag längtar.
Det är sånt här jag älskar. Att få vara omkring ungdomar. Får precis samma känsla på läger. Det riktigt sprudlar i hela kroppen.

Igår fick jag ett samtal av chefen (inom kyrkan), han undrade om jag kunde komma och jobba på måndag. På lejdet. Våran lägergård. Det skulle komma massa sjunde klassare dit. Skulle vara massa lekar och tipspromenad med mera. Hur kul är inte det då. Bara hoppas på att vi får riktigt fint väder.
Sånt här skulle jag absolut kunna jobba heltid med, men jag vill inte gå i någon skola. Räcker det inte bara med erfarenhet och några enstaka kurser?


Uttråkad - Rastlös

Jag är riktigt mega uttråkad just nu. Vet inte riktigt vad jag vill göra heller.
Rastlös - uttråkad. Ingen bra kombination. Funderar nästan på att slänga mig i soffan och kika lite på Poirot. Men samtidigt så känns det som att jag vill fixa inför morgondagen. Fast jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra. Kan inte fixa själv. Måste ha med alla andra.
Tror inte att det blir så bra annars. Synd att jag missade dagens träning. Dom hade tydligen lyckats riktigt bra. Och alla hade varit jätteduktiga.
Så imorgon blir det till att jobba fram till klockan två. Sen ska jag dra mig till skolan och se vad som ska göras där. Och se hur och var jag ska vara och stå.
Funderar nästan på att åka dit första timmen, bara för att känna känslan lite liksom. Måste nog höra av mig till Petra och se vad hon tycker om saken.

Rastlösheten sitter nog i det. Att jag inte kan vara med hela dagen imorgon. Lika som idag. Förut har det inte gjort så mycket, just eftersom dom inte hade kommit så långt. Men imorgon är sista gången, sen är de showtime!


Låt det gå..

Känns som att det har varit alldeles för dött här idag. Mer än vanligt nästan. Har inte haft mycket att göra. Nu precis har det kommit lite varor. Så som bröd och tidningar.
Men jag sitter och bara längtar till att få vara med alla duktiga barn. Fast det får jag nog vänta med till imorn. Dagen D.

Däremot har jag försökt fördriva tiden med att glo in i dumburken här och telefon. Bra uppfinnigar det där.

Bästaste ever!



Så jäkla ballt! Jag vill också kunna. Dags att börja träna med andra ord.

Det kommer bli så bra.

Jag är så fruktansvärt nöjd med dagen. Nu känns det som att vi har lyckats. Visst, vi är inte riktigt framme än. Men snart så.
Det känns liksom inte som att vi har gjort allt det här för djäves. Eftersom vi har gjort det här på vår fritid. Ställt upp och försökt vara till hjälp. 
Jag skulle egentligen bara vilja visa upp det här för alla. Visa hur duktiga alla är.

Nu sitter jag hemma och gör lite "efterforskningar". Får se hur det går. Vet inte ens om allt ska användas, men det är lika bra att göra det.
Förjävla ballt kommer det bli när allt är klart. Det lovar jag.
Jag och syrran har snurrat runt i skolan enda sen klockan åtta idag. Det känns bara så rätt alltihop. Får se om vi får till någon liten surprise.

Nej återgå till de jag höll på med kanske. På återseende.

Halsen börjar gå mig på nerverna.

Jag är så grymt trött på min hals. Jag har fått en såndär äcklig rethosta. Och det kliar konstant. Rösten har juh inte kommit tillbaka heller.
Dom på skolan hade en teori, eftersom jag tappade rösten i fredags så borde den nog ligga kvar på grillen. Jag tror att dom förmodligen har rätt.
Jag hoppas den kommer tillbaka snart, orkar inte med det här längre. Det är juh knappt någon som hör vad jag säger och det känns som att jag skriker när jag pratar.
Inte bra.

Nu ska jag titta på Roast på Berns, Thomas Järvheden är juh med!

Om jag bara kunde dela..

Trots att jag verkligen hade försökt intala mig att inte prata så mycket idag så belv det självklart tvärtom. Hela helgen har dom retat mig för att jag låter förjävligt och för att dom inte har hört vad jag har sagt.
Hela dagen igår och även idag. Men jag använde Petra lite som tolk, det blev att jag pratade till henne så pratade hon till dom.
Blev lite knivigare när hon drog iväg i två timmar.. Men dom var, som tur var, snälla mot mig. Allt gick galant, fram till sista timmen. Fast det är väl så det är. Nervositeten sätter in, men jag tror att om alla bara koncentrerar sig så kommer allt bli hur bra som helst.
Vi ska i och försig dit och bråka med dom imorgon också. Åh vad jag bara skulle vilja dela med mig av hela känslan. Alla barn - och ungdomar som jag har umgåtts, jobbat med och varit omkring är så sjukt underbara. Det är så svårt att dela känslan via foton.
Om det gick skulle jag ha en liten mikrofon och filmkamera med mig jämt, så man kan dela med sig av alla knasigheter som händer när jag, vi, är omkring dom.

Min helg.

Igår kväll var det dags för lite tjejkväll. Med dom tjejorna jag umgicks med väldigt mycket förr, på skoltiden. Det var verkligen hur kul som helst. Jag och syrran åkte dit, trots att ingen knappt hörde vad jag sa så gick det bra. Man får juh räkna med att man blir lite retat när man låter som en kråka. Och det var juh inte heller enda gången, hela dagen idag har jag fått höra det. Men man får väl bjuda på sig själv helt enkelt.
Vi började i alla fall hos Lisa och Sandras chef, dom är husvakter så vi lånade deras veranda, med att grilla. Oj vad jag skrattade. Dom tjejerna är verkligen underbara.
När myggen invaderade drog vi oss inåt och spelade lite kort. Någon timme efter det drog vi oss utåt, mot stan. Trägårn i sikte. Jisses vad med folk. Inte ofta jag är ute och det märks verkligen. Vi blev tyvärr inte så långvariga där. En halvtimme innan stängning hamnade vi På G. Där var det minsann liveband. Hur kul är inte det då!
Men som sagt, vi var juh inte där så länge. Lite tråkigt, för där var det minsann drag.
  

Som alltid innan vi lämnar stan måste vi stanna på Statoil. Självklart fick jag helt fel french, men tur är att dom är snälla nog att ändra det åt en.

Imorse kände jag mig hyfsat pigg. Men det gjorde dock inte halsen. Jag kunde inte alls prata. Jag testade te men det gjorde ingen skillnad. Så när pappa åkte till affärn fick han stanna till hos mig på hemvägen med en piggelin. Det gick lite bättre. Jag fick fram någorlunda ord, så folk kunde förstå mig lite.
Precis som igår hade jag jättetrevligt på jobbet, men samtidigt är det jobbigt. Det är liksom nu som konfirmanderna inte kommer tillbaka. Det var liksom det sista. Fast eftersom vi älskar läger - och vill ha kvar dom, ska vi dra ihop ett extra läger i sommar. Det är nog de bästa vi kan göra!

Obefintlig.

Vi hade konfirmation igår. Med den första gruppen, den andra är idag. Vilket sjukt fint väder vi hade igår. Det var verkligen klockrent. Jag mådde inte sådär hundra på topp med huvudvärk och absolut ingen röst. Men det gick bra i alla fall.
Men däremot så vet jag inte alls hur det kommer bli idag. För rösten är verkligen obefintlig just nu. Jag sitter och dricker massa te för att försöka få igång rösten. Men än så länge har inte de hjälpt. Jag får nog gå med papper och penna idag för att kunna kommunicera med alla.

Igår va jag och syrran med flickorna och grillade. Skriver om de sen, för några bilder fick jag minsann allt.

Dags för mig att äta något och packa ner datorn.

-


Det är inte lätt alla gånger.

Har haft sällskap på jobbet, nästan hela dagen. Syrran kom redan halv tolv. Sen kom chefen vid ett. Trevligt trevligt. Planerade lite hur sommaren skulle se ut. Nu har jag spikat en veckas semester i allafall. Ska se till så jag verkligen inte jobbar någon annanstans då heller. Jag ska vara helt ledig, hela den veckan. Hrm, undrar hur det kommer gå.

Kom hem lite senare också, det blev att man stannade kvar en stund. Hade inte tänkt göra så mycket, bara vara hemma och ta det lugnt innan det var dags att röra sig igen. Men så blev det inte. Halv fyra ringde telefonen. Skjuts. In i duschen och slänga på sig kläder, tillbaka till affärn för att låna syrrans bil och sen hämta boysen. Skulle inte köra dom så långt som tur var.
Tillbaka till affärn för att lämna bilen och då blev jag kvar där ett tag med syrran. Men nu är jag hemma igen. Hungrig som satan. Och grillen tänds inte än på ett tag. Funderar på om jag kanske ska ta mig upp till mamma och pappa för att vänta in syrran. Hrm, det tåls att tänka på ett tag faktiskt. Måste nog göra något åt mitt hem, när jag ändå har chansen.

Får helt enkelt se hur det blir.

Men ha en trevlig kväll allesamman. Ut och njut av det fina vädret!

Tiden går alldeles för fort.

Men herregud, det är redan fredag. Den här veckan har gått så himla fort. Och vi är i slutet av månaden. Hur kan det komma sig att vissa månader bara springer iväg? Andra månader går dagarna, veckorna så fruktansvärt sakta.
Fast det är väl bara för att det är vintertid. Sommartid går allt så fort. Man hinner knappt reagera och njuta innan det är mörkt och kallt igen. Tiden saktar ner och vi går i snigelfart. Det är inte okej. Kan det inte vara tvärtom, så man hinner njuta till fullo innan sommaren är över.

Jag ska försöka njuta så fort jag får tillfälle. Det är inte alltid de går så bra, men försöka duger juh. Ibland.

Det blev lite fina naglar.

Jag hade så himla tråkigt nu ikväll. Syrran ville inte alls gå en promenad med mig, hon hade bestämt sig för att titta på när tjejerna här i byn spelade innebandy. Så jag satte mig för att fixa lite med naglarna. Det slutade med att jag gjorde det hyfsat noggrant. Det blev helt enkelt fransk manikyr.
Så nu har jag fina naglar igen. Äntligen.
Jag har tänkt så himla länge att jag ska fixa dom, men antingen har jag inte haft tid eller så har jag inte haft orken.

Nu ska jag se till att jag fortsätter hålla naglarna i trimm.

Det har inte funnits någon tid.

Bloggen har fått vara lite på is idag. Har ärligt talat inte hunnit med det alls.
Precis klockan nio, nästan precis när jag kom till jobbet, dök varorna upp. Jag fick panik och försökte få upp den nya dörren, vilket inte gick. Ringde till chefen - men om man tänker efter var det kanske inte så himla smart. Hur skulle dom ha fått upp dörren hemifrån. Efter att ha puttat på den några gånger flög den upp. Mycket riktigt, där stog lastbilen med alla varor. Så hela morgonen har jag stressat.
Tyvärr fick vi inte alla varor så mer kommer imorgon. Sen var det full rulle hela dagen.
Fick bråttom hem sen också. Skulle följa med pappa och syrran till Biltema, innan hockeyn började. Stannade till på Kebaben på hemvägen och sen bänkade vi oss vid tvn.
Bra match även idag. Sverige vann mot Danmark med 4-2. Nu är det Semin som gäller. Bra jobbat grabbar! Direkt efter matchen fick jag skjuts hem. Fick jobba lite hemifrån. Var tvungen att ringa runt till alla barns föräldrar inför avslutningen som vi ska ha nästa vecka. Så då fick man lite betalt så också.

Rätt skönt att "jobba" hemifrån, men tror nog inte att jag skulle klara av det. Det skulle nog bli lite som med skolarbetet. Man hittade alltid på massa annat kul att göra och lät arbetet ligga på sidan av. Tills det blev bråttom. Men det kanske är annorlunda när det handlar om jobb. Då är det ändå ekonomin det handlar om. Man måste juh få in pengar för att kunna leva.
Näe, då är det lika bra att ha det som det är nu, nästan.
Men nu är det ingen hockey ikväll, så jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra. Några timmar är det allt kvar innan det är dags för sängen. Jag kan ändå inte lägga mig innan det börjar bli lite mörkt. Så aldrig innan tio. Det betyder att jag har mer än två timmar på mig att fördriva tiden. Kanske får klä på mig och gå ut och gå. Det är ändå riktigt fint väder.
Får ringa syrran och se vad hon tycker om den idéen.


Mycket som ska hinnas med.

Jag trodde att det skulle bli bättre idag. Men nog fan kom halsontet tillbaka nu ikväll. Så frustrerande.
Bara trycka i sig halstabletter och se glad ut. Snart är det ändå helg igen. Fast jag är uppbokad till tusen känns det som. Imorn är det jobb som gäller, men bara till klockan två. Grabbarna skulle tydligen komma och fortsätta fixa med dörren.
Klockan fyra är det hockey igen. Jobbigt att det är så pass tidigt men de funkar, eftersom jag inte jobbar. Fredag är det jobb igen, till klockan två. Sen bestämdes det idag att vi skulle hem till chefen och grilla. Hoppas det är lika fint väder som det har varit dom senaste dagarna.
Lördag ska jag förmodligen följa med syrran till kyrkan, första konfirmationsgruppen ska konfirmeras då. Men hela gruppen måste vara där. På kvällen ska vi på tjejkväll. Vet inte vart eller när. Platsen var tydligen hemlig. Hrm, jag undrar vad flickorna har kommit på nu.
Söndag är det syrrans tur att konfirmeras. Så då är det släkten som kommer ut för att, vad säger man, gratta (?) henne.
Jag hoppas att min far har tid att få hem min bil där emellan också. Skulle verkligen vara toppen om han kunde börja fixa den så jag kan få köra igen.
Vill ha min egna bil, så jag slipper låna av alla andra. Det funkar liksom inte i längden. Blir så less på det här.


Deal with it

Stamp on the ground, jump jump jump jump. Moving all around..

Trots att jag mår piss. Lite bättre än igår dock. Så känner jag rastlösheten. Viljan att hitta på något. Men orken finns verkligen inte.
Sitter just nu på jobbet, kom lite senare eftersom det var dags för ett besök hos dietisten. Det var inte alldeles för dåliga siffror, men det var ändå inte så jag ville ha det. Mer ska de vara. Det finns inget att göra åt saken, jag får helt enkelt leva med det. Jag är smal, deal with it.
Jag har försökt allt. Kommer inte på några fler idéer nu. Och det gör ingen annan heller.

Sverige vann igår, det kanske jag sa? Riktigt bra match av dom. 5-0 blev det. Kanon.
På torsdag möter vi Danmark i kvartsfinal. Den tar vi, eller hur grabbar!? Har i och försig inte sett någon Danmarkmatch, men klart vi ska kämpa till en vinst. Ge allt.


Någon bankar i mitt huvud.

Jag känner mig som värsta vraket. Huvudet bultar, ögonen bränner och kroppen är alldeles seg. Känns förjävligt. Trots att jag har hällt i mig både alvedon och ipren så ville det inte funka. Huvudet dunkade i alla fall. Nu börjar det sluta verka helt. Kanske dags att ta en till med andra ord.
Blev inge jobb för mig ikväll heller. Kände att jag inte orkade det. Lika bra att försöka bli frisk till imorgon i stället. Mer timmars jobb då.

Sverige spelar idag också, mot Schweiz. Just nu så leder Sverige med tre mot noll. Hoppas dom kan hålla nollan genom hela matchen nu. Riktigt bra match är det också. Spännande. Fast det verkar jag tycka om alla matcher har jag kommit fram till. Eller kanske inte alla, men nästan.

HEJA SVERIGE!

Ingen bra tid.

Så har man gått och blivit sjuk också. Jävla bra planering där.
Det började lite igår kände jag. Fick något hokus pokus friskpiller av mamma. Men jag har inte märkt någon förbättring. Snarare försämring. Har gått med huvudvärk hela dagen och halsont. Seg och jävlig.
Känns inte speciellt bra faktiskt.

Har spenderat hela dagen i skolan, med kabarén. Det känns ytterst ostabilt än så länge. Vet inte riktigt hur det kommer bli av det hela sen. En vecka kvar ungefär. Får bara hålla tummarna på att dom klarar av deadline.

Nu ska jag bara  gosa ner mig i soffan och piggna på mig, så jag orkar med kvällen och resten av veckan.

Men snart så.

Det blev ingen massage för mig idag. Synd, men flyttade det till imorn istället. Så då blir det minsann av.
Däremot blev det en tripp med familjen för att handla lite och besöka sjukgymnast. Men vad äckligt varmt det är att sitta i en bil när det är så varmt som det var idag. När man kör själv så kan man ha fönstret nervevat och man sitter inte så jävla trångt.
Men snart har jag bil igen. Min bil ska bort, den ska säljas inom en vecka skulle jag kunna tänka mig. Om jag har tur alltså. Sen kommer min "nya" bil vilken dag som helst. Så hädan efter ska jag köra Goffe. Det känns nice.

Fast egentligen hade jag velat ha bil redan förra veckan. Men det är inte alltid som man vill. Tråkigt, men det är så det är.

En tidig morgon

Det blev juh som sagt väldigt sent igår. Trots att jag hade behövt sova massor med fler timmar än det blev så var jag uppe klockan sju imorse. Klockan åtta va jag och syrran i skolan igen för att hjälpa till med kabarén.
Ett tag trodde jag att det skulle skita sig totalt. Men tillslut fick vi i alla fall en halvtimme med dom. Men imorgon skulle det tydligen bli en heldag kanske, jag vet inte riktigt än.

Men jag skulle inte ha tackat nej till att få sova några timmar till imorse. Nu är det kört. Kommer inte kunna somna nu, har jag tur kanske jag kan sova lite middag senare i eftermiddag.

Lite dans



Äntligen fick jag fart på filmen. Efter mycket om och men. Men enjoy.

Ja men visst vann vi även idag.

Hur trött man än är så går det inte att lägga sig innan en match är över. Det är Kanada vi möter nu ikväll. Fram till 6 minuter in i tredje perioden ledde vi med 3-0. Sen reducerade Kanada till 3-1. Jag hoppas vi klarar av att hålla igen nu. Inga mer mål för dom, men gärna för oss.

Bråkar med internetuppkopplingen gör jag också. Försöker ladda upp filmen men det tycker inte datorn att jag ska göra. Har fått försöka tre gånger, så nu hoppas jag att det fungerar.
Har slängt upp bilder på Facebook ifrån lägret. Men tänkte att några även kan få komma att hamna här med. Vi hade verkligen så sjukt fint väder hela dagen igår. Nackdelen med det är att man bränner sig. Jag gjorde det. Näsan är förjävlig på att bli solbränd. Röd. Rudolf med röda mulen kallades jag förra sommarn av några barn på läger.
Ungefär så är det även nu för mig. Kanske ska skärpa mig med solkrämen. Dags att slänga den i handväskan kanske.

    

Ey Ey.. Aaaallåååå

Jag har haft så mycket kul för mig, hela dan igår.
Vädret va på topp, man kan inte säga något annat. Det var hur varmt som helst. Underbart, det är så de ska vara när man är på läger.
Vi hade massa femkamp under dagen. Barnen gick och badade flera gånger. Petra blev ikastad en gång. Vattenkrig hanns med. Vi hann egentligen med riktigt mycket under dagen. Det kändes liksom inte bara som en enda dag.
Grillfest hade vi, innan lägerbål och lite skräckhistorier berättades för att skrämma upp ungdomarna lite.
Under hela dagen försökte vi få ihop ett gäng som var villiga att gå ut i skogen för att skrämma dom under kvällen. Efter mycket om och men fick vi ihop några stycken vänliga själar som ställde upp. Vi tackar och bockar, skulle aldrig ha klarat av det utan er!

Egentligen skulle man kunna beskriva dagen såhär;
Strålande sol-Femkamp-Vattenkrig-Sång, dans och musik-Urspårning-Grillfest-Skogspromenad-Mittinattenbrännboll-Dygna-Hysteri-Lite sömn-UNDERBART

Det kommer en bildbomb och kanske en film lite senare.


Det kommer mera.



Riktigt kass uppdatering igår. Men det kommer, snart. Jag lovar.
Måste bara få sova några timmar först. Dygna, men fuskade och sov 1½ timme imorse.

Just nu..



Datorn i knät, hockey på tvn och chips i skålen. En avkopplande fredagkväll.

Det går bra Sverige.

Det går bättre för Sverige idag. Det står redan 3-1 och vi har precis gått in i andra perioden.

Cyklade hem till mor och far efter att jag hade tagit mig en liten tupplur, för att lämna deras cykel. Där var det hockey på tvn. Kanada-Norge. Men vad var det för en match egentligen. Norge blev så utklassade så det fanns inte. Det slutade med att Kanada vann med 12-1. Det var inte ens en rolig match. Det hände i stortsett ingenting. Nu, i den här matchen däremot är det lite mer fart. Roligare att titta på då.

Innan jag fick skjuts hem åkte vi ner till ICA, dels för att köpa godis till syrran och jag följde med för att köpa chips. Suget kom tillbaka och jag kände att jag verkligen behövde ha. Så nu är jag nöjd. Trött, men nöjd. Det blir en tidig kväll ikväll också. Orkade inte ens ha folk hemma för att se på hockeyn. Det som annars inte brukar vara några problem.
Men vi får ta det på söndag istället. Då är det Sverigematch igen. Kommer inte ihåg vilka vi möter då, Schweiz kanske..

Det kändes lite fel.

Tråkigt trött man är nu.

Har varit på jobbet hela förmiddagen, chefen plockade upp mig imorse så jag behövde inte cykla i alla fall. Hon hade massa samtal att ringa, i och med inbrottet igår.
Skapligt bra bilder hade vi fått på stolpskotten i alla fall. Jag hoppas bara att dom kommer till nytta sen också. Det här kan dom bara inte få komma undan med.
Det kändes lite konstigt att använda gamla kassan, nu har man juh vant sig vid den nya kassan så allt blir liksom fel med den där. Sen hade poliserna barrikerat lagerdörren med allt möjligt bråte.
Så man kände sig lite instängd där. Och till råga på allt hade två lysrör gått på lagret så det var lite halvskumt ljus där.
Allt kändes bara helknas. Det var juh skönt att man inte var själv i alla fall.

Det jobbigaste, när sånt här händer, är att man misstänker juh alla. Men ingen kan väl vara så dum att man kommer tillbaka och inte låtsas som någonting. Så iskalla kan dom väl ändå inte vara tycker jag. Fast dom verkade inte sådär supersmarta.

Tror nog allt att det blir lite powernappning här. Jag är så sjukt trött, måste vara utvilad till imorn när det är fullt ös i 24 timmar!

.


Va fan, Sverige vann inte! Men en bra match var det ändå.
Spännande..


Första dagen

Nu är första lägerdagen avklarad, sen några timmar tillbaka.
Det går alldeles för fort när man inte sover över. Timmarna bara springer iväg. Och inte tycker jag att vi har hunnit med så mycket. Tycker mest att de har varit fritt den största delen av dagen.
Vi hann i och försig med att spela lite fotboll och hoppa lite hopprep. En liten simtur för vissa hanns visserligen också med.
Men sen var det en liten lektion och sedan bar det iväg till kyrkan för provning av kåpor och även fotografering. Jag har även hunnit med ett x antal telefonsamtal under dagen. Mer än vanligt. Det är inte ofta det händer på en och samma dag.

Det har även planerats lite läger framöver. Eller lägrena är redan planerade, men vi har fått med många på läger. Det uppskattas väldigt mycket av oss. Det kanske inte är så att just jag kommer kunna vara med på ungdomslägret, som hade varit grymt kul, men jag är nöjd om vi får många av dom intresserade av det.

Nej, nu blir det minsann Hockey. HEJA SVERIGE!!!

Lägerdax!

Nu är det dags för läger igen. Med konfirmanderna. Hrm, vädret ser väl inte allt för bra ut idag, men jag hoppas att det i alla fall är uppehåll.
Man känner sig inte direkt så pigg på att vistas ute när det regnar. Inte för att jag vet om de blir massa uteaktivitet. Jag vet egentligen ingenting om någonting.

Jo en sak vet jag. Chefen ringde nyss.

Några jävla idioter har gjort inbrott på jobbet igen. Fy i helvete vad less jag blir. Varför gör dom så. Kan dom inte bara låta oss vara i fred?!
Nu drog det in lite mer mörka moln på min himmel. Men det är klart som fan att man blir upprörd. Nu får vi helt enkelt se hur det blir.
Sist det var inbrott så fick dom inte ens tag på den eller dom personerna. Kändes lite som att dom sket i att leta. Men nu borde dom allt leta och hitta. Det tycker jag!

Underbart väder!

Vilket fint väder vi har idag!

Jag började med att cykla till jobbet imorse. Underbart. Så duktig har jag inte varit på.. Aldrig tror jag till och med.
Efter att jag öppnade, bänkade jag mig ute i solen. Hade sällskap fram till tolv eller något. Hur skönt som helst i solen. Efter elva någon gång kom syrran förbi med sin bil. Lämnade den här och hämtade cykeln. Då va det hennes tur att cykla. Fast hon kommer ta bilen sen. När jag har kommit till fritids.
Det är tur att man kan lösa det hyfsat smidigt ändå, när man inte har någon bil själv. Så länge ingen annan behöver sin bil hela dagen och ska åka långt så funkar det med såna här lösningar.

Och man kan juh säga att jag har haft hyfsad tur hela tiden nu. Känns bra! 

Varför göra det lätt för sig.

Vad har man för grannar egentligen!?

Jag har haft syrran och Emma här på besök ikväll. Vi har bestämt att vi ska se på varje Sverigematch som spelas i VM, hemma hos mig. Sverige spelade mot Frankrike ikväll. Sverige vann, med 3-2. Men det var en riktigt nagelbitare vissa stunder.
I alla fall, nu när dom skulle åka hem så tog det inte mer än två minuter så ringde syrran.
Innan hade vi suttit och diskuterat parkeringar, Emma och Petra hade ställt sig såpass att ingen skulle kunna parkera imellan. Mina grannar brukar alltid ställa sig på samma ställe, oavsett. Som att dom har bestämda platser, vilket inte finns just på den parkeringen.
I alla fall. Tror ni inte att dom hade lyckats klämma in sin stora minibuss mellan deras bilar eller. Jo, självklar. Varför ska man parkera längre ner, där det finns massor med platser, när man kan trycka in sin bil där den alltid står.
Det var ungefär 3 centimeter mellan syrrans sidospegel och deras bil. Hon kom alltså inte in i sin bil. Både hon och Emma hade backat in, så Emma kunde i alla fall komma in i sin bil, men inte komma in på passagerar sidan. Petra har problem med knät, så hon kunde inte krypa in via sin passagerar sida, där det fanns plats.
Därför ringde hon mig så jag fick kila ner.
Oj vad jag skratta. Hur dum får man vara. Jag undrar ja, hur dom kom ur sin bil. Eftersom det var så jävla tight på båda sidor. Hoppas verkligen inte att dom repade bilarna när dom försökte klättra ut. Eller dom kanske klättrade via bakluckan.
Who knows.

Sjukt är det. Jag fick klättra in från passagerarsidan för att sen kunna rulla fram bilen lite så att syrran kunde sätta sig och köra iväg.

Idioter säger jag bara.


Mirakeldricka - Kaffe!

Åh, det är så grymt fint väder idag. Hur underbart som helst.
Tyvärr höll jag på att få ett nervsammanbrott idag då ingenting gick som jag ville. Ingen lyssnade och alla total ignorerade mig. Nu kanske jag tog i. Men det var så det kändes.
Det är verkligen jättekul att hjälpa till såhär, men någon måtta måste det väl ändå finnas. Det är inte jag som ska göra sakerna åt dom. Jag är mer där som rådgivare och ska hjälpa till om dom verkligen kör fast. Men så var det verkligen inte idag. Uscha.
Kände verkligen att jag hade kunnat åkt hem rätt tidigt eftersom mitt tålamod tröt. Jag tog mig i kragen och stannade kvar. Ett djupt andetag och lägga locket på, så går det ett litet tag till. Och kaffe. Får juh inte glömma den mirakeldrickan. Med lite kaffe i sig kan man köra på.

Allt funkar med lite vilja och envishet.

Vädret är i alla fall hyfsat.

Nu är det snart dags att röra sig igen.
Sitter för tillfället och äter lite frukost/brunch. Jag måste dessutom röra mig tidigare, eftersom jag ska gå dit. Jag har inte ens en cykel som jag kan använda.
Måste försöka skaffa en tvätttid idag också, eftersom det är konfaläger i helgen. Det var inte så populärt bland vissa. Men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Råkade hamna på soffan igår, somnade där också. Hade nog den skummaste jävla drömmen. Rolig var den. Sen insåg jag att det var rösterna på tvn som jag hörde. Då var det lika bra att gå och lägga sig i sängen.

Lite girlsnight

Usch, det märks att helgen har varit lång. Det blev riktigt sena kvällar. Det hänger liksom kvar fortfarande. Igår var jag riktigt trött och det är jag även nu också.
Både Soso och Emma kom förbi nu på kvällskvisten, efter att jag kom hem ifrån jobbet. Det var mycket trevligt. En liten pratstund sådär.
Som nästan alla gånger kommer vi alltid tillbaka till dåtiden. Till den tid då vi var i tonåren, en sisådär 13-14 år.
Och det är alltid lika kul varenda gång.

Det bestämdes även att ett nytt tema ska komma upp i helgen. Vitvinstema. Men jag kan inte i helgen, vilken suger ganska mycket. Men förmodligen fixade jag kanske så att det flyttades till onsdag i stället. Jag hoppas att det blir bättre. För nu är jag fan sugen på vin. Har hållt mig nykter när dom andra har druckit friskt. Jag hade väl kunnat tagit något glas i helgen, men eftersom jag inte var hemma, skulle jobba och behövde ta mig hem så höll jag mig nykter. Kände att det var säkrast så.
Duktigt gjort av mig. Men boxen står här hemma och hånar mig varje gång jag går förbi. Och jag menar, den kan juh inte stå och bli gammal heller. Det är ändå pengar som kastas bort. Det är bara dumt.

Nu blir det lite mer NCIS sen blir det nog sängen faktiskt.

Det rullar på bra ibland

Riktigt roligt hade vi idag. Dom är juh störtsköna hela bunten där borta. Syrran och hennes klasskamrater. Och framåt går det minsann.
Tror till och med att allt manus är klart. Lite renskrivning kvar bara.
Så imorn blir det till att försöka lista ut vad som behövs, vilken rekvisita som dom ska skaffa fram.
Men när allt är klart och premiären står för dörren så kommer allt vara perfekt. Kommer bli hur kul som helst.

Oj vilket liv och spring det blev när polisen var och hälsade på idag också. Jisses. Inte blev det mycket arbetsro då inte.
Ena polisen stilade lite med batongen också. Det var populärt minsann. Men tillslut fick jag in alla i klassrummet så att dom fick någonting gjort.

Så nu är det rätt lugnt i alla fall. Kom hem efter klockan två, har inte lyft ett handtag sen dess faktiskt. Trött börjar jag bli också. Kanske ska passa på och sova lite middag när jag ändå har tid över till det.

800

Mitt 800:e inlägg!

200 till och jag har nått 1000. Va roligt.
Hade inte så mycket att säga, ska dra iväg med syrran nu. Vi har juh anmält oss frivilliga till att hjälpa lillsyrrans klass med kabarén.
Jag återkommer med mer efter det.


De kanske löser sig

Hur ska jag orka sitta vaken och kolla på hockeymatchen. Jag är redan slut och sändningen håller på enda till klockan elva.
Jag har planer på att försöka komma i säng tidigt ikväll, just eftersom det har blivit så fruktansvärt sent den här helgen. Jag orkar inte sånt, men ändå ska jag vara uppe sent och gå upp tidigt. Man är bra dum ibland.

Jag har förmodligen löst mitt bilproblem också. Dels har jag fixat mig en bil och dels har jag nästan fått bort min bil. Det känns bra det här. Kanske löser det sig ändå, om man har tur vill säga. Men jag hoppas på det i alla fall. Jag har visserligen sagt att bilen ska till skroten. Men nu är det en vän till mig som inte har någon bil längre, men en motor. Det är juh perfekt skulle jag vilja påstå.

Fick med mamma och pappa på en liten promenad ner till mig nu ikväll. Chefen skjutsade hem mig till dom efter jobbet. Så jag och pappa hade chans och prata lite bil och sånt där. Sen kom mamma hem och berättade att hon hade haft en väldans tur när hon spelade på hästar igår.
Fyfan va nice för henne!
Kanske också ska börja spela lite på hästar, så man har liten större chans att ha tur.

Nej hockey nu, sen sängen.

Galen dag

Dom här senaste helgerna har jag haft massor annat för mig, så det har inte blivit så många inlägg. Och det är juh kul. Att jag har annat för mig alltså, det är juh ändå ett tecken på att jag kanske har ett liv.
Annars är det för det mesta så att jag sitter hemma hela helgen, om jag inte jobbar.

Bandy stog på schemat igår, efter jobbet. Fullt ös. Hem till mig för att byta om. Till Patrik för att byta bil. Sen bar det av, fast vi hamnade på Lidl först. Festen fortsatte nämligen igår och då behöver man groggvirke. Plus lite ingredienser till middagen.
Full fart på bandyn. Jag var så trött och hungrig. Helt slut. Kul var det, och nu sitter jag här med träningsvärk. Trots att jag stretchar - jag förstår inte.
Hemåt igen. Dumpa Patrik, hem till Emma - hämta kläder, hem till mig - duscha. Åter till Patrik för att laga mat. Och vilken mat. Vad vi är duktiga, de var så himla gott. Även denna kväll var jag nykter. Just eftersom det är min jobbhelg. Något glas hade säkert inte skadat, men bäst att vara på den säkra sidan och enbart hålla sig till cola. Jag menar, det funkar bra det också.

Även gårdagen blev riktigt sen. Vaknade kanske senare än vad jag hade planerat, men de gick juh ändå. 


Trött, men vaken...


Mina änglar rockar!

Det blev tacokväll igår. Det blev supafest. Eller snarare grisfest.
Det blev knivkastning mot vägg, precis den vägg som blev utsatt för motorsågen för två helger sen. Ölburkar kastades ut genom fönstret, fortfarande öl i burken. Ni kan juh tänka er.
Cola spilldes ut på golv.
Grisfest.

Men kul var det. Trots att jag var nykter och enbart drack cola så hade jag det trevligt. Tills jag gick in i dimman. Tack vare mina linser. Vet inte riktigt vad som är felet, för varenda kväll så blir det som att jag ser suddigt. Som att jag inte har några linser i.
Rätt jobbigt. Men efter några timmar rullade vi hemåt. Emma och jag.
Jag fick köra hennes bil. Jag fick även låna den idag. Tack snälla snälla du!

Änglar, det är vad jag omringas av. Det är vad jag umgås med.
Lyckligt lottad, det är jag. Som får ha såna vänner som ni!

Chipsberoende?

Jag lämnade en beställning på chips igår, som jag fick när jag lämnade tillbaka bilen.
Så underbart gott! Har haft chipssug i flera dagar nu, men det har alltid kommit när det är försent för att åka och köpa.
Men nu fick jag äntligen.

Somnade visst på soffan igår igen. Andra kvällen på rad. Men jag vaknar hela tiden upp någon gång efter tolv. Då är det sängen på en gång.
Och båda kvällarna har jag somnat med snuset inne. Det är fan inte gott. Ska försöka att inte upprepa det igen.

Ikväll ska det bli lite tacokväll hos en vän. Dom skulle, vad det lät som, supa till igen. Jag håller mig nog nykter eftersom jag jobbar den här helgen också. Precis som jag gjorde för två helger sen. När det va fest där.
Men det går ingen nöd på mig. Jag kan sitta och smutta på mitt vin hemma någon kväll om det skulle vara så. Jag känner inget behov av det heller just för tillfället. Tror jag nöjer mig med en cola bara. Känner mig skapligt trött redan nu, dricker jag blir jag bara tröttare skulle jag tro.

Jaja, det är många timmar kvar till ikväll. Kanske till och med ändrar mig. Vem vet. Ett glas skadar inte. Men först ska jag jobba klart.


Varför kommer solen fram när jag är trött?

Varför ska det alltid bli så fint väder på kvällarna.
Det är juh då som man är så trött. Ute är jag på jobbet varje eftermiddag. Inte är det fint väder då heller, nej. Det kommer alltid när vi har gått in och det nästan är dags för att gå hem.

På kvällarna är jag så sjukt trött så då orkar jag inte gå ut och röra på mig. Inte är det kul att sitta ute på gården hemma hos mig heller. Inte helt själv i alla fall. Sen ser det alltid mycket finare ut än vad det är. Det blåser alltid och då är det inte svala eller varma vindar, då är det kyliga vindar. Inge vidare kul att bara vara ute då heller.

Känns i alla fall jätteskumt att vara hemma innan klockan sex. Det har jag inte varit på jättelänge känns det som. Va ska man göra i flera timmar liksom. Jag hade planer på att gå ner i tvättstugan och tvätta undan lite kläder, men de var kört. Kom dit halv sex och sex-tiden var redan bokad. Typiskt.
Får se när jag har tid att tvätta nästa gång i så fall.
Däremot måste jag lämna tillbaka bilen ikväll. Toppen att jag kunde låna den idag. Nu måste jag försöka fixa bil till resten av helgen. Eftersom jag jobbar. Hade jag inte gjort det hade det inte varit någon större fara.
Förhoppningsvis löser det sig. Orkar inte oroa mig för såna här saker också. Tar alldeles för mycket på krafterna.
Inte bra.

Min bil vill inte mer.

Nu är jag totalt billös. Min bil är slut och kommer förmodligen inte köras på ett väldigt bra tag.
Jag känner mig strandad.
Igår kväll fick jag låna mamma och pappas bil, just så jag kunde ta mig till mötet.
Idag fick jag låna en kompis bil.
Änglar.

Men sen då. Jag måste kunna ta mig dit jag ska alla andra dagar också. Hur ska jag kunna hitta en bra bil med den budget jag har nu. Inte en chans.
Det här har jag varit rädd för. Jag får panik. Måste ha bil.
Hur ska jag klara det annars. Alla andra dagar.

Strandad.

Det händer alltid mig.

Kunde inte somna igår, så det blev riktigt sent. Jag som skulle upp tidigt.
Vaknade i panik i morse och trodde jag hade försovit mig. Men klockan hade inte hunnit ringa. Kvart över sex ringde den.
Jag visste att jag inte skulle hinna till jobbet i tid, så det hade jag fixat. Syrran skulle ställa upp och åka hit för att förbereda allt.

På motorvägen vilket fall så började bilen låta konstigt. Jävla skitsaker. Det lät precis som att oljan var slut. Konstigt eftersom pappa hade fyllt i olja åt mig för inte så länge sen. Tur att jag hade mamma med mig i alla fall. Annars hade jag nog brytit ihop totalt och vägrat åka tillbaka.
Till sjukhuset kom vi, i tid trots allt. Blev lite längre än vad jag hade trott och klockan tickade. Dåligt stressad jag kände mig när jag visste att vi var tvungna att stanna på statoil för att köpa olja.

Inte lät bilen bättre för det. Näe vad trodde ni. Bilen är helt slut. Den är så sjukt nära att hamna på skroten nu. Då får jag problem. Måste ha en bil så jag snabbt kan ta mig från det ena jobbet till det andra.
Någon som har lust att skänka mig en bil?

Inte nog med att den lät som fan. Varje gång jag bromsade in och växlade ner dog bilen. Varenda gång. Kul.
Eftersom jag inte är bilmek har jag väldigt svårt att veta vad som är felet. Och jag brukar inte bry mig sådär jättemycket. Men nu är bilen slut. Den kommer nog inte leva länge till skulle jag tro.
Förbannat.

.

Just ikväll fick jag den där känslan.
Ensamhet.
Tycker inte om den känslan. Precis just nu vill jag ha någon här.
Någon som bara kan vara.
Bara vara med mig.

Snälla någon, kom!

Börjar bli ointressant

Phu.. Jag behövde inte stressa mellan jobben.
Fick ändå lite över en timme på mig att koppla av. Men nu börjar jag däremot känna mig lite stressad för att maten inte blir klar.
Ugnen tar juh en evighet att värma upp. Inte bra att äta när man är stressad. Två tuggor sen är det bra, för det mesta.

Fast det ska väl inte vara några problem. Jag börjar inte förs halv sex, så jag har juh god tid på mig.

Jag känner att jag inte har så mycket att skriva. Det blir väldigt ointressanta inlägg. Får nästan känslan av att lägga ned bloggen ett tag.
Fast känner jag mig rätt lär jag sitta här och skriva lika ointressant om ett tag igen. Det är väl sån jag är.

Får hoppas på att något intressant händer inom en snar framtid, så jag har något att dela med mig av.
Tills vidare, på återseende!

Ibland skulle de vara bra med en klon.

Jag tog mig lite sovmorgon idag. Jag hade ingen anledning till att tvinga mig upp tidigt idag så därför sket jag i att klockan ringde.
Men när jag tar sovmorgon brukar det alltid sluta med att jag får stressa resten av morgonen. Det höll nästan på att hända idag med. Men nu har jag hunnit duscha och även ätit frukost.
Det är bara håret och ögonen som ska läggas på plats.

Jag och syrran ska tillbaka till lillsyrrans klass för att hjälpa dom med kabarén. Sen ska jag vidare till fritids (en trappa upp). Och där ska jag vara till stängning.
Sen blir det lite stress för mig. Syrran har stängning på affärn så jag hoppas verkligen att alla barn går tidigt så jag hinner till gruppen ikväll också.

Ja ni hör juh, kaos.

På't igen nästa år.

Dåligt trött jag är nu. Har varit riktigt intensiva dagar. Men riktigt trevliga dagar.
Jag fick även massa besök idag, dels kom mamma och systrarna. Och sen kom även Pucko, Soso och Renée med sin lilla dotter.
Hur trevligt som helst. Och Renée's bebis. Vilken liten sötnos.

Dom blev i alla fall kvar här ett bra tag, allihop. Så härligt att bara sitta och snacka massa skit i flera timmar. Massa skratt blev det. Men till slut ledsnade lilla Nina och det blev dags för dom att rulla vidare.
Sen var det dags för mig att åka till jobbet. Där hade det fixat ett litet kalas. Igen.
Massa fikabröd och ballonger. Jättefint.

Fast efter så mycket fikabröd som jag har ätit dom här dagarna är jag rätt less på det nu. För sött. Funderar nästan på att åka och köpa chips nu. Så jag får i mig massa salt. Men på ett annat sätt är jag riktigt hungrig, på mat. Började nästan överväga att åka till Donken, men det tror jag inte att jag har någon ork till.
Blir väl förmodligen sängen snart, då får det helt enkelt bli något som jag har hemma.
Rostad macka med ägg, sallad och majonnäs.
Hrm, tåls att tänka på ett litet tag.

Tack för alla gratulationer, ni är underbara!

Min helg i bilder

Valborg;



Lördag, 1 maj





Söndag, 2 maj


Jag har haft en helt underbar helg, helt enkelt!


En lyckad dag.

Nu har jag tid att sitta här. Det har verkligen varit en fullbokad helg. Jag har haft riktigt kul.
Men jag kan juh säga att jag är helt slut nu. Sena kvällar och tidiga mornar. Men full fart har det varit.

Jag slänger upp bilderna senare. Orkar faktiskt inte bråka med det. Internet är fortfarande väldigt segt. Undrar vad det är som har hänt. Kanske har surfat för mycket. Så det lär i alla fall ta evigheter att lägga upp alla bilder nu. Den orken har jag inte. Jag tror jag är för trött för det.
Och garanterat kommer det bli en tidig morgon i morgon också. Dels för att solen lyser rätt in på sängen och dels för att jag har ganska mycket att göra.
Måste städa av här hemma. Det blir rätt mycket smulor på golvet när 17 personer ur släkten är samlad.
Det blev i alla fall en lyckad dag. Hoppas morgondagen blir lika bra. Ledig hela dagen fram till halv sex. Sen blir det lite jobb.
Så en lugn dag blir det om inget annat.



En liten bild kan jag nog ändå bjuda på. Halva styrkan.

De bara blir så

Ojoj nu går det trögt här. Men igår var det fullt upp hela dagen. Och så lär det nog bli även idag. Men jag lovar att jag kommer tillbaka med bilder. Kanske även någon video.

Nu är jag i alla fall i full gång med att få i ordning på allt innan släkten kommer.

Dålig uppdatering

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår. Jag återkommer om gårdagen!

RSS 2.0