Sommaren är kort

Oj nu va de bra länge sen jag lämnade spår efter mig. Det har varit fullt ös hela tiden. Jobbat rätt mycket, varit lite ledig men det är inget att hurra för. Trots att det har varit fint väder har jag inte badat sen Husarö. Badkruka? Japp. Men jag har överlevt. När man var mindre ville man alltid bada. Tror vi va och bada flera gånger om dagen till och med. Nu känner inte jag det behovet längre.
Det som känns tråkigt är att sommarn snart är över. Det går så sjukt fort, det känns som att man bara kastar bort en hel sommar. Vintern, som jag inte gillar lika mycket, stannar hur länge som helst. Tråkigt tycker jag.

Ajjah, den här helgen är jag i alla fall ledig, och det ska spenderas hos min vän. Hon bor på en ö inte allt för långt bort. Jag tror det kommer bli supermysigt. 

090702

Igår jobbade jag som vanligt hela dagen, fick jobba över en timme också. Sen var det bara att åka hem och byta om. Vi hade bestämt att vi skulle på bio på kvällen. Filmen var superbra, Baksmällan. Vi skrattade oss igenom hela filmen, underbart! Det är så det ska vara, en riktigt komedi. Innan filmen gick vi runt lite och tittade i affärer, jag tror nog att vi bara va inne på HM. Jag hittade lite saker där och det räckte för mig.
På hemvägen stannade vi till hos en kompis, de va lite roligt faktiskt. Men vi stannade inte så länge eftersom det var en morgondag också.

Idag fick jag gå upp rätt tidigt eftersom jag hade lovat en kompis att göra hennes och hennes systers naglar. Det var sjukt varmt att sätta sig i bilen vill jag lova. När vi höll på med naglarna sa hennes mamma att det typ va 30 någonting grader ute på altanen. Det är sjukt, men som sagt, det är sommar nu och man ska absolut inte klaga. Jag älskar sommaren. Hellre sommar än vinter för min del. Men i alla fall, naglarna blev faktiskt riktigt bra och både jag och dom blev nöjda med resultatet. När jag var klar hade vi hållt på i stort sett hela dagen. Jag åkte direkt därifrån hem till Zandra eftersom mitt paket hade kommit. Skoj! Vi bestämde oss också för att göra sallad till middag eftersom det inte är så jätteroligt att laga mat i värmen. Men sen blev det rätt sent så jag kilade hem.
Måste försöka lägga mig i tid eftersom jag inte kan säga nej när dom ringer från jobbet. Så ska upp och jobba klockan sex imorn. Jag som hade planerat att vara ledig dom här dagarna. Tji fick jag. Men jag kommer ändå vara ledig i helgen, då kommer det över lite roliga människor till mig. Jag hoppas i alla fall att det blir lyckat.

Mat var det ja, sen sängen..
Hörs när vi hörs!

RSS 2.0