Trött!

Det är så himla mycket nu, så jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja i. Tur är det att jag inte behöver axla allt själv, tack och lov.

Men trött blir man.


Ett år

Ett år med dig. Min fina prins!


Kvällen

Underbara Sofie har varit på besök under kvällen. Det är inte ofta vi ses, men när vi väl ses så känns det så bra. Det är så skönt att bara sitta en kväll och prata. Om allt och ingenting.
Underbara älskade vän!


Kissekatt

Mina fina underbara missar!


Twilight Saga: Breaking Dawn

Usch vad dålig jag är på att uppdatera här. Känns inte helt bra. Men å andra sidan, det finns inte så mycket att säga för tillfället. Allt tuffar på i sin lugna gång, som vanligt. Igår hade jag en dag ledig - med tanke på att jag jobbade i lördags. Så den här veckan har jag bara två arbetsdagar. Ledig torsdag och fredag med. Kan behövas ibland. Och dessutom känner jag att det är något på gång i kroppen. En liten förkylning kanske? Skulle inte förvåna mig det minsta. Jag fick ett meddelande i söndags av en tjej som vill få sina naglar fixade. Lite kul att hon har nosat upp mig. En gammal lagkamrat till mig. Skoj när det sprids sådär. Jag fixar naglar för att jag tycker det är roligt. Min förhoppning är att jag i alla fall, inom ett år, ska ha påbörjat utbildningen till nagelteknolog. Men det är alltid bra att träna. Så det är de jag gör. Hade ett litet uppehåll ett tag, men nu de senaste månaderna har jag kommit igång igen. Ikväll så är det dags! Premiär för Twilight Saga: Breaking Dawn. Jag ska dit. Med mina systrar och min mamma. Underbart. Mamma följde med på förra premiären också. Jag vet inte om hon tycker filmerna är bra, eller om hon följer med bara för att det är skönt att gå på bio ibland. Och på lördag firar jag och min älskade karl ett år tillsammans. Tanken var att vi skulle ha åkt iväg. Men så blir det inte. Han kunde inte ta ledigt från sitt jobb så vi ska försöka hitta på något annat skoj. Och något bra blir det nog. Inte ofta vi gör saker själva. Alltid är det något som kommer i mellan.

Riktigt kul!

Skoja inte, va trött jag är nu! Halv fyra drog jag till relaxrummet för att ställa iordning inför prova-på-kvällen. Jag fick för frågan för några veckor sen, om jag ville göra lättare manikyrer.
Imorse hade jag inte alls någon lust att åka dit. Men jag gjorde det och jag ångrar mig inte det minsta. Dom fyra timmarna som jag satt där och gjorde naglar, bara flög förbi. Och massa beröm fick jag också. Jag växte nog några centimeter.

Men nu är jag trött. Riktigt trött. Dags att sova tror jag.


Nytt

Nu testar jag på något nytt här igen.


Mys

Igår bestog middagen av smördegsinbakad fläskfilé och potatisgratäng. Jag behövde inte göra någonting. Däremot kastade jag ihop en blåbärspaj till efterrätt. Mycket blev kvar. Men gott var det.


Igårkväll

Riktigt trevlig kväll hade vi igår. Mamma och pappa bjöd på tre-rätters och sedan blev det dags för att röra på sig. Till Kinect. Sport.
Vi bowlade först, sen blev det friidrotts tävling. Sen party tävling. Sen blev det dans. Kul var det!


Tacogratäng

Idag blev det Tacogratäng till middag. Jag har visserligen hunnit med mer under dagen, blev en tur till Thun's med mamma. Gardiner till köket och andra nödvändigheter fick följa med mig hem.

Imorgon väntas en härlig kväll hos mina föräldrar, med middag och annat gott.


Dagen börjar med shopping.

Började arbetsdagen med att åka till 4sound för att införskaffa diverse saker till vårat husband. Och här sitter vi fortfarande.
Igår var jag på tupperware-party hos mamma och handlade på mig lite bra-att-ha-grejer till köket. Och jag, systrarna och mamma beställde biljetter till Breaking Dawn-premiären. Bra blir det. Trots att vissa saker inte riktigt blir som jag hade hoppats.


RSS 2.0